08:29 - 19/02/2015

Ιεροσόλυμα:Η Ισραηλινή αστυνομία σφράγισε τον Πανάγιο Τάφο!

Ομάδα της Ισραηλινής αστυνομίας στην Ιερουσαλήμ έφθασε χθες Τρίτη στις 10 το πρωί στον Πανάγιο Τάφο κι έκλεισε την πόρτα απαγορεύοντας σε χιλιάδες προσκυνητές να μπουν στο κουβούκλιο και να προσκυνήσουν. Άνδρες της αστυνομίας μάλιστα έδιωξαν τον κόσμο που περίμενε να μπει στο κουβούκλιο.


Δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στο ναό και χωρίς να ενημερώσουν κανέναν ούτε καν το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο προχώρησαν σε αποκλεισμό και απαγόρευση των επισκεπτών που βρισκόταν στην περιοχή. Αμέσως ο αγιοταφίτης που φύλαγε το ναό ειδοποίησε το Πατριαρχείο και ευθύς ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων με αγιοταφίτες πατέρες κατέβηκαν στο ναό για να δουν τι συμβαίνει.

Η ισραηλινή αστυνομία τους ενημέρωσε ότι δε μπορεί κανείς να μπει στον Πανάγιο Τάφο ούτε να προσκυνήσει ούτε καν να τελέσει κάποια θεία τελετή. Οι πατέρες απεγνωσμένα απαιτούσαν να μάθουν το γιατί και το πως πάρθηκε τέτοια απόφαση χωρίς να την ξέρει το Πατριαρχείο. Η αστυνομία τους παρουσίασε χαρτιά της εβραϊκής αρχαιολογικής υπηρεσίας που έλεγε ότι πριν από ένα μήνα είχαν περάσει υπάλληλοι της Δημαρχίας και της αρχαιολογικής υπηρεσίας του Ισραήλ και είχαν κρίνει ότι ο Τάφος έπρεπε να σφραγισθεί γιατί θα πέσει.

Όμως οι αρμόδιοι του Πατριαρχείου παρουσίασαν γνωμοδοτήσεις καθηγητών και πανεπιστημίων καθώς και αρχιτεκτόνων που με τις πραγματογνωμοσύνες τους αποδείκνυαν τα αντίθετα από όσα υποστήριζαν οι αρχές του Ισραήλ. Μάλιστα έδωσαν χαρτιά τα οποία αποδεικνύουν ότι για 100 χρόνια δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

Μετά από έντονες διαμαρτυρίες και συνεννοήσεις οι αρχές αποχώρησαν για να βρεθεί μια λύση.

Το αξιοπερίεργο είναι πως ξαφνικά αποφάσισαν οι Εβραίοι να σφραγίσουν τον τάφο χωρίς να ειδοποιηθεί το πατριαρχείο και χωρίς να έχουν οι ίδιοι κάποια έρευνα κάνει πριν.

Η έντονη προσπάθειά τους να παρεμβαίνουν κατά διαστήματα στο τυπικό του Πατριαρχείου έχει πραγματικά προκαλέσει πολλές σκέψεις στο Πατριαρχείο στους διπλωμάτες αλλά και στο αρμόδιο υπουργείο.

Ο Πανάγιος Τάφος παρόλα αυτά έμεινε κλειστός για όλη τη μέρα

spirospero

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 0
  0
  Αλήθεια η Εκκλησία τη κάνει που στην Ελλάδα έχουν κατακλείσει….διάφοροι ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΘΕΟΣΦΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ πααίζουν και πατριώτες????
 2. 0
  0
  εκει να ριξουνε τσιμεντο μπας και ξεκολισουν τα μυαλα των αγαμητων….
 3. 0
  0
  Ετυμολογίες των λέξεων: Αλληλούϊα – Ιησούς

  Αλληλούϊα = Αλλελού-ια = Αλλελού-ιαχβέ = Δοξάστε τον Γιαχβέ! (γενοκτόνο των ελλήνων-παλαιστινίων-παλαισατέων-λευκής πελασγικής φυλής)

  Ιησούς = Γιεσούα ή Τζόσουα = (Ραββίνος) Γιεχοσούα = Ο Γιαχβέ σώζει (τους μογγόλους και γενοκτονεί την λευκή και μαύρη φυλή)

  Με δεδομένο τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΜΟ του Ηράκλειτου : ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ που σημαίνει ΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ, οι αντιθέσεις «ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ» και «ΙΑΧΩΒΙΣΜΩΣ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ» είναι εντελώς πλαστές όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι τέκτονες απατεώνες Μητροπολίτες της «Ορθοδόξου Εκκλησίας». http://bp1.blogger.com/_LR-hG6AG6Zw/R_aG76mKdfI/AAAAAAAAAvQ/lOqnX9lcwrQ/s1600-h/masonia4.jpg

  Η επαναλαμβανόμενη ασυνάρτητη κραυγή της Ορθοδοξίας «ΑΛΛΕΛΟΥΓΙΑΧ» ή «ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ» είναι εβραϊκή σύνθετη λέξη «ΑΛΛΕΛΟΥ – ΓΙΑΧ» που μεταφράζεται «ΑΙΝΕΙΤΕ τον ΓΙΑΧ» ή «ΑΙΝΕΙΤΕ τον ΓΙΑΧΒΕΧ» ή «ΑΙΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ» ή «ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧ». Η κρυπτοσιωνιστικη Ορθόδοξη Εκκλησία ΑΙΝΕΙ τον ΙΕΧΩΒΑ σε κρυφή εβραϊκή γλώσσα, ενώ οι φανεροί Σιωνιστές «Μάρτυρες του Ιεχωβά» σε φανερή Ελληνική γλώσσα.

  Το κοινό νήμα της «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» κινεί και τα δυο θρησκεύματα. Ομοίως είναι πλαστές οι αντιθέσεις «ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ» και «ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» όπως γνωρίζουν πολύ καλά οι Μητροπολίτες της Ορθοδοξίας, όλοι τους Τέκτονες. Στους ναούς των Τεκτονικών Στοών μέσα στο τρίγωνο πλαίσιο του ΙΕΧΩΒΑ είναι αναρτημένο το εβραϊκό τετραγράμματο με αντιστοιχία Ελληνικών χαρακτήρων «ΓΧΒΧ» ή «Για-Χω-Βε-Χ» (Έλλειψη φωνήεντων στην εβραϊκή γλώσσα)

  Ο αναγνώστης αφήνεται μόνος να υπολογίσει το μέγεθος της ΑΠΑΤΗΣ! Δειτε και εδω: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_22.html
  Τέκτονες , Ορθόδοξοι και Μάρτυρες του Ιεχωβά χρησιμοποιούν στην άσκηση λατρείας το όνομα «ΙΗΣΟΥΣ» που για τους μεμυημενους είναι η αριθμολεξη του Ελληνικού Αλφαβητικού Αριθμητικού Συστήματος που αποδίδει τον λεξαριθμο «888» της εβραϊκής λέξεως «ΓΙΕΣΟΥ-ΓΙΑΧ» ή «Ο ΙΕΧΩΒΑ ΣΩΖΕΙ».

  Τα ανωτέρω κωδικα ονόματα και αριθμοί δεν έχουν σχέση με θρησκεία αλλά εκφράζουν φάσεις Γεωπολιτικών χειρισμών με σκοπό την ίδρυση ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ εκ μέρους των ανθρωπόμορφων τεράτων της «ORDO ADEPTIS ATLANTIS». Αυτό δηλώνεται σαφέστατα στην «Αποκάλυψη της Βίβλου» όπου ο «ΚΕΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΙΗΣΟΥΣ» δηλαδή ο «αρμόδιος φάσεως 888» δηλαδή η «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» απειλεί ότι θα «ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ» κάθε ηγέτη που θα αντισταθεί στην «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ» δηλαδή στην Παγκόσμια Κυβέρνηση «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ». Όσο για τους εχθρούς μου, αυτούς πού δεν με θέλησαν για βασιλιά τους, φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου (κατά Λουκά ιθ΄27)

  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/12/blog-post_30.html
  • 0
   0
   δρακονιανοι καλουν 5:54 οβερ!!
  • 0
   0
   poi;ase mia KAISER
   https://www.youtube.com/watch?v=rSRxueZdxbQ
   KAISER/KAZER/KAZ/KAN/XAN/TSOYNTAN/
   ΝΤΑΤΣΟΥΝ/SOYNTAI/TZOYNT/ΓΙΑΧΟΥΒΑΙ/ΙΑΧΟΥΒΑΙ/ΙΑΧΩΒΑΣ
  • 0
   0
   ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΒΛΑΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΠΟΥΤΣ@ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ…ΧΑΧΑΧΑ
  • 0
   0
   ΧΑΧΑΧΑΧ Διανοητικό κείμενο-βιντεάκι κόλαφος της Ο.Ε.Α,σας δείχνουμε για πρώτη φορά τα μυστικά εργαστήρια Διανοητικού πολέμου της Ο.Ε.Α. και των ηρωικών ΙΑΧΩΒΑΔΩΝ μελών της.ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΗς ΗΡΩΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΛΙΩΝΟΥΝ/ΚΑΤΑΤΡΩΠΟΝΟΥΝ/ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ/ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΖΑΞ/ΠΛΕΝΟΥΝ ΜΕ ΧΛΩΡΙΝΗ/ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ/ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ/ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΦΥΛΟ/ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ/
   https://www.youtube.com/watch?v=18WQxC3xmmY
  • 0
   0
   ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΜΟΥΡΛΗΣ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΜΥΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΕΣ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ….
   ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ..!!!…ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…
   Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ … ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ…ΑΠΟΡΡΙΨΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ (ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ…
  • 0
   0
   Είσαι λίγο υπερβολικός για να μην πω αδιαβαστος!!!! Στην Αγία γραφή αναφερονται πολλά ονόματα του Θεού που στην ουσία είναι ιδιότητες!!! Πουθενά βέβαια δεν γράφεται το όνομα Γιαχβέ αλλά «ΓΧΒ»!!! Το ότι οι μάρτυρες του Ιεχωβά παραποιησαν το όνομα προσθέτοντας φωνηεντα για να μπορούν να το πουν και το εκμεταλλεύτηκαν για να δημιουργήσουν την αίρεση τους δεν σημαίνει κάτι!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί