19:55 - 19/09/2014

Και στην Σκωτία η » δημοκρατία » βασιλεύει …Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 0
  0
  Ειναι νωρις ακομα.Το Ηνωμενο βασιλειο θα σπασει σε 3 κομματια στο τελος.


 2. 0
  0
  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ,ΤΩΝ EXIT POLL ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ
 3. 0
  0
  Τι κάνει ρε το όργιο;;;
  Πάντως καλό είναι να τα βλέπουν και οι δικοί μας εδώ να ξεστραβώνονται λίγο, που νομίζουν πως ότι ψηφίζουν αυτο και βγαίνει…Αν και εδώ τα αποτελέσματα μαγειρεύονται απο τα υπουργεία.
  • 0
   0
   Μίλα αδερφέ γιατί κάποιοι νομίζουν πως έχουν την δυνατότητα της επιλογής ή ακόμα και της δοκιμής! Ψευδαίσθηση είναι όλα για τον έλεγχο μας! Κάθε τρεις και λίγο ανασχηματισμός και οι νέοι υπουργοί κάνουν αυτά για τα οποία έφυγαν οι παλαιότεροι, κάθε τρεις και λίγο εκλογές και η νέα κυβέρνηση κάνει αυτά που κατήγγειλε την προηγούμενη κυβέρνηση, κάθε τρεις και λίγο ελπίδες! Μια σπίθα θέλουμε… Απλά ελπίζω αυτή η σπίθα να είναι Ελληνική κι όχι κατευθυνόμενη!
 4. 0
  0
  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ??? ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΚΑΜΕΡΟΝ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΥ?? ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΖΗΤΟΥΛΑΣ?? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ.
 5. 0
  0
  Και στην Σκωτία η " δημοκρατία " βασιλεύει …ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ "ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ?" ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΑΙΝΤΕΣ?…FREEEEDOOOOOOOOOOOM>>>._
 6. 0
  0
  Οι εκλογές διεξάγονται κανονικά σε όλη τη Γη, μόνο όμως ως επίσημη δημοσκόπηση. Στήνουν κάλπες, μετράνε σωστά τις ψήφους, τις καταγράφουν, και ανακοινώνουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν. Υστερα μελετάνε το πραγματικό αποτέλεσμα για να καταλάβουν την δυσαρέσκεια του κόσμου και σε πιο βαθμό κατάφεραν να τον ελέγξουν!

  Α. Μεγάλο εργαλείο κατά την περίοδο των εκλογών είναι οι ψευδείς δημοσκοπήσεις. Με αυτές ενημερώνουν τον κόσμο δίνοντάς του νούμερα που δείχνουν αμφίρροπη μάχη, έτσι ώστε όταν ανακοινώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν να μην υπάρξει στη σκέψη του απλού πολίτη έκπληξη αλλά να ονομάσει το αποτέλεσμα "αναμενόμενο" και να το αποδεχθεί. Γι' αυτό και μετά από εκλογές ενώ βάση αποτελεσμάτων θα έπρεπε σε ανάλογο ποσοστό με τις εκλογές να βρίσκουμε στις κοινωνικές ομάδες που συμμετέχουμε ανθρώπους που ψήφισαν το κυβερνών κόμμα, εμείς δεν βρίσκουμε κανέναν ή έναν! Μεγάλο εργαλείο οι ψευδείς δημοσκοπήσεις είναι και κατά τη διάρκεια μιας τετραετίας, με τις οποίες προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο και ανοχή από τον κόσμο, δείχνοντάς του πως, το κόμμα που πιστεύει πως θα αλλάξει τα πράγματα, μόλις πήρε "κεφάλι" και προηγείται, άρα όταν γίνουν εκλογές θα νικήσει κι έτσι η καθημερινότητα θα αλλάξει δραστικά! Τέλος, μια ακόμα χρήση των ψευδών δημοσκοπήσεων είναι βασισμένη σε ένα πείραμα που έγινε σε ένα Πανεπιστήμιο και έδειξε πως οι Ανθρωποι υπό τον φόβο να βρεθούν στο περιθώριο, επιλέγουν κάτι το οποίο δεν τους εκφράζει, απλά και μόνο για να είναι με τους διαφαινόμενους νικητές! Σε αυτό το πείραμα, γινόταν ένα τεστ αντίληψης στο οποίο συμμετείχαν 3 διαγωνιζόμενοι, οι 2 ήταν ηθοποιοί και ο 3ος χωρίς να γνωρίζει τίποτε για τους υπόλοιπους ήταν το "αντικείμενο" της μελέτης. Τους έδειχναν λοιπόν εικόνες και τους έκαναν ερωτήσεις στις οποίες οι απαντήσεις ήταν απλές και ξεκάθαρες. Οι ηθοποιοί καθοδηγούμενοι, έδιναν λάθος απάντηση, οδηγώντας τον 3ο ανεξάρτητο συμμετέχοντα να μπει σε σκέψεις, και να αναρωτηθεί "Μα καλά, πως γίνεται και οι 2 άλλοι και μάλιστα με σιγουριά να είπαν την τάδε απάντηση; Αφού είναι ξεκάθαρα λάθος… ή μήπως εγώ κάνω λάθος;". Το αποτέλεσμα ήταν μετά τη 2η ερώτηση να απαντάει το ίδιο που έλεγαν και οι άλλοι 2 υπό το φόβο να θεωρηθεί βλάκας που αντιδρά σε κάτι τόσο ξεκάθαρο για την μαζική γνώμη. Με αυτόν τον τρόπο έθετε ο ίδιος υπό αμφισβήτηση τις ικανότητές του και δεν επιθυμούσε να υποστηρίξει το σωστό για εκείνον ακόμα κι αν τον οδηγούσε σε "απομόνωση".

  Β. Η λύση είναι να μην συμμετέχουμε σε εκλογές = Σας έχουμε καταλάβει, είμαστε απέναντί σας!

  Οι Εκλογές γίνονται για έναν ακόμα λόγο. Οταν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα που θέλουν, όσοι δεν πιστεύουν πως είναι κατευθυνόμενο, και είναι δυστυχώς πολλοί, να σκεφτούν "Πάλι τους ίδιους ψηφίσαμε, καλά να πάθουμε, είμαστε άξιοι της τύχης μας!". Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουν να γεμίσουν με ευθύνες τους "ρομαντικούς" ψηφοφόρους, που νομίζουν πως θα τους επέτρεπαν ποτέ να ανατρέψουν ένα κατεστημένο. Κύριοι, εκείνοι που σας ελέγχουν δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη, γι' αυτό και σας/μας ελέγχουν, εσείς αφήνετε νομίζοντας πως σας συμπεριφέρονται σκληρά αλλά σας δίνουν μια ευκαιρία η οποία είναι στα ίσα! Αμ δε!
 7. 0
  0
  Σωστότατος!!!
  Ανεβάζουν και κατεβάζουν τις κυβερνήσεις που γουστάρουν και όποτε γουστάρουν…Οι εκλογές ειναι για να έχουμε να λέμε…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί