11:15 - 31/01/2014

Μια νύχτα στα Ίμια…

Όταν ο εμπνευστής της Παλλαϊκής Άμυνας έγραφε για την κρίση των Ιμίων, για την οποία είχε προειδοποιήσει και προτείνει τρόπους αντιμετώπισής της…

Με αφορμή την επέτειο των θλιβερών γεγονότων στα Ίμια και εκτιμώντας ότι απολύτως τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε, θεωρήσαμε σκόπιμο να αναρτήσουμε σχετικό άρθρο, που, αν και γραμμένο το 1998, είναι άκρως επίκαιρο ακόμα και σήμερα. Συντάκτης του άρθρου ο Χαράλαμπος Γεωργακάκης, πρώην βουλευτής και στην συνέχεια πρώτος γραμματέας του υπουργείου Αιγαίου, καθώς και ο εμπνευστής της παλλαϊκής άμυνας στα πρότυπα Ελβετίας και Ισραήλ, που, εφόσον εφαρμοζόταν, θα είχε αποτρέψει πολλά.

Ακολούθησε σχετικό νομοσχέδιο (1985), το οποίο αποσύρθηκε περιέργως λίγο πριν την ψήφισή του, με αφορμή την συνάντηση Α. Παπανδρέου-Οζάλ στο Νταβός και το οποίο προέβλεπε, μεταξύ άλλων, το χτίσιμο μικρής ορθόδοξης εκκλησίας στην μεγάλη Ίμια. Εάν το συγκεκριμένο σχέδιο είχε υλοποιηθεί, δεν θα υπήρχαν Ίμια και καμία αμφισβήτηση στην συγκεκριμένη περιοχή.

Φερβουάριος 1998 – Άρθρο στην εφημερίδα Βραδυνή, από το βιβλίο του Μπάμπη Γεωργαγάκη «Ταραγμένα Χωρικά Ύδατα, εκδόσεις Λιβάνη:

Δύο χρόνια μετά την κρίση στα Ίμια θα περίμενε κανείς έστω ελάχιστη σοφία από τους υπεύθυνους. Θα περίμενε να μας βεβαιώσουν ότι έκλεισε η τανάλια των όποιων αδυναμιών στην οριογραμμή άμυνας του Αιγαίου και ότι δεν θα υπάρξουν άλλα Ίμια στο μέλλον.

Αντ’ αυτού, γινόμαστε μάρτυρες μιας διαμάχης που ξεπερνά τα όρια του λογικού, βυθίζει ολόκληρο το έθνος σε ανησυχία και μας οδηγεί σε άσχημες σκέψεις.
μπάμπης_γεωργακάκης

Χ. Γεωργακάκης

Για να ακολουθήσουν αντιδηλώσεις: «Όλα όσα είπε ο Λυμπέρης τα έχει πει ευθέως ή διαδώσει με άνανδρο και ύπουλο τρόπο. Το πανελλήνιο περιμένει μια εξήγηση, πως δηλαδή και γιατί κατελήφθη η μικρή Ίμια από τους Τούρκους και ποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό».

Για να ανταπαντήσει ο ναύαρχος: «Είσαι επικίνδυνος για τα εθνικά συμφέροντα».

Δεν θα σχολιάσω το ύφος και την ποιότητα των δηλώσεων και των δύο κορυφαίων για την εθνική μας άμυνα στελεχών, πρώην και νυν, και τα μηνύματα που περνούν σε εκείνους που, αν χρειαστεί, θα κληθούν αύριο να προασπίσουν τα εθνικά μας δίκαια.

Δύο χρόνια λοιπόν μετά από την τουρκική πρόκληση στα Ίμια, αντί να σιωπούμε, ξύνουμε πληγές, κάτι που δεν βοηθάει σε τίποτα και οι Τούρκοι από την αντίπερα τρίβουν τα χέρια τους.

Έχω ασχοληθεί προσωπικά με το Αιγαίο και την άμυνα του, αλλά και ως άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του, ματώνει με τις πληγές του. Θα’ θελα να συστήσω σε κάθε κατεύθυνση σιωπή για ένα θέμα που δεν τιμά, ως προς τον χειρισμό του, ούτε τον αρχιστράτηγο των ενόπλων δυνάμεων, που είχε την ευθύνη του σχεδιασμού της άμυνας για την προστασία του ελληνικού εδάφους, ούτε εκείνους που ανταπαντούν και τον κατακρίνουν σήμερα και δεν τον απέπεμψαν ποτέ.

Στην περίπτωση των Ιμίων, αρχιστράτηγε, η άμυνά μας έμπαζε νερά και το γνωρίζατε καλά. Γι’ αυτό άλλωστε και πραγματοποιήθηκε η οπερετική απόβαση των Τούρκων, συνοδεία μάλιστα τηλεοπτικών συνεργείων. Ενέργεια που, όπως δήλωσες, πληροφορήθηκες από την τηλεόραση.

Όταν λοιπόν ως αρχιστράτηγος έχεις δεδομένη την εκδήλωση αποβατικής ή άλλου είδους τουρκικής ενέργειας σε κάποιο νησί και είσαι βέβαιος ότι το νησί αυτό είναι τα Ίμια, αφού είχε προηγηθεί η εγκατάσταση της τουρκικής σημαίας σ’ αυτό από Τούρκους δημοσιογράφους του καναλιού Star, θα έπρεπε να έχεις πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να προλάβεις κάθε εξέλιξη.

Ο ισχυρισμός ότι δεν σε άφησε ο Αρσένης να οχυρώσεις την μικρή Ίμια δεν πείθει, αλλά και δεν αρμόζει σε στρατιώτη.

Ο αρχιστράτηγος είναι υπεύθυνος και αποτελεί αποκλειστικά δικό του καθήκον ο σχεδιασμός της άμυνας, ώστε αυτή να μην μπάζει», κατά το κοινώς λεγόμενο.

Θα ’πρεπε επομένως να έχεις οχυρώσει το νησί και υπάρχουν πολλοί τρόποι γι’ αυτό, χωρίς καν να σε αντιληφθεί κανείς.

Ο ανορθόδοξος πόλεμος διδάσκεται ναύαρχε, στις πρώτες τάξεις των στρατιωτικών σχολών.

Αν τα κρίσιμα εκείνα βράδια είχες συνεργαστεί με τους ψαράδες, για παράδειγμα, της Καλύμνου, αφού η πολιτική ηγεσία, όπως ισχυρίζεσαι, δεν ήθελε να εμπλακούν οι ένοπλες δυνάμεις, σε διαβεβαιώνω, επειδή τους γνωρίζω, ότι ψαρεύοντας θα τύλιγαν το τουρκικό πλωτό και τις κάμερες στα δίχτυα τους.

Αν στην θέση σας ήταν ο Κουντουριώτης, τι θα ’κανε, κύριε Λυμπέρη, αν, όπως ισχυρίζεστε, τον εμπόδιζε η κυβέρνηση;

Ο Κουντουριώτης θα υπέβαλε αυτόματα την παραίτησή του ή θα έπραττε το καθήκον του, όπως επιτάσσει η τιμή της πατρίδας και του στρατιώτη, και ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ.

Αυτά για μένα πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά του αρχιστράτηγου, στρατηλάτη, που δείχνει τις ικανότητες και την στρατιωτική του τέχνη στα δύσκολα και εκεί που άλλοι δεν δύνανται , για να δεχτώ τον ισχυρισμό σας.

Δεν γνωρίζω τα όσα διαδραματίστηκαν εκείνο το βράδυ, για να έχω υπεύθυνη άποψη. Ψέγω όμως την κυβέρνηση επειδή την επόμενη της απόβασης δεν αναζήτησε ευθύνες και δεν επέβαλε κυρώσεις για όλους όσοι οδήγησαν στο φιάσκο των Ιμίων και επέτρεψαν την απόβαση. Κυρώσεις για σοβαρές παραβάσεις στην άμυνα της χώρας, και φυσικά όχι μόνο στον αρχιστράτηγο.

Δεν ποιεί λοιπόν ευθύνη η συνεχιζόμενη εκ των υστέρων αντιπαράθεση για κανέναν και προπαντός για το έθνος.

Αν δεν μπορείτε να σιωπήσετε, τότε κάποιο «στρατοδικείο» επιβάλλεται, έστω και σήμερα, να φωτίσει εκείνη την νύχτα, για να μην μας κάνουν όλους να ντρεπόμαστε για αυτά που καταγγέλλετε σήμερα και δεν πράξατε ποτέ.

Τον λόγο, νομίζω, τον έχει πλέον ο πρωθυπουργός που δεν μπορεί να παραμένει αδιάφορος για το όλον θέμα. Θα πρέπει επιτέλους να προστατέψει την χώρα από αυτό τον εκφυλισμό των δηλώσεων, με όλους τους κινδύνους που συνεπάγονται και τα μηνύματα που μεταφέρονται στην κοινωνία και τον Ελληνισμό γενικότερα.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 0
  0
  ΓΑΒΟΚ
 2. 0
  0
  Δεσας αρεσε ο κοσμος τοτε σαφτους τους φανηκε τρελλος ετσι θελησαν ενα κοστο μολογηκο που εγινε θεοτρελλος
 3. 0
  0
  ΤΟΣΟ Η ΗΓΕΣΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ… ΟΣΟ ΔΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 1999 ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ.

  ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΑΛΛΗΛΟΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ…

  ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΙΜΙΑ… ΤΟ ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ… ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΝΑΚΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΚΕΙΨΑΝ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΩΤΟΥΣ… ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

  ΑΡΧΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ… ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ 2η ΜΑΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Ε.Τ.Α. ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ε.Ε.Δ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ Ε.Τ.Α. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΥΦΕΚΙΑ Μ16 Α2 ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ 5.56… ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Ε.Ε.Δ. ΕΙΧΑΝ ΤΥΦΕΚΙΑ FN ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ 7.62… ΕΝΩ ΑΛΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΙΧΑΝ Η ΜΕΝ, ΑΛΛΟ ΟΙ ΔΕ… ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗΜΕΣ ΩΡΕΣ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ… ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ (ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ) ΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ!… ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ.

  ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΩΡΑ… ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ Μ.Υ.Κ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.

  ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

  ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ… ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΜΑΧΗΣ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ (ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ) ΠΩΛΗΣΕΙ ΤΟΝ Ο.Τ.Ε. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣΕΙ.

  ΑΥΤΑ.
 4. 0
  0
  ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΣ . ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ . ΚΑΛΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΓΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΩΘΗΘΗΚΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΙΜΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΚΑΝΟΙ. ΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ ΞΕΡΕΤΕ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΣ. ΟΠΩΣ ΣΚΟΤΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΓΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΣΚΑΤΙΑΣ ΛΑΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΚΑΤΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΑΤΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΟΜΟΙΩΣ, ΧΕΣΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ, ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΤΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ . ΛΑΟΣ ΚΟΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΟΤΑ ΘΑ ΕΔΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΞΕΚΑΒΑΛΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑΡΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑΡΡΕΙΤΕ. ΜΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
 5. καλικαντζαρος 31 Ιανουαρίου 2014 @ 19:28
  0
  0
  ξερετε κατι που λενε στο στρατο ΑΣΚΗΣΕΙς ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ όταν σφυριζουν σφαιρες διπλα σου αλιος αντιδράς. εκ των υστερων ολοι ειδικοι
 6. 0
  0
  ο Γεωργακάκης είναι συγχωρεμένος πλέον και δεν ακούει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
 7. 0
  0
  @ 31 Ιανουαρίου 2014 – 6:23 μ.μ.

  Το άρθρο κ. ειδικέ είναι γραμμένο το 1998 και απευθύνεται προς τους ιθύνοντες. Λίγοι τότε είχαν τα @@ να το κάνουν. Ο συγκεκριμένος συγχωρεμένος πολιτικός ήτα από τους λίγους που προσπαθούσε. Αν είσαι ειδικός στα του στρατού, θα γνώριζες για το νομοσχέδιο της παλλαϊκής άμυνας, πάνω στο οποίο δούλευε. Δεν θαρρούσε και θαρρούσε. Έπραττε σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία Άντε με όλους εσάς τους «αλάνθαστους κριτές».

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί