08:19 - 20/02/2014

Η Μαγεία της Ζωής

Η ζωή είναι μαγική λένε. Αλλά ειλικρινά πόσο μαγική μας φαίνεται μέσα στην καθημερινή ρουτίνα και την συνήθεια;

Μάλλον καθόλου, αφού πολλοί από μας έχουμε κάνει την μαγεία της ζωής, εφιάλτη.

Η μαγεία υπάρχει στην ζωή μας ακόμη και τις μέρες που εμείς δεν την αντιλαμβανόμαστε και, από καθαρά βιωματική εμπειρία, σας λέω πως πρέπει να της κάνουμε χώρο για να εισχωρήσει στην ζωή μας.

Μαγεία ζωής είναι το απροσδόκητο που συμβαίνει, το απρόβλεπτο γεγονός μια έκπληξη που θα φέρει πολλές φορές τα πάνω κάτω στην ζωή μας. Από το πολύ απλό του να δούμε κάποιον γνωστό στον δρόμο που είχαμε να συναντήσουμε καιρό και να νιώσουμε χαρά, μέχρι το να ακούσουμε μια φράση από ένα ραδιόφωνο και να εμπνευστούμε για το νέο μας βιβλίο.

Για να νιώσουμε αυτήν την μαγεία αρκεί να ανοίξουμε την καρδιά, την ψυχή και το μυαλό μας. Να αισθανθούμε την ζωή πιο όμορφη, πιο δελεαστική, πιο πολύχρωμη. Να ζήσουμε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και νέες σκέψεις, να βγούμε που και που από το προκαθορισμένο μας πρόγραμμα και να κάνουμε κάτι νέο και πρωτόγνωρο. Να νιώσουμε ευγνωμοσύνη για τον ήλιο που ζεσταίνει την ψυχή μας, ευτυχία για την βροχή που ξεπλένει τα δάκρυα μας και χαρά που πέσαμε αλλά θα σηκωθούμε και πάλι. Έτσι θα δημιουργήσουμε μικρές σχισμές στο χωροχρόνο της ζωής μας και θα επιτρέψουμε στην μαγεία να κάνει την εμφάνιση της.

Να νιώσουμε πρόθυμοι και ενεργοί παίχτες στο παιχνίδι της ζωής. Να μην φοβόμαστε να γελάσουμε ή και να κλάψουμε, να είμαστε χαρούμενοι ή και θλιμμένοι, να είμαστε μόνοι ή με παρέα, να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε. Να το πάρουμε απόφαση ότι όλα είναι μες στο παιχνίδι και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και η ζωή θα μας ανταμείψει με λίγη από την μαγεία της.

Ας αρχίσουμε να ονειρευόμαστε αυτό που θέλουμε να κάνουμε και η ζωή θα μας χαρίσει τόλμη, μαγεία και δύναμη για να το πραγματοποιήσουμε…

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  …απλά και αγαπημένα…

  όλα είναι εδώ…

  ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΟΥ ΓΑΊΑ…

  ΟΜΟΡΦΙΆ…


  ΦΑΕΘΩΝ
 2. 0
  0
  ΗΛΙΟΣ …ΘΑΛΑΣΣΑ…ΦΕΓΓΑΡΙ…ΧΡΩΜΑΤΑ.. ΗΧΟΙ…ΑΝΑΠΝΟΗ… ΟΜΙΛΙΑ…ΓΕΥΣΗ…ΜΟΥΣΙΚΗ…ΑΓΑΠΗ…ΕΡΩΤΑΣ…ΦΙΛΙΑ…ΜΕΡΑ…ΝΥΧΤΑ,…ΑΝΟΙΞΗ….ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ….ΧΑΡΑ …..ΕΥΦΟΡΙΑ …..ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ…ΓΕΛΙΟ…ΔΑΚΡΥ…ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ… ΝΑ ΖΗΣΕΙ…ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ…ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ …ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ…ΤΙ ΑΣΥΛΥΠΤΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ,,, ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ…ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ…Η ΑΡΜΟΝΟΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ…ΟΧΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΥ…ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΛΩΧΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΔΩΣΕ ,,,ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ…ΟΧΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΕΠΙΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ''ΕΠΙΒΙΩΣΗ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί