19:22 - 22/02/2015

Μουσικουλα κανεις …;


Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. 0
  0

  ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΙΤΑ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΟΪΜΠΕ – ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !!

  ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΔΥΟ " ΜΕΓΑΛΩΝ " ΑΝΔΡΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΦΑΪ ΤΟΥΣ …….

  ΟΙ ΠΡΟ- ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ : " ΦΑΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ! "

  ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ : " ΦΑΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟΝ ΣΛΟΪΜΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ …"

  ΣΚΕΤΟ ΞΕΡΑΤΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΟΡΙΛΛΕΣ ……
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 2. 0
  0
  ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΔΕΝ ΔΙΡΘΩΝΕΣΑΙ ΚΡΙΜΑ-
 3. 0
  0
  Η χειραψία σας λέει κάτι;;;;
 4. 0
  0
  Το ιστολόγιο αυτό παραμένει σταθερο.
  Σταθερό σε ότι αφορά το να κάθεται απένατι στην εξουσία.
  Μόνο που μου χτυπάει περίεργα να πούμε που είναι είναι πολυ πιό επιθετικό τώρα ..που την εξουσία την διαδέχτηκε το …ΣΑΝΕΛ…Οσες εξηγήσεις και αν΄χω πάρει…πριν κάν ρωτήσω…διότι δεν έχω γράψει καθόλου αν θυμάμαι μετά τις.. λεγόμενες εκλογές…
  Ναι..απολογείται συχνά χωρίς να το αντιλαμβάνεται ο Νίκος για τούτη την ασυγκράτητη έκρηξη του που ανοίγει έναν νέο κύκλο αντίστασης με πιό επιθετική στάση!…Δεν έχω όμως πάρει, σοβαρά μιλάω, μιά ξαθαρή και ντόμπρα εξήγηση..Αφού και διότι…σαν συνωμοσιολογικού ενδιαφέροντος τύπος,.. κι εγώ ας πούμε..μπορώ να πλέξω διάφορα…Οχι.δε μιλάω αρπακόλα προβοκατόρικα.Θα ήταν ντροπή να τελείωνε η αναζήτηση εκεί που αρχίζει η προβοκάτσια… …δεν ενοώ πράκτορα τον φίλο μας…Κανέναν δε θα χαρακτηρίσω εύκολα έτσι γιατί δε απλά δε φτουράω να να δω βαθύτερα..! Γιατί το μυαλό απαγορεύεται να σκέφτεται μαλακίες.. Δεν είναι υποχρεωμένο να σκεφτεί κάτι..κιας είναι ότι να'ναι!..Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να πει μιάμαλακία..επειδή πρέπει κάτι να πει ας μην έχει τίποτα να πει.. οπωσδήποτε..
  Ενοώ το απλό και το άδολο…την ιδεολογική αντιπαλότητα ..Την ιδεολογική προσβολή..που μπορεί να νιώσει κάποιος που απλά δεν χωνεύει την αριστερά..και εκτροχιάζεται από τούτο το πάθος σε σημεία που σκοτεινιάζει η κρίση…
  .
 5. 0
  0
  H Χειραψία λέει το γνωστό..
  Εγώ ο Σόιμπλε
  είμαι από πάνω..
  (στο καπάκι..)
  Αν και δεν σημαίνει πως θα είναι συνέχεια
 6. 0
  0
  Μιά χειραψία, ένα φιλικό χτύπημα στον ώμο και ένα φιλί στο μάγουλο του Σόιμπλε…θα άλλαζε το σύμπαν όλο!!!
 7. 0
  0
  τελευταια μασ ελπιδα αυτοι τωρα- ενασ τα βαζει με επτα θερια-
 8. 0
  0
  δεν πηγα να ψηφισω εχει σημασια —

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί