19:04 - 01/09/2014

Κόλαση στην Ουκρανία φεύγει επειγόντως το ελληνικό προξενείο

Κόλαση στην Ουκρανία με αποτέλεσμα το υπουργείο Εξωτερικών να λαμβάνει έκτακτα μέτρα για την ασφάλειαμτου προσωπικού του προξενείου της Μαριούπολης.

Πριν από λίγο το Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε την άμεση μετεγκατάσταση του Γενικού Προξενείου Μαριούπολης με την εξής ανακοίνωση:

«Λόγω της επιδείνωσης των συνθηκών ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Μαριούπολης, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, αποδέχθηκε την εισήγηση του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Μαριούπολη, Δημήτριου Παπανδρέου, για άμεση μεταφορά της έδρας του Γενικού Προξενείου και προσωρινή της μετεγκατάσταση στην πόλη του Ντνιπροπετρόβσκ, η οποία βρίσκεται εντός της προξενικής δικαιοδοσίας του Γενικού Προξενείου.

Ο κ. Βενιζέλος έδωσε εντολή να ενημερωθούν άμεσα όλοι οι εκπρόσωποι των Ελληνικών κοινοτήτων για την μεταφορά του Γενικού Προξενείου, το οποίο θα συνεχίσει να προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του στους Ομογενείς.

Το Υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Ουκρανικό ΥΠΕΞ, προκειμένου να διασφαλισθεί η ασφάλεια των Ελλήνων Ομογενών που διαβιούν στην Ουκρανία».

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  sas axizei na fate xilo apotous rosous kai tous amerikanous poulimenei ellines

  tovares
 2. 0
  0
  ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ . ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ .
 3. 0
  0
  με εντολη sam are asshole το ρωσικο σουβλακι η ρωσικη σαλατα και η ρωσικη βοτκα απαγορευονται στην ελληνικη (λεμε τωρα) επικρατεια απο την 12 νυχτερινη σημερα!!!
 4. 0
  0
  ΕΙΔΗΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ Ή ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ?
 5. 0
  0
  1000 μισθοφόροι ναζιστές Ουκρανοί (ταξιαρχία ΑΖΟΦ), θα δουν τα ραδίκια ανάποδα, από τους Ρωσόφωνους που έχουν περικυκλώσει την πόλη.Ανάμεσά τους και το τάγμα ανταρτών της Μαριούπολης πού συμμετέχουν τουλάχιστον 100 Έλληνες ομογενείς από την περιοχή !!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί