11:22 - 21/12/2014

ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΚΑΙ…ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με μεγάλη λύπη βλέπουμε πως τις άγιες αυτές μέρες όπου η νεοταξική λαίλαπα επιβάλει εορταστικές εκδηλώσεις που απέχουν παρασάγγες από το πνεύμα του Θειου μηνύματος της γέννησης του Σωτήρα του κόσμου, πολλές μητροπόλεις της Ελλάδας συμμετέχουν σε αυτό το νεοταξικό πανηγύρι με την πλήρη και ολοκληρωτική διαστροφή των Χριστουγέννων, κατά το πρότυπο της Δ. Ευρώπης, η οποία εδώ και πολλά χρόνια έχει απομακρυνθεί από τις θεμελιώδεις αρχές και διδάγματα του Χριστιανισμού.

Κλασσικό παράδειγμα μεγάλη ιερά μητρόπολη της βορείου Ελλάδας η οποία με ανακοίνωση της μετέχει σε εκδηλώσεις ενός διεθνούς φορέα που προβάλλει ένα άλλο πνεύμα στις εορτές των ημερών, με έμφαση στο… αστρολογικό και στο ξεφαντωτικό χαρακτήρα αυτών των ημερών, απέχοντας παρασάγγας από το κλασικό πνεύμα που βιώσαν, όσοι ακόμα το θυμούνται, από τις περασμένες δεκαετίες,όταν ακόμα οι πιστοί επέμεναν «αναχρονιστικά» και «σκοταδιστικά».

Αλλά το πιο θλιβερό είναι να παρακολουθεί κανείς όλους αυτούς του αμέτοχους και το λιγότερο, ανεύθυνους ιεράρχες, που έχουν ταχθεί σαν ποιμένες να ποιμάνουν ένα ποίμνιο αγόμενο και φερόμενο από τους ταγούς της Νέας Τάξης, που σαν λύκοι ακονίζουν τα δόντια τους για να κατασπαράξουν ότι απέμεινε από την θύελλα των ετών, κατά το παράδειγμα του «έξω από εδώ» που τριγυρίζει με λύσσα έτοιμος να καταβροχθίσει κάθε πιστό που ακόμα επιμένει να είναι πιστός, να αδιαφορούν για ότι συμβαίνει με την επιβολή των αντίορθόδοξων προτύπων. Το μόνο που τους «καίει», πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι οι χρυσοποίκιλτες τιάρες και οι δεσποτικές καρέκλες κατά το πρότυπο των πολιτικών του ξεπουλήματος της χώρας.

Σήμερα τα Χριστούγεννα και με την ουσιαστική συμβολή αυτών των ποιμένων, έχουν καταντήσει ένα καταναλωτικό επεισόδιο χωρίς καμία αληθινή χριστιανική διάσταση, γιατί έτσι το επιβάλλει η Νέα Εποχή. Μέχρι και… χορευτικά νούμερα μέσα στην Φάτνη που παριστάνουν την γέννηση σαν ένα θαυμαστό χορευτικό σόου, με τους μάγους να είναι παρδαλό θέαμα τηλεθέασης, προβάλλονται σε ένα κοινό που ευαρεστείται με όλο αυτό το χάλι, με την απουσία κάποιας χριστιανικής διδαχής, να παραπλανείτε και να χάνεται στο θεματικό τίποτα της Νέας Τάξης.

Εκτός όμως από αυτό το διεστραμμένο πνεύμα των εποχών της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων και ένα άλλο ακόμα πιο θλιβερό γεγονός, δείχνει και την υποκρισία όλων εκείνων που υποτίθεται ότι έχουν ταχτεί να υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια της Ορθοδοξίας. Σε πρόσφατη σύναξη ορθοδόξων ιερέων και μοναχών και ενώ η Ορθοδοξία βουλιάζει προδιδόμενη από τον ίδιο τον αρχιποιμενάρχη της, ενώ τα προβλήματα του γένους συσσωρεύονται συνεχώς χωρίς να υπάρχει κάποιο φως, ενώ το ποίμνιο απελπισμένο από όλα αυτά ζητά να βρει κάποια σανίδα επιβίωσης και σωτηρίας, αυτοί ασχολήθηκαν με τις …εναλλακτικές θεραπείες.

Δηλαδή όλα τα όλα τα «έλυσαν». Την συνάντηση Πάπα- Πατριάρχη και τα όσα εξωφρενικά έγιναν εκεί τα προσπέρασαν, το κατάντημα της ελληνικής εκκλησίας που άφωνη, τυφλή και ανάπηρη, παρακολουθεί χωρίς καμία αντίδραση το κατρακύλισμα της κοινωνίας στο βάραθρο των μνημονίων και της εθνικής απώλειας, αυτοί, που υποτίθεται ότι θα είναι το «δόρυ» της αντίστασης σε όλη αυτή την νεοταξική λαίλαπα, χαριεντίστηκαν με θέματα εκτός τόπου και χρόνου, εκτός πραγματικότητας και εκτός της ίδιας της σημερινής θλιβερής κατάστασης της ορθόδοξης εκκλησιάς, για την οποία υποτίθεται ότι μάχονται για να κρατηθεί σε αυτά που την κράτησαν εν ζωή επί αιώνες.

Τέτοια υποκρισία πραγματικά δεν έπρεπε να εμφανιστεί στο θλιβερό σημερινό προσκήνιο. Δηλαδή δεν καταλαβαίνουν τίποτα από όσα γίνονται, δεν αισθάνονται την καταστροφή που κατατρώει ότι απέμεινε, δεν νοιώθουν την απελπισία του ποιμνίου που αναζητά κάποια σωσίβια λέμβο στην τρικυμία των μνημονίων και της Νέας Τάξης που θέλει να διαλύσει Ελληνισμό και Ορθοδοξία και μόνο οι… εναλλακτικές θεραπείες είναι το μεγάλο τους πρόβλημα ;;;

Σήμερα ζούμε στιγμές 21. Οι θεολογίζουσες υπεκφυγές και τα όμορφα διδάγματα περί «ευσεβιστικής» υπακοής, περίσσεψαν και πια δεν αρκούν. Ο σύγχρονος πνευματικός πόλεμος είναι πολύ πιο σκληρός από όλους του προηγούμενους και ο καθένας είναι υπεύθυνος σε όλη αυτή την επιδρομή της «αυταπάτης». Όλοι μας θα σταθούμε στο μεγάλο ειδώλιο απέναντι στην εποχή μας, όπου ο «άρχοντας του σκότους» ετοιμάζεται να επιβάλλει το σκοτεινό και ανθρωποκτόνο πολίτευμα του. Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα του δώσουμε το δικαίωμα να το επιβάλλει. Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα του παραχωρήσουμε την άδεια, προδίδοντας την πίστη και κανένας άλλος.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η σύναξη ήταν μια θλιβερή παρένθεση στο κλίμα των εποχών και όχι η οριστική «ύπνωση» όλων αυτών του αξιότιμων, ορθόδοξων ιερέων και μοναχών!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. 0
  0
  ΕΠΕΙΔΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟ.ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΓΡΑΦΙΚΟ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΑΝΕ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ!!!!!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ,ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ @@ΡΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.
  ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
  ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΑΨΤΕ ΤΙΣ @@ΡΙΕΣ,ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!ΜΠΟΡΕΙΤΕ???ΑΝ ΝΑΙ…ΟΡΙΣΤΕ…ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ.
  ΑΝ ΟΧΙ…ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΕ "ΕΥΛΑΒΕΙΑ"ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ Ε-Σ-Ε-Ι-Σ ΨΗΦΙΖΑΤΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
  Υ-Π-Ο-Κ-Ρ-Ι-Τ-Ε-Σ.ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ!ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.
  ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…
 2. 0
  0
  Ίσως βγεί αληθινή η προφητεία του παϊσιου που βλέπει πολλούς αρχιερείς στην κόλαση μαύρους ακίνητους με προτεταμένη την ποιμαντική ράβδο τους!!
 3. 0
  0
  Κύριε Χειλαδάκη παρακολουθώ τα άρθρα σας καιρό τώρα, είναι όλα ορθά και φωτισμένα, πλην όμως δεν έχετε καταλάβει ακόμη, η δεν θέλετε να το δείτε, γιατί είναι πολύ απλό αλλά δύσκολα καταπίνεται: Όλη η Εκκλησία (το ιερατείο) έχει παραδοθεί σιωπηλά και ετοιμάζουν τον αντίχριστο.

  Όποιος το εννοήσει θα προχωρήσει να σωθεί, χωρίς αυτούς! Εξάλλου, ποτέ ο Θεός δεν εργάστηκε με το ιερατείο για τη σωτηρία του κόσμου, αλλά χρησιμοποίησε ψαράδες, πόρνες, τελώνες, ταπεινούς, άσημους, τα μωρά και τα ανίσχυρα του κόσμου τούτου…

  Οπότε αφήστε το ιερατείο, μην ασχολείστε μαζί τους, τους δίνετε ενέργεια. Όποιος εννοήσει πραγματικά πως εργάζονται θα προχωρήσει ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ!

  Καλή δύναμη στο έργο σας!
 4. 0
  0
  Η Εκκλησία είναι απούσα απο το πρόβλημα της ελλάδος. Αν ζούσε ο χριστόδουλος θα ειχε κατεβάσει τους ιερείς στο πεζοδρόμιο για διαμαρτυρία. Τώρα η εκκλησία βολευεται με το να ταιζει τον κόσμο. ουσιαστικά ο κόσμος ταιζει τον κόσμο. απλά η εκκλησία έχει την διαχείριση. Δυστυχώς η διοικηση της εκκλησίας δεν τολμά να ξεσηκώσει τον κόσμο. και οι αιτίες που δεν τον ξεσηκώνει ειναι πολλές. Τέλος πάντων θα ξεσηκωθεί η εκκλησία σε μια περίπτωση: όταν κόψει κάποιος τους μισθούς των δεσποταδων και των παπάδων. Ε ναί τότε θα κινητοποιηθούν αλλά θα είναι αργά. κριμα γιατί η εκκλησία με τον στρατό είναι τα μονα προπυργια αντίστασης. Αλλά μάλλον η εκκλησία δεν είναι πλέον προπύργιο.
  • 0
   0
   Kαμια σχεση φιλτατε με τους μισθους που λες,λεγοντας σου οτι συμφωνω αυτα που λες για τον Χριστοδουλο.Ετσι ειναι και τωρα.Ειναι θεμα Αρχιεπισκοπου καθαρα.Οι ιερεις ειναι καζανια που βραζουν αυτη την στιγμη,αλλα δεν κουνιεται κανεις παρ'οτι οτι λεμε εδω τα συζητανε και με τον κοσμο.
   Εκει να αναζητησεις ευθυνες.Ο νυν Αρχιεπισκοπος δεν ξερω τι εχει στα εσωψυχα του,και καλυπτει τον Σαμαρα,ενω ο Χριστοδουλος δεν θα το εκανε ειτε με Πασοκ,ειτε με ΝΔ στην εξουσια.
   Απο την αλλη πλευρα ομως σκεψου,οτι αν η εκκλησια αντιδραση και υπερβει καποιοων καταστασεων,οπως κανανε και με τον Χριστοδουλο(τι δεν ακουσε και για ποια πραγματα δεν τον ειχαν κατηγορησει),θα την κατηγορησουν για πραγματα που δεν της πεφτει λογος,και ισως αυτο θελει να αποφυγει ο Ιερωνυμος και κανει πισω.Ειλικρινα δεν ξερω τι εχει μεσα στο κεφαλι του.
 5. 0
  0
  ΩΡΑΙΩΤΑΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Κ. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ … ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗ! ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ! (ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΔΔΟΥΚΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΑΣ)
  ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΓΝΎΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.
  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΓΡΑΦΙΚΟ (ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ). ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ …ΖΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!
  • 0
   0
   ΦΙΛΕ 10.16… Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΙΔΡΥΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ …ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ [ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ] ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ …ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ…

   ΕΙΠΕ ΔΕ Ο ΙΔΙΟΣ… '' Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ''…ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΤΕ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ…ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ [ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ] ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΦΘΑΡΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ…

   ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ [ Π.Χ. ] ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ…ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ…ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ…ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ …ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ…..

   ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ…ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΥΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ…

   ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
  • 0
   0
   Ο Χριστός και ο θεός δεν πρέπει να λατρεύονται σε κτίρια φτιαγμένα απο πέτρες και απο ξύλα!
   Όμως όποια πέτρα και αν σπάσεις και όποιο ξύλο και να κόψεις θα βρεις μέσα του τον Θεό και τον λόγο του Χριστού!
   Η πραγματική εκκλησία βρίσκεται στην ψυχή και στο πνεύμα του ανθρώπου!
   Προσευχηθείτε μόνοι, στον πιο απομονωμένο χώρο του σπιτιού σας και ΤΌΤΕ μόνο μπορείτε να επικοινωνήσετε πραγματικά με τον Θεό!
   ΣΩΣΤΟΣ ΑΔΕΛΦΕ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί