19:32 - 14/02/2015

Κάτω από τα Ίμια υπάρχει όσμιο και κόκκινος υδράργυρος – Γι αυτό δεν πληρώνουμε φόρους και ήρθε η Τρόικα!

Αυτή είναι η αλήθεια! Η μόνη αλήθεια που εξηγεί τα πάντα. Γιατί μας κυνηγάνε και θέλουν να μας υποδουλώσουν, γιατί έγινε η κρίση των Ιμίων, γιατί μπήκαμε στο Μνημόνιο, γιατί ήρθε η Τρόικα.

Προφανώς, όπως όλες αυτές οι θεωρίες δεν εξηγεί ποιοι είναι αυτοί που απεργάζονται όλα αυτά τα κακά για το λαό και το Έθνος, ποιοι μας ψεκάζουν και πως γλυτώνουν από τους ψεκασμούς μόνον αυτοί που τα γράφουν.

Παρόλα αυτά, επειδή όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται και να διαβάζονται ακολουθεί ένα αποκαλυπτικά απολαυστικό δημοσίευμα που εξηγεί τα πάντα εκτός από το προπατορικό αμάρτημα.

Προφανώς και μπορεί αυτά τα μέταλλα να υπάρχουν στο ελληνικό υπέδαφος, αλλά όπως σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις οι «αναλυτές» πατάνε σε ένα πραγματικό περιστατικό το οποίο επενδύεται κατάλληλα, προκειμένου να επέλθει το επιθυμητό σενάριο…

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!!!!! ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΜΥΘΙΚΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ…..

Όσμιο: Το πιο ακριβό μέταλλο στον κόσμο! 8 τόνοι χρυσού για 1 κιλό όσμιο!!! Για αυτό «κυνηγάνε» την Ελλάδα…

ΟΣΜΙΟ: TO AΠΟΛΥΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟ και ο «κρυφός πόλεμος» εναντίον της ΕΛΛΑΔΑΣ για την κατοχή του.

Το ιρίδιο, το όσμιο και ο κόκκινος υδράργυρος, μέταλλα στοιχεία, χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία των πυρηνικών για τις χημικές ιδιότητές τους.
Τα έτη 1992-1994, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, άνθησε το εμπόριο του κόκκινου υδράργυρου, ουσίας με εκρηκτικές ιδιότητες. Κάπου 300.000 λίρες Αγγλίας ή 400.000 δολάρια ΗΠΑ το κιλό.

Υπόθεση – μυστήριο με λαθρεμπόρους πυρηνικών απασχόλησε τις διωκτικές αρχές της χώρας μας τον Νοέμβριο του 1991, οπότε και έλαβε χώρα η σύλληψη Ούγγρου στην Ελλάδα που επιχειρούσε να πουλήσει κόκκινο υδράργυρο στην Αθήνα. Για παρόμοια υπόθεση, έξι χρόνια αργότερα, κατηγορείται και ο Σαλιόνικ: ότι μετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κόκκινο υδράργυρο.

Στα μέσα Νοεμβρίου 1995 οι αρχές των Σκοπίων κατέσχεσαν ποσότητα οσμίου πολύ κοντά στα σύνορά μας με τη χώρα αυτή. Η αξία του οσμίου στις ΗΠΑ ανέρχεται στα 150.000 δολάρια ανά γραμμάριο, ενώ στην Ευρώπη στα 100.000 δολάρια ανά γραμμάριο. Στα Βαλκάνια η τιμή του είναι πιο χαμηλή (43.000 δολάρια ανά γραμμάριο). Η αξία του οσμίου είναι υψηλή γιατί είναι δυσεύρετο στη φύση, ενώ είναι γνωστό ότι μεταλλουργία οσμίου υπήρχε εδώ και χρόνια στην τέως Σοβιετική Ενωση.

Η διάλυση της τέως Σοβιετικής Ενωσης, πέρα από τα όσα προβλήματα δημιούργησε στον πλανήτη, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή ώς πανικό στις χώρες της Δύσης για την αδυναμία στη φύλαξη των πυρηνικών οπλοστασίων και των μονάδων παραγωγής πυρηνικών. Ετσι, οι πολλές βάσεις των πυρηνικών (περίπου 28 τον αριθμό) φαίνεται να είναι σήμερα εκτός ελέγχου, κάτι που παραδέχθηκε και ο υπουργός Αμυνας της Ρωσίας Ιγκόρ Ροντιόνοφ το 2010.

Το πλουτώνιο βγήκε στο σφυρί και μάλιστα φαίνεται να εμπλέκονται και πυρηνικοί φυσικοί – επιστήμονες που το πωλούν όσο – όσο. Πολλοί από αυτούς, όταν εγκατέλειψαν την πατρίδα τους σε αναζήτηση καλύτερης τύχης, κατέφυγαν σε χώρες της Δύσης, κατά κυριότητα στις ΗΠΑ, και πήραν μαζί τους και «λίγο» πλουτώνιο ή ουράνιο εμπλουτισμένο, για «να βγάλουν τα έξοδά τους» ή καλύτερα «να κάνουν την καλή» στη νέα πατρίδα τους. Ως και ρώσος υπουργός κατηγορήθηκε ότι ήταν μπλεγμένος σε σκάνδαλο πλουτωνίου.

Η κλοπή των ραδιενεργών υλικών, που προσλαμβάνει γιγαντιαίες διαστάσεις, είναι η πιο μεγάλη και εγκληματική απειλή όμοια της οποίας δεν υπάρχει άλλη. Δεν μπορείς να ξέρεις σε τι χέρια είναι δυνατόν να πέσουν. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τα χέρια αυτά να είναι τρομοκρατών. Και τότε…

Όσμιο υπάρχει σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας

Και εδώ αρχίζουν και μπαίνουν σε εφαρμογή τα μεγάλα σχέδια των «αγαπημένων συμμάχων» μας που προσπαθούν να μας διαλύσουν και να μας κάνουν κρατίδια- κρατίδια για να το πάρουν. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά και οι Τούρκοι, οι οποίοι δεν διστάζουν να το διαλαλούν δημόσια σε έντυπα και τηλεοράσεις …;..

Όταν ρώτησα…διαπίστωσα ότι η τιμή του ήταν 60 χιλιάδες δολάρια για ένα γραμμάριο. Δηλαδή, το ένα κιλό κοστίζει 60 εκατομμύρια δολάρια…

Απόσπασμα από τη συνέντευξη με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του στρατηγού ε.α. Γιώργου Αϋφαντή.

«Ο κ. Αϋφαντής υποστηρίζει ότι, το επεισόδιο στα ΄Ιμια έγινε γιατί κάτω από τη βραχονησίδα υπάρχει όσμιο, πολύς χρυσός αλλά και κόκκινος υδράργυρος, που είναι το δεύτερο κατά σειρά ακριβότερο μέταλλο. Δηλαδή ένα κιλό όσμιο, κοστίζει όσο 8 τόνοι χρυσού και ένα κιλό κόκκινος υδράργυρος αγοράζεται με 2 τόνους χρυσό. Γι’ αυτό, προσθέτει, τα ΄Ιμια ειναι στις γκρίζες ζωνες…»

…Το 1995 είχε εντοπιστεί όσμιο από τις αρχές των Σκοπίων σε περιοχή κοντά στα ελληνικά σύνορα.

Κι’ εμείς τώρα…

Κοιμόμαστε ήσυχοι…

Μεγαλώνουμε παιδιά…

Κάνουμε όνειρα για το μέλλον…

Τα αρχαιότερα πετρώματα της Ελλάδας μέχρι στιγμής , συνεχίζει ο κ.Κωστόπουλος, έχουν εντοπισθεί στις περιοχές Φωτεινού Τρικάλων, Δεσκάτης Γρεβενών και λίγα χιλιόμετρα δυτικά της Φλώρινας. Πρόκειται για γρανίτες ηλικίας 700 εκατομμυρίων ετών. Η χρονολόγησή τους έγινε σε ορυκτά ζιρκόνια με τη μέθοδο ουρανίου-μολύβδου.

Οι πλέον επιβλητικοί μαγματικοί θάλαμοι ωκεάνιας λιθόσφαιρας βρίσκονται στην Πίνδο, μεταξύ Περιβολίου και Αβδέλας Γρεβενών και κατά μήκος του Ασπροπόταμου στη δασική οδό Περιβολίου – Μικρολίβαδου, καθώς επίσης και στον οφιόλιθο του Βούρινου στην περιοχή της Κράπας και του Ασπρόκαμπου. Ιδιαίτερα στον οφιόλιθο της Πίνδου, οι παραπάνω μαγματικοί θάλαμοι συνοδεύονται και από θεαματικές εμφανίσεις λάβας με σφαιρικές μορφές που είναι τυπικές των υποθαλάσσιων εκχύσεων.

Επίσης, λόγος γίνεται και για τον μανδύα της γης, που διατηρείται, σήμερα, επάνω στις κορυφές των βουνών, στη Βάλια Κάλντα και το Βούρινο, λόγω των τεράστιων τεκτονικών δυνάμεων που χώρισαν μία φορά την Ελλάδα και μετά την ξαναένωσαν. Μέσα στα πετρώματα του μανδύα, φιλοξενούνται τα τεράστια κοιτάσματα χρωμίου που διαθέτει η Ελλάδα, όπως παραδείγματος χάριν αυτό στο Ξερολίβαδο Κοζάνης.

Τα κοιτάσματα χρωμίου δημιουργούνται από βασαλτικά μάγματα, πλούσια σε χρώμιο, που γεννώνται από την τήξη του περιδοτίτη (δηλ. του μανδύα) και τα οποία, λόγω άνωσης, διαπερνούν τη μανδυακή μήτρα που τα γέννησε και οδεύουν προς τα επάνω μέσα στην ωκεάνια λιθόσφαιρα να τροφοδοτήσουν τους θαλάμους μάγματος και αυτοί με τη σειρά τους τις υποθαλάσσιες εκχύσεις λάβας. Το πρώτο ορυκτό που κρυσταλλώνεται από τα μάγματα αυτά λέγεται σπινέλιος και είναι ένα οξείδιο του χρωμίου, αργιλίου, μαγνησίου και σιδήρου. Η κρυστάλλωση μεγάλων ποσοτήτων σπινέλιου και η μετέπειτα μηχανική συγκέντρωση του ορυκτού σε μεγάλες ποσότητες λόγω τεκτονικών δράσεων οδηγεί στο σχηματισμό κοιτασμάτων χρωμίου. Επειδή ο σπινέλιος αποτελεί την κύρια πηγή χρωμίου στη γη, κοινά λέγεται χρωμίτης.

Αν η περιεκτικότητα σε αργίλιο είναι μεγάλη, τότε ο χρωμίτης λέγεται πυρίμαχου τύπου, ενώ αν υπερισχύει η περιεκτικότητα σε χρώμιο λέγεται μεταλλουργικού τύπου. Τα κοιτάσματα χρωμίτη του Βούρινου είναι μεταλλουργικού τύπου και από τα πλουσιότερα του είδους τους στη γη. Ένα σημαντικότατο παραπροϊόν κατά τη μεταλλουργική επεξεργασία του χρωμίτη είναι τα πλατινοειδή (όσμιο, ιρίδιο, ρουθήνιο, ρόδιο, πλατίνα και παλλάδιο).

Θέλετε και άλλα στοιχεία;

Το περιοδικό NEMECIS επίσης σε άρθρο του, επισημαίνει την σπουδαιότητα για το μέταλλο όσμιο και μας δίνει πληροφορίες για την στροφή της αμερικανικής πολιτικής στο ζήτημα του Αιγαίου.

Γνωρίζετε τι είναι το όσμιο; Είναι ένα μέταλλο με ατομικό αριθμό 76 και ατομικό βάρος 190,2. Ανήκει στην ομάδα του λευκόχρυσου και είναι ένα από τα σκληρότερα στοιχεία που βρίσκονται στη φύση. Το στοιχείο με τη μεγαλύτερη πυκνότητα απ΄ όλα τα γνωστά στοιχεία και το πλέον δύστηκτο μέταλλο της ομάδας του.

Τα μεγαλύτερα αποθέματα οσμίου στο κόσμο βρίσκονται στην Τουρκία. Υπολογίζεται ότι τα αποθέματα οσμίου είναι 127.000 τόνοι. Η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα που έχει αποθέματα είναι η Βουλγαρία με 2.500 τόνους. Η αξία του οσμίου που υπάρχει στην Τουρκία ανέρχεται στα 9 τρισεκατομμύρια δολάρια. Εάν αναλογιστείτε ότι το εσωτερικό και το εξωτερικό χρέος της χώρας είναι 220 δισεκατομμύρια δολάρια, η αξία του οσμίου είναι 40 φορές μεγαλύτερη από το συνολικό χρέος.

Οι φιλοδυτικοί δημοσιογράφοι μας άρχισαν να λένε ότι :

Η Τουρκία είναι μια πολύ πλούσια χώρα για να την αφήσουνε στους Τούρκους (Τζουνέιτ Ουλσεβερ). Παρόμοια δήλωσε έκανε και ο Μεμχέτ Αλί Μπιράντ σε ένα σεμινάριο στη Βιέννη : «Απευθυνόμαστε σε όλους τους πατριώτες για να γνωρίζουν την αλήθεια.»

Ο στρατηγός Γ.Αϋφαντής υποστηρίζει ότι ο διευθυντής του 2ου Ε.Γ του ΓΕΣ στρατηγός Στράτος Νταϊλάκης, του έδειξε μια φωτοτυπία δορυφορικής φωτογραφίας αμερικανικού δορυφόρου η οποία απεικόνιζε όλο το Αιγαίο. Το επίκεντρο της έρευνας των φωτογραφήσεων ήταν τα πετρέλαια του Αιγαίου. Στο νοτιοανατολικό άκρο υπήρχε μια πιο σκούρα κηλίδα. Οι αναλύσεις της οποίας έδειξαν ότι υπάρχουν πολύτιμα μέταλλα κ.α, τα οποία εντοπίζονται κυρίως στην περιοχή των Ιμίων!

Για να αντιληφθούμε την αξία του οσμίου πρέπει να αναφέρουμε ότι ένα γραμμάριό του στοιχίζει 60.000 δολάρια!!! Ένα κιλό οσμίου αντιστοιχεί με πέντε τόνους χρυσού! Εάν στα στοιχεία αυτά προσθέσουμε και τα κοιτάσματα ουρανίου που υπάρχουν στη Καβάλα και αλλού σημαίνει ότι και η Ελλάδα είναι χώρα που δεν μπορούν να την αφήσουν στους Έλληνες!

Επειδή κανένας πόλεμος δεν γίνεται για τα μάτια της «ωραίας Ελένης» αλλά μόνο για τεράστια οικονομικά συμφέροντα, περιμένουμε από το Ίδρυμα Γεωλογικών και μεταλλευτικών Ερευνών να ενημερώσει τον ελληνικό λαό εάν αληθεύουν όλα αυτά.

Είναι τυχαία η στροφή της αμερικανικής πολιτικής στο ζήτημα του Αιγαίου;

Το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε εγγράφως από την Ελλάδα να προσέλθει σε διμερή ελληνοτουρκικό διάλογο με στόχο την επανεξέταση των συνθηκών που ρυθμίζουν το καθεστώς του Αιγαίου.

Με λίγα λόγια οι ΗΠΑ υιοθετούν τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και μας οδηγούν σε κάποιο συμβιβασμό. Πιθανότατα σε μια συνδιαχείριση του πλούτου της περιοχής, ο οποίος θα διανέμεται στα τρία, με λιγότερα ποσοστά στις δύο παράκτιες χώρες και μεγαλύτερα στους φίλους και συμμάχους. Κάτι σαν την εκμετάλλευση του πετρελαίου του Πρίνου…

ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ «ΣΥΜΜΑΧΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (15)

 1. 0
  0
  Αυτα ειναι γνωστα απο εν ετη 1996. Μην τρελενεστε.
 2. 0
  0
  Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ…..

  ΓΙ΄ΑΥΤΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  ΙΩ

 3. 0
  0
  Υπαρχει καποιος χαρτης η καποια επισημη ερευνα???????????????
 4. 0
  0
  Βρε άνθρωπε. Τον Έλληνα ηλικίας 40 και πάνω δεν τον ενδιαφέρει. Όσο και να τα λες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το τώρα. το παρόν. Να έχουνε γεμάτη τσέπη με λεφτά να πληρώνουνε ενφια κτλ. να πηγαίνουνε διακοπες και να έχουνε καλύτερα ρούχα αμάξια κτλ από τον γείτονα το φίλο και το συγγενή. Αν τους τα πεις και τα διαβάσουν αυτά που έχουμε και αυτά που μπορούμε να δημιουργήσουμε σαν Ελλάδα θα σου πουν, "Φίλε ας τα δώσουν όλα και στα αρχ….α μου" "εγω θέλω να έχω φαγητό λεφτά και όλα καλά" ας τα δώσουνε όλα δε με νοιάζει.
  Διότι για να εκμεταλευτεις όλο τον πλούτο θέλει τρόπο κόπο χρόνο θέληση. ο έλληνας που σου λέω είναι καλοπερασκιας. έτσι τον μεγαλωσαν τον μπούλι η γονείς του.
  Αν μου έλεγε τώρα ο κάθε τσίπρας.
  φευγουμε από την ευρώπη και ανεξαρτητοποιούμαστε.
  Τέλος όλα και μακριά από τους λελέδες.
  Όλοι μαζί μπορούμε.
  Θα πήγαινα να κάνω εξόριξη γεώτριση κολοτούμπες βουτιές και ότι άλλο αρκει να μπορουσε να εκμεταλλευτει οσα από τα παραπανω γραφεις.
  Χωρις να θελω μισθο. μόνο φαγητο. διοτι θα ήτανε καλο για το συνολο του λαου. φαντάσου θερμανση τζαμπα από δικα μας εργοστασια. ζεστο νερο επισης.
  πετρελαιο δικο μας τζαμπα. εξαγωγη του σε αλλες χωρες.
  φυσικο αεριο δικο μας και εξαγωγη του επισης.
  ποσα πραγματα με τα υπολοιπα που περιγραφεις θα μπορουσαν να γινουν. πολλα.
  ΑΛΛΑ ο τσιπακις και καθε τσιπρακις δυστυχως δε κλανουν τιποτα. με το οπλο στον κροταφο ειναι.
  απλως φτανουν το λαο σε τετοιο χαλι που νομιζει οτι ειναι αλυσοδεμενος και μονος γιατι τον εχει διασπαση και ο καθενας κοιτα την παρτι του. οποτε οτι και να λες δε θα γινει τιποτα για τα παραπανω απο την ΕΛΛΑΔΑ.
  Τα εχουμε πουλησει ολα. ειναι υπογεγραμμεναααα τελειωμενα.
  δεν ειμαστε στην ελλαδα που νομιζετε και θυμαστε. ειμαστε σε εδαφος πουλημενο. δε παραγουμε σε κανενα κατι απο αυτους. και να μην ειμαστε αυριο ολοι εδω δε τους νοιαζει. αυτοι θα ερθουν απλως να παρουν αυτο που τοσο πολυ θελουν για να γινει η δουλεια τους. γιατι δε θελουνε πολεμο με αιμα δε τους συμφερει διοτι εχουνε και δικους τους προδοτες εδω και τους θελουν.
  κανονικα εμεις επρεπε να ειμασταν αυτοι πουλαμε και αυτοι τα πελατακια μας. αλλα βλεπεις δε ψηφιζονται μονοι τους. αυτοι παιζουν σε παρασταση και εμεις ροχαλιζουμε και οταν τελειωσει η παρασταση χειροκροταμε…

  οι γιδοβοσκοι… και εμεις τα μπεεε.

  με εκτιμηση
  0011000100010001110001
 5. 0
  0
  Τό πιό λογικό καί αληθές σχόλιο πού έχω διαβάσει 11.26! Εύγε φίλε μου γιά τό επίπεδό σου πού δυστυχώς σήμερα είναι σπάνιο. Συμφωνώ σέ όλα αυτά πού έγραψες, μόνο ήθελα νά σέ διορθώσω σ΄ ένα σημείο. Στόν Έλληνα! Εάν ήταν Έλληνας φίλε μου μέ συνείδηση ό σημερινός κάτοικος αυτής τής υπέροχης χώρας, κανένα τσουτσέκι δέν θά τόν κορόιδευε τόσο αισχρά, ούτε θά γινώταν γλύφτης γιά λίγα κωλοευρώ στήν τσέπη. Επειδή όμως γαλουχήθηκε, πλάστηκε μέ δόλο από μικρή ηλικία νά είναι τσεπάκιας, καλοπερασάκιας, βολεψάκιας, παρτάκιας, γι αυτό ΔΕΝ είναι Έλληνας. Ένας μεταλλαγμένος κάτοικος αυτής τής χώρας είναι, πού ή πολύ προπαγάνδα πού έφαγε από παιδί τόν έκανε νά νοιώθει πολίτης τού κόσμου. Αυτό πού λένε οί ψευτοπροοδευτικοί συνεχώς. Γιά νά τεκμηριώσω αυτά πού γράφω, αλλά κυρίως αυτά πού έγραψες πρώτος εσύ, νά σού πώ γιά έναν δικό μου συγγενή πού μού είπε ακριβώς αυτή τήν κουβεντα πρίν 3 χρόνια. ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΡΕ, ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΕΔΩ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΩ. Εννοείται ότι τόν έβρισα χυδαία, καί ούτε τήν καλημέρα του θέλω νά ξανακούσω. Δυστυχώς αυτή είναι ή πικρή πραγματικότητα. Ξεπούλησαν οί προδότες καί οί κρυπτοεβραίοι πού μάς κυβερνούν 40 χρόνια τήν Ελλάδα, επειδή πρώτα ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ οί Έλληνες. Πιστευω ότι τίποτα δέν πρόκειται ν΄ αλλάξει. Τόν στρατηγό Αυφαντή τόν παρακολουθώ χρόνια, καθώς όλα αυτά τά έχει γράψει σέ βιβλία του πού έχω διαβάσει.
 6. 0
  0
  ταν η επι τας
 7. 0
  0
  διαθετουμε 100.000 ετοιμοπολεμο στρατο
 8. 0
  0
  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ.
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΙΑ.
  ΑΥΤΟΙ,(ΟΙ ΠΑΤΡΟΝΟΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ(ΠΛΗΝ 3) ΟΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΡΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ Ή ΥΦΕΣΗΣ,ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΗΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ,ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ(ΣΠΟΡΟΙ MOSANTO)ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ-ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
  ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ,ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.
  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ(ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ)ΚΑΙ ΕΣΥ,ΕΓΩ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ,ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΟ Ή ΟΧΙ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ,ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ,ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ,ΕΝΑΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ.ΑΥΤΗ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο "ΣΤΑΥΡΟΣ"ΣΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ,ΣΕ ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΖΩΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ.ΦΤΩΧΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ,ΣΑΝ ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ….
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ ,Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ή ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΦΟΒΙΑΣ,ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.

  ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
 9. 0
  0
  Εαν υπαρχει καποιος εξυπνος σχολιαστης ας μου πει γιατι ο χρυσος εχει τοση αξια αφου στην ουσια ειναι ενα αχρηστο μεταλο γιατι το συσωρευουν;εδω σας θελω μαγκες μου
 10. 0
  0

  ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !! ΚΑΙ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΠΑΝΙΑ ΟΡΥΚΤΑ ΠΟΥ ΟΡΕΓΟΝΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…

  ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΕΣ, Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΫΦΑΝΤΗ " ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ "

  ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ !! ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ !!

  ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 90 % ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο – 11:26 μ.μ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ….

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 11. 0
  0
  ειμαι μια αγνωστη και εγω οπως και εσεις θελω να σας ενημερωσω οτι ξερω οτι δεν θα το πιστεψεται αλλα στης 28 φεβρουαριου η μερκελ μας ετοιμαζει οικονομικο πραξηκοπημα ηγερμανια δεν εχει δικιατης ενεργια και θα θεληση να τα παρη ολα εστω και εαν αυτο μας βγει σε εμφυλιο οπως τα δεκεμβριανα του 44 στης μεγαλες πολλεις της ελλαδας να εχεται το νουςσας ο θεος μαζημας
 12. 0
  0
  κατω απο τα ιμια εχει σκατα θα τα βγαλουμε και θα τα λουστουμε..κανουν και καλο στο δερμα ουτως η αλλως τα τελευταια χρονια τα τρωμε με το φτυαρι..δεν με νοιαζει τι εχει κατω απο τις πετρες..τι να κανω αν τα βγαλουνε σε 100χρονια και μου δωσουνε λεφτα μετα απο 200..που δεν προκειται βεβαια.εγω θα εχω πεθανει και τα παιδια μου επισης..θελω να ζησω με αξιοπρεπεια στο τωρα και οχι με ονειρα στο μελλον
  • 0
   0
   τοτε συνεχισε εσυ και τα παιδια σου να τρωτε σκατα μια που τα συνήθισες. κοιμισμενε που περιμενεις να σου δωσουν λεφτα για να ζήσεις βλάκα. αγραμματε. τραβα πουλα το audi και την μερσεντε σου.
  • 0
   0
   ε ρε φιλε και εμεις για τοτε λεμε να δωσουμε χρηματα εκει που χρωσταμε. οταν θα παραγουμε σε 200 χρονια. ΤΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. Αλλα που να το καταλαβεις.κατσε ζησε με αξιοπρεπεια ψεκασμενε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί