19:10 - 09/12/2014

Μισθοφόροι της Μπλακγουοτερ σε επίδειξη μαύρης ψυχής στο Ιράκ…

Δεν θα περάσει πολύς καιρός ακόμα που τα λόγια μου θα αρχίσεις να τα παίρνεις πολύ σοβαρά , που θα δεις τον πραγματικό εχθρό και πως στην ουσία «δημιουργούνται» οι πόλεμοι!

Δεν θα αργήσεις για πολύ ακόμα να αρχίσεις να ψαχνεις για να βρεις τον τρόπο στο πως θα χρηματοδοτήσεις τα δικά σου όπλα , πως θα μπεις σε αυτάρκεια! Δεν θα περάσει πολύ καιρός ακόμα που θα δεις τα κράτη να γονατίζουν μπροστά στις μεγάλες Πολυεθνικές και εσένα να σε εγκαταλείπουν στον έλεος του Θεού!

ΔΕν θα περάσει πολύς καιρός που θα καταλάβεις ότι ο εχθρός σήμερα , ο στρατός σήμερα είναι μισθοφόροι Ορκ που θα κληθείς να τα βάλεις μαζι τους η να χάσεις τα πάντα!

Stranger..

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  Από τις μέρες της εισβολής στο Ιράκ δραστηριοποιούνται οι "ιδιωτικοί στρατοί". Από τότε και στην Συρία, μετά στην Ουκρανία και αύριο ποιος ξέρει…
 2. 0
  0
  Απίστευτο
  Unbelievable
 3. 0
  0
  Δεν την λένε πια Blackwater. Γιατί ως blackwater αποκαλύφθηκε εταιρεία συμβούλου και πρώην υπουργού προέδρου της υπερδύναμης. Academi την λένε τώρα, με "i" στο τέλος, όχι "y".

  Άργος.
 4. 0
  0
  ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΙ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 5. 0
  0
  Ο δημοσιογράφος αναφέρει την είδηση με έκπληξη.Όπως ανέφεραν και τα βασανιστήρια που λάμβαναν χώρα στο Ιράκ με έκπληξη.Άλλη μια ανακάλυψη και σήμερα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί