12:57 - 13/03/2014

Διευθυντής CIA για πιθανή ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία: «Σε 3 ώρες οι ρωσικές Στρατιές φτάνουν στο Κίεβο»!

Aφοπλιστικά ειλικρινής ο διευθυντής της CIA John O. Brennan απαντώντας στο ερώτημα στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων του Κογκρέσου «Αν όντως ο ρωσικός Στρατός μπορεί μέσα σε τρεις ώρες να προελάσει μέχρι το Κίεβο και αν υπάρχουν πληροφορίες για κάτι τέτοιο» απάντησε ως εξής: «Υποθέτω ότι μόνο ο Πούτιν το γνωρίζει αν θα επιτεθεί. Αν, ναι, τότε υπάρχει αυτή η δυνατότητα».

Τις δηλώσεις του διευθυντή της CIA αποκαλύπτει η αμερικανική εφημερίδα Washington Times. Ο επικεφαλής της CIA δήλωσε ακόμα ότι «Ο ρωσικός στρατός διαθέτει την απόλυτη δυνατότητα να προελάσει στην ανατολική Ουκρανία. Είμαστε σε ένα πολύ λεπτό και οριακό σημείο», δήλωσε ο κ. Brennan, ο οποίος υπερασπίστηκε την εκτίμηση των αναλυτών της CIA για την κατάσταση στην Ουκρανία.

Ο ίδιος εμφανίστηκε πρόθυμος να αντιμετωπίσει ερωτήσεις των Αμερικανών γερουσιαστών, σχετικά με το γιατί οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, απέτυχαν να προβλέψουν την πρόσφατη επέμβαση της Ρωσίας στη χερσόνησο της Κριμαίας.

«Πολλοί από εσάς, θέλατε η CIA να προβλέψει το μέλλον, όπως την απόσχιση της Κριμαίας και την ενσωμάτωση της στην Ρωσία, καθώς και το ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα προχωρήσουν σε εισβολή στην ανατολική Ουκρανία» παρατήτρησε ο J.Brennan στο ακροατήριο στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων στην Ουάσιγκτον.

«Αλλά η αλήθεια είναι σαφής και απλή», είπε ο ίδιος, «σχεδόν όλα τα μελλοντικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ουκρανίας, διαμορφώνονται από πολλές παραμέτρους και μεταβλητές και ακόμη οι οποιεσδήποτε εξελίξεις που δύναται να συμβούν, απαιτούν τις εκτιμήσεις και τις αποφάσεις της ηγεσίας. Υποθέτω ότι μόνο ο Πούτιν το γνωρίζει αν θα επιτεθεί. Είναι ένας εν πολλοίς απρόβλεπτος ηγέτης στις κινήσεις του αν εκτιμήσει ότι τον έχουν εξαπατησει και έχει προσβληθεί», κατέληξε ο Brennan.

Ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής της Αριζόνα, Τζον Μακέιν, ήταν επιθετικός κατά των υπηρεςσιών στρατιωτικών πληροφοριών, υποστηρίζοντας κατά τη διάρκεια της ακρόασης του Κογκρέσου την περασμένη εβδομάδα ότι, «οι εκτιμήσεις των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών αποτέλεσαν μια τεράστια αποτυχία στο να εντοπίσουν τις πραγματικές προθέσεις του Πούτιν και να προβλέψουν την πιθανότητα με την οποία ο ρωσικός στρατός θα μπορούσε να ενεργήσει στην Ουκρανία».

Η δημοκρατική γερουσιαστής της Καλιφόρνια Dianne Feinstein, που κατέχει και την θέση του Προέδρου της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας, ανέφερε επίσης, ότι η κοινότητα έχει «εκπλαγεί» από την εξέλιξη της ρωσικής παρέμβαση στην Κριμαία.

«Η υπόθεση στην Κριμαία είναι πλέον τελειωμένη υπέρ της Ρωσίας», είπε η κα Feinstein.

Την ίδια στιγμή η ομάδα που έχει καταλάβει την εξουσία στο Κϊεβο, εκλιπαρεί την Δύση να παρέμβει στρατιωτικά. Αλλά χωρίς να εισακούγεται, ακόμα. τουλάχιστον…

defencenet

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 0
  0
  Η C.I.A. ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ… ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑ.

  ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ… ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! :)

  ΠΟΥ ΕΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ "ΠΡΟΦΗΤΙΑ" ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ… ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ… "ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ'…

  ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑ…

  ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!! ΑΠΟ ΟΤΙ "ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ" ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΨΥΧΙΚΟΙ "ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ… "KILL SHOT" ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ… ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!

  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!

  ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 11/9/2001… ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ… ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ.

  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΛΑΤΟΦΟΡΜΑ, ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥ, ΔΙΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ… ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

  Ο ΕΜΦΑΝΗΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ "HEARTLAND", ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΑ H. MACKINDER.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Heartland_Theory

  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑΙ… ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, Ο ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΙΚΟΥ ΗΡΩΑ ΑΧΙΛΛΕΑ…. ΩΚΥΠΕΤΗΣ… ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ… ΚΑΙ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΠΛΗΡΕΙ ΕΛΕΓΧΟ.

  ΑΥΤΑ.
 2. 0
  0
  Και ούτε θα εισακουστεί.
 3. 0
  0
  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ.
  ΟΜΩΣ ΣΑΦΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
  Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΟΝΟ ΧΑΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ.ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ 1793 ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ.
  ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΡΩΣΣΙΚΟ.
 4. 0
  0
  ΑΥΤΑ. κι αλλα πολλα, αλλα ας μην τα λεμε ολα.. Ας αφησουμε και τιποτα στο αγνωστο.. Ετσι για να εχει και λιγο σασπενς η υποθεση.. Να γινεται και λιγο τζερτζελες ρε παιδι..

  RESPECT ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΑ.
 5. 0
  0
  εχουνε περασει δεκατρεις…ακομα πανε??? η εχασαν τον δρομο???…
  αι στο διαολο μας εχουνε ζαλισει τα παπαρια….
  βαλτε φουρνελο και γαμιστε τα παντα!!! κοσμος ειναι αυτος??? καμμενοι ειναι ολοι και νεκροι εγκεφαλικα….αυτη η κατασταση θελει απο τον θεο παρεμβαση…
 6. 0
  0
  κυριε RESPECT , εγω θέλω να διαβάζω τον κ ΑΥΤΑ … και θελω να μαθαινω περισσοτερα και ισως ολα !

  με respect σε καθε ανθρωπινο πλασμα
 7. 0
  0
  nai sosta sxolia dhladh oi amerikanoi gnorizoyne ths anthdraseis ton exuron alla kai oi exuroi gnorizoyne ths anthdraseis ton amerikanon panta yparxei kai o astaumhtos paragontas panta yparxoyne oi kryfoi asoi yperopla tektonika biologika kai alla poy den mporh na fantastei o noys ara sthn poreia ta panta mporh na shmboyn an uelei o ueos
 8. 0
  0
  Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
  ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί