14:29 - 01/03/2014

Η προφητεία του Αγαθάγγελου (1279) για τα ΤΩΡΙΝΑ γεγονότα στην Ρωσία

Η προφητεία του Αγαθάγγελου (από το… 1279!) μίλησε για τα ΤΩΡΙΝΑ γεγονότα στην Ρωσία – Ουκρανία [Κριμαία – Αζοφική] και για την Κωνσταντινούπολη!!!….

«Εγώ ο Ιερώνυμος Αγαθάγγελος, ομολογητής, Ιερομόναχος της του Μεγάλου Βασιλείου τάξεως, γεννημένος εν Ρόδω της Ροδοννήσου, τω ΟΘ΄ [79ο] έτει της ηλικίας μου, εν ημέρα Κυριακή του Μαρτίου, επονομαζομένη της Ορθοδοξίας, ήτις εστίν η πρώτη της αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής τω ΑΣΟΘ [1279] έτει εν Μεσσήνη της Σικελίας ευρισκόμενος και παρηνωχλημένος πολλάκις υπό
πολλών και διαφόρων νυκτερινών οπτασιών, τέλος εις αυτήν την αγίαν Κυριακήν, προς την αυγήν, ήκουσα τινός τρομερωτάτης φωνής εξερχομένης εκ μέρους της Ανατολής, ως από λυπηράς και φρικτής σάλπιγγος θαλασσινής»…

Και ΝΑ ΤΩΡΑ εδώ πιο κάτω μια Προφητεία του Άγιου Αγαθάγγελου, που μιλάει… για το ΤΩΡΑ!!! Δλδ. για ΟΛΑ αυτά που αρχίσανε να γίνονται στην Ρωσία κτλ. και που δείχνουνε πόσο κοντά στα μεγάλα γεγονότα βρισκόμαστε!!! Πάμε τώρα να δούμε τι είπε ο Αγαθάγγελος το 1279 (!):

«Ήκουσα φωνής ερχομένης από της άρκτου ήτις έλεγεν ούτω: Ρωσία εξύπνησον ουν εκ του ύπνου. Προς σε ο λόγος του αγγέλου Κυρίου εφυλάττετο και εν τω πρωί του ηλίου εμπλησθήσεται ελείου καθαρού η λαμπάς σου, και προτού ο ήλιος εν τω ανατολικώ ζωδιακώ φανή εμφανής έση, ω φίλη ηγαπημένη. Ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα γεμίζουσι τον αιθέρα μελωδίας. Οι πολεμισταί και ήρωές σου ψάλλουσι σχεδόν τα νικητήρια, προσκαλούντες σε αναμορφώσαι τον πλανήτην εξ αλφίτου αμιάντου, συ τη του Χριστού ειλικρινεστάτη σφραγήδα, όστις μία των ημερών σε ελύτρωσεν από το σκότος της διεστραμμένης ειδωλολατρείας.

Δράξον τα όπλα ταχέως, ω αδελφή μου, ύπαγε συνηγόρησον την εξ αυτού αιώνιον αλήθειαν, επειδή εις σε εφυλάττετο το σημείον της τοσαύτης φωταυγούς δόξης. Αλλ’ άκουσον, αδελφή μου πεφιλημένη, γίνωσκε, ότι εκ των Αγαρηνών εις την εβδόμην εκατοντάδα έση ηνωχλημένη και απαρίθμει σχεδόν προς τον τεσσαρακοστόν αριθμόν, και όψει ότι έση τροπαιούχος και καταβαλείς αυτούς επί τε τη χερσονήσω έξεις την νίκην και περάσεις την Ελώ, και καταθραύσεις την Ταυρικήν, καταπραΰνεις τον φόβον και τρόμον, και τα Μαιωτικά μέρη των Ταρτάρων».

Ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα γεμίζουσι τον αιθέρα μελωδίας. [οι ήχοι από ελικόπτερα, αεροσκάφη τεθωρακισμένα και πυραύλους;;;]
[Μαιώτιδα λίμνη = Αζοφική θάλασσα]. Εκείνη την εποχή οι Τούρκοι [Τάρταροι] κατείχαν την Κριμαία και την Αζοφική
[Ταυρική = H περιοχή γύρω από την Αζοφική θάλασσα και την Κριμαία]

ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΝΙΑΣ (όσο μπορώ… συντομούτσικα!):
1. Μιλάει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ για το ξύπνημα της Αγίας Ρωσίας!!! Που ΦΥΣΙΚΑ έχει πια εδώ και ΠΟΛΥΥΥ καιρό ξυπνήσει από τον ύπνο και γίνεται Η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! Γιούπι!!! Τώρα θα δούνε τα εβραιοαμερικανάκια ΤΙ ΕΙΝΑΙ η Ρώσικη Αρκούδα!!! Να μου το θυμηθείς…

2. Πριν να φανεί, λέει ο Αγαθάγγελος, ο Ήλιος από τον ανατολικό ζωδιακό… Χμμμ… Τι να ’ναι, ρε φίλε, πάλι αυτό το πράγμα;;; Ξέρεις εγώ τι υποψιάζομαι; Πως «ανατολικός ζωδιακός» είναι η εαρινή ισημερία!!! Που πέφτει… 22 Μαρτίου!!! Δλδ. να υποθέσω πως ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ θα γίνει με την Ρωσία πρωταγωνίστρια στις 22.3.2014;;; Για να δούμε, γιατί ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λέγονται για αυτόν τον Μάρτιο, δλδ. τον φετεινό!

3. Λέει ακόμα-ακόμα ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ο Αγαθάγγελος για τα Ρώσικα Στρατά, που θα ψέλνουνε τα ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ και θα πάνε να ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝΕ ολόκληρο τον κόσμο!!! Φυσικά με την ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, για να πετάξουνε ΕΞΩ τους ειδωλολάτρες, που δεν είναι φυσικά παρά ΜΟΝΟ αυτοί εκεί πέρα οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ και τα σκλαβάκια τους, δλδ. κάτι αμερικανάκια, κάτι της… Ε.Ε. (Εβραϊκής Ένωσης!!!), κάτι τουρκομόγγολοι κτλ. κτλ.!

4. Και μετά… ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ!!! Από το… 1279, παρακαλώ, ε!!! Δλδ. τι λέει; Λέει ΚΑΙ για την «χερσόνησο» (Ουκρανία – Κριμαία!!!) ΚΑΙ για την «Ελώ» (Κασπία [ή Αζοφική, με πολλά έλη] θάλασσα!!!) ΚΑΙ για την «Ταυρικήν» (η οροσειρά του Ταύρου στην κατεχόμενη από τα μογγόλια, Μικρασία ΜΑΣ!!!) ΚΑΙ για τους «Ταρτάρους» (τους παλιότουρκους!!!)!!! ΟΛΟ ΤΟ «ΣΤΟΡΙ» μας το λέει από το 1279!!! Ε, πες μου… μπρε!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πως… ΕΡΧΕΤΑΙ!!! Η Ρωσία θα επέμβει και θα μας λυτρώσει!!! Και ας αφήσουνε μερικοί κλαψούρηδες τις γκρίνιες τους για «Σλαβισμό», τους ρωτάω ΣΤΑ ΙΣΑ: Δλδ. προτιμάτε τους εβραίους, αμερικάνους, ισλαμοπίθηκους κτλ. κτλ., που ΜΑΣ πίνουνε το ΑΙΜΑ, από τα Ορθόδοξα Αδέλφια ΜΑΣ, τους Ρώσους;;; Καταλάβετέ το, ρεεε!!! Το λέει ΚΑΙ ο Αγαθάγγελος! Πως η Ρωσία δλδ., ειδικά ΤΩΡΑ που αρχίσανε τα ΟΡΓΑΝΑ στην Ουκρανία, θα επέμβει και θα γίνει Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!! Που οι εχθροί ΜΑΣ θα συντριβούνε!!! Και η Ρωσία θα μας βοηθήσει να πάρουμε ΠΙΣΩ την σκλάβα Πρωτεύουσά ΜΑΣ, την Κωνσταντινούπολη!!! Και, φυσικά, θα βοηθήσει ΚΑΙ την Ελλάδα ΜΑΣ, αλλά ΚΑΙ την Κύπρο ΜΑΣ!!! Τότε θα πω ΚΑΙ ΕΓΩ στους μογγόλους που θα τρέχουνε για Κόκκινη Μηλιά:
–>
«Στον αγύριστο και… να ΜΗΝ μας γράφετε»!!!
Σόνια Μαυρίδου
sonia_mavridou@hotmail.gr & sonia_mavridou@hotmail.gr
[Πηγή]
Από το e-rodios

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (16)

 1. 0
  0
  Κι εγώ μπορώ να γράψω μαλακίες και μέσα σε 800 μέχρι 8.000 χρόνια από τώρα υπάρχει πιθανότητα να έχουν επαληθευτεί, αυτό με κάνει προφήτη;

  Α.Κ.-Ν.Υ.
 2. 0
  0
  κόψε τα ντράγκς …. και πλιζ μην ψηφίσεις ….. γιου φάουλ…
 3. 0
  0
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ NEW YORK 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 4.34 ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1279? ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ? ΛΑΣΠΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΜΕΡΙΚΩΝ? ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
 4. 0
  0
  ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙΝΟ '' ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΠΛΗΡΟΥΣΙ ΤΟΣ ΑΙΘΕΡΑΣ ΜΕΛΩΔΙΑΣ MOY ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ… ΕΧΟΥΝΕ [ CD-PLAYER ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ] TΑ ΜΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΧΟΙ [ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ]…ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ …ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΣΩΝ ΛΕΩ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ…ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ [ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ]… ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ…[ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΩ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ] ΤΟΥΣ ΛΕΩ…ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ-ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ…ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΡΩΣΣΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ …ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ [ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ ]…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 5. 0
  0
  Ανώνυμε 5:29.ότι εγώ την έχω γραμμένη σε βιβλίο του 1988 τυχαίο?Δεν νομίζω.
 6. 0
  0
  Πόσο αίμα θα χυσουν οι ρωσοι στρατιωτεσ ομοσ- σκεφτηκατε ποτε ?! Ορθοδοξο αιμα !!! Για εμασ , για την Κωνσταντινουπολη , για την θρησκεια μασ !!! Λεσ και λιγο την χυσανε στο Αφγανιστάν, Τσετσνια, Δαγεσταν με αυτουσ τουσ ισλαμιστεσ ? Τωρα η σειρα εχει η Ουκρανια .
  Ο Θεοσ να βαλει το χερι του, να μας βοηθησει σε ολουσ, αλλιωσ χανομαστε.
 7. 0
  0
  "Οι πολεμισταί και ήρωές σου ψάλλουσι σχεδόν τα νικητήρια, προσκαλούντες σε αναμορφώσαι τον πλανήτην εξ αλφίτου αμιάντου"

  To 1279, δεν ηξεραν οτι η γη ειναι πλανητης ρε παιδια!
 8. 0
  0
  OYTE TORA OYTE POTE DEN THA SAS KATSI O 3PP.
  OPOS DEN SAS KATHISE POTE TIPOTA.

  ESI POY PARAKALAS NA GINI O 3PP OTAN ARXISI THA PARAKALAS NA MIN IXE KSEKINISI POTE.

  ENA LATHOS DEN TO DIORTHONOYME ME ENA MEGALITERO LATHOS.

  EPISIS AN PERIMENIS O 3PP NA SOY LISI TO PROBLIMA SOY TOTE XRIZIS PSIXIATRIKIS BOITHIAS……
 9. 0
  0
  Οι Ρωσοι κοιταζουν το συμφέρον τους και μεις το δικο μας. Εάν οι Ρωσοι
  αποφασισουν να στραπατσαρουν και την την Τουρκια το πιθανοτερο είναι να μας βγει σε καλο! Κανεις δεν είναι τελοιος αλλα προτιμω να εχω στα σύνορα μου το Ρωσο για γειτονα από τον Τουρκο!!
  Νικος Νεοφυτος
 10. 0
  0
  παρακαλω από την βιασυνη εγραψα τελοιος το σωστο είναι τελειος.
 11. 0
  0
  ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ..ΚΤΛ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ…..ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;…ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ!!
 12. 0
  0
  Την υπερμαχο στρατηγω τα νικητηρια
 13. 0
  0
  mages an ginei tritos pagosmios me ta pirinika pou eiparxoun oloi mazei 8a paroumai ton poulo mono katsarides 8a minoun kai kana 2 pontikia gia ayto mhn to psaxnete…
 14. 0
  0
  ΓΙΑΝΝΗ ποσο
  μεσα εισαι..βοσπορος…
 15. 0
  0
  δεν δίνεις καλύτερα το πρωτότυπο, γιατί οι επεξηγήσεις σου είναι <> και ότι γουστάρεις!;; η Ταυρική την μιά είναι γύρω απ' την Αζοφική και την άλλη είναι η οροσειρά του Ταύρου στην Μικρασία!! Και τα υπόλοιπα ευσεβείς πόθοι για να χαϊδεύουν τ' αυτιά μας!!
 16. Ανώνυμος 3 Μαΐου 2014 @ 12:13
  0
  0
  oloi echete dikeo kai oli exete adiko.

  kai horis tis profities den vlepoume tin katastasi pou epikrati tora se olo ton kosmo.

  eimai iper ton 18000 pirinikon kefalon pou diathetoi i Rossia. oi ipolipi se auto to forum as pann na plirosoun ta haratsia tous kai as afisoun tis aerologies.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί