12:04 - 23/12/2014

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που δεν έχει αγκαλιάσει το ψηφιακό της νόμισμα!

Εν καιρό κρίσης και άμεσης ανάγκης αντίστασης στην οικονομική κρίση , την στιγμή που πρέπει να βαρέσουμε τη γροθιά στο τραπέζι απέναντι στους τραπεζίτες ,αυτή την στιγμή μας έχει δοθεί το μέσο να κάνουμε τον πλανήτη να χορεύει και εμείς άπλα αμολαμε για μια ακόμα φορά αετό!!

Οι λόγοι για εμάς που τα βλέπουμε από πίσω τα πράγματα ειναι απλοί…Η Ελλάδα δεν έχει αγκαλιασει το ψηφιακό της νόμισμα ακόμα γιατί οι δημιουργοί του δεν είναι το σύστημα αλλά απλοί Έλληνες που θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στην χώρα να αντισταθεί!

Δεν είναι εντολή δηλαδή των επικυρίαρχων να έχει ακόμα η Ελλάδα ψηφιακό νόμισμα , όταν θα έρθει αυτή η εποχή και πέσει η εντολή όλοι σας θα τρέχετε να αγκαλιάζετε αυτό που θα σας δώσουν οι τσοπαναρεοι….ευτυχώς όμως να λέτε που υπάρχουν κάποιοι τρελοί που πρόλαβαν να κλειδώσουν το πεδίο μέχρι να έρθει η ωριμότητα όλων μας να ξυπνήσουμε!

Είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε εδώ για πολλά χρόνια εσένα περιμένουμε να καταφέρεις να δεις λίγο κάτω από την επιφάνεια και να στοχαστής το μέλλον που καλπάζει εναντιων σου πάνω σε μαύρο άλογο!

Πολύ σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις για νέες συνεργασίες του ελληνικού ψηφιακού νομίσματος με μεγάλες εταιρίες …

http://grcoin.gr

Loading...
16:43 - 16/06/2011

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο με παραγωγή χουντίτη, πρώτη χώρα παραγωγής περλίτη, δεύτερη χώρα παραγωγής κίσσηρης και μπεντονίτη!!!

Στα χέρια της κυβέρνησης μελέτη για την αξιοποίηση 30 δημόσιων μεταλλείων και η συνολική αξία των αποθεμάτων των ορυκτών που εξετάζονται ξεπερνά τα 10 δις ευρώ. Η καθυστερημένη αρχή για την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου αξίας 28 δις ευρώ γίνεται με δημόσιους διεθνείς διαγωνισμούς για την ….

εκμίσθωση κοιτασμάτων χρυσού και χαλκού, αρχικά στο Κιλκίς και στη Ροδόπη.Σύμφωνα με τη μελέτη του ΙΓΜΕ, από την οποία προκύπτει το ασύλληπτο νούμερο των 28 δις ευρώ, μόνο στη Χαλκιδική υπάρχουν μέταλλα που η αξία τους ξεπερνάει τα 12 δις ευρώ.


Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο με παραγωγή χουντίτη, πρώτη χώρα παραγωγής περλίτη, δεύτερη χώρα παραγωγής κίσσηρης και μπεντονίτη, τέταρτη παραγωγός αλουμίνας στην Ε.Ε., καθώς και πρώτη στην εξαγωγή προϊόντων λευκόλιθου και μαγνησίτη στην Ε.Ε.

πηγή
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_1948.html#more
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    το χρημα σε χαρτι κ μεταλο το βλεπεις το πιανεις το μυριζεις το εσθανεσε ολα τα αλλα ειναι ΝΤΠ. η φαντασια κ τα ονειρα ειναι ψηφιακα γι αυτο λεγονται φαντασια κ ονειρα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί