14:49 - 15/07/2014

ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ …ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΧΙΜΟΥΣ !

Πριν μερικά λεπτά έστειλα σε 40 μεγάλες ιστοσελίδες ένα εμαιλ το όποιο θα στο δώσω παρακάτω !

Πάνω στο ίδιο σκεπτικό θέλω να κάνεις τα εξής ..

Πρώτο κανε κοπυ παστε και στείλτο σε όποια σελίδα εσύ διαβάζεις απλά στο τέλος του κειμένου πρόσθεσε και το email katohika@gmail.com

Δεύτερο άνοιξε το πεδίο σου και σκέψου ότι στο συγκεκριμένο ζητάμε προώθηση – διαφήμιση άλλα με το ίδιο σενάριο μπορούμε να ζητήσουμε από καταστήματα Σούπερ-μάρκετ και όποια άλλη εταιρία να βάλει το σήμα μας ότι δέχεται ελληνικά νομίσματα για την πώληση των αγαθων της !

Εξήγησα σε προηγούμενο ηχητικό γιατί τα καταστήματα θα θελήσουν να πάρουν αυτή την μορφή επένδυσης , με απλά λόγια τα νομίσματα που έχω εγώ παράγει δεν μου τα παίρνουν με τίποτα αν δεν φτάσουν πρώτα το ένα στα 10 δολάρια…μετά θα το σκεφτώ τι θα κάνω!!!

Τρίτο με το ίδιο σκεπτικό ενημερώνουμε και τους συνανθρώπους μας , ο κύκλος που δημιουργείτε του αμφότερου συμφέροντος δεν έχει όρια…μην ξεχνάτε ..τα νομίσματα τα παράγετε μόνοι σας !! ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!…

Αρα εμαιλ παντού, όπου ψωνίζουμε και δεν ψωνίζουμε ρωτάμε αν δέχονται ελληνικό ψηφιακό νόμισμα, με το που μας λένε όχι δίνεται στοιχεία ενημερώσεις !Συνάνθρωποι μας , μην τους αφήσετε να χάσουν την ευκαιρία του ..ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ!

ΠΑΜΕ , ΕΔΩ ΤΩΡΑ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!

ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ

Καλησπέρα σας ονομάζομαι Νικόλαος Γκονος και είμαι συνδημιουργος του Ελληνικού Ψηφιακού Νομίσματος http://www.grcoin.gr

Ίσως να μην γνωρίζετε τι ακριβώς είναι ένα ψηφιακό νόμισμα για αυτό καλό θα ήταν να διαβάζατε στην επίσημη ιστοσελίδα μας όλες τις πληροφορίες !

Ο στόχος μας είναι όλοι οι Έλληνες να αγκαλιάσουν αυτή την νέα σύμβαση αλήθειας και αντίστασης στον παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο ώστε έτσι να μπορέσουμε να πετύχουμε μια ισχυρή νέα αξία που θα ανήκει μόνο στους Έλληνες χωρίς ιδιοκτήτη , τόκους , ζωγραφιστά χαρτάκια , φόρους κοκ!

Μας ενδιαφέρει η προβολή μας από την σελίδα σας , πριν όμως την λογική πρόσφορα σας να σας επιστήσω την προσοχή ότι το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα ανήκει και σε εσάς !

Όσοι περισσότεροι παράγουμε δικά μας νομίσματα , όσοι περισσότεροι το προωθήσουμε τόσο ποιο πολύ αξία θα έχουν τα νομίσματα που παράγουμε μόνοι μας!

Περιμένω την πρόσφορα σας για ένα μπανερ 336χ280 , είτε είναι οικονομική ,είτε είναι σε μορφή Ελληνικού Ψηφιακού Νομίσματος ,είτε είναι σε μορφή πλήρης αντίληψης ότι εφ όσων θα θέλετε να παράγεται δικά σας νομίσματα σίγουρα θα θελήσετε και να αυξήσετε την αξία των νομισμάτων σας με το να το προωθήσετε!

Για την τρίτη περίπτωση σας δίνω τον κώδικα του μπανερ μας , η αν θέλετε στο http://www.grcoin.gr/hellascoin-press/ μπορείτε να διαλέξετε το υλικό που σας κάνει καλύτερα!

Το τηλέφωνο μου είναι 6979905496 για τυχόν διευκρινήσεις

Με εκτίμηση

Νικόλαος Γκονος (Stranger )

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ… ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ!

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. 0
  0
  Stranger, ενημέρωσε σε παρακαλώ τον κόσμο ότι αν το Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα βασίζεται σε CPU mining (δηλαδή στην εκμετάλλευση της δυναμικής της Κεντρικής Μονάδας Επεξεργασίας), τότε μπορεί με ένα απλό overclocking να αυξήσει την ισχύ του επεξεργαστή και άρα τις πιθανότητες για μια καλή παραγωγή από HLC!

  Αξίζει πάντως με λίγα λεφτά να πάρει κανείς έναν AMD επεξεργαστή (που είναι φθηνοί και με μεγάλη ισχύ για τη δουλειά που το θέλουμε) και τον αφήσει να κάνει τη δουλειά του.

  Με ψηφιακή-πολεμική διάθεση

  ~Εχετλαίος~

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί