20:13 - 23/02/2014

Η διάσπαση της Ουκρανίας θα οδηγήσει στην διάσπαση της Ελλάδας

Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Τα γεγονότα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Ουκρανία είναι άμεσα συνδεδεμένα με την Ελλάδα.
Αν η Ουκρανία οδηγηθεί προς τη διάσπασή της σε δύο κράτη.

Είναι ένα σοβαρό ζήτημα για την πατρίδα μας, διότι μια τέτοια εξέλιξη δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη Ρωσία και, στην κάθοδό της προς την Μεσόγειο. Διότι, μια απομάκρυνση της Ουκρανίας από την ρωσική επιρροή, έχει ως αποτέλεσμα εκτός των άλλων και, στην απώλεια για την Ρωσία του μοναδικού λιμένος, που διαθέτει σε ουκρανικό έδαφος, στην Κριμαία, για ελλιμενισμό του στόλου της.

Μια τέτοια εχθρική κίνηση κατά της Ρωσίας στην περίπτωση αυτή θα φέρει σίγουρα αλλεπάλληλες εξελίξεις.

Εκεί, βρίσκεται ο άμεσος κίνδυνος της διάσπαση σημαντικών περιοχών της πατρίδας μας.

Η Ελλάδα λόγω της γεωπολιτικής της θέσης είναι αναγκαίο να έχει ως σύμμαχό της την Ρωσία.

Για το λόγο ότι έτσι εξυπηρετούνται καλύτερα τα συμφέροντα της Ελλάδας.

Κάτι τέτοιο, δυστυχώς, για ευνόητους λόγους, δεν φαίνεται να είναι στις προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας της πατρίδας….

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. 0
  0
  μας πρήξατε μωρέ με τους ρωσους,εγώ ένα ξέρω από όπου πέρασαν και αυτοί πίσω τους άφησαν στάχτη και εμφυλίους!!!!!!!
 2. 0
  0
  όποιος εμπιστεύεται ή ποθεί συμμαχίες με τους ρώσους είναι βλαξ με περικεφαλαία. ανίκανοι είναι. δεν στηρίζουν κανένα φίλο τους μόνο τάζουν και βάζουν και αντίτιμα, στην μικρασιατική καταστροφή καθόντουσαν και κοιταζαν με τις άλλες υπερδυνάμεις της εποχής αγγλίες γαλλίες γερμανίες και μόνο οι αμερικανοί βοήθησαν όσους προσπαθούσανν όπως όπως να σωθούν. τώρα από τότε πολλά άλλαξαν στην αμερικανική κουλτουρα ψυχοσύνθεση και λοιπά μανταλάκια. αλλά ουδέποτε οι ρώσοι δεν μας βοήθησαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και εν καιρώ όπως και ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΊΛΟ Ή ΣΥΜΜΑΧΟ. είναι για την πάρτη τους οι μισοί εθισμένοι στην ηρωινη οι άλλοι μισοί στην βότκα. ΤΕΛΟΣ………
  • 0
   0
   ΝΟΜΊΖΩ ΖΟΎΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΉΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΩ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 74…
 3. 0
  0
  ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ… ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….

  ΔΩΣΕ!… ΔΩΣΕ!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=57MuU3AkUKU

  ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ..

  ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

  ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ… Η ΜΕ ΟΠΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

  ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ… ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

  ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ Νο2, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ… ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΓΟ ΙΣΟΡΡΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ… ΑΛΛΑ ΣΥΣΩΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΦΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΥΣΗ…. ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ ΕΝΑ "ΟΧΙ"… ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ… ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΤΟ "ΠΑΙΖΕΙ" ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ…. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012…. ΨΗΦΗΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ…

  ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ "ΠΑΙΖΕΙ" Ο ΣΑΒΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.

  THE PARTY IS OVER.. FOR EVERYONE.

  ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ…

  DIE PARTY VORBEI IST… FUR JEDEN.

  ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ… ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ… ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ… ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΕΓΩ… ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ… ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ.

  Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΗ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗΣ… ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ… ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΘΕΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΝΤΩΝ.

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….
 4. 0
  0
  …ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ… ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ… ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ… ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ…

  ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ, ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΔΑΦΗ 3-4 ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ… ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!

  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ… ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΑΛΕΞΗΣ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…. ΤΟ ΠΟΛΥ – ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ… ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΝΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ…. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΓΟ ΦΙΛΟΤΗΜΟΥ Η ΕΣΤΩ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ… ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ… ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΗΣ.

  ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ… ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

  Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΟΙ ΟΥΡΑΓΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ… ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΜΕ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

  ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ.

  ΑΥΤΑ.

  ΥΓ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ…. ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ; :)
 5. 0
  0
  Η διάσπαση της Ουκρανίας θα οδηγήσει στην διάσπαση της Ελλάδας….ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΕΚΕΙ….ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΚΟΛΟΕΥΡΩΠΗ…ΚΑΛΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΔΕ ΡΩΤΑΓΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ¨?….ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ?….ΟΙ ΜΚΟ…ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ….ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤ….ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΗΡΘΑΝ ΓΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ…ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΟ ΚΑΤΑΠΑΤΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣΦΑχτων….Ελληνων απιστων.
 6. 0
  0
  Θεωρώ τον τίτλο του άρθρου τουλάχιστον ατυχή
 7. 0
  0
  Αν αληθεύει αυτό που ακούγετε τελευταία ότι ο Μηχαλολιάκος είναι πράκτορας των αμερικάνων, τότε να πάνε στο διάολο όλοι. Η νέα τάξη βρίσκει λένε νέους προδότες για να παίξουν το νέο βρόμικο παιγνίδι τους στην Ελλάδα. Ποιό είναι αυτό; Θέλουν να μας βγάλουν τη ρετσινιά ότι είμαστε οι μισοί έλληνες ναζιστές. Γι αυτό θέλουν να βγάλουν τη χρυσή αυγή εκτός νόμου, να μην μπορεί να βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές για να μη φαίνεται το ποσοστό της. Αυτό δηλαδή που έκανε ο προδότης Ζαχαριάδης του ΚΚΕ με τις εντολές των ξένων, με αποτέλεσμα αφού δεν γνώριζαν πόσοι κουμουνιστές ήταν τότε στην Ελλάδα, βρήκαν την ευκαιρία με διάφορα προβοκάτσια να δημιουργήσουν τον αιματοβαμμένο εμφύλιο. Ακριβός το ίδιο που θέλουν να κάνουν σήμερα με τη χρυσή αυγή. Τη θέλουν να δράση ως πέμπτη φάλαγγα. Και ενώ στην Ελλάδα έχουμε το πιο μικρό ποσοστό της Ευρώπης, εντούτοις με τους νεοταξίτες σιωνιστές μπροστάρηδες, κατάφεραν να στρέψουν τα βλέμματα όλου του κόσμου στη χώρα μας. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Γι αυτό ρεμάλια χρυσαυγίτες, βγάλτε τις φόρμες παραλλαγής που σας έχουν δώσει οι εχθροί της πατρίδος μας να φοράτε για να γινόμαστε ευκολότερος στόχος, γιατί τενεκέδες ξεγάνωτοι θα πάρετε μια ολόκληρη χώρα στο λαιμό σας, όπως ακριβός έκανε το προδοτικό ΚΚΕ στην μεταπολεμική Ελλάδα. Εντάξει αγράμματοι ρεμάλια άθελα σας προδότες;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί