Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:22 - 13/04/2015

Νέος Ενεργειακός κόμβος της Ευρώπης η Ελλάδα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο ενεργειακός χάρτης της Ευρώπης είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις πολιτικές εξελίξεις που βλέπουμε στις μέρες μας. Ο πόλεμος στην Συρία και την Ουκρανία γίνονται διότι κάποιους δεν τους συμφέρει η οικονομική ανάπτυξη και η πολιτική ισχύ της Ρωσίας. Ότι η υπηρεσία είναι σε μεγάλο βαθμό στα χέρια της Ρωσίας, σταθερά όπου υπάρχει λογική εναλλακτική λύση για την Ευρώπη επίσης στο είναι.

Για να περιορίσουν την ρωσική δύναμη στην Ευρωπαϊκή ενεργειακή αγορά έπρεπε να διαλύσουν την Συρία, έτσι ώστε να τοποθετήσουν ενα εναλλακτικό αγωγο από το Κατάρ προς την Ευρώπη. Ένας αγωγός που δεν θα συνδέεται με τη Ρωσία αλλά με την Αμερική και τους σύμμαχους της.

Αυτός ήταν επίσης ο λόγος που η Ευρώπη έπρεπε να εμποδίσει την κατασκευή του αγωγού South Stream. Ο αγωγος φυσικού αερίου θα περνούσε μέσω του Εύξεινου Πόντου από τη Ρωσία για την Ευρώπη μέσω Βουλγαρίας.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Πούτιν αποφάσισε να σταματήσει να παίζει άλλο με την παράλογη συμπεριφορά της Ευρώπης. Σταμάτησε το έργο του South Stream και αντί αυτού, έκλεισε μια νέα συμφωνία με την Τουρκία για την κατασκευή ένος επιβλητικού αγωγού από τη Ρωσία προς την Τουρκία και μέχρι τα Ελληνικά σύνορα.

Με την επίσκεψη του Τσίπρα στη Μόσχα υπογράφτηκε η συμφωνία για την επέκταση του αγωγού φυσικού αερίου προς την Ουγγαρία. Η Ουγγαρία έχει επίσης υπογράψει αυτή τη συμφωνία γι αυτό την έχουν βάλει στο μάτι και οι Αμερικανοί. Αυτή η συμφωνία είναι διαμετρικά αντίθετη με τα σχέδια της Ευρώπης και της Αμερικής….

Η Ουγγαρία έχει προκαλέσει την οργή της Αμερικής και ιδιαίτερα του γερουσιαστή Τζον Μακέιν. Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του στην Γερουσία, ο Μακειν ονόμασε τον Ούγγρου πρωθυπουργού Viktor Orban «ένα δικτάτορα και νεοφασιστα» τον κατηγόρησε ότι συνεργάζεται με τον Πούτιν… Σύμφωνα με τον Μακειν ” Η ουγγρική κυβέρνηση, είναι ένας σύμμαχος του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ και όχι της Ρωσίας”.

Να σημειώσουμε επίσης ότι οι εταίροι μας ονομάζουν το κόμμα του Viktor Orban ένα αντισημιτικό κόμμα…όταν είσαι εναντίον των σχεδίων τους ονομάζεσαι αντισημίτης.

Η Ελλάδα θα παίξει ένα πολύ μεγάλο ρόλο στην διανομή της ενέργειας μες την Ευρώπη, στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα πολύ πιο συγκλονιστικό νέο για τους συμμάχους μας πάρα οι σάκοι με το χρήμα από την Μόσχα.

Η Ευρώπη είτε το θέλει είτε όχι εξαρτάται από το Ρωσικό αέριο…και ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης θα εξαρτάται ταυτόχρονα από το φυσικό αερίου που θα παρέχεται μέσω της Ελλάδας.

ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 04/14/2015 @ 11:48 ΠΜ

    ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΡΟ ΠΡΟΤΟ ΛΙΤΡΟ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΡΨΣΙΚΗΣ ΑΝΟ ΠΑΓΟΜΕΝΗΣ ΣΤΕΠΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΙΟΥ ΠΟΛΟΥ ΦΤΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΟΥ/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*