10:35 - 07/01/2015

Εμπλοκή μαχητικών αεροσκαφών των ΗΠΑ με άγνωστο σκάφος!

Ένα διαβαθμισμένο ως απόρρητο βίντεο, που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και το οποίο δείχνει πολεμικά αεροσκάφη των ΗΠΑ να εμπλέκονται…
με «άγνωστο αεροσκάφος», μόνο λύση δεν έδωσε στο μυστήριο που υφίσταται εδώ και 17 χρόνια.

Ήταν 13 Μαρτίου του 1997. Αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη κατά τη διάρκεια βραδινής πτήσης πάνω από το Φίνιξ της Αριζόνα έρχονται αντιμέτωπα με ένα «άγνωστο αεροσκάφος», όπως περιγράφεται, και ακολουθεί εμπλοκή. Το περιστατικό αυτό έμεινε γνωστό ως «Τα φώτα του Φίνιξ», μία από τις πιο πολυσυζητημένες «συναντήσεις» με UFO παγκοσμίως.

Αν και χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής είδαν το «άγνωστο αεροσκάφος», κανείς δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη βραδιά.
Ο στρατός είχε υποστηρίξει ότι επρόκειτο για φωτοβολίδες που εκτοξεύτηκαν από τα αεροσκάφη, ωστόσο ο τότε κυβερνήτης της Αριζόνα είχε διαφορετική άποψη: «Είμαι πιλότος και ξέρω ακριβώς όλες τις μηχανές που πετάνε. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος δεν μοιάζει με κανένα άλλο αντικείμενο που έχω δει. Και σίγουρα δεν είναι φωτοβολίδες γιατί αυτές δεν πετούν σε σχηματισμό».

Το διάρκειας λίγων δευτερολέπτων βίντεο ήρθε στην επιφάνεια από τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Κόλινς, ο οποίος σημείωσε: «Τα πλάνα επιβεβαιώνουν ότι η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ ήταν παρούσα εκείνη τη νύχτα στο σημείο. Ωστόσο, τα άλλα αντικείμενα είναι αισθητά μη στρατιωτικά».

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Που είναι το video οεοοοοοοο;;;;;;;
 2. 0
  0
  Όλα τα βαπτιζουν αγνωστου προελευσεως αντικείμενα οι αμερικάνοι για να παίξουν το τελευταίο συστιμικό τους χαρτί που είναι οι εξωγήινοι αφού πια δεν έχουν άλλον ψεύτικο εχθρό να του προσάψουν πως έχει πυρηνικά όπλα ή ό,τι τους κατεβάσει η καυκάλα τους και μάλιστα, πάντα υπάρχει κάποιος να μαγνητοσκοπεί σε αόρατο χρόνο αυτά που μόνον οι ίδιοι παρατηρούν σε χρόνο μηδέν, έτσι ώστε να αποπροσανατολίζεται η παγκόσμια κοινή γνώμη από το σιωνιστικό καθεστώς της νέας τάξης πραγμάτων! Β. Μυρμιδόνας
 3. 0
  0
  den einai agnwsto ta mistika opla ths russias einai :)
 4. 0
  0
  ΈΝΑΣ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΙΠΤΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΡΩΣΊΑ ΣΥΝ ΤΌΜΑΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΌΠΛΑ ΘΑ Δουν.
 5. 0
  0
  Αρκετά παλιό άρθρο με παραλαγες, που το ανακάλυψες αυτό τώρα;

  Θωμάς

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί