07:41 - 27/12/2014

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ: ΝΥΦΗ… ΕΞΙ ΕΤΩΝ

Η παιδεραστία στο Ισλάμ έχει την μορφή του γάμου, ενός ισλαμικού γάμου όπου παρατηρείται συχνά το άθλιο φαινόμενο η νύφη να είναι πολύ μικρής ηλικίας, μέχρι και… έξη ετών, όπως το περιστατικό που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στο μουσουλμανικό Σουδάν. Άλλωστε, όπως κηρύττει το Κοράνι, (το οποίο τελευταία έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές στην Ελλάδα), οι γυναίκες θεωρούνται σαν τα «χωράφια» του άντρα και όποτε αυτοί γουστάρουν, τα σπέρνουν σύμφωνα με τις ορέξεις τους.

Αλλά και πολύ πιο κοντά μας στην σημερινή Τουρκία του ισλαμιστή Ταΐπ Ερντογάν, «ακμάζουν» οι γάμοι με ανήλικα μικρά κορίτσια στο σημείο σε κάθε τρεις γάμους που γίνονται στην γειτονική χώρα ο ένας είναι με νύφη ανήλικο μικρό κορίτσι. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Aydınlık, τα τελευταία τρία χρόνια, 134 χιλιάδες 629 ανήλικα κορίτσια οδηγηθήκαν από τους γονείς τους σε αναγκαστικό γάμο, συνήθως με ηλικιωμένους οι οποίοι στην ουσία αγοράζουν τα μικρά κορίτσια από τους γονείς τους διαπράττοντας ουσιαστικά φανερή αλλά νόμιμη παιδεραστία. Με επίσημα στοιχεία από το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών, μέσα στα τελευταία είκοσι χρόνια έχουν γίνει 20 χιλιάδες αιτήσεις για γάμους όπου οι νύφες ήταν κάτω των 16 ετών. Μάλιστα σε μια σχετική μελέτη του πανεπιστημίου του Gaziantep, της ανατολικής Τουρκίας, το 82% των μικρών κοριτσιών που οδηγούνται σε γάμο δεν γνωρίζουν ούτε ανάγνωση ούτε γραφή και φυσικά είναι τελείως άπειρα από το τι συνεπάγεται η γαμήλια τελετή με ένα συνήθως πολύ μεγαλύτερο τους και η οποία καταλήγει σε ένα εν ψυχρώ βιασμό τους. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα καθώς σύμφωνα με την έρευνα του τουρκικού πανεπιστημίου, οι γαμπροί είναι συνήθως 20 χρόνια και πάνω μεγαλύτεροι από τις ανήλικες νύφες.

Η κατάσταση αυτή έχει πάρει τα τελευταία χρόνια ανησυχητικές διαστάσεις καθώς το ισλαμικό καθεστώς του Ταΐπ Ερντογάν, τον οποίο πολλοί άσχετοι τον θεωρούν σαν εκσυγχρονιστή της Τουρκίας, επιτρέπει βάσει ισλαμικών εθίμων αυτό το όργιο νομότυπης παιδεραστίας . Σε ορισμένες περιοχές, όπως στην περιοχή της Şanlıurfa της ανατολικής Τουρκίας, το ποσοστό των ανηλίκων κοριτσιών που οδηγούνται σε γάμο φτάνει στο 60% του συνολικού αριθμού των γάμων, ενώ σε άλλες πιο δυτικές περιοχές, όπως στην υποτίθεται εκσυγχρονισμένη Σμύρνη, το ποσοστό ανέρχεται στο 17% του συνόλου των γάμων. Πρόκειται δηλαδή για άλλο ένα αίσχος της ισλαμικής Τουρκίας το οποίο πολλοί, ακόμα και καθηγητές τουρκικών πανεπιστημίων, το έχουν χαρακτηρίσει σαν νόμιμη αγορασμένη παιδεραστία

Μάλιστα για την… καλύτερη εκπαίδευση αυτών των μικρών κοριτσιών που οδηγούνται στο γάμο το ίδιο το τουρκικό υπουργείο Παιδείας, όπως αποκάλυψε η τουρκική εφημερίδα, Taraf, προχώρησε στην θέσπιση μαθήματος στα τουρκικά σχολειά για μικρές νύφες από 11 ετών με την χαρακτηριστική προτροπή, «Πως να γίνετε καλές μικρές νύφες». Το μάθημα θα διδάσκεται στην πέμπτη τάξη του πρώτου σχολείου, (αντίστοιχο με το δικό μας δημοτικό σχολείο), έτσι ώστε τα μικρά κοριτσάκια από 11 ετών να μαθαίνουν τους βασικούς κανόνες μιας νύφης, πως δηλαδή θα εκπληρώνουν τα συζυγικά τους καθήκοντα από αυτή την ηλικία. Το μάθημα αυτό που θα αρχίζει από την πέμπτη τάξη, θα διδάσκεται και σε άλλες πέντε τάξεις έτσι ώστε να ολοκληρώνεται η «ειδική» εκπαίδευση για τις μικρές νύφες και να είναι έτοιμες για την νέα τους συζυγική ζωή από τόσο μικρή ηλικία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της τουρκικής εφημερίδας, το μάθημα θα διδάσκει τα βασικά καθήκοντα της νύφης και το πώς θα οδηγείται το μικρό κορίτσι στη τελετή του γάμου, όπου θα πρέπει να καλύπτει το κεφάλι της με ένα μακρύ κόκκινο πέπλο σύμφωνα με τις ισλαμικές παραδόσεις της Ανατολίας. Είναι χαρακτηριστικό πως, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, σύμφωνα με τις διδαχές του μαθήματος, η μικρή νύφη θα πρέπει να είναι έτοιμη να γίνει θυσία, (kurban ol), για τον σύζυγο της και να υπακούει σε όλες τις ορέξεις του και τις παρορμήσεις του ενώ θα πρέπει να τον στηρίζει στο νέο της σπίτι όπου ο άντρας θα είναι ο μεγάλος αφέντης !!! Το όνομα του μαθήματος θα έχει τον χαρακτηριστικό συμβολικό τίτλο, «Adım Adım Türkiye», δηλαδή, «Τουρκία Βήμα προς Βήμα», που δείχνει και την μεγάλη σημασία που προσάπτουν οι εμπνευστές αυτού του μαθήματος στην διδασκαλία του.

Αλήθεια πως σχολιάζουν όλοι αυτοί που στηρίζουν την ελεύθερη διακίνηση και προβολή των θρησκευτικών σύμβολων των εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων που έχουν εισβάλει απροσκάλεστοι στην χώρα μας το μάθημα αυτό ; Μήπως συμφωνούν να αρχίσουμε και εδώ να εκπαιδεύομαι τα μικρά κορίτσια να είναι έτοιμα να υπακούουν στους υποτιθεμένους συζύγους τους από την ηλικία των… 11 ή ακόμα και των 6 ετών ; Και για να είμαστε πιο σαφείς, άραγε τι έχουν να πουν όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» που κηρύττουν την ανοχή στην παράνομη έλευση των μουσουλμάνων στην χώρα μας, για το μάθημα του «βιασμού» των μικρών κοριτσιών με το πρόσχημα του γάμου ;

Και εις ανώτερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 0
  0
  Αυτη η φαρα θελει πυρηνικη μπομπα να μην μεινει κανεις!
 2. 0
  0
  Ολοι οι θολοκοηλτουριαρηδες υποστηρικτές αυτων των ανθρωπων-τερατων που ναι ζουν κ συρεουν κατα χιλιαδες στην χωρα μας θα πρεπει να δωσουν τις δικες τους κορες για νυφες για να καταλαβουν. Μαλλον οχι. Να τους αρπάζουν τις δικες τους κορες για σκλαβες στις ορεξεις των ζωων. Αλλιως μυαλο δεν βαζουμε. Τέλος. Και εκςι που στην ελλαδιτσα κοιμομασταν με ανοιχτες πορτες παρε να χεις τωρα. Τριπλες αμπαρες. Αντι να τους διωξουμε ολους μας ερχονται κι αλλοι. Και σεις βρωμιαρηδες που τους νοικιαζετε σπιτια αισχος.
 3. 0
  0
  αυτό βολεύει και τους διεστραμμένους άνδρες που ικανοποιούν τις άρρωστες ορέξεις τους και το κράτος που βλέπει να τον πληθυσμό του να αυξάνεται. Εμείς οι υπόλοιποι τι κάνουμε; οι γνωστές femen τι σκατά κάνουν μόνο το γατάκι τους ξέρουν να χαιδεύουν;
  Ως πότε θα αφήνουμε να μας κυβερνούν οι άρρωστοι διεστραμμένοι και σχιζοφρενείς;;;;;
  • 0
   0
   έχεις δίκιο περί διαστροφής και άνδρες….όμως το παράδειγμα σου για τις φεμμεν….είναι το λιγότερο άκυρο…διότι και οι φέμμεν τα ίδια σκατά έκφυλες είναι…ξέρεις η διαστροφή δεν είναι "αντρικό προνόμιο"…είναι περισσότερο γυναικείο,και ξεκινά από την ίδια την μητέρα και τι ανατροφή θα δώσει στους γιούς της!ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ!Η σωστές γυναίκες "η ΜΑΝΑ" το καταλαβαίνουν αυτό και φέρονται αναλόγος..τώρα όσο αφορά τους μουσουλμάνους εκεί αίναι αλλουνού διαστρεμένου παπά ευαγγέλιο(ο Μωάμεθ ήταν παιδεραστής)…ότι πρότυπα έχεις αυτά θα κάνεις
   -γιαυτό χρειαζόμαστε τώρα όσο ποτέ τα "ελληνικά ηρωικά πρότυπα"…αυτ'α τα πρότυπα δημιουργούν σωστούς άντρες και σωστές μητέρες(βλέπε Σπάρτη)
   όταν κάποια γυναίκα της Αττικής την ρώτησε: «Γιατί μόνο εσείς, οι Λάκαινες, έχετε εξουσία πάνω στους άνδρες;», η Γοργώ απάντησε: «Επειδή είμαστε και οι μόνες που γεννάμε άντρες» :

   5. ᾿Ερωτηθεῖσα δὲ ὑπό τινος ᾿Αττικῆς «διὰ τί ὑμεῖς ἄρχετε μόναι τῶν ἀνδρῶν αἱ Λάκαιναι;», «ὅτι, ἔφη, καὶ τίκτομεν μόναι ἄνδρας».

   Το απόφθεγμα αυτό είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικό, αφού καταδεικνύει ότι στην Αρχαία Ελλάδα, οι γυναίκες θεωρούνταν εκ φύσεως κατώτερες από τους άντρες άρα και υποταγμένες τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο βίο, σε αντίθεση με την Σπάρτη όπου όπως αναφέρει και ο Αριστοτέλης στα «Πολιτικά», οι άντρες της είναι «γυναικοκρατούμενοι». Στην συγκεκριμένη περίπτωση η Γοργώ δεν φαίνεται να το αρνείται αυτό, ενώ η απάντησή της δείχνει τον σημαντικό ρόλο που έπαιζαν οι Σπαρτιάτισσες ως μητέρες και ως σύζυγοι, ενώ ήταν οι μόνες που γεννούσαν πραγματικούς άνδρες σε αντίθεση με τις παθητικές Αθηναίες και τις υπόλοιπες Ελληνίδες αλλά και Ασιάτισες.

   http://www.hellinon.net/PELOPONISOS/GynaikesSpartis.htm

   αυτά πρέπει να είναι τα πρότυπα των ανδρών και γυναικών κ;ι όχι οι ισλαμιστές και οι φεμμεν.
 4. 0
  0
  Βρωμίκουλες του κερατά.
 5. 0
  0
  Ακολουθούν τις επιταγές του παιδεραστή ψευδοπροφήτη Μωάμεθ που νυμφεύτικε την κόρη του αδελφού του … Ακολουθούν τα στοιχεία :

  – Η Aisha διηγήθηκε πώς ο προφήτης την νυμφεύθηκε όταν εκείνη ήταν έξι ετών, και συνευρέθηκε μαζί της συζυγικά όταν εκείνη ήταν εννέα ετών. Μετά εκείνη έμεινε μαζί του εννέα χρόνια . (Sahih Al-Bukhari, μετάφραση Δρ. Muhammad Matraji, (New Delhi: Islamic Book Service, 2002), αριθ. 5133. Επίσης 5134.)

  – Έμεινε εκεί επί δύο χρόνια περίπου και μετά νυμφεύθηκε την Aisha όταν εκείνη ήταν κορίτσι μόλις έξι ετών, και ολοκλήρωσε τις συζυγικές τους σχέσεις όταν εκείνη έγινε εννέα ετών . (Sahih Al-Bukhari, μετάφραση Δρ. Muhammad Matraji, (New Delhi: Islamic Book Service, 2002) αριθ. 3896.)

  – Ο Urwa αφηγήθηκε: Ο Προφήτης το συνέταξε (το γαμήλιο συμφωνητικό) με την Aisha όταν εκείνη ήταν έξι ετών και ολοκλήρωσε τον γάμο του μαζί της όταν εκείνη έγινε εννέα ετών . (Sahih Al-Bukhari, μετάφραση Δρ. Muhammad Matraji, (New Delhi: Islamic Book Service, 2002), αριθ. 5158)

  – Η Aishaαναφέρει: Ο Απόστολος του Αλλάχ με νυμφεύθηκε όταν ήμουν έξι ετών, και με πήρε μέσα στο σπίτι του όταν έγινα εννέα ετών.
  (Sahih Muslim, μετάφραση Abdul Hamid Siddiqi, αριθ. 3310.)

  – Η Aishaανέφερε πως ο Απόστολος του Αλλάχ ην νυμφεύθηκε όταν εκείνη ήταν επτά ετών, και πως την πήγαν στο σπίτι του σαν νύφη όταν έγινε εννέα ετών, και οι κούκλες της ήταν μαζί της. Και πως όταν εκείνος απεβίωσε, εκείνη ήταν δεκαοκτώ ετών . (Sahih Muslim, μετάφραση Abdul Hamid Siddiqi, αριθ.3311)

  Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Μωάμεθ ήταν παιδεραστής …

  Τώρα το γιατί την παντρεύτηκε … ε , ήταν θέλημα αλλάχ !

  – Η Aisha αφηγήθηκε πως ο Προφήτηςτης είχε πει: «Σε είχαν παρουσιάσει μέσα σε όνειρό μου δύο φορές. Σε είδα ζωγραφισμένη σε ένα κομμάτι μετάξι και κάποιος μου είπε , «Αυτή είναι η σύζυγός σου». Όταν ξεσκέπασα την ζωγραφιά, είδα πως ήταν η δική σου μορφή. Είπα: «Αν αυτό είναι από τον Αλλάχ, τότε ας γίνει.» (Sahih Al-Bukhari, αριθ. 5078.)

  Και αν κατάλαβα καλά η Aisha ήταν κόρη του αδελφού του ?!

  – Ο Προφήτηςζήτησε από τον Abu Bakr το χέρι της Aisha σε γάμο. Ο Abu Bakr του είπε: «Μα, αφού είμαι αδερφός σου.» Ο Προφήτης του είπε: «Είσαι όντως ο αδερφός μου, σύμφωνα με την θρησκεία του Αλλάχ και το Βιβλίο του, όμως εκείνη είναι νόμιμο να την νυμφευθώ.» (Sahih Al-Bukhari, αριθ. 5081)

  Τώρα σχετικά με τα καθήκοντα της Aisha … ε δεν ήταν και τιποτε το ιδιαίτερο …

  – Ο Sulaiman bin Yasar αφηγείτο: «Την ρώτησα την Aishaσχετικά με τα ρούχα τα λερωμένα με σπέρμα. Εκείνη μου είπε: «Συνήθως το ξέπλενα από το ένδυμα του Απόστολου του Αλλάχκαι εκείνος μετά πήγαινε για προσευχή, με τα σημάδια του νερού ακόμα ορατά.» (Sahih Al-Bukhari, αριθ. 230)

  – Η Aisha έλεγε: Σε περίπτωση που το έβλεπες ήταν αρκετό αν απλώς πλενόταν εκείνο το σημείο, και, σε περίπτωση που δεν το είχες δει, τότε ήταν αρκετό να ραντίσεις εκείνο το σημείο με νερό, επειδή, όποτε τυχόν το παρατηρούσα πάνω σε ρούχο του Αγγελιοφόρου του Αλλάχαπλώς το έξυνα να φύγει από το ρούχο και εκείνος έκανε προσευχή καθώς το φορούσε. (Sahih Al-Bukhari, αριθ. 566)

  – Η Aisha αφηγήθηκε: «Συνήθιζα να πλένω το σπέρμα από τα ρούχα του Προφήτηαλλά ακόμα και τότε, πάλι παρατηρούσα ένα ή δύο κηλίδες να υπάρχουν πάνω στα ρούχα του».(Sahih Al-Bukhari, αριθ. 232 )
 6. 0
  0
  ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ….
  ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ:
  ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ
  ΜΑΡΙΑ
 7. 0
  0
  Δηλαδή ρε maria vaia , και όλοι όσοι μασάτε τη καραμέλα "πας μη Έλλην βάρβαρος" , τι θέλετε να πείτε?
  Πως ένας Έλληνας που ζει σε κατσικοχώρι κάπου στην Ελλάδα και έχει βιάσει παιδάκι ή γαμάει κατσίκες , δεν είναι βάρβαρος επειδή είναι Έλληνας στην καταγωγή?
  Ο Δουρής που γάμησε τον γιό του αφού τον είχε στραγγαλίσει πρώτα , δεν είναι βάρβαρος επειδή ήταν Έλληνας?
  Μας δουλεύετε?
 8. 0
  0
  SKATA STOYS POYSTHDES TOYS NOMOTHETES SKATA STA MOYTRA TOYS PEDAIRASTES ANATHEMA STH FYTRA TOYS

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί