15:59 - 25/11/2014

Γκουχ! Τα σημάδια τα βλέπεις;

Την περασμένη εβδομάδα η Ολλανδία ξαναείδε τους 122 τόνους χρυσού που της επέστρεψε η Αμερική. Δήλωσαν οτι μυστικά μεταφέρθηκε ο χρυσός στον πραγματικό του ιδιοκτήτη. Γκουχ..

Ο πραγματικός λόγος βέβαια είναι άλλος αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος ακριβώς είναι. Τυχαία η Ουκρανία δήλωσε επίσημα την ποσότητα χρυσού που κατέχει! Βρε κάτι συμπτώσεις που συμβαίνουν έτσι ξαφνικά!!!!. Γκουχ…γκουχ..

Η Γερμάνια τώρα, ζήτησε το χρυσό της εδώ και πολύ καιρό απο την Αμερική. Ομως η Αμερική της κάνει νάζια και την έχει στο περίμενε….

Δοκιμάζει την πραγματική της αγάπη….λες να φοβάτε τον Ρώσο εραστή….λες η ερωμένη να μοιράζεται το κρεβάτι της με άλλον;;; Θα το δείξει ο καιρός ποιος είναι ο μεγάλος κερατάς….

Στις Αλπεις οι Σταυροφόροι Ελβετοί πάνε για δημοψήφισμα την επόμενη Κυριακή…η αγάπη του χρυσού, τους φέρνει όλο και πιο κοντά απο ποτέ…

Αν το ελβετικό δημοψήφισμα βγεί σε ΝΑΙ την επόμενη Κυριακή, η SNB (Κεντρική Τραπεζα της Ελβετίας) θα πρέπει να αγοράσει 1.500 τόνους φυσικού χρυσού (και αυτους απο το εξωτερικό πχ. Αμερική που βρίσκονται αποθηκευμένοι πρέπει να τους επιστρέψουν). Επίσης αν η SNB θα εκτύπωσει νέο χρήμα, τότε ενα 20% πρέπει να έχει αντίκρυσμα τον φυσικό χρυσό….Γκουχ..

Αν η αγάπη του χρυσού, στο ελβετικό δημοψήφισμα βγει σε ΝΑΙ, πιθανότατα θα προκαλέσει ενα Τσουνάμι ´´αγάπης´´ σε ολόκληρο τον κόσμο. Τσουνάμι στην αγορά του χρυσού και τσουνάμι αγάπης στην αγορά συναλλάγματος. Γκουχχχχχ…..

Τα παπαγαλάκια έχουν αρχίσει το κελάηδημα και λένε οτι ήδη οι Ελβετοί θα ψηφίσουν ΟΧΙ!!! Οταν οι παπαγάλοι λένε ΟΧΙ τότε εγώ σου λέω να κοιτάζεις τα σημάδια!!!

Ναι, φοβούνται οτι με το ΝΑΙ, το ελβετικό φράγκο θα αυξηθεί κατακόρυφα και θα γίνει πολύ ισχυρό νόμισμα, προκαλώντας ένα οικονομικό σοκ με την μεγάλη αξία που θα πάρει. Θα έχει βέβαια αρνητικές επιπτώσεις για την οικονομία τους…..Μπορούν όμως να κάνουν διαφορετικά;;;

Αυτοί που τα έχουν και κολυμπάνε που θα πανε να τα παρκάρουν;;;

Δες τα σημάδια και κατάλαβε οτι αυτό που έρχετε πρέπει να είναι μεγάλο, η ξαφνική αγάπη των Κεντρικών Τραπεζων για τον χρυσό, οπως και να το προσεγγίσεις το θέμα, είναι πολύ μεγάλη….

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί