14:23 - 26/02/2015

Η γενιά μας θα συναντήσει στην πραγματικότητα αγγέλους και δαίμονες ..!

Μια κρυφή αναφορά έχει διαρρεύσει με τον φόβο των επιστημόνων να μιλούν για επαφές με άλλο-διαστατικα όντα ..πολύ σύντομα !

Η έκθεση που εκπονήθηκε από την στρατιωτική επιστημονική επιτροπή των εενόπλων δυνάμεων (MSC) αναφέρει και προειδοποιεί της χώρες με βαριά οπλικά συστήματα λέιζερ ότι θα πρέπει να είναι έτοιμες αν χρησιμοποιούν αυτά τα όπλα να βρεθούν και αντιμέτωπες με …όντα από παράλληλο κόσμο!

Τα στοιχεία που αναφέρει η έκθεση μιλούν για το φαινόμενο και αναλύουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό θα μπορούσε να συμβεί! Για τους επιστήμονες έχουν καταγραφεί φαινόμενα σαν και αυτά και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο αλλά και είναι καταγεγραμμένα στην αρχαία ιστορία των λαών …βλέπε πχ Ατλαντίδα … Μαχαμπχαρατα και Ραμααυανα ιστορικά στοιχεία των Ινδιών..όπου τότε οι άνθρωποι τα όντα αυτά τα ανέφεραν ως Θεούς ….έκπτωτοι άγγελοι/δαίμονες για την δική μας οπτική γωνιά !

Η έκθεση αναφέρει τα ιστορικά αυτά γεγονότα σαν την περίοδο με το όνομα «η μεγάλη ανατροπή» η οποία συνέβη πριν 5-6000 χρόνια …τότε που οι άνθρωποι κατάφεραν να διώξουν αυτά τα όντα από τον δικό μας κόσμο ! Αν εδώ αναλογιστούμε δικές μας ιστορίες περί σφραγίσματος σε πύλες και Μέγα Αλέξανδρου θα δούμε ότι η έκθεση από αυτούς τους επιστήμονες μιλα για πράγματα που εμείς τα ονομάζουμε κρυφή ιστορία !

Η έκθεση μιλα ακόμα για μυστικά έγγραφα του ρωσικού στρατού όπου στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο γνώριζε ότι το τρίτο Ραιχ είχε δημιουργήσει επαφή με αυτού του είδους τα όντα !

Η Προειδοποίηση λοιπόν είναι ξεκάθαρη ..προσέξτε το επίπεδο των όπλων σας ..γιατί μπορεί να δημιουργήσει το κενό η την ευκαιρία που χρειάζονται αυτά τα όντα ώστε να προσπαθήσουν να επανακτήσουν την γη !

Τώρα ας αναρωτηθούμε για κάποιες προφητείες που μιλούν για το άνοιγμα της γης και την εμφάνιση των δαιμόνων στις έσχατες μέρες !

Μερικά βίντεο που είναι αρκετά ενδεικτικά και σημειολογικά με τα παραπάνω …

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. 0
  0
  η επιστημονες μιλανε για μεταφυσικα????
 2. 0
  0
  Προσεξτε τα οπλα σας , γιατι μονο εμεις η μαλλον αυτοι που μας τα σκανε , πρεπει να εχουμε τετοια αλισβερισια …ασε που εχουνε " μπερδευψει" το λουτσο με το βουρτσο…" οι επιστημονες " . ΡΕ ΤΟΥΣ " ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ " ΚΑΙ ΤΙΣ " ΔΙΑΡΕΥΣΕΙΣ "…
 3. 0
  0
  Epistimonikes xestres ua emfanizoun olograma diameson doriforo kai ua fovizoun ton kosmaki afta sta amerikanakia edo einai elas.john
 4. 0
  0
  Να δω γριεσ γονετιστεσ να σταυροκοπιουντε στα ολογραματα θασκαγα στα γελια-
 5. 0
  0
  α ρε Λιακόπουλε, πόσα έτη φωτός είσαι μπροστά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! όσοι δεν τον πιστεύετε αναζητήστε στο δίκτυο την προφητεία του αγίου ανδρέα που μιλάει για τους….νεφελίμ! και μάθετε επιτέλους να μην σνομπάρετε την γνώση.
 6. 0
  0
  ΟΙ ΝΕΦΕΛΕΙΜ,ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ,ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΛΠ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
  ΟΛΟΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί