10:52 - 28/10/2014

Εκτελεστής σκέψεων (σχεδιο κατασκευης μερος 1ο)

Εκτελεστής σκέψεων (σχεδιο κατασκευης μερος 1ο)

Η συσκευή αυτή μπορεί να επιταχύνει την ανάπτυξη η και το θάνατον απλών μορφών ζωής όπως τα βακτηρίδια, τα φυτά, τα έντομα,και τα κατώτερα ζώα. Όταν ένα συμβολικό δείγμα από το σώμα π,χ, ενός ασθενούς φυτού ή ζώου τοποθετηθεί ανάμεσα στις δύο χάλκινες πλάκες της εισόδου και ο ενισχυτής τεθεί σε λειτουργία, ο πειραματιστής μπορεί να σκέφτεται συνειδητά κάποια αλλαγή που επιθυμεί να συμβεί στο πλάσμα αυτό. Και αυτή η αλλαγή να γίνεται.


Η συσκευή έχει καταφέρει να σκοτώσει κάμπιες από απόσταση 1200 μέτρα,να σκοτώσει το 90% ιαπωνικών σκαθαριών σε μια καλλιέργεια,να εξαφανίσει την ακμή από το δέρμα ανθρώπων, θα μπορούσε και καρκίνο(εικάζω) και όχι μόνο.

Δεν γίνεται με αυτή την συσκευή να βλάψεις ή να σκοτώσεις άνθρωπο. Δεν μπορεί αυτή η συσκευή να πειράξει πλάσματα τα οποία έχουν την δύναμη να ξεπερνούν τα ένστικτα τους με ανώτερες πνευματικές διαδικασίες, κρητική σκέψη, λογική, διαλογισμός, προσευχή.

Όλα τα εξαρτήματα μπορούν να αγοραστούν από ένα μαγαζί ηλεκτρονικών,ο ενισχυτής μπορεί να κατασκευαστεί πάνω σε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ και να κλειστεί μαζί με την μπαταρία του και την βάση της κεραίας. Οι 2 χάλκινες πλάκες μπορούν να αγοραστούν σε κάποιο κατάστημα μοντελισμού η κατασκευών. Η κεραία είναι ένα μεταλλικό αναπτυσσόμενο ραβδί το οποίο μπορείτε να αφαιρέσετε από μια κεραία, στην χειρότερη χρησιμοποιήστε για κεραία ένα χοντρό σύρμα.

Η συσκευή είναι στην ουσία ένας σχετικά συνηθισμένος ενισχυτής ακουστικής συχνότητας τριών τρανζίστορ με δύο μεταλλικές πλάκες. Η μία είσοδος είναι γειωμένη και η άλλη συνδεδεμένη με την είσοδο υψηλής αντίστασης του ενισχυτή, και μια εξόδου που την αποτελεί μια απλή κάθετη κεραία.

Η συσκευή δουλεύει βάζοντας ανάμεσα στις δύο πλάκες κάποιο συμβολικό δείγμα, άρρωστα φύλλα ακόμα και φωτογραφία, τρίχες, ακόμα και χαρτί ποτισμένο με μια σταγόνα αίμα. Με εξαίρεση το φωτογραφικό φιλμ γιατί με το φως αλλάζουν τα χημικά άλατα του. Αφού βάλεις το δείγμα ανάμεσα στις πλάκες, άναψε τον ενισχυτή και άσε τον μόνιμα ανοιχτό ,και ανά διαστήματα 2-3 φορές και παραπάνω αν μπορείτε την μέρα να σκέφτεσαι την αλλαγή-θεραπεία και την επιθυμία σας για αυτό για 1-2 λεπτά.

Πειράματα μπορείτε να κάνετε με δυο μουχλιασμένα ψωμιά σε διαφορετικές γυάλες το καθένα, στο ένα απλά θα προσπαθήσετε να μειώσετε την ανάπτυξη των βακτηριδίων.

Έχετε κατά νου ότι η συσκευή δουλεύει μόνο σε ζωντανούς οργανισμούς των οποίων τα νευρικά συστήματα δεν είναι περίπλοκα για να έχουν ελεύθερη βουλή. Φαίνεται πως η απόσταση δεν παίζει κάποιο ρόλο.

Αν δεν δουλεύει:

1)Δεν έχει φτιαχτεί σωστά η κάποιο εξάρτημα είναι χαλασμένο.

2)πρέπει να περιμένεις 1-2 βδομάδες για να δεις χειροπιαστά αποτελέσματα.

3)Μπορεί να σας φοβίζει η ιδέα η να το θεωρείται βουντού και να είστε πολύ διστακτικοί. Η να έχετε το φόβο μην σας ανακαλύψουν και σας “κάψουν στην πυρά” ο φόβος αυτός,θα σας κατεβάσει τις πνευματικές ασφάλειες.

4)Αφήστε να δοκιμάσει και κάποιος άλλος.

Αν μερικούς σας φοβίζει όλο αυτό, τότε μην ασχολείστε,σε μελλοντική ανάρτηση θα αναρτήσω κάτι παρόμοιο το οποίο θα είναι πολύ πιο προσιτό και κατανοητό.

ΠΗΓΗ

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί