17:42 - 24/10/2014

Μια μικρή λήψη από το τι έχει συμβεί σήμερα στην Αθήνα !

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ
  • 0
   0
   Καθόλου παράξενα…Αυτα συμβαίνουν χρόνια τώρα σε όλη την χώρα μας…Αυτα παθαίνεις όταν πηγαίνεις ενάντια στην φύση και δεν λαμβάνεις κανένα μέτρο για να προστατευτείς. Αφού καμία κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν έχει θέσει σε λειτουργία κανένα αντιπλημμυρικό έργο…Το μόνο που ξέρουν να κάνουν ειναι να σπεύδουν ταχέως και να κάνουν δηλώσεις τύπου Δούρου, μπας και πάρουν κανένα ψηφαλάκι…Την είδατε…άβαφτη,αναμαλλιασμένη και με το κλαμένο ύφος (σκέτο θέατρο) να λέει πως ελπίζει πως του χρόνου δεν θα χρειαστεί να συζητάμε για αντιπλημμυρικά έργα…Δηλαδή σαν να λέει ψηφίστε μας.
   • 0
    0
    "Nibiru warning us"
    Ναι βρε , εγώ τα θυμάμαι (???) κάθε φθινώπορο έριχνε το νερό ενος χρονου σε μια μέρα κι έκανε τις γειτονιές να φαίνονται νεκροταφείο αυτοκινήτων , αλλά θυμάμαι κι αλλά ( με αφορμή εναν διαγωνισμό που θα τρέξει …σύντομα κάπου στο δίκτυο ).
    Θυμάμαι κομήτες , βροχες απο μετέωρα, αναποδογυρισμενα φεγγάρια με "λάθος" σκιάσεις, ηλιακές καταιγιδες και ουρές καθημερινά απο παγωμένα καυσαέρια…είναι όλα φυσικά .
    Υ.Γ Ενα σου λέω ..απο δω και πέρα δεν θα ξαναπληξεις , γιατί καθετί που βλέπεις θα ξεπερνάει αυτό που ηξερες η νομιζες πως ξέρεις ._

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί