14:47 - 09/11/2014

Κεντρικός Τραπεζίτης στον Καναδά: καταναγκαστική εργασία των νεαρών κάτω των 24 ετών

Κεντρικός Τραπεζίτης στον Καναδά: καταναγκαστική εργασία των νεαρών κάτω των 24 ετών

Οι κεντρικές τράπεζες δημιουργήθηκαν απο τους τραπεζίτες για να διασφαλίσουν την ευημερία των ίδιων των τραπεζών. Οι οικονομολόγοι των πανεπιστημίων του κωλου, μιλάνε για την οικονομική σταθερότητα και ευημερία των λαών που μας προσφέρουν οι ΚΤ.

Η αλήθεια ειναι πολυ διαφορετική απο αυτά που γραφουν οι καλοπληρωμένοι πανεπιστημιουχοι της απάτης.

Ο ρόλος τους ειναι να κατασκευάζουν την μια σαπουνόφουσκα μετά την άλλη με τον μόνο σκοπό την βιώση μιας άνευ προηγούμενου οικονομικής καταστροφής. Χαμένοι πάντα μόνο οι λαοί, κερδισμένοι οι κατασκευαστές χρωματιστού ανύπαρκτου χρήματος.

Οι κεντρικοί τραπεζίτες και τα τσιράκια τους οι πορνες πολιτικοί δεν μιλούν για τις τεράστιες σαπουνόφουσκες των πιστωτικών παραγόντων που πολυ σύντομα όλοι μας θα βιώσουμε. Δες την Γερμανική τράπεζα που πριν μερικές ημέρες εδώ στα κατοχικά γράψαμε.

Οι ΚΤ εχουν τον έλεγχο των πάντων, έτσι δημιουργούν τον αυξανόμενο φαύλο κύκλο του χρέους!!! Το χρέος το φορτώνουν στις πλάτες των λαών έτσι ώστε αυτη να πληρώνουν αιώνια τόκους. Αν θες να λυθεις απο τα δεσμά τους αυξάνουν τα spread. Σε κρατάνε απο τα αρχιδια και στα πιέζουν μέχρι να αρχίσεις να τους παρακαλάς να σταματήσουν.

Δεν υπάρχει χώρα που θα ξεφύγει απο τα δόντια τους. Όλες οι πλούσιες χώρες που μέχρι τωρα γνωρίζαμε θα γίνουν αλά Greece.
Οι ΚΤ ειναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την μέγα οικονομική κρίση του συστήματος.

Αυτοι κατόρθωσαν να πείσουν τη μάζα οτι έρχονται καλύτερες μερες. Πρώτα ρίχνουν άφθονο κεφάλαιο στις αγορές και δημιουργούν την κομφόρ ζώνη των πολιτών. Τότε όλοι μας, μαζί και εγώ, αγοράζουμε σπίτια, αυτοκίνητα, και κάνουμε μακρινά ταξιδάκια. Το σενάριο των ΚΤ προχωρά στην εντέλεια. Τότε αρχίζουν να ψαρεύουν με το καλάμι και τραβάνε το κεφάλαιο που δημιουργήθηκε απο την εργασία σαν την συναγρίδα μες στο σκάφος τους. Ο πολίτης εφόσον είχε ανοιχτεί με δάνεια και αλλα έξοδα λόγο της εικονικής ανάπτυξης, μένει με το χρέος!!!

Οι επιχειρήσεις κλείνουν και οι εργαζόμενοι χάνουν τις δουλειές τους, ποιος θα πληρώσει την εικονική οικονομική ανάπτυξη στο τέλος; Έτσι πάντα μετά απο μερικές δεκαετίες βγαίνουν οι λαοί χαμένοι. Αυτά τα μαθήματα ξεχνιούνται απο την μάζα γιατι συμβαίνουν κάθε 60-80 χρονια. Κάθε γενιά που την παθαίνει ξεχνάει λόγο τις μεγάλης δυστυχίας να δώσει την πληροφορία στην επόμενη γενιά. Οι νέες γενιές δεν εχουν απόλυτος καμία ιδέα λόγω του πολέμου πληροφορίας και νοητικου προγραμματισμού απο τα παπαγαλάκια. Δεν εχουν καμία ιδέα τι τους επιφυλάσσει η οργανωμένη μαφία και τι θα τους συμβει.

Ο πολίτης θα γεννιέται και θα πεθαίνει σκλάβος, χρεωμένος μέχρι την τελευταία του πνοή.

Χώρες σαν τον Καναδά, με σιωνιστές πρωθυπουργούς, εχουν λάβει μέτρα για την καταναγκαστική εργασία των ανέργων νέων κάτω των 24 χρόνων. Η ιδέα ειναι του διευθυντή της ΚΤ, Stephen Poloz. Αυτην την εβδομάδα πρότεινε στην Βουλή την υποχρεωτική εργασία των νεαρών κάτω των 24 ετών.

Τι πρότεινε ο Κεντρικός τραπεζίτης; ‘Οι ενήλικοι που μένουν με τους γονείς τους στις σοφίτες επειδή στις μερες μας δεν μπορούν να βρουν δουλεια θα πρέπει να κάνουν κάθε είδους εργασία ώστε να βελτιώσουν το βιογραφικό τους όταν η οικονομία ανακάμψει’!

Στην πατρίδα μας, διαβάζω σε ξένο αρθρο, υπάρχουν τέτοιου είδους σχέδια. Οι νέοι άνεργοι θα υποχρεωθούν να κάνουν καταναγκαστική εργασία. Τωρα καταλαβαίνετε γιατι μπήκαμε στην πλούσια ΕΕ των μεγάλων ευκαιριών!!!

Οι νεαροί θα εκπαιδεύονται στην ιδέα οτι η καταναγκαστική εργασία ειναι καλή για το βιογραφικό τους! Εκτός και αν οι νεαροί στις χώρες σαν την Ελλάδα καταλάβουν οτι το σπιράλ του χρέους δεν θα μειωθεί ποτε. Η ευημερία θα ειναι για τους Εβραίους τραπεζίτες, οι γκοιμ θα δουλεύουν για τους επιούσιους και τα φιλαράκια τους.

Σαμαρακος και Τσιπρακος, τι νομίζεις, μια απο τα ίδια; Το όνομα και χρώμα στην ταμπέλα φίλε νεαρέ ειναι διαφορετικό. Η ιδέα των πολιτικών σου ειναι η δημιουργία της μεγάλης Σιων. Σύντομα θα ζητήσουν την ψήφο σου αν θέλεις την ελευθερία σου, ξέρεις τι πρέπει να κανεις.

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    καποιος να του γαμηση τη μανα
  2. 0
    0
    ενοειτε μαλακα τραπεζιτη να στεινης το κολο σου και κατανακαστικα να σε πηδανε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί