13:53 - 01/02/2015

Κάποτε σου έλεγα..


Μόνο αν αυτοχoρηγησεις την επανάσταση σου θα μπορέσεις ποτέ να πεις ότι έχεις ελπίδες να είσαι ελεύθερος…και εσύ μου έλεγες ναι καλά!

Σου έλεγα πριν 5 χρόνια…μόνο η αυτάρκεια , μόνο η κοινή αποθήκευση , μόνο άνθρωπος με άνθρωπο σε νέες συμβάσεις αλήθειας θα μπορέσουν να είναι το αμυντικό τοίχος σε αυτό που έρχεται …και εσύ μου έλεγες άσε μας ρε!

Μόνο αυτός που θα δημιουργήσει το νέο πεδίο της μάχης θα είναι νικητής ..προσπάθησα να σου δώσω τους τρόπους τα πρώτα βήματα…μικρές αλλαγές αλλά μεγάλα σκαλοπάτια στο να έφτανες να γίνεις υπολογίσιμη δύναμη ! Αλλά …εσύ δεν θες να αναλάβεις ευθύνες …εσύ ζεις σε ένα ουτοπικό Χόλιγουντ που νομίζεις ότι για να δημιουργηθεί κάτι απλά χρειάζεται ένα τσαφ και είσαι στον δρόμο για να πολεμήσεις….ΔΕΝ είναι όμως ταινία η Ζωή και εσύ θες να χάσεις …ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!

5 ΧΡΟΝΙΑ προσπαθώ να σου δείξω και πολλές φορές στο απέδειξα ότι είσαι μέσα σε μια φυλακή που το σύστημα και οι εκπρόσωποι του είναι εχθροί σου! 5 ΧΡΟΝΙΑ σου φωνάζω να ενωθείς , να κατεβάσεις ταμπέλες , να μάθεις ότι το πιο πολύτιμο πράγμα του κόσμου είναι ο χρόνος σου , 5 ΧΡΟΝΙΑ …ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ…ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΗ!

Εσύ νομίζεις ότι οι δομές δημιουργούνται με κλανιες και όχι με έργο , όχι με πράξη ,αγώνα ,στέρηση ,θυσία … σου έδειξα δρόμους να πολεμήσεις έξυπνα , να χρησιμοποιήσεις τα όπλα τους , να τα βάλεις με τον ουσιαστικό εχθρό και να σταματήσεις να εισαι το κορόιδο του συστήματος που το βάζουν την μια να κοιτά απο εδώ την άλλη από εκεί! ΤΙΠΟΤΑ… λες και η φαιά ουσία του εγκέφαλου σου έχει καεί μέσα σε μια γραμμική εκπαίδευση …μια εκπαίδευση του να ανταγωνίζεσαι και να κοιτάς μόνο την πάρτη σου ….σε μια εποχή που ξεκίνησε ο πόλεμος …σε μια εποχή που μόνο το εμείς θα νικήσει ….ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΦΟΥΚΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ….ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΩ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ… ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΩ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ…!

Ακόμα και σήμερα η υπεροντοτητα πληροφορίας σε μαστιγώνει, ακόμα και τώρα που χιλιάδες αναλύσεις και πληροφορία είναι μπροστά στα μάτια σου μου λες….και εσύ τι προτείνεις….ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ….ΛΥΝΩ… ΠΡΑΤΩ …ΧΤΥΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ…ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΤΕΣ …ΓΕΜΙΣΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ….ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΊΣ ΕΡΠΕΤΑ… ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΣΤΟΕΣ…..

Στο άμεσο μέλλον σου όλα όσα σου έδειξα ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ …θα είναι τα προβλήματα σου … ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ …ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΚΥΛΑ ΣΑΝ ΡΥΑΚΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ…ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΜΗ… !!!

ΑΡΓΗΣΕΣ ΡΑΓΙΑ ….ΑΡΓΗΣΕΣ ΠΟΛΥ….ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ!!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΩΣ ΜΕΣΩ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ …ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΝΟΜΩΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΣΤΗΘΩ; ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ;

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ…ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΩ…

ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ…ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ !

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ…ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ …ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΩ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑ!

ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ Η ΕΥΘΗΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ …. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ…ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ !

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΡΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ…ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΟΙ…Η ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ….!

stRanger ..

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 0
  0

  ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ?

  ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΚΒΑΡΒΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ, ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΥΪΑ ΤΟΥ.

  ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΚΒΑΡΒΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.

  ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΕ ΣΤΥΓΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΞΥΛΟ, ΜΟΙΧΕΙΕΣ, ΠΟΡΝΕΙΕΣ, ΚΛΟΠΕΣ , ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ κ.λ.π.

  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΒΑΡΒΑΡΙΣΑΝ ΚΑΛΑ- ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΓΙΑ " ΑΛΛΑΓΕΣ " , ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΗΔΗ ΕΚΒΑΡΒΑΡΙΣΜΕΝΗ & ΧΥΔΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.

  ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ? ΔΟΥΛΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ !!

  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

  ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ?

  ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΦΥΣΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ?? ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ??

  ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΗΤΤΗΘΕΙ ΒΑΘΕΙΑ. ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ -ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ- ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑΝ ! ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΖΩΟΓΟΝΑ ΠΡΟΟΔΟ !

  ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

  ΜΗΠΩΣ ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ, ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ? ΔΟΚΙΜΑΣΕ ……

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ


 2. 0
  0
  η ένωση- συμπόρευση, που για αυτήν μιλάς συνέχεια και που πιστεύω όλοι συμφωνούμαι, ότι είναι όντως το κλειδί σε έναν αγώνα, δέν είναι εύκολη και χρειάζεται τόση μα τόση προσπάθεια απ΄ τον καθένα μας. Εσύ πέτα την μαγιά και τίποτα άλλο γιατι τα υπόλοιπα δεν είναι δικιά σου δουλειά … θέλει χρόνο γιαυτό μην απογοητεύεσαι
  Gio'
 3. 0
  0
  ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΒΓΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ !!!
 4. 0
  0
  Και εμείς σε ρωτάμε κυριε STRANGER γιατί δεν βγαίνεις εσυ μπροστά και θα το δείς πως θα σε ακολουθήσουν χιλιάδες Έλληνες!!!!
  Να θυμάσαι πως πολλοί είναι αυτοί που το θέλουν!!!

  -Έυβοια-
 5. 0
  0
  ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ; ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;

  ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Θ΄ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ! ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ!

  ΑΝ ΠΑΛΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΙΝΗΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.
  ΑΡΑ ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ή ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ, ΟΛΑ Τ΄ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ…..

  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ… ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ….
 6. 0
  0
  ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ. ….ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ! ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ
 7. 0
  0
  Κύριε 12:58 μίλησες ορθά!!!Αλλά σαν Έλληνας προς Έλληνα θα ηθελα να μαθω την άποψη σου.Λοιπόν,αν αναμένουμε το μπαμ για να επαναστατήσουμε πως θα γνωρίζουμε αν η επανάσταση της ώρας εκείνης θα ωφελήσει εμας αντι για αυτους;και μην ξεχνάμε οτι το κίνημα για το οποίο συζητάμε υπάρχει και καλος η κακος σχεδόν ολοι συμμετέχουμε σε αυτο..αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την αποψή σου..
  ΥΓ: Υπομονή εύχομαι σε όλους και να θυμάστε πως αν έχεις το δίκιο με το μέρος σου δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί