21:35 - 03/04/2015

Η Αθήνα επιβεβαιώνει το τέλος, ανακοίνωσε σενάρια έκτακτης ανάγκης

“Είμαστε μια αριστερή κυβέρνηση”. Αν θα πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ της χρεοκοπίας στο ΔΝΤ ή της χρεοκοπίας των δικων μας ανθρώπων, εμείς δεν πρέπει να σκεφτούμε καν».

Και με αυτά τα λόγια τελειωσε η ελληνική περιπέτεια του ευρώ…

Η Ελλάδα είναι σήμερα πλήρως αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των σχεδίων να εθνικοποιήσει το τραπεζικό σύστημα της χώρας. Αυτό θα γίνει μαζί με την εισαγωγή ενός παράλληλου νομίσματος, εκτός και εάν η ευρώζώνη ξαφνικά αποφασίζει να επέμβει.

Πηγές της κυβέρνησης μέσα από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν ότι αρχικά θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν τις ανησυχίες των δημοσίων υπηρεσιών, και ανησυχία για την καταβολή των συντάξεων. Τα τελευταία χρήματα δεν θα χρησιμοποιηθούν για να εξοφλήσουν το ΔΝΤ στις 9 Απριλίου. Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε μια αναπαράσταση του ποσού δισεκατομμυρίων που πρέπει να πληρωθούν κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών. Αυτό δεν είναι εφικτό τον Απριλίου και σίγουρα δεν είναι δυνατο για τον Ιούλιο.

Αυτή την εβδομάδα η Αθήνα πρέπει να επιλέξει μεταξύ των πληρωμών συντάξεων και μισθών ή την αποπληρωμή ενός δανείου των 498 εκατομμυρίων προς το ΔΝΤ. Αυτό θα σήμαινε ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που στην πραγματικότητα επιλέγει να μην ξεπληρώσει το ΔΝΤ. Στην πράξη, αυτό σημαίνει το τέλος της κούρσας θανάτου και της επιλογής χρεοκοπίας.

Λέγετε επίσημα ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμία επιθυμία να χρεοκοπήσει, αλλά αν αυτό το δάνειο δεν εξοφληθεί δεν θα μπορούν να αρνηθούν το αποτέλεσμα. Αυτό θα θα προκαλέσει μια κλιμάκωση των οικονομικών προβλημάτων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για στις Βρυξέλλες και την Φρανκφούρτη.

Επίσης οι πηγές επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν ήδη αρκετά σενάρια έκτακτης ανάγκης. Ξεκινώντας με το κλείσιμο των τραπεζών και την εθνικοποίηση τους. Στη συνέχεια, την εισαγωγή ενός νέου νομίσματος, καθώς και τους περιορισμούς επί των χρηματοοικονομικών συναλλαγών.

Η Αθήνα ελπίζει ότι η Άνγκελα Μέρκελ θα μπορούσε να παίξει ένα σημαντικό ρόλο, αλλά και αυτή επίσης έχει φτάσει τα όριά της. Μια πλειοψηφία των Γερμανών πλέον υποστηρίζει τα μέτρα λιτότητας, και αυτός ο αριθμός φαίνεται να αυξάνετε. Χωρίς την υποστήριξη της πολιτικής της Άνγκελα Μέρκελ δεν είναι πλέον εφικτός.

Συνοπτικά θα συμβεί το επομενο. Αν δεν εξοφληθεί το δάνειο προς το ΔΝΤ, πότε θα υπάρξει μια παράλληλη χρεοκοπια λόγω των νομικών συμφωνιών . Αυτό αναγκάζει το EFSF να αναστείλει τις πληρωμές και να ζητήσει πίσω τις πληρωμές που έχουν ήδη γίνει. Αυτό θα προκαλέσει την χρεοκοπία των ελληνικών κρατικών ομολόγων.

Εάν μια συμφωνία θα έπεφτε από τον ουρανό, τότε η επόμενη προθεσμία θα είναι μέχρι τις 2 Μαΐου, όπου το Διεθνές Νομισματικό ΤΑΜΕΊΟ και πάλι θα ζητήσει την επιστροφή των 200 εκατομμυρίων ευρώ. Στις 12 Μαΐου, ακολουθεί στη συνέχεια και πάλι η εξόφληση 763 εκατομμυρίων ευρώ. Και έτσι αυτό θα είναι πλέον αδύνατο.

Πηγές:

http://www.CNBC.com

http://www.Telegraph.co.uk/

http://Zeit.de
Μετάφραση

…καταλαβαίνετε ότι οι τοκογλύφοι θα ασελγούν επάνω στην χώρα μέχρι και την τελευταία στιγμή… πρέπει όλοι μας να αναρωτηθούμε να θέλουμε την ελευθερία μας ή τον θανατο που αυτοί καθημερινά μας σπρώχνουν! Εάν πραγματικά θέλουμε να ονομαζόμαστε απόγονοι του Οδυσσέα θα έπρεπε να σκοτώναμε όλους τους εραστές μας…

ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. 0
  0
  ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ??????
  ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΝΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ….
  ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….
  ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ….

  ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ…..
  ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΥΝΕΤΑΙ….
  ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ , ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥ….

  ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ … ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ…..
  ΜΑΡΙΑ
  • 0
   0
   ΠOIΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ …ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΛΕΙΨΕΙ …ΜΙΑ ΦΙΛΗ .
  • 0
   0
   Μαρία,

   Δεν είναι μ@λ@κ@ς. Κάτι χειρότερο είναι: δοσίλογος προδότης

   Αντώνης
 2. 0
  0
  Υπάρχει και απόφαση του ΟΗΕ για τα δάνεια. Γιατί δεν εφαρμόζεται;;;;;;;
 3. 0
  0
  Απο "γιατι" εχουμε πολλα να φανε και οι κοτες. Αν και δεν μπορουμε να κανουμε πολλα πλεον, αξιζει οστοσο να γνωριζουμε τι εχει γινει ως τωρα σε παγκοσμιο επιπεδο οσο αφορα τον χρηματοπιστωτικο τομεα.

  http://www.katohika.gr/2015/04/casino-europe-kai-oi-simories-tis-neas-iorkis.html

 4. 0
  0
  Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ.. ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ…ΘΑ ΘΑ ΘΑ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ!
 5. 0
  0

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ 1969, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΝΤΙ ΚΑΛΒΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Η ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Ι. ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ !

  ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ 2000 χιλ.ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ…..

  ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …..ΜΑΛΑΚΕΣ . ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ .

  ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΧΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ !

  ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ, ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΩΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ !!

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ?? ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !

  ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ ΣΥΧΝΑ ΤΟ " ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ " ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ.

  ΑΛΛΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ….ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ…..

  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΛΩΡΙΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΙΘΕΙ !!
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 6. 0
  0
  Ούτε φράγκο ρέ……
 7. 0
  0
  Καταλαβατε τωρα γιατι πηραν τετραμηνη παραταση;Η χρεωκοπια επρεπε να γινει εντος μνημονιου.Αλλο εντος αλλο εκτος.
 8. 0
  0
  Αφηστε ρε τον Αλεξ να παιξει μπαλα….και μην τρομοκρατειτε τον κοσμο,αν και εδω στα κατοχικα δεν παιρναει αυτο,απο οτι βλεπω στα μηνυματα του κοσμου….

  μας εχετε ζαλισει με το '''κυβερνητικες πηγες ειπαν αυτο,επιβεβαιωσαν εκεινο…'''
  και παρε διαγραμματα ..και λινκ…

  τι ειναι αυτα ρε ?Σαν τους χριστιανοταλιμπανο εψιλονπατριωτεςς κανετε…
  που λετε… μου ειπε αυτος ο γεροντας αυτα για σεισμους ,αυτα για πολεμους και αυτα για τις πυλες με τα ρυπαρα γενη….

  ομως οταν κυβερνουσαν οι γερμανοτσολιαδες τοσα χρονια την κανατε γαργαρα την δουλεια….χριστος εθνος,ορθοδοξια,και κανας απολλωνας για ξεκαρφωμα,,,
  ααααα και για σκουπιδοεβραιους μην τους ξεχασω,αυτοι ειναι η ευκολη λυση,,,,,
  Ναι για ολα αυτοι φταινε και εμεις που ψηφιζουμε 100 χρονια τους υποταχτικους τους δεν φταιμε,,,,,

  ποσοι ρε απο σας ψηφισατε τα τελευταια 20 χρονια ριζοσπαστικο κομμα,σε ποσες ψηφοφοριες εχετε σταυρωσει σημιτη, καραμανλη ,σαμαρα και γαπ?

  γιατι ρε βγαινανε αυτα τα δοσιλογικα κομματα με ποσοστα Σανταμ Χουσειν?
  90% και τα δυο κομματα δεν επαιρναν?

  ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕ ρε..?

  δεν τους ψηφιζες εσυ?

  που ηταν η Ελλαδα σας και η ορθοδοξια σας τοτε?
  που ηταν ο αχιλλεας και πατροκλος τοτε?

  ολο κλο κλο και αυγο τιποτα….

  μονο αν ριζοσπατικοποιηθει ο κοσμος θα εχουμε ελπιδες να δουμε ασπρη μερα…

  με τα κερια και τα λιβανια,τους γερονταδες και τους Διες και τους Απολλωνες και τις διαμαρτυριες δεν βγαζουμε ακρη,,

  σφαξε με σοιμπλε [ο πασας ειναι μπαναλ τωρα] να αγιασω θα λεμε ολοι μας

  Φιλικα

  PANDAROS
 9. 0
  0
  Συριζοριζοσπάστη μου εσύ! Ίδιος ό μπαρουφάκης!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί