08:48 - 03/03/2014

Να γιατί «διεκδικούν» Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και το Αιγαίο! Διαβάστε το δυνατά!!! Σε κάθε Έλληνα …

Διαβάστε το δυνατά!!! Σε κάθε Έλληνα αντιστοιχούν 96.000.000.000
δολάρια!!!

Να γιατί «διεκδικούν» οι Αλβανοί εθνικιστές την Ήπειρο, οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία, οι Τούρκοι τη Θράκη και το Αιγαίο! (γιατί από πίσω τους βρίσκονται οι Αμερικάνοι που θέλουν να λεηλατήσουν και να ληστέψουν τον εθνικό μας πλούτο)
Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριόΝεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ. Στο όρος Παγγαίοστην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού. Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του (γνωστού ανθέλληνα χρηματοδότη της σκοπιανής προπαγάνδας) George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!!!.

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ (Ίδρυμα Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών). Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους. Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (199Cool είναι 20.000 δολάρια το γραμμάριο !.

O κοσμήτορας της πολυτεχνικής σχολής και πρόεδρος του τμήματος χημικών μηχανικώνΒασίλειος Παπαγεωργίου, πραγματοποίησε διάλεξη με θέμα «Η Βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα»,η οποία είχε να κάνει με τα αποτελέσματα και της δικής του έρευνας 30 ετών. Εντυπωσιακό ήταν το ότι σε όλα τα σημεία η έρευνά αυτή συμφώνησε με τα αποτελέσματα παλαιοτέρας αντίστοιχης έρευνας της δεκαετίας του 1940 που τυχαία είχε φτάσει στα χέρια του. Ο εν λόγω καθηγητής αναρωτιέται πως είναι δυνατόν η Ελλάδα να μην έχει αυτή τη στιγμή ήδη στημένη βαριά βιομηχανία την στιγμή που διαθέτει όχι μόνον ΟΛΕΣ τις απαραίτητες πρώτες ύλες (στρατηγικά ορυκτά) και μάλιστα σε αφθονία, αλλά και για ορισμένα από αυτά, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ παραγωγός χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και συγκεκριμένα:

Λιγνίτης: Ως ορυκτό για την παραγωγή ενέργειας από την καύση του με λιγοστή μόλυνση του περιβάλλοντος. Η Ελλάδα διαθέτει τόσο πολύ λιγνίτη, που εάν τον εκμεταλλευόταν από νωρίς, θα είχε γλιτώσει πολλά δισεκατομμύρια από την εισαγωγή πετρελαίου.
Αλουμίνιο: Εδώ και μερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουμίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουμινίου, με χιλιάδες εφαρμογές.

Βωξίτης: Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη βωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο βωξίτης χρησιμοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, μεταλλικών κατασκευών και αλλού.
Μαγγάνιο: Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που περιέχει στο υπέδαφός της κοιτάσματα μαγγανίου. Τα κυριότερα κοιτάσματα έχουν εντοπισθεί στο νομό Δράμας.

Νικέλιο: Και για αυτό το στρατηγικό ορυκτό όπως ανέφερε ο κύριος Παπαγεωργίου, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με σημαντικά κοιτάσματα νικελίου στο υπέδαφός της. Υπάρχει ένα συγκρότημα παραγωγής νικελίου, του μεγαλυτέρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.
Σμηκτίτες: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες στην εξόρυξη σμηκτιτών, οι οποίοι έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών, όπως η διάθεση αποβλήτων, τα φάρμακα, τα καλλυντικά και άλλα.

Μαγνήσιο: Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.
Χρωμίτης: Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιέχει στο υπέδαφός της σημαντικά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα χρωμίτη. Τα σημαντικότερα κοιτάσματα βρίσκονται στο Μπούρινο Κοζάνης και χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή ανοξείδωτου χάλυβα.

Ουράνιο: Όπως ανέφερα ήδη, τα ουρανιούχα μεταλλεύματα έχουν εντοπισθεί στην Κεντρική Μακεδονία και στην Θράκη. Το τεύχος της 28ης Απριλίου 1999 της εφημερίδας»Αθηναϊκή» είχε ως τίτλο «Θησαυροφυλάκιο η Βόρεια Ελλάδα» και αναφερόταν σε αυτό ακριβώς το θέμα. Η Θράκη λοιπόν είναι ένας στρατηγικός κόμβος, διότι εκτός των πλουσίων κοιτασμάτων ουρανίου, χρυσού και πετρελαίου, επιπλέον από εκεί πρόκειται να περάσει στο μέλλον και ο αγωγός φυσικού αερίου και πετρελαίου «Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης» Αγωγός μεταφοράς καυσίμων από Κασπία προς τη δύση.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Υπάρχει άφθονο στο Αιγαίο. Στην ίδια διάλεξη για τα στρατηγικά ορυκτά του κυρίου Παπαγεωργίου έγινε εκτενής λόγος για τα πετρέλαια στο Αιγαίο. Καμία κυβέρνηση δεν είχε μέχρι τώρα το θάρρος να παραδεχθεί την ύπαρξη πλουσιοτάτων κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο και ότι το παιχνίδι με την Τουρκία στην ουσία εκεί παίζεται. Υπάρχουν εδάφια του αρχαίου ιστορικού Ηροδότου που κάνει λόγο για την «εύφλεκτη πίσσα». Είναι ακόμη γεγονός γνωστό ότι οι Γερμανοί επί κατοχής είχαν ήδη χαρτογραφήσει όλη την Ελλάδα, αφού άμεσα τους ενδιέφεραν και τότε οι όποιες πηγές ενέργειας για την στρατιωτική τους μηχανή. Με την πτώση του Χίτλερ, οι σχετικοί χάρτες και πληροφορίες έφτασαν και στα χέρια των Αμερικανών της εποχής. Τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια ειδικών δορυφορικών φωτογραφήσεων είναι γεγονός ότι ήδη υπάρχουν ασφαλή στοιχεία για την ύπαρξη πλουσίων πετρελαϊκών κοιτασμάτων στο Αιγαίο. Ο πρώην πρεσβευτής της Αμερικής στην Ελλάδα Nicholas Burns σε ζωντανή εκπομπή στο κανάλι MEGA είχε κι αυτός επισήμως παραδεχθεί ότι υπάρχει όντως πετρέλαιο στο Αιγαίο και ότι αυτό ουσιαστικά δημιουργεί την ένταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών που στηρίχτηκαν σε δορυφορικούς χάρτες είναι πλέον γεγονός αναμφισβήτητο ότι: Τα πλουσιότερα κοιτάσματα πετρελαίου στον Ελληνικό χώρο υπάρχουν ανατολικά της νήσου Θάσου, στον Θερμαϊκό Κόλπο, στην περιοχή των Δωδεκανήσων και συγκεκριμένα στην περιοχή κοντά στα Ίμια, στην Ζάκυνθοκαι στην Φλώρινα. Επίσημη δήλωση του καθηγητή πυρηνικής φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κυρίου Παπαστεφάνου, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Από παλιά διέβλεπα ότι, όπως και στην υπόθεση των κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο, έτσι και στην υπόθεση του ουρανίου, ίσως να μην δόθηκαν ποτέ στις ελληνικές κυβερνήσεις τα πλήρη αποτελέσματα των γεωλογικών ερευνών που έκαναν στην Δράμα και τη Θράκη οι Αμερικανοί ερευνητές…»

Ένα εύλογο ερώτημα είναι το γιατί η Ελλάδα να έχει πετρέλαιο και σημαντικά ορυκτά σε τέτοιες ποσότητες. Σε αυτό απαντούν οι γεωλόγοι λέγοντας τα εξής.
Όσον αφορά το πετρέλαιο είναι γνωστό στους γεωλόγους ότι ολόκληρο σχεδόν το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος ήταν κάποτε μία απέραντη πεδιάδα με πλούσια βλάστηση η οποία στην πορεία κατεποντίσθη για να δημιουργήσει μετά από χιλιάδες χρόνια το σημερινό Αιγαίο Πέλαγος. Οι υδρογονάνθρακες των δασών έγιναν πετρέλαιο. Όσον αφορά τα σπάνια μέταλλα, εξηγείται εύκολα κι αυτό την στιγμή που ως γνωστόν καθώς η τεκτονική πλάκα της Αφρικής υποχωρεί κάτω από αυτήν της Ευρώπης, δημιουργεί μεταξύ άλλων και κατάλληλες προϋποθέσεις δημιουργίας τέτοιου είδους μεταλλευμάτων.

Υπάρχουν βάσιμες υποψίες και για άλλα «περίεργα» και πανάκριβα συστατικά στο υπέδαφός μας, όπως το ΟΣΜΙΟ, ο κόκκινος υδράργυρο κ.ά. για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται. Κλείνοντας το θέμα των πετρελαίων στο Αιγαίο, παραθέτω τον καταμερισμό των χώρων ευθύνης των πετρελαϊκών καρτέλ ανά την Ελλάδα, όπως έχουν συμφωνηθεί από το 1975:

α’) Ανατολικά της Θάσου (OXYDENTAL, του τεξανού Α. Χάμμερ),
β’) Κρητικό Πέλαγος, μεταξύ Κάσου και Κρήτης (CHEVRON, συμφερόντων Ροκφέλλερ),
γ’) Κατάκωλλο Ζακύνθου (ESSO, επίσης του Ροκφέλλερ),
δ’) Επανομή – Σιθωνία – Θερμαϊκός (αμερικανική TEXACO και αγγλοολλανδική SHELL).

Πηγές: Δημοσιεύματα του τύπου, Forum Μ.Π.Ε. , ΙΟΑΝΝΙS
Χρυσός: Μπορεί να αποφέρει κρατικά έσοδα ύψους 500 εκατ. ευρώ ετησίως και να εξασφαλίσει πάνω από 7.000 θέσεις εργασίας.
Γεωθερμικά πεδία: Αν αξιοποιούνταν η ενέργεια που θα προέκυπτε, θα ισοδυναμούσε με 160.000 τόνους πετρελαίου ετησίως.
Πετρέλαιο: Ένα δισ. βαρέλια είναι τα πιθανά απολήψιμα αποθέματα αργού στο Βορειοανατολικό Αιγαίο.
Ουράνιο: 10.000 τόνοι στο υπέδαφος της Βόρειας Ελλάδας.

Ανεκμετάλλευτα δισεκατομμύρια περιμένουν στο υπέδαφος
Του Ευκλείδη Καραγιαννίδη (Εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»)
Η Βόρεια Ελλάδα είναι η περιοχή πού χτυπήθηκε ίσως περισσότερο από όλες τις άλλες από τη διεθνή κρίση, λόγω της φύσης της οικονομίας της και κυρίως της έντονης εξωστρέφειας των επιχειρήσεών της.

Χιλιάδες λουκέτα μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εφαρμογή ελαστικής εργασίας στις μεγάλες βιομηχανίες, μείωση ή και εγκατάλειψη παραδοσιακών αγροτικών καλλιεργειών, πτώση της τουριστικής κίνησης συνθέτουν ένα «εφιαλτικό» σκηνικό, οι συνέπειες του οποίου σύμφωνα με αναλυτές θα φανούν από το τέλος του καλοκαιριού και μετά, επιδεινώνοντας την ήδη άσχημη εικόνα.
Την ίδια στιγμή στο υπέδαφος της ευρύτερης περιοχής υπάρχουν κρυμμένοι θησαυροί, οι οποίοι σχεδόν στο σύνολό τους μένουν ανεκμετάλλευτοι κυρίως λόγω αντιδράσεων σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών που δημιουργεί το πολιτικό κόστος, το οποίο καμία κυβέρνηση δεν θέλει να επωμισθεί. Και εννοούμε πετρέλαιο, χρυσό, γεωθερμία, ακόμη και το ουράνιο που παραμένει ένα θέμα ταμπού για την ελληνική πραγματικότητα.

Τα νούμερα είναι πράγματι εντυπωσιακά : Ένα τεράστιο γεωθερμικό ενεργειακό δυναμικό, της τάξης των 150 μεγαβάτ το χρόνο, που αντιστοιχεί σε 114.000 τόνους ισοδύναμου πετρελαίου, αξίας που ξεπερνά τα 33.455.000 ευρώ, μένει ανεκμετάλλευτο εδώ και πολλά χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι τρεις επενδύσεις χρυσού μπορούν να αποφέρουν άμεσα ή έμμεσα πάνω από 7.000 θέσεις εργασίας και έσοδα 500 εκατ. ευρω τουλάχιστον από άμεση φορολογία στο ελληνικό κράτος ετησίως, ενώ φέρουν ξένα κεφάλαια ύψους 1 δισ. ευρώ τουλάχιστον στη χώρα.
Ειδικοί υποστηρίζουν ότι η χώρα θα μπορούσε να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της σε πετρέλαιο, εκτιμώντας ότι τα κοιτάσματα του ελλαδικού χώρου και κυρίως στο βορειοελλαδικό μπορεί να περιέχουν από ένα έως και τρία δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου.
Όσο για το ουράνιο, οι ειδήμονες λενε ότι η αξιοποίηση μέρους των βεβαιωμένων κοιτασμάτων του Παγγαίου θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα της χώρας «εν μια νυκτί». Φαίνεται ιδιαίτερα παράδοξο σε μια εποχή όπου όλοι μιλάνε για χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εγκατάλειψη των ορυκτών να θίγουμε ένα τέτοιο ζήτημα. Από την άλλη θεωρούμε ότι χρήσιμο θα ήταν να αναλογιστούμε τι χάσαμε, τι χάνουμε και τι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε έστω και σήμερα με το λιγότερο δυνατόν κόστος σε επίπεδο ποιότητας ζωής και περιβάλλοντος. Απλά αναρωτιόμαστε αν ήρθε πλέον η ώρα για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση του τεράστιου αυτού θέματος, η οποία και θεμιτή είναι αλλά και αναγκαία προκειμένου με τις σωστές δράσεις και ενέργειες η Βόρεια Ελλάδα και η χώρα στο σύνολό της να μπορέσει να εκμεταλλευτεί έστω ένα μέρος αυτού του τεράστιου κρυμμένου της θησαυρού.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ -Την αύξηση της απασχόλησης κατά 1.500 άτομα πρωτογενώς και κατά τουλάχιστον 6.000 δευτερογενώς προβλέπει η επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στα Μεταλλεία Κασσάνδρας.

-Για την ίδρυση μεταλλουργίας χρυσού στην περιοχή του Μάντεμ Λάκκου, η Ελληνικός Χρυσός σχεδιάζει να επενδύσει 800 εκατ.ευρώ, ενώ άλλα τόσα θα δαπανηθούν τα πρώτα 20 χρόνια λειτουργίας των μεταλλείων σε μισθούς. -Οι καθυστερήσεις που έχουν σημειωθεί από το 2006, οπότε κατατέθηκε το επενδυτικό σχέδιο στο υπουργείο Ανάπτυξης , αλλά και η Προμελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων στο ΥΠΕΧΩΔΕ, έχουν ως συνέπεια το όλο σχέδιο να έχει υπερβεί κατά δύο χρόνια τα χρονοδιαγράμματα αλλά και τις συμβατικές προβλέψεις. ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ -Τη δημιουργία 200 άμεσων θέσεων εργασίας και περίπου 800 έμμεσων προβλέπει η επένδυση της Χρυσωρυχεία Θράκης στο Πέραμα, που βρίσκεται στα όρια των νομών Ροδόπης και ΄Εβρου. -Η άμεση προτεινόμενη επένδυση εκτιμάται στα 100 εκατ.ευρώ και σε βάθος δεκαετίας θα επενδυθούν στην περιοχή επιπλέον 158 εκατ.ευρώ. Το 70% των κεφαλαίων αυτών θα επενδυθεί στην περιοχή της Θράκης, -Υπολογίζεται ότι το ελληνικό δημόσιο θα έχει εισροές από την άμεση φορολογία της εταιρείας άνω των 200 εκατ.ευρώ.

-Το έργο φτάνει «αισίως» τα 9 χρόνια καθυστέρησης σε σχέση με τα αρχικά χρονοδιαγράμματα.
ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ -Εκατόν τριάντα θέσεις εργασίας με τη λειτουργία και 200 κατά τη διάρκεια της κατασκευής της μονάδας προβλέπει το επενδυτικό πλάνο της Μεταλλευτικής Θράκης για τα κοιτάσματα χρυσού της περιοχής Σαπών του νομού Ροδόπης.
-Η επένδυση των 90 εκατ.δολ. βρίσκεται σήμερα στο σημείο που βρισκόταν πριν από εννέα χρόνια, οπότε είχε λάβει προέγκριση για τη χωροθέτησή της. Οι τότε διοικούντες θεωρούσαν πως το 2004 με 2005 η μονάδα θα ήταν έτοιμη να λειτουργήσει. Σήμερα ουσιαστικά η επένδυση ξεκινά από την αρχή.

Τα ορυκτά και τα μεταλλεύματα
Σύμφωνα με τον κ. Χρήστο Καβαλόπουλο, γενικό διευθυντή του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων, η ελληνική φύση και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα έδωσε σημαντικό ορυκτό πλούτο, ο οποίος συνίσταται σε μεγάλη ποικιλία ορυκτών και μεταλλευμάτων, με σημαντικά βιομηχανικό ενδιαφέρον και πολλαπλές εφαρμογές.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα που περιγράφουν τη δυναμική παρουσία του κλάδου της εξόρυξης στη Βόρεια Ελλάδα είναι: Λιγνίτης, Λευκόλιθος-Μαγνησία, Μεικτά θειούχα, Μάρμαρα Ασβεστολιθικά αδρανή Άστριοι Ατταπουλγίτης Ολιβινίτης Ποζολάνη Χαλαζίας Χουντίτης Χρυσός.

Εξάλλου, σημαντικά κοιτάσματα ουρανίου, που υπολογίζεται ότι φτάνουν 10.000 τόνους, εντόπισε το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών στο υπέδαφος των νομών Δράμας και Σερρών αλλά και σε άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδας. Σύμφωνα με τη μελέτη του ΙΓΜΕ, τα κοιτάσματα μεταλλευμάτων ουρανίου στη Δράμα, τις Σέρρες και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας υπολογίζονται στους 10.000 τόνους, ενώ τα βεβαιωμένα αποθέματα είναι 1.525 τόνοι.

ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Να γιατί «διεκδικούν» Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και το Αιγαίο! Διαβάστε το δυνατά!!! Σε κάθε Έλληνα … http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/03/blog-post_3.html#ixzz2ut4tMCv5

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 0
  0
  Προs το παρον αs δουμε αν θα παρουμε την επομενη δοση
  και αργοτερα παμε ταμειο για τα 96000000000!
 2. 0
  0
  ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ …ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΡΗΤΗ…ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ [ ΠΟΛΕΜΙΚΟ] ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ [ ΠANE ΤΑ ΓΡΙΝΒΑΣ ] …ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ [ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ] ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΑΠΑΛΑ [ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕLECTRONIC- HE'S MASTER VOICE ] …Η VODAFONE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΓΙΑ ΞΕΡΕΙ …AINTE ΠΑΛΙ Ο ΧΟΝΤΡΟ -[ΜΠΕΝΥ ]….ΑΡΜΑΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ…Ο Ι-5 ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΠΑΕΙ…ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ [ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ]… LAZO-DEUGH [ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ] ΠΟΥ ΠΑΤΕ…ΑΥΤΑ ΒΡΟΧΗ ΕΔΩ ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ ΝΟ …ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ…ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 3. 0
  0
  'Όλα αυτά είναι λογισμοί του πονηρού,ντροπή σας που θέλετε να λέγεστε και Έλληνες.Η δική μας αποστολή είναι πνευματική και δεν καταδεχόμεθα να ασχολούμαστε με τον τιποτένιο πλούτο του Πλανήτη Φυλακή.Ο Κύριος προετοιμάζει για τους εκλεκτούς του την μετακόμιση στην Ουράνια Ιερουσαλήμ,με το Αιγαίο και τη Μακεδονία θα ασχολούμαστε τώρα?Δεν θέλουμε χρηματικές απολαβές,μας αρκεί που καλυπτόμεθα υπό την αγία σκέπη του εκλεκτού Πολέμαρχου που μας διδάσκει υψηλό ηθικό φρόνημα και χριστιανική αγάπη.Αυτόν επέλεξε ο Κύριος,αυτός θα αποφασίσει για τον επίγειο βίο μας.Μετανοείτε ειδωλολάτρες.
  • 0
   0
   το να εισαι χριστιανος δε σημαινει οτι πρεπει να εισαι και ηλιθιος και ανθελληνας.φυσικα και πρεπει να μαζευουμε θησαυρους ουρανιους.αλλα αυτο δε σημαινει οτι οσο ζουμε στη γη θα πρεπει να ειμαστε δουλοι.και μιας και δε σε νοιαζει η μακεδονια και η ελλαδα,αν δεν υπηρχαν καποιοι ελληνες να μας ελευθερωσουν τοτε οχι για χριστο θα μμιλαγες σημερα,αλλα θα εισουν γιουσουφακι και θα ημνουσες τον αλλαχ,γιατι ετσι θα σε ειχαν μαθει
 4. 0
  0
  Πηρες καμια δοση μεχρι τωρα ??????????
  ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ (ΜΑΣ) ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ κι αυτα πανε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
  Ναι αυτεςπου ειχαν υπερκερδη !
  Αυτες που σε κλεβουν χρονια και ΧΡΟΝΙΑ !!
 5. 0
  0
  12.04
  +++++++++++++++++
  +++++++++++++++++++++++++
  Και μέσω των δικών μας τραπεζών, στις δικές τους τσέπες!!!!!!!
 6. 0
  0
  Καταγγελία για το σκάνδαλο στις Σκουριές.

  κανω τρυπα σε ενα σημειο και περι τα 400 μετρα βαθοςβγαζω την σωληνα και βαζω το δειγμα πανω στο χωμα.η σωληνα ειναι 3 μετρα.επαθα σοκ.σχεδον ολο το δειγμα χρυσος….

  ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ “ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΟΡΥΧΕΙΟ” ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  OI NΤΟΠΙΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.

  ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΚΕΙ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΑΝΙΟ…

  ΔΕΙΞΑΝΕ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΩΜΑ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ “ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΧΑΛΚΟ”… ΚΟΡΟΙΔΑ, Ο ΧΑΛΚΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΠΙΟ “ΖΕΣΤΟ” ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΙΤΡΙΝΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΡΑΜΑΤΑ ΧΑΛΚΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΛΑ

  Η ΠΕΡΙΟΧΗ “ΓΕΝΝΑΕΙ” ΧΡΥΣΑΦΙ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΕΝΝΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΝΕ ΣΥΧΝΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΤΡΑ, ΕΝΩ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ…

  ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΤΕΛΕΣΤΑΤΑ ΜΕΣΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΟΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΑΦΙ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΥΚΟΛΑ….

  ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΘΑΒΟΥΝΕ ΜΙΑ ΚΑΣΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΦΙΛΙΠΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ ΧΡΥΣΑΦΙ ….

  ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΤΑΝΕ ΦΤΩΧΟΙ Η ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΞΩΡΥΧΘΕΙ…. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΝΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ…. ΤΑΦΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

  ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΝΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ

  ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ ΣΑΚΚΟΥΣ ΜΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΓΟΥΝΕ ΣΑΝ ΧΩΜΑ…ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ….

  ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ…
 7. 0
  0
  ΟΤΑΝ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ…

  ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ…

  ΘΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ….

  ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ?
 8. 0
  0
  ΕΓΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ 95.000.000.000.
  ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΩΡΟΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΑ
  ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ;

 9. 0
  0
  to oros pagaio einai gemato me xriso o megas alexandros apo ekei stirikse ola ta eksoda tis ekstratias tou. den ta lew monon egw ta leei kai o irodotos. prin tesera xrwnia o dimos pagaiou naylose krifa sinergeio spilaiologon kai sto kapaki anatinaksan tin eisodo sto oryxeio diatympanizontas oti egeine katolisthisi. to thema thautike kai se kana dyo xronia tha to agorasei o soros dinontas psixoula sto elliniko dimosio kai mia kali miza ston dimarxo pagaioy, prin apo 6 xronia dolofonithike o dimarxos nikisianis ton vgalan apo ti mesi. ola ayta einai alithia an yparxei kapios sostos dimosiokafros as ta vgalei stin fora.
 10. 0
  0
  7:41 μ.μ. καλα τα λες, to oros pagaio einai gemato me xriso

  ετσι εξηγειται και περαν καθε αμφιβολιας το πως
  o megas alexandros apo ekei stirikse ola ta eksoda tis ekstratias tou.

  ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΟΥΣ,
  ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ…. "ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΟΥΝ" ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΞΟΡΥΧΘΗΚΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 20 ΕΤΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΙΔΙΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΝΑ "ΑΝΑΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ" ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΟΡΥΧΘΗΚΕ…. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ

  ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ :

  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΡΥΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ…..

  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…..

  ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΑΦΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΚΕΙ ?????????

  ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί