Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:00 - 14/12/2014

Η Κατάργηση της Δικαιοσύνης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με το νέο νομοσχέδιο με τίτλο «Τροποποιήσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας», που κατέθεσε πρόσφατα η κυβέρνηση στη Βουλή προς ψήφιση, καταργείται η εξέταση των μαρτύρων στα ακροατήρια των δικαστηρίων σε όλες τις αστικές και εμπορικές δίκες. Στο εξής η «μαρτυρία» τους θα περιλαμβάνεται σε ένορκες βεβαιώσεις τους, δηλαδή σε χαρτιά χωρίς καμιά αξιοπιστία που θα συντάσσονται στα δικηγορικά γραφεία, με βάση τα οποία οι Δικαστές θα μπορούν να κρίνουν ποιος έχει «δίκιο».

Επίσης, το νέο νομοσχέδιο διευκολύνει τους πλειστηριασμούς των ακινήτων των οφειλετών. Αυτά στο εξής θα εκτίθενται στα 2/3 της εμπορικής τους αξίας, που είναι ελάχιστη στην περίοδο της κρίσης, και όχι στην αντικειμενική τους με βάση την οποία φορολογούνται οι πολίτες, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.

Τέλος, προβλέπει: α) ότι οι Τράπεζες θα εισπράττουν πρώτες τα χρήματα των πλειστηριασμών και όχι οι εργαζόμενοι, τα ασφαλιστικά ταμεία ή το Δημόσιο, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, πράγμα που θα έχει ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα τη βλάβη οικονομικά αδύναμων ανθρώπων και την περαιτέρω αύξηση της φορολογίας και β) ότι θα μπορεί να εξωθεί, από τον νέο ιδιοκτήτη του ακινήτου που εκπλειστηριάστηκε, ο μισθωτής-επαγγελματίας που το μίσθωσε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του ανεξάρτητα από τη διάρκεια της μίσθωσης και το μέγεθος της επένδυσης που έχει κάνει σε αυτό.

Οι Δικηγόροι σε πανελλήνιο δημοψήφισμά τους αποδοκίμασαν με το συντριπτικό ποσοστό 95% το νομοσχέδιο και βρίσκονται εδώ και 15 μέρες σε απεργία διαρκείας για το ζήτημα αυτό που δεν αφορά ούτε οικονομικές ούτε συντεχνιακές διεκδικήσεις, μολονότι οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση. Στέκονται έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία και την υπερασπίζονται.
Η Κατάργηση της Δικαιοσύνης from Intellectum Journal on Vimeo.

Ψηφίστε Εδώ για να Σταματήσουμε το Νομοσχέδιο
http://secure.avaaz.org/el/petition/Elliniki_kyvernisi_Stamatiste_to_Nomoshedio_gia_Dikes_horis_Martyres/?pv=2

_________________________________________________________

Οι συντελεστές

Α. Μπιλίσης, Η. Σαρακενίδης, Μ. Πρωτοπαπαδάκη, Β. Τσιλώνης, Σ. Καραμπάσογλου, Κ. Μπλατσούκας. Π. Ραδίσης, Σ. Καζαντζίδης, Β. Μπατζογιάννης, Τ. Κυριακίδου, Λ. Σπυρόπουλος, Κ. Βαλσαμίδου.

Για την ανεξάρτητη ομάδα Δικηγόρων Θεσσαλονίκης
ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΑΞΗΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 12/14/2014 @ 6:46 ΠΜ

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ .ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΔΙΚΑΖΕΣΘΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΠΑΣ 3 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΥΝΤΑΣΕΙ 13 -23-33 ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΓΙΑΣΕΙ ΜΕΣΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ .ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ Μ Ε ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ.Γ'ΑΥΤΟΥΣ ΔΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΤΟΠΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΜΑΣ.

  2. Ανώνυμος 12/15/2014 @ 2:49 ΜΜ

    Τώρα καταργήθηκε η δικαιοσύνη; Από την εποχή του καρβουνιάρη μη πω από την εποχή που οι νησιώτες ταξίδευαν με τριήρεις…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*