19:02 - 07/04/2015

Εμπλοκή Τουρκικών Μαχητικών με Ελληνικά στο FIR …Λευκωσίας!!

Τα Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν απο την Κρήτη για να αναχαιτίσουν Τούρκικο σχηματισμό αποτελούμενο απο εξι μαχητικά και συγκεκριμένα απο τέσσερα (4) RF-4 E και δύο μαχητικά F-16 !

Τα τούρκικα είχαν απογειωθεί από την αεροπορική βάση του (Ντάλαμαν) γνωστή στα Ελληνικά μαχητικά αφού την έχουν( κουρσέψει) σπάζοντας το φράγμα του ήχου!

Τα Τούρκικα έκοβαν βόλτες κοντά στα Όρια του FIR Αθηνών και FIR Λευκωσίας και σήμαναν συναγερμό στην Α/Α!

Οι Κυπριακές Δυνάμεις επιτήρησης ενημέρωσαν τον κέντρο Ελέγχου ,ενώ το Α/ΤΑ απογείωσε ζεύγος Ελληνικών F-16 οπλισμένα για πάν ενδεχόμενο !

Η τετράδα των Τούρκικων RF-4E στη θέα των Ελληνικών αποχώρησαν αμέσως από την περιοχή ενώ τα Τούρκικα F-16 επιχείρησαν αναστροφή και αν σημειωθεί άμεσα εμπλοκή των Ελληνικών Μαχητικών !

Όμως τα Τούρκικα έφυγαν άρον-αρον από την περιοχή γιατί τα Ελληνικά ήταν οπλισμένα και διατιθέμενα για τσαμπουκά…Πιστοί οι Τούρκοι στο δόγμα τους ,(όταν δεν τους παίρνει) την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια !

Να σημειωθεί ότι δεν έγιναν παραβιάσεις ,με τα Ελληνικά να παίρνουν τα διακριτικά των Τούρκικων μαχητικών !

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Πεσε πεσε το κοπελι..κανει την κοπελια και 'θελει' !!!!
  Και η χανουμ…θα κανει τριδιμα ετσι που το παει !!!!
 2. 0
  0
  ETSI RE ETSI !!
 3. 0
  0
  Αρκεί να μην μας ξαναπροδώσουν σε συνεργασία ξέρετε με ποιους πάντοτε . Γιατί μην ξεχνάτε την Κύπρο την χάρισαν στους Τούρκους και γιαυτό φοβούνται εδώ και τόσα πολλά χρόνια να ανοίξουν τον φάκελο της Κύπρου ! Σε έναν επικείμενο πόλεμο , με την Τουρκία ακόμη και οι Αμερικάνοι θα μπορούσαν να μας σαμποτάρουν μέσα απο τις βάσεις . Και δεν είναι μόνο αυτά που συμβαίνουν !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί