08:40 - 01/10/2014

Ιράκ: Άρχισαν πτήσεις αυστραλιανά κατασκοπευτικά αεροσκάφη

Ιράκ: Άρχισαν πτήσεις αυστραλιανά κατασκοπευτικά αεροσκάφη

Αυστραλιανά κατασκοπευτικά αεροσκάφη θα αρχίσουν να πετάνε πάνω από το Ιράκ δήλωσε σήμερα ο Αυστραλός πρωθυπουργός Τόνι ‘Αμποτ. Πρόσθεσε, όμως, πως το υπουργικό συμβούλιο δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν στις επιχειρήσεις λάβουν μέρος και βομβαρδιστικά εναντίον των τζιχαντιστών του ισλαμικού καθεστώτος.

Η Αυστραλία έχει στείλει οκτώ βομβαρδιστικά F / A-18F Super Hornets, ενα KC-30A tanker, και ένα Ε7-A Wedgetail στην περιοχή και πάνω από 600 άνδρες των επίλεκτων δυνάμεών της.

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα τάγματα θανάτου του Ισλαμικού καθεστώτος αποτελεσματικά» είπε ο κ. ‘Αμποτ ενώ στο θέμα αυτό έχει τη σύμφωνη γνώμη και της αντιπολίτευσης.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ…ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ-ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ…..ΒΡΩΜΑΕΙΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΣΥΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ….ΔΗΘΕΝ….ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΡΑΚ-ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΑ?¨" ΟΥΤΕ ΝΕΦΟΣ ΟΥΤΕ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΑΛΛΑΧ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ? ΦΑΙΝΕΤΑΙ…Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΣΙΛ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ…ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ…Η ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΕΝΕΝΤΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…Η ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί