06:04 - 25/01/2014

Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

Οι περισσότεροι επιστήμονες πιθανότατα θα πουν ότι η έννοια της μετά θάνατον ζωής είναι είτε ανοησία, ή, τουλάχιστον, αναπόδεικτη. Ωστόσο, ο καθηγητής Robert Lanza ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη πέρα από τον τάφο – και βρίσκονται στην κβαντική φυσική

Ισχυρίζεται ότι η θεωρία του biocentrism διδάσκει ότι ο θάνατος, όπως τον γνωρίζουμε, είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργείται από τη συνείδησή μας.

«Πιστεύουμε ότι η ζωή είναι μόνο η δραστηριότητα του άνθρακα και ενός μείγματος μορίων – ζούμε και στη συνέχεια σαπίζουμε στο έδαφος», είπε ο επιστήμονας στην ιστοσελίδα του.

Ο Lanza, από το Wake Forest University School of Medicine στη Βόρεια Καρολίνα, συνέχισε λέγοντας ότι όπως οι άνθρωποι πιστεύουμε στο θάνατο, επειδή «έχουμε διδαχθεί ότι θα πεθάνουμε», ή πιο συγκεκριμένα, επειδή στη συνείδησή μας το σώμα μας και η ζωή μας συνδέονται άμεσα, ​​και επειδή γνωρίζουμε ότι οι οργανισμοί πεθαίνουν.

Η θεωρία του biocentrism, ωστόσο, εξηγεί ότι ο θάνατος δεν μπορεί να είναι τερματικόςσταθμός όπως πιστεύουμε ότι είναι.

Biocentrism είναι η θεωρία των πάντων και προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις το «κέντρο της ζωής». Είναι η πεποίθηση ότι η ζωή και η βιολογία είναι ύψιστης σημασίας για την πραγματικότητα και ότι η ζωή δημιουργεί το σύμπαν, και όχι το αντίστροφο.

Αυτό υποδηλώνει ότι η συνείδηση ​​ενός ατόμου καθορίζει το σχήμα και το μέγεθος των αντικειμένων στο σύμπαν.

Ο Lanza χρησιμοποιεί το παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας. Βλέπουμε τον ουρανό μπλε, αλλά τα κύτταρα στον εγκέφαλό μας θα μπορούσαν να αλλάξουν ώστε να βλέπουμε τον ουρανό πράσινο ή κόκκινο. Πρόσθεσε επίσης ότι όλα όσα μπορούν ενδεχομένως να συμβούν, συμβαίνουν κάποια στιγμή στα πολυσύμπαντα, και αυτό σημαίνει οτι ο θάνατος δεν μπορεί να υπάρξει «πραγματικά». Αντ ‘αυτού, είπε ότι όταν πεθαίνουμε η ζωή μας γίνεται ένα «αιώνιο λουλούδι που επιστρέφει για να ανθίσει στο πολυσύμπαν». Και συνέχισε: «Η ζωή είναι μια περιπέτεια που ξεπερνά το συνήθη γραμμικό τρόπο σκέψης μας».

Ο Lanza αναφέρει το περίφημο πείραμα της διπλής σχισμής για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του. Στο πείραμα, όταν οι επιστήμονες παρακολουθούν ένα σωματίδιο να περνά μέσω δύο σχισμών σε ένα φράγμα, το σωματίδιο συμπεριφέρεται σαν μια σφαίρα και περνά, ή μέσα από τη μια σχισμή, ή την άλλη.

Ωστόσο, εάν ένα άτομο δεν παρακολουθεί το σωματίδιο, αυτό λειτουργεί σαν ένα κύμα, δηλαδή περνά μέσα από τις δύο σχισμές ταυτόχρονα.

Αυτό αποδεικνύει ότι η ύλη και η ενέργεια μπορεί να εμφανίσουν χαρακτηριστικά και των κυμάτων και των σωματιδίων, και ότι η συμπεριφορά των αλλαγών των σωματιδίων βασίζεται στην αντίληψη και τη συνείδηση ​​ενός ατόμου.

dailymail

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 0
  0
  Ξέρεις ότι θα οχι να πεθάνεις και κάνεις όλα αυτά τα αίσχη; Αν μάθεις πως δέν πεθαίνεις τι θα έκανες; Αν σε εγκαταλείψει και αδιαφορήσει παντελώς δύο τεινα συμβαίνουν η σα σιχάθηκε η τον σιχαθήκατε.Το ΜαρΥαριταρι φαινεται παντως στο κεντρο του στροβιλοΥ
 2. 0
  0
  Το πανε σε άλλες κατευθύνσεις αυτοι που μεγαλυτερα ηδη προσωποιβληματα θα φερουν.Κι αντι διοτι ξεχασαν με την πολυλογια την αρχη του μοιρασματος και του κανόνες.Δεν μπορείς και εσυ να κα νεις πλανητες παρτο χαμπαρι
 3. 0
  0
  Δεν θα πρέπει να έχει σώο το ABS του, με αυτά του γράφει ο τύπος από τη Βόρεια Καρολίνα.
  Αν και δεν γνωρίζω επιστημονικά σου μου του, αυτό που ξέρω καλά και το έχω διασταυρωμένο,γι'αυτό και διαφωνώ κάθετα με το "Αντ ‘αυτού," που γράφει, ότι όταν πεθαίνουμε η ζωή μας γίνεται ένα αιώνιο λουλούδι.
  Λάθος Κύριε…μετά θάνατον η ζωή μας γίνεται ένα αιώνιο βούρλο.
  Αν δεν με πιστεύει …μια δοκιμούλα θα τον πείσει!
 4. 0
  0
  Παρακαλώ τον πρώτο σχολιαστή του εν λόγω κειμένου, να επικοινωνήσει μαζί μου του έχω βρεί εργασία….! να διορθώνει τους λόγους του Παπανδρέου…
  Simplicissimus
 5. 0
  0
  Παρακαλείστε ο πρώτος σχολιαστής να περάσεΙ να πάρει το χάπι του επειγόντως
 6. 0
  0
  ανυπαρξιαααααα!!!! ειτε σας αρεσει ειτε οχι!!! ολα τα αλλα ειναι βαυκαλισμοι…
 7. 0
  0
  γιωργο ρουπα αν κρίνω απ το μπουρουχα εργαλείο που οδηγεις και αυτα που γραφεις τι σατανας τι χριστος αδερφάκια μάλλον πρπεπει να ειχεςσοβαρο τρακάρισμα με ενισχυμένο κοτέτσι στοπ αρελθον
 8. 0
  0
  διαβαστε το βιβλιο του και μετα εκφραζειτε ζωα ε ζωα!!!!!!!μπε ρεεεεε!!!!!
 9. 0
  0
  Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ….ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ….ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΕΙ….ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΩ ΖΩΗ?ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΕΣΤΩ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?
 10. 0
  0
  οταν πεθανετε θα το βρειτε.
 11. 0
  0
  Γεια σας παιδιά ! Εδώ φάντασμα !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί