19:08 - 21/02/2015

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ , ΟΙ ΣΙΝΕΣ – ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ , ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ , ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ , ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ , ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΩΝ …

ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (ΙΔΕ «ΛΕΞΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ» Ι. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ) ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ «ΣΙΝΕΣ» ΑΠΟ ΤΟ «ΣΙΝΟΣ» = ΚΙΝΕΖΟΣ (ΣΕΛΙΣ 1206). ΣΤΟΝ ΟΡΟ «ΣΙΝΙΣ» Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ¨Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ , Ο ΚΑΤΕΡΗΜΩΝΩΝ, Ο ΛΗΣΤΗΣ, Ο ΑΡΠΑΞ , ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΣ , ΟΛΕΘΡΙΟΣ (ΣΕΛΙΣ 892).¨

ΣΤΟΝ ΟΡΟ «ΤΟ ΣΙΝΟΣ» Η ΕΡΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΠΛΗΓΗ , ΠΛΗΓΜΑ , ΒΛΑΒΗ , ΠΑΝΩΛΗ , ΟΛΕΘΡΟΣ , ΦΘΟΡΑ , ΖΗΜΙΑ».

Ο ΟΡΟΣ «ΣΙΝΟΜΑΙ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΣΥΛΩ , ΛΕΗΛΑΤΩ , ΛΗΣΤΕΥΩ , ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΩ , ΦΘΕΙΡΩ , ΒΛΑΠΤΩ , ΔΙΑΡΠΑΖΩ , ΑΦΑΝΙΖΩ , ΕΡΗΜΩΝΩ , ΑΞΟΛΟΘΡΕΥΩ».
Ο ΛΗΣΤΗΣ «ΣΙΝΙΣ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΗΣ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΟΛΕΘΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ».(ΣΕΛΙΔΕΣ 892-893)

Η ΦΥΣΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ η ΚΙΝΕΖΩΝ ΩΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΩΝ ΗΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η ΙΩΝΩΝ , ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ «ΓΙΟΥΝΑΝ» ΗΤΟΙ ΙΩΝΙΑ , ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΩΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ .

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΟΤΑΝ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΩΔΕΚΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΟΦΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΥΤΕΥΘΗΚΑΝ ΔΑΣΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΑΠΩ ΙΩΝΙΑΣ , ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ :

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΩΣ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ , ΟΙ ΣΙΝΕΣ – ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ , ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ , ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ , ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ , ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ , ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΟ´Ι´ΚΟΙ ΚΙΝΕΖΟΦΙΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ , ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ,ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ , ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ , ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΝΑ ΕΚΠΩΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ , ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» ΚΑΙ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».

ΣΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ «ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟΥ» , ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ «ΓΙΟΥΝΑΝ».

ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.

Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ “ΓΙΟΥΝΑΝ” ΗΤΟΙ ΙΩΝΙΑ ΗΤΟΙ “ΕΛΛΑΣ”, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ “ΙΩΝΑΣ-ΕΛΛΗΝΑΣ” ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ. ΟΜΟΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ “ΣΙΝ” ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ “ΙΑFΩΝΙΑ” Ή ΙΑΠΩΝΙΑ Ή ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΒΑ Ή ΙΑΒΩΝΙΑ Ή ΙΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΛΟΓΩ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΕΝΝΩΝΤΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΝΥΜΦΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΙΝΟΥ Ή ΙΑFΩΝΩΝ Ή ΙΩΝΩΝ .

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΨΕΥΔΟ-ΙΑFΩΝΙΚΟ ΨΕΥΔΟ-ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, «ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ» ._ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΑFΩΝΩΝ Ή ΙΑΠΩΝΩΝ Ή ΙΩΝΩΝ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ.

_ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΙΝΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΑΣΚΑΠΤΟΜΕΝΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΒΟΥΝΑ ΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΑΣΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΤΙ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΑΓΡΙΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΟΥΝΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΥΡΟΕΙΔΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΙΕΧΩΒΑ Ή ΓΙΑΧΒΕΧ Ή ΤΖΕΝΤ Ή ΤΖΕΗΝΤ Ή ΤΖΕΝΤΑΙ Ή ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ Ή ΣΙΝ Ή ΣΗΜ Ή ΣΙΩΝ Ή ΣΙΝΑΙ Ή ΣΙΝΑ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟΝ ΩΝΟΜΑΣΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΣΤΟΝ «ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ» ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΥΧΩΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ HONG, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ.

ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΩΔΕΚΑ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝ ΝΟΤΙΟΥ ΚΙΝΑΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΜΕ ΗΓΕΡΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣΤΡΩΠΟ ΝΤΟΡΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ, ΠΡΟΣΕΚΥΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ HONG ,ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ «ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

Άντρας Ainu

Το ιαπωνικό κοινοβούλιο αναγνώρισε σήμερα την ύπαρξη του αυτόχθονος λαού Αϊνού, ο οποίος ζει εδώ και χιλιετίες στο αρχιπέλαγος, και υποσχέθηκε να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής του. Στην απόφαση, η οποία ψηφίσθηκε ομόφωνα από τους βουλευτές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, αναφέρεται για πρώτη φορά πως οι Αϊνού «είναι ένας αυτόχθων λαός με τη δική του γλώσσα, θρησκεία και πολιτισμό». Επίσης καλείται η κυβέρνηση να λάβει «άμεσα» μέτρα για να υποστηρίξει τους Αϊνού, οι οποίοι παραμένουν σήμερα από τους φτωχότερους κατοίκους της Ιαπωνίας. (περισσότερα εδώ)

Οι αρχαίοι κάτοικοι της Ιαπωνίας, πριν την επικράτηση της σύγχρονης Ιαπωνικής φυλής πάνω στην παλιά, ονομαζόταν Αϊνού. Η προφορική και γραπτή γλώσσα που φαίνεται να χρησιμοποιούσαν είναι η συλλαβικής δομής «κατακάνα» μια μορφή της γιαπωνέζικης γραφής που χρησιμοποιείται λόγω της ακρίβειας και ευελιξίας της για περιγραφή επιστημονικών όρων μέχρι και σήμερα. Πριν το 600 μ.Χ. θεωρούταν η γλώσσα κάποιου μικρού κύκλου λογίων και αργότερα βρήκε ευρύτερη εφαρμογή παράλληλα με την κινεζικής προέλευσης γραφή «κάνζι».

Σπίτι Ainu

Οι Αϊνού λοιπόν σύμφωνα με τους ανθρωπολόγους δεν είναι Ιάπωνες αλλά μάλλον Καυκάσιοι. Η γραφή «κατακάνα» έχει πολύ ενδιαφέρουσες ομοιότητες με την αρχαία Κρητική συλλαβική γραφή. Η γλώσσα τους και τα έθιμά τους έχουν πάρα πολλές ομοιότητες με τα αντίστοιχα της αρχαίας Ελλάδας, και το όνομά τους θυμίζει και πάλι παραφθορά του «Ίωνας»!

Μεγάλη ήταν η έκπληξη των Ευρωπαίων, όταν ανεκάλυψαν ότι σε ωρισμένες περιοχές της Άπω Ανατολής κατοικούσαν λαοί λευκοί, τελείως διαφορετικοί από τους μογγολικούς λαούς, οι οποίοι αποτελούσαν λευκές νησίδες μέσα στη μογγολική θάλασσα που τους περιέβαλλε.

Χωριό Ainu

Λευκοί πληθυσμοί ανεκαλύφθησαν στην Χοκάιντο, το βορειότερο από τα ιαπωνικά νησιά, στην Σαχαλίνη, στις εκβολές του ποταμού Αμούρ και στις Φιλιππίνες νήσους. Αργότερα οι ανθρωπολόγοι και οι αρχαιολόγοι (όπως γράφει ο Ι. Πασσάς) εξακρίβωσαν ότι οι λευκοί κάτοικοι της Ανατολικής Ασίας άλλοτε, προ της νεολιθικής εποχής, ήσαν εξαπλωμένοι στο σύνολο σχεδόν της ανατολικής Ασίας.

Οι επιστήμονες ονόμασαν αυτούς τους πρωτόγονους λευκούς παλαιοκαυκασίους.

Γυναίκες Ainu

Υπολείμματά τους αποτελούν σήμερα οι Νίχβοι ή Γκιλιάκοι των εκβολών του Αμούρ και της Σαχαλίνης, οι Αϊνού της Ιαπωνίας καθώς και μικρές ομάδες στις Φιλιππίνες. Ο αρχαιότατος λαός των Αϊνού, όπως διδάσκουν οι ελλιπείς, εν γένει πηγές, αντιμετώπισε την εισβολή και την καταπίεση των διωκτών του, των Ιαπώνων.

Αντιστάθηκαν γενναία, πολέμησαν επίμονα με πρωτόγονα όπλα εναντίον πανόπλων εχθρών και απομονώθηκαν τελικώς ως μουσειακό κατάλοιπο στην νήσο Hokkaido. Ίσως οι εχθροί διέγνωσαν την αξία και την σπουδαία τους καταγωγή και θέλησαν να τους αφανίσουν αφομοιώνοντάς τους και φυλετικώς και γλωσσικώς.

Όμως, όπως και στην Ελληνική Μητρόπολη, δεν κατάφερε ο κατακτητής να αφανίση την γλώσσα.

Γυναικείο Κόσμημα των Ainu

Η ανά χείρας μελέτη μας λοιπόν είναι πρωτογενής διερεύνηση της γλώσσας, τα λοιπά δε ιστορικά και πολιτισμικά στοιχεία που περιελήφθησαν, βοηθούν τον αναγνώστη να συμπληρώση την εικόνα από τα γλωσσικά στοιχεία, με χαρακτηριστικά του καθ ημέραν βίου, των πεποιθήσεων και της Κοσμογονίας των Αϊνού, που κι αυτά, παραπέμπουν σε ελληνικές πηγές και δοξασίες.


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2008/06/blog-post_7843.html

http://promhtheas.blogspot.com/2009/05/blog-post_545.html

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_31.html
http://andromedios.blogspot.com/2009/03/blog-post.html
http://perseysteam.blogspot.com/2008/03/oea.html σελίδα 66 έως 77+

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (54)

 1. 0
  0
  ΜΠΡΑΒΟ STRANGER ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ!! ΠΕΣ ΤΑ !! ΠΕΣ ΤΑ!!
  ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟ-ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟ-ΚΙΝΕΖΟΥΣ….Ή ΚΑΤΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ – ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ 200.000.000 ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ "ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ" !!!!
 2. 0
  0
  ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ : ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ
  https://www.youtube.com/watch?v=B7hSxOLJkQQ

  ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
  https://www.youtube.com/watch?v=kXc85OwsDb0

  ΑΛΗΘΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ : ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
  http://www.hellinon.net/PelasgoiCina.htm

  ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ…
  http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2011/05/blog-post_4172.html
 3. 0
  0
  Ειμαι σιγουρος οτι μεσα στον ογκο των πληροφοριων υπαρχουν πολλες αληθειες… Παρολα αυτα εχω την εντυπωση οτι οι ΟΕΑδες εχετε πολλά ψυχολογικα προβληματα…
 4. 0
  0
  ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
 5. 0
  0
  ΕΥΓΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΕ ΤΙΣ "ΤΡΕΛΕΣ" ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΤΟ/ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

  ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ !!

  ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΚΙΝΑ
 6. 0
  0
  ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ Ή ΕΙΡΩΝΙΚΑ.
  ΓΙΑΤΙ;
  ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
  ΔΙΟΤΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΘΟΝΤΑΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ) ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!!
 7. 0
  0
  ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ . ΧΡ . ΓΙΑΝΝΗ , ΣΤΡ/ΓΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ, με Κατεπείγον Σήμα μου σου δήλωσα πως εδώ και δύο χρόνια άφησα στο ύπαιθρο -βροχή και υγρασία- το καμάκι του ψαροντούφεκου και κατασκούριασε ,δώσε Εσύ το Σύνθημα και σε χρόνο dt οι Διαπλανητικοί Εχθροί Μας θα αφανισθούν από ΤΈΤΑΝΟ.
 8. 0
  0
  ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ) ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ: http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_23.html
 9. 0
  0
  ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
  Ο ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Ο ΑΡΙΟΣ?
 10. 0
  0
  τρεις λαλουν και δυο χορευουν!επαναληψη παλαιων γνωστων και σωστων ιστορικων αναφορων αλλα με τα συνηθη χαζα σχολια και αναλυσεις της οεα-οοαα….
 11. 0
  0
  ΓΝΩΣΗ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ -Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΝΕΦΡΙΔΙΑ ΝΑ ΕΚΚΡΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΡΔΕΝΑΛΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ-ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ—- ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ
  • 0
   0
   ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ/ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ , ΟΧΙ Η ΑΓΑΠΗ . Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ , ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ . ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ , ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ . Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ/ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .
 12. 0
  0
  Δηλαδή ρε παίδες, εγώ που έχω γυναίκα Κινέζα τι μου λέτε δηλαδής να την πετάξω στα σκουπίδια με περιμενει στην γωνία, δηλαδή μου λέτε να απορρίψω ότι τυχερό μου έχει συμβεί επιδης με την κατανα (σπαθί) θα μου πάρει το κεφάλι;
 13. 0
  0
  ΕΤΣΙ . Ν ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛ-ΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΒΡΑΖΕΙ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝ ΥΠΝΩΣΗ-ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ . ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ , ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ . ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ , ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ . ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ .
 14. 0
  0
  ΠΡΟΣ 10 .21 ΧΤΕΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
  • 0
   0
   ΟΚ ΦΙΛΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!

   Καπιταλισμός και Κομμουνισμός, Μια Σύζευξη
   (Επεισόδιο 2/3) Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση

   Κατηγορία: Σειρά ντοκιμαντέρ

   Ο βρετανός ιστορικός Νάιαλ Φέργκιουσον ταξιδεύει στην Κίνα για να γνωρίσουμε, πώς το 1/5 του παγκόσμιου πληθυσμού μπορεί να ζει κάτω από ένα κομμουνιστικό σύστημα διακυβέρνησης με μια καθόλα καπιταλιστική οικονομία, σε αντίθεση με κάθε ιστορικό προηγούμενο.
 15. 0
  0
  αγαπητοι φιλοι οεαδες ,ωραια τα ιστορικα στοιχεια που δινετε,αλλα μην σας πιανει υστερια με τα κινεζια… γιατι ρε δεν μας λετε οτι ηταν 300 χρονια σκλαβοι στους δυτικους? Α, ηταν ωραια τοτε, οταν τους ρουφουσαν το αιμα οι δυτικοι με το μπουρι της σομπας….
  και τωρα που πηραν τα πανω τους τους λεμε γενεοκτονους και τα σχετικα….χαχχαχα

  ξυπνατε μην ειστε νουμερα,τι θα κανουν ρε, δεν θα κατακτησουν ολον τον κοσμο,αφου ειναι δυο δισεκατομμυρια?Και καραβια θα κανουν [και ασκησεις,θα κανουν μαζι μας οπως εχθες και αεροπλανα θα κανουν να την πεσουν στα αμερικανα και οτι γουσταρουν θα κανουν ,γιατι ειναι πολλοι και εσχατως πολυ φραγκατοι…

  Αντι να ασχοληθεις με το τι θα κανουμε εμεις να γινουμε χαρτουρες,να μιλαμε με τον παρα μας και να μην μας σερνουν απο τη μυτη με μνημονια ασχολησε με τους πελασγους που ειχαν και εχουν-μεχρι σημερα-ξεσκιστει στις ανθρωποθυσιες… 16. 0
  0

  ΝΑ ΘΥΜΙΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΗ ΤΟΝ ΠΥΤΙΟΚΑΜΠΗ, ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΘΗΣΕΑΣ…

  ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ , ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .

  ΚΑΛΑ Η Ο.Ε.Α ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ?

  ΠΟΛΥ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ, ΕΝΩ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΠΙ ΤΡΟΧΑΔΗΝ….

  ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

  ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ, ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΤΕΧΝΗ ΜΑΣ.

  ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

  ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ !

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟ Ι! ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟΙ….

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  • 0
   0
   ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ?
   ΚΑΤΑΡΧΑΣ Η ΟΕΑ ΔΗΛΩΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10.000.000 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΑΚΗΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ….ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ?
   ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΧΑΖΟΚΟΡΙΤΣΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΔΙΧΩΣ ΡΕΥΜΑ, ΔΙΧΩΣ ΝΕΡΟ , ΔΙΧΩΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΕΙΠΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ?
   ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?
   ΑΝΤΕ ΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΩ , ΒΛΑΜΕΝΑ Ε ΒΛΑΜΕΝΑ!!
   ΑΝΑΞΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ….
  • 0
   0
   Ανώνυμος22 Φεβρουαρίου 2015 – 4:58 μ.μ.

   Δεν ξέρω τι έκανε η Αγγελική, ξέρω τι έκανα εγώ. Εδώ και δύο χρόνια με Κατεπείγοντα Σήματά μου δηλώνω στον Στρατηγό πως άφησα στο ύπαιθρο -βροχή και υγρασία- το καμάκι του ψαροντούφεκου που κατασκούριασε κι αρκεί να δώσει το Σύνθημα και σε χρόνο dt οι Διαπλανητικοί Εχθροί Μας να αφανισθούν από ΤΈΤΑΝΟ. Ακόμα περιμένω απάντηση.
 17. 0
  0
  Τι λετε βρε… Πρωτα απ ολα οπως ελεγαν οι Αρχαιοι.. "Αρχη σοφιας η,των ονοματων επισκεψης" Παμε λοιπον… Οι Κινεζοι δεν ονομαζονταν "Σινες" το οποιο σας βολευει πολυ.. Αλλα "Σιναις" με αλφα-γιωτα… το οποιο σημαινει κατι αλλο και οχι καταστροφεις και εξολοθρευτες.. Οι Κινεζοι αναφερονται απο αρχαιο Ελληνα ιστορικο (νομιζω Ηροδοτο) ως λαος "πραος,ειρηνικος,της ευζωιας αναζητουντες…" Οι Κινεζοι εφτιαξαν εναν πολιτισμο σαν τον δικο μας, αυτο δεν θα γινοταν αν ειχαν νοοτροπια καταστροφεα-εξολοθρευτη οπως οι Περσες… Αμαν πια εκει στην ΟΕΑ! πουλατε καταστροφολογια… Ολος ο πλανητης εχθρος του Ελληνισμου!!! Τοσα υπεροπλα εχετε σχεδιασει.. τι περιμενετε??? Καταστρεψτε τους ολους…
  • 0
   0
   ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΝΙΣ Ή ΣΙΝ Ή CHIN ΤΣΙΝ ΣΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΟΥΡ Ή ΟΥΡΓΚΑ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΞΗΛΘΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ Ή ΧΑΜΠΡΑ ΧΑΝ = Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ Ή ΤΖΙΟΥΝΤΑΙΩΝ Ή ΤΖΕΗΝΤΑΙΩΝ = ΤΖΕΗΝΤ = ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ… (ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΥΣΗ)
   ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΙΑ'1988 ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ….
  • 0
   0
   ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ @11:56:

   ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ…

   Οι σημαίες μιλάνε μόνες τους…
   http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_18.html

   Οι λέξεις μιλάνε μόνες τους…

   Από το περίφημο παλιό Λεξικό Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας Ι. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ (Σελ. 892 – 893)

   Σίνις, -ιδος, ο, αιτ. σίνιν (σίνομαι) ο καταστροφεύς, ο κατερημώνων, ληστής, άρπαξ || ως επίθ. καταστρεπτικός, ολέθριος._ || ως κυρ. ον. Σίνις, ο διαβόητος ληστής παρά τον Ισθμόν της Κορίνθου (κυρ.σημ. Όλεθρος προσωποποιημένος), λεγόμενος αλλώς και Πιτυοκάμπτης. (σημ: ίδε μύθο Θησέα εναντίον Σίνη)

   ΣΙΝΟΜΑΙ, ιων. σινέομαι, ιων. πρτ. σινεσκόμην, αορ. α' εσίναμην' αποθ.' συλώ, λεηλατώ, ληστεύω, λαφυραγωγώ || φθείρω, βλάπτω || διαρπάζω, αφανίζω, ερημώνω || εντεύθεν, επί αγρίων θηρίων, κατασπαράσω, κατακομματιάζω, καταβροχθίζω – || εν γενικωτέρα ενν., βλάπτω, βασανίζω. 2) ως. τραυματίζω, πληγώνω

   Υπενθυμίζω ξανά ότι η αρχ.ονομασία για την Κίνα ήταν Σίνα και οι Κινέζοι Σίνες.. που επιβίωσε και ως τις μέρες μας: Σινικό τείχος.

   Δεν είναι πλέον άξιο απορίας γιατί η Νότια Κίνα ονομάζεται Γιουνάν (=Ιωνία Ασίας) και οι μογγολοι Τούρκοι μας ονομάζουν ακόμα Γιουνανιστάν αλλά στο Γιουνάν της Κίνας και στην Μικρά Ασία δεν κατοικεί πλέον κανένας αυτόχθονας Έλληνας Ιωνας Γιουνάν (ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟ-ΚΙΝΕΖΟΥΣ)._

   ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ._
 18. 0
  0
  ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΚΕΫ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ!!! ΔΕΝ ΑΡΓΟΥΝ, ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΖΥΓΩΝΕΙ. ΟΙ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!! ΖΗΤΩ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ!!! ΖΗΤΩ ΤΟ STAR WARS!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΑΦΝΙ!!!
  • 0
   0
   ΟΜΩΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ-ΝΕΑ) ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΠΑ-ΣΥ-Α" ΚΑΙ…"ΛΟΓΙΚΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΙΚΟ "ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ "(! ! !). ΜΑ, ΜΕ ΤΙ ΠΕΟΣ ΡΕ ΣΠΥΡΑΚΟ? Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΚΡΗΞΗ ΛΥΣΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ – ΘΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΤΟΥ ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΟΥ (ΜΠΙΝΕ) ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΜΑΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΩΛΗΣ – ΛΟΛΑΣ – ΛΩΛΙΟΥ "NEW AGE NEXUS" ΕΓΡΑΦΕ "ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΗΙΝΟΙ "(! ! !)._ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ, ΘΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΖΙΤΖΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ._

   Μελλοθάνατοι καραγκιόζηδες εκφυλισμένοι νεοέλληνες του Σπαθάρη!
   http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/05/blog-post_18.html
 19. 0
  0
  ΔΕΚΤΗ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΤΟ ΛΕΣ– ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ–ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟ-ΤΟΝ ΝΙΚΑΜΕ–ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ-ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 1-2 ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΡΜΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ-ΣΙΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΛΗΣΑΝ-ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΛΕΕΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ—ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ—- ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ
 20. 0
  0
  Ο ΚΙΝΕΖΟΜΟΡΦΟΣ ΣΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΟΜΟΡΦΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ "HONG" ΔΙΑΤΑΖΕΙ: "Αφήστε την Ελλάδα να πτωχεύσει" !
  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/05/hong.html

  ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ HONG (με ελληνικούς υπότιτλους)
  https://www.youtube.com/watch?v=nBtHnsZimCk
 21. 0
  0
  ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ:

  China: Triumph and Turmoil (2012)

  Καπιταλισμός και Κομμουνισμός, Μια Σύζευξη

  Ο βρετανός ιστορικός Νάιαλ Φέργκιουσον ταξιδεύει στην Κίνα για να γνωρίσουμε, πώς το 1/5 του παγκόσμιου πληθυσμού μπορεί να ζει κάτω από ένα κομμουνιστικό σύστημα διακυβέρνησης με μια καθόλα καπιταλιστική οικονομία, σε αντίθεση με κάθε ιστορικό προηγούμενο.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΑΣ – Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΜΕ 200.000.000 ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!!!
 22. 0
  0
  ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 27 / 2 / 2015 ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ – ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ:

  21:00 – 22:00 Καπιταλισμός και Κομμουνισμός, Μια Σύζευξη
  (Επεισόδιο 3/3) Σειρά ντοκιμαντέρ

  http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Vouli-Tileorasi/programma?date=2015-02-27
 23. 0
  0
  ΡΕ Ο.Ε.Α.-ΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΕΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ" ΚΛΠ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ, ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ 1821 ΔΕΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑΝ. ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΔΙΝΑΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΠΙΣΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ-ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΕΡΩΝΑΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΑΠ' ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΕΙΣΤΕ Ή ΑΠ' ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;;
 24. 0
  0
  Η Ο.Ε.Α. ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ…Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ… ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΛΕΓΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ…ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, Ο ΔΕΙΛΟΣ Ή Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..
  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΑΦΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ
 25. 0
  0
  Ο.Ε.Α κερνάει Ο.Ε.Α. πίνει,2-3 άτομα απαντάνε ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί σε όποιον δεν αρέσουν τα σχόλιο του τον περνάνε γενιές δεκατέσσερις,ο πολιτισμός της χέστρας όπως λέει ο στραιντζερ.Η Ελληνική γλώσσα είναι μαθηματική,δοσμένη από τους Γρακούς ιερείς του Δωδώναιου Δια απόγονοι των Σελλών,πράγμα που σημαίνει ότι την πλάθεις κατα το δοκούν ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις,για να μην αναφερθώ στο ότι υπάρχουν εκατομμύρια λέξεις και μπορεί να την διαπλάσεις σε έννοιες και ιδέες αλλά και σε προπαγάνδα φυσικά.Οι αρχαίοι την Κίνα την έλεγαν Σέρες και η πρώτη φορά που ήρθαν σε επαφή ήταν στο Ελληνικό βασίλειο της Φεργκάνας η όπως την έλεγαν οι Κινέζοι ΝΤΑ-ΓΙΟΥΑΝ (Μεγάλοι Ίωνες) και την Σελεύκεια ΝΤΑ ΓΚΙΝ DAQIUN( που σημαίνει το άλλο μεγάλο κέντρο του πολιτισμού).Το βασίλειο αυτό ήταν από στρατιώτες του Αλεξάνδρου και όχι από το 10000 π.χ. .Οι Κινέζοι όταν συνάντησαν του Έλληνες είπαν τα καλύτερα λόγια για τον πολιτισμό μας.Επίσης να αναφέρω ότι την Φεργκάνα την κατέκτησαν Τούρκοι-Σακαε Ραουσκα και όχι Κινέζοι,κατόπιν οι Κινέζοι επιτέθηκαν στην "Τούρκικη Φρεγκάνα "πλέον και πήραν αρκετούς αιχμαλώτους Έλληνες,οι οπροίοι έφτιαξαν τον τάφο-μαυσωλείο με τους στρατιώτες του Βασιλεία ΤΣΙΝ(250 π.χ.) του πρώτου αυτοκράτορα της Κίνας,ΤΣΙΝ=ΤΣΑΙΝΑ.ο ΤΣΙΝ προέρχεται από ένα βασίλειο το ΤΣΙΝ που ήταν πολύ μικρό που συνόρευε με την Φρεγκάνα αλλά σιγά σιγά κατάκτησε όλα τα άλλα κινέζικα Βaσίλεια.
  http://go.grolier.com/atlas?id=mh00036 είναι εύκολο στην γλώσσα μας να πάρουμε π.χ. το βασίλειο YAN και να το κάνω Γιουαν στα Ελληνικά η τους ANU σε ΑΙΝΟΥ>ΙΩΝΕΣ και να πω ότι γουστάρω και να περάσω την γραμμή μου,την Προτεσταντική γραμμή μου,μιας και οι Κινέζοι είναι πλέον εχθροί της προτεσταντικής Αμερικής Αγγλίας και Γερμανίας.
  Το όνομα Σίναις είναι Λατινικό και είχε ήδη επικρατήσει στους Έλληνες από το 180 π.χ.μετά την μάχη της Μαγνησίας όπου οι Ρωμαίοι πάτησαν πόδι στην Ασία και άρχισαν να έχουν επαφές και εμπόριο σιγά σιγά με όλη την Ασία μέσω τον Πτολεμαίων αρχικά και σαν Βυζάντιο μετά.Η Ο.Ε.Α μου θυμίζει την ταινία 12 πίθηκοι που αρκετοί νοήμονες ακολουθούν έναν τρελό και καταστρέφουν τον πλανήτη
  https://www.youtube.com/watch?v=CBNMEwNx9x4
 26. 0
  0
  Δυστυχώς δεν έχω σε Ελληνικά την πρώτη επαφή των Ελλήνων με τους Κινέζους,παρά μόνο σε Βρετανική Εγκυκλοπαίδεια.
  Interaction with China (130 BCE onward)[edit]
  The Dayuan remained a healthy and powerful civilization which had numerous contacts and exchanges with China from 130 BCE.
  Zhang Qian's Report[edit]

  Zhang Qian leaving emperor Han Wudi, for his expedition to Central Asia from 138 to 126 BCE, Mogao Caves mural, 618–712 CE.
  Around 130 BCE, at the time of Zhang Qian’s embassy to Central Asia, the Dayuan were described as inhabitants of a region corresponding to the Ferghana, far to the west of the Chinese empire. “The capital of the kingdom of Dayuan is the city of Guishan (Khujand), distant from Chang'an 12,550 li (Shiji,123 calls the capital Ershi). The kingdom contains 60,000 families, comprising a population of 300,000, with 60,000 trained troops, a Viceroy, and a National Assistant Prince. The seat of the Governor General lies to the east at a distance of 4,031 li.” (Han Shu)
  To their south-west were the territories of the Yuezhi, with the Greco-Bactrians further south still, beyond the Oxus. “The great Yueh-chih is situated about 2000 or 3000 li west of Dayuan; they dwell north of the river Kuei (Oxus). To the south of them there is Daxia (Bactrians), to the west, Anxis (Parthians); to the north Kangju (Sogdians).” (Shiji, 123.5b)
  The Shiji then explains that the Yuezhi originally inhabited the Gansu corridor, before they were defeated by the Xiongnu under Mao-tun and later his son in 176 BCE, forcing them to go beyond the territory of the Dayuan and resettle in the West by the banks of the Oxus, between the territory of the Dayuan and Bactria to the south.
  Urbanized city-dwellers The customs of the Dayuan are said by Zhang Qian to be identical to those of the Bactrians in the south, who actually formed the Greco-Bactrian Kingdom at that time.

  Silver coin of the Greco-Bactrian king Heliocles I (150-125 BCE) at the time of Zhang Qian's embassy.
  “Their customs (the Bactrians) are the same as those of Dayuan. The people have fixed abodes and live in walled cities and regular houses like the people of Dayuan. They have no great kings or heads, but everywhere in their walled cities and settlements they have installed small kings.” (Shiji, 123.3b)
  They are described as town-dwellers, as opposed to other populations such as the Yuezhi, the Wusun or the Xiongnu who were nomads. “They have walled cities and houses; the large and small cities belonging to them, fully seventy in number, contain an aggregate population of several hundreds of thousands…There are more than seventy other cities in the country.” (Han Shu)
 27. 0
  0
  Appearance and Culture The Shiji comments on the Caucasian-like appearance and the culture of the people around Dayuan: "Although the states from Dayuan west to Anxi speak rather different languages, their customs are generally similar and their languages mutually intelligible. The men all have deep-set eyes and profuse beards and whiskers. They are skillful at commerce and will haggle over a fraction of a cent. Women are held in great respect, and the men make decisions on the advice of their women.[3]
  They were great manufacturers and lovers of wine: “Round about Dayuan they make wine from grapes. Wealthy people store up as much as 10,000 stones and over in their cellars, and keep it for several tens of years without spoiling. The people are fond of wine.” (Shiji, 123).
  According to the Shiji, grapes and alfalfa were introduced to China from Dayuan following Zhang Qian's embassy:
  "The regions around Dayuan make wine out of grapes, the wealthier inhabitants keeping as much as 10,000 or more piculs stored away. It can be kept for as long as twenty or thirty years without spoiling. The people love their wine and the horses love their alfalfa. The Han envoys brought back grape and alfalfa seeds to China and the emperor for the first time tried growing these plants in areas of rich soil. Later, when the Han acquired large numbers of the "heavenly horses" and the envoys from foreign states began to arrive with their retinues, the lands on all sides of the emperor's summer palaces and pleasure towers were planted with grapes and alfalfa for as far as the eye could see."[1]
  The Shiji also claims that metal casting was introduced to the Dayuan region by Han deserters: "… the casting of coins and vessels was formerly unknown. Later, however, when some of the Chinese soldiers attached to the Han embassies ran away and surrendered to the people of the area, they taught them how to cast metal and manufacture weapons."[
 28. 0
  0
  Relations with China[edit]
  See also: War of the Heavenly Horses
  Following the reports of Zhang Qian (who was originally sent to obtain an alliance with the Yuezhi against the Xiongnu, in vain), the Chinese emperor Wudi became interested in developing commercial relationships with the sophisticated urban civilizations of Ferghana, Bactria and Parthia: “The Son of Heaven on hearing all this reasoned thus: Ferghana (Dayuan) and the possessions of Bactria and Parthia are large countries, full of rare things, with a population living in fixed abodes and given to occupations somewhat identical with those of the Chinese people, but with weak armies, and placing great value on the rich produce of China” (Shiji, 123)
  The Chinese subsequently sent numerous embassies, around ten every year, to these countries and as far as Seleucid Syria. “Thus more embassies were dispatched to An-si (Parthia), An-ts'ai (the Aorsi, or Alans), Li-kan (Syria under the Seleucids), T'iau-chi (Chaldea), and Shon-tu (India)… As a rule, rather more than ten such missions went forward in the course of a year, and at the least five or six.” (Shiji, 123)

  A horse of the Later Han Dynasty (1st-2nd century AD/CE)
  The Chinese were also strongly attracted by the tall and powerful horses ("heavenly horses") in the possession of the Dayuan, which were of capital importance to fight the nomad Xiongnu. The refusal of the Dayuan to offer them enough horses along with a series of conflicts and mutual disrespect resulted in the death of the Chinese ambassador and the confiscation of the gold sent as payment for the horses.
  Enraged, and thinking Dayuan weak, the Chinese Emperor in 104 BCE sent out Li Guangli, the brother of his favorite concubine. He was given 6,000 horsemen and '30,000 young men of bad reputation rounded up from the provinces'. General Li lost many men along the way in petty fights with local rulers. After a severe defeat at a place called Yucheng Li concluded that he was not strong enough to take the enemy capital and therefore returned to Dunhuang (about 102 BC).
  Emperor Wudi responded by giving Li Guangli a much larger army along with a huge number of oxen, donkeys and camels to carry supplies. With this force he had no difficulty reaching Ershi, the Dayuan capital. After a 40-day siege the Chinese had broken through the outer wall and cut off the water supply. The nobles of Ershi killed their king and sent his head to Li Guangli, offering the Chinese all the horses they wanted. Li accepted the offer, appointed one of the nobles to be the new king and withdrew with the horses. On his return journey all the petty states accepted Chinese sovereignty. He reached the Jade Gate about 100 BC with 10,000 men and 1,000 horses.
  Contacts with the West were re-established following the peace treaty with the Yuan. Ambassadors were once again sent to the West, caravans were sent to Bactria.
 29. 0
  0
  An era of East-West trade and cultural exchange[edit]
  The Silk Road essentially came into being from the 1st century BCE, following the efforts of China to consolidate a road to the Western world, both through direct settlements in the area of the Tarim Basin and diplomatic relations with the countries of the Dayuan, Parthians and Bactrians further west.
  Intense trade followed soon, confirmed by the Roman craze for Chinese silk (supplied by the Parthians) from the 1st century BC, to the point that the Senate issued, in vain, several edicts to prohibit the wearing of silk, on economic and moral grounds. This is attested by at least three significant authors:
  Strabo (64/ 63 BCE–c. 24 CE).
  Seneca the Younger (c. 3 BCE–65 CE).
  Pliny the Elder (23–79 CE).
  This is also the time when the Buddhist faith and the Greco-Buddhist culture started to travel along the Silk Road, penetrating China from around the 1st century BCE.
 30. 0
  0
  Και για να μην αρχίσουν τα κουλά τους οι Ο.Ε.Αιδές,το ξέρω ότι η Κίνα είναι μεγάλη δύναμη και μπορεί να επικρατήσει στην Δύση,αν είναι να τους πολεμήσουμε τότε να το κάνουμε για τον σωστό λόγο και όχι επειδή το θέλουν τα προτεσταντικά-χιλιαστικά αμερικανάκια.
  • 0
   0
   ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ.. ΜΙΛΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΑ-ΧΙΛΙΑΣΤΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΟΚΑΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΕΣ-ΧΙΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑ, ΕΣΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΙΑ'1988 ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΖΩΑ!!!
   ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΟΥΝΑΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΙΩΝΙΑ) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΥΙΓΚΟΥΡΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ) ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ "ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ" ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΕΛΛΑΣ = ΓΙΟΥΝΑΝ = ΙΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΓΙΟΥΝΑΝ-ΙΩΝΑΣ? ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΣΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝ – ΙΩΝΙΑ – ΚΙΝΑΣ?? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΒΛΗΜΑ – ΖΟΜΠΙ ΑΕΡΟΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ…
   ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ…ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ….ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ…ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΖΕΗΝΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΒΩΜΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΖΕΗΝΤ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝ – ΙΩΝΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΙΟΥΝΤ JADE JUDE ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑ – ΙΟΥΔΑΙΟΙ – ΕΒΡΑΙΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΟΥΡΓΚΑ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ…
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ – ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ…
   Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΜΑΤΑΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΤΕ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ Ή ΗΜΙΑΛΗΘΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΕΓΚΛΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ
  • 0
   0
   Η σημαία μας έχει λουρίδες όπως των Η.Π.Α. η της μαλαισίας,αυτό τι σημαίνει ότι είμαστε το ίδιο,έχουμε σταυρό όπως και οι Σουηδοί,Ισλανδοί,κ.α. αυτό τι σημαίνει ότι είμαστε ίδιοι,οι Η.Π.Α. έχουν στο καπιτώλιο έχουν το Σόλωνα και τον Λυκούργο σαν νομοθέτες του κράτους τους,αυτό τι σημαίνει,ότι είναι Έλληνες?Το όνομα της επαρχίας ΓΙΟΥΑΝ είναι περίπου το 1000 μ.χ. και είναι το όνομα της τελευταίας Δυναστείας των ΓΙΟΥΑΝ πριν από τις Μογγόλικες κτήσεις
   http://en.wikipedia.org/wiki/Kublai_Khan#mediaviewer/File:Yuan_Dynasty_1294.png,

   ,ποιό μπροστά λέγονταν ΣΑΝΓΚ και οι λαοί που κατοικούσαν είναι Θιβετιανοί και τώρα Τουρκομάνοι ισλαμιστές.
   Ακριβώς με το ίδιο σκεπτικό με το δικό σου οι Ιταλοί έχουν βρει μια επαρχία που λέγετε ΛΙΝΤΖΑΙΟ και οι κάτοικοι τους είναι λευκοί με καυκάσια χαρακτηριστικά. Έχουν βαλθεί να τους βγάλουν Ρωμαίους και την επαρχία σε LEGION από LINGIAO,η επαρχία έχει γίνει τουριστική ατραξιόν και οι "Ταχάροι Τούρκοι" νομίζουν ότι κατάγονται από τους Ρωμαίους

   https://www.youtube.com/watch?v=aPfmAdMnujk

   Το όνομα Γιουαν ανήκει στην Δυναστεία των Μογγόλων του Κουμπλάι ΧΑΝ

   http://greek.cri.cn/161/2010/07/08/41s4551.htm#.VOwoeHysXsw

   http://en.wikipedia.org/wiki/Yuan_dynasty

  • 0
   0
   ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΟΥΑΝ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΒΡΕ…ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΟΥΝΑΝ…ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ "ΓΙΟΥΝΑΝ-ΝΙΣΤΑΝ" ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΟΥΝΑΝ = ΙΩΝΙΑ…
   ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΟΥΜΙΕΣ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – ΠΕΛΑΣΓΩΝ. ΔΕΣ:
   http://www.hellinon.net/PelasgoiCina.htm

   ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΑΡΑ Η ΚΙΝΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ – ΙΩΝΕΣ – ΓΙΟΥΝΑΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΙΝΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ.
  • 0
   0
   ΝΤΑ ΓΙΟΥΑΝ DA-YUAN,μεγάλοι Ίωνες της Φεργκάνα.
   ΤΑ η ΝΤΑ ΓΙΟΥΑΝ ΤΑ η DA-ΥUAN μεγάλο γιουαν,η δυναστεία των Μογγόλων του Κουμπλαι Χαν(κάτι που πρόσεξα τώρα μόλις είναι η ομοιότητα των ονομάτων η οποία με προβληματίζει-κάπου είχα ακούσει ότι ο Τσενγκισ Χαν ήταν Λευκός και όχι Μογγόλος)
   Γιουαν είναι οι Ιωνες στα Κινέζικα και όχι YUNNAN επειδή ακούγετε καλύτερα σε εμάς στο αυτί μας.Η επαρχία ΥUNNAN είναι στα σύνορα με την Βιρμανία Λάος και Βιετνάμ και δεν υπήρχε στα αρχαία χρόνια χώρα Γιουνναν,διότι ήταν μέρος της Σανγκ(Νότιο βασίλειο).
   Το Ισταν είναι Περσική κατάληξη-προσδιορισμός χώρας.Οι Μογγόλοι Τούρκοι πρώτου έρθουν εδώ είχαν ήδη κατακτήσει της Αραβικές και Περσικές χώρες,οπότε και υιοθέτησαν τις ονομασίες που είχαν για χώρες που δεν γνώριζαν από την κοιτίδα τους την Μογγολία αλλά τις γνώριζαν οι Πέρσες και οι Άραβες,τόσο απλά.
   Να σαι καλά με έκανες και διάβασα Ιστορία των Κινέζων και έμαθα πέντε πραγματάκια.
   http://www.biblionet.gr/book/179868/%CE%94%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82,_%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%82_%CE%94./%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%82
   -Δωρεάν συμβουλή,θα πρέπει να κόψετε το ΑΨΕΝΤΙ,για να σταματήσετε να βλέπετε Δαίμονες,Οι αρχαίοι πατέρες μας έπιναν Κρασάκι και αυτό νερωμένο.

  • 0
   0
   O ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΖΕΓΚΙΣ -ΧΑΝ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΓΓΟΛΟΣ?? ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΙΝΕΙΣ ΑΨΕΝΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ…..
   ΚΟΨΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΨΕΥΔΟΥΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΡΥΦΥΣΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ ΙΑ'1988 ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ…
   ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΒΟΥΡΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΤΕ ΑΜΑΣΗΤΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ..
  • 0
   0
   Αμ τι νομίζεις ότι είσαι ο μόνος σοβαρός άνθρωπός στο διαδίκτυο,υπάρχουν και άλλοι ποίο σοβαροί από εσένα

   enyway εδώ κάποιες συζητήσεις σε φορουμ περί του Λευκού Τζενγκινακη

   http://historum.com/asian-history/42606-genghis-khan-looked-asian-eurasian-white.html

   ρε συ τώρα που το σκέφτομαι πλάκα θα έχει να γράψεις για αυτά που μας λες στο HISTORUM.Εκεί είναι αγράμματοι από όλο τον Κόσμο,θα ήθελα να σε δω……

   http://www.topix.com/forum/afam/T96A6A55JJ9DHK2VR

   http://news.moviefone.com/2010/04/23/is-he-kidding-mickey-rourke-as-genghis-khan/

   να σου πω,σου έχει πει κανείς ότι μιλάς λες και είσαι συνδικαλιστής του Σύριζα η του ΠΑΜΕ,ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ -ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΨΕΥΔΟΥΣ -ΕΝΤΡΥΦΥΣΕ -ΣΑΒΟΥΡΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ-ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ-ΟΥΤΟΠΙΚΗ –
   βαρύγδουπα λόγια
  • 0
   0
   ΡΕ ΖΩΩΝ ΤΟ ΤΖΕΓΚΙΣ – ΧΑΝ, ΤΟ "ΧΑΝ" ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ (ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΕΝ) ΕΠΙΦΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ" ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΜΙΓΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΓΓΟΛΟΙ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Ή ΧΑΒΡΑ – ΧΑΝ ΔΗΛΑΔΗ "Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ Ή ΤΖΙΟΥΝΤΑΙΩΝ Ή ΤΖΕΗΝΤΑΙΩΝ (ΤΖΕΗΝΤ = ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ)"
   ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ HISTORUM Ή ΣΚΑΤΟΡΟΥΜ Ή ΟΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΛΕΝΕ…ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΕΣ…ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…
   ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ!!! ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ!!!
 31. 0
  0
  Εκεί στην Ο.Ε.Α. δεν τους ενδιαφέρει η αντικειμενική αλήθεια, όταν αυτή δίδεται με αποδείξεις και στοιχεία, αρκεί μόνον, ως μισάνθρωποι που είναι, να διαδίδουν το μίσος, να διαστρεβλώνουν την ιστορία, συν λίγη μαγιονέζα από ψευδοεπιστήμη και είναι έτοιμο το πακέτο προς πώληση στους αμαθείς νεοέλληνες…. Το παίζουνε και ανώτεροι οτι είναι απ' την ανδρομέδα, αλλά κόσμια δεν μπορούνε να απαντήσουν – αν δεν βρίσουν και δεν προσβάλλουν το συνομιλητή τους. Βέβαια μιλάμε για άτομα που πιστεύουν ότι στο φεγγάρι ζούνε δράκουλες και οτι οι έλληνες είναι εξωγήινοι… Τα άτομα είναι για το ΔΑΦΝΙ εντελως.
  • 0
   0
   ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΖΩΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ? ΠΟΙΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΛΗ? ΚΙΝΕΖΟΙ-ΤΟΥΡΚΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΟΙ "ΑΓΙΕΣ" ΣΑΤΑΝΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΘΟΥΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΛΥΣΣΑΣ… (ΒΛΕΠΕ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΑΤΑΝΟ-ΒΙΒΛΙΑ: ΤΑΛΜΟΥΔ, ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ, ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ…Η ΟΕΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ….ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ, ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ…ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΕΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΕΣΩ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΕΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ "ΚΟΥΦΙΟΥ" ΣΑΣ ΚΡΑΝΙΟΥ…….
   ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΑ ΖΟΜΠΙ Ε ΖΟΜΠΙ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ!!!
   ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ!!!
 32. 0
  0
  ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α.Ο.Ε.Ο.Ο.Ο. ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ
 33. 0
  0
  ΡΕ ΟΕΑΔΕΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ΡΕ?
 34. 0
  0
  ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ 888:

  China: Triumph and Turmoil (2012)
  https://www.youtube.com/watch?v=jKyY0u8AJL4

  Καπιταλισμός και Κομμουνισμός, Μια Σύζευξη

  Καταρχας εδειχνε που χτιζουν συνεχεια οι κινεζοι…τεραστια αναπτυξη
  30.000.000 κατοικοι ειναι η πρωτευουσα τους …παντου χτιζουν και παιρνουν μιζες , υπαρχει πολυ διαφθορα στους αξιωματουχους και στους δημοσιους υπαλληλους λενε!!!…
  και εδειξε και την αιθαλομιχλη πανω απο την πρωτευουσα…ορατοτης μηδεν απο τα καυσαερια!!
  εδειξε και το κτηριο που κυβερναει την κινα..δεν μου γεμισε το ματι!!!
  ομως ειπε οτι 80.000.000 μελη εχει το κομμουνιστικο κομμα εκει !!!
  γραφειοκρατες μανδαρινοι….
  πορωμενοι με τον κονφουκιο ειναι ολη η εκπαιδευση τους βασισμενη στον κονφουκιανισμο και στην κοινωνικη αρμονια και ισορροπια (για να αποφευγετε η μαζικη επανασταση!)
  επισης εχουν πολυ λογοκρισια, μυστικοτητα, ελλειψη ελευθεριας, ολοι δουλευουν για το συνολο, δεν υπαρχει ατομικοτητα και ανεξαρτησια οπως υπαρχει στη δυση!
  αλλα λεει προσπαθουν να εξυγχρονηθουν…και οτι η αναπτυξη αυτη θα αλλαξει πολλα στην κινα
  και λεει οτι υπηρχε και απο την αρχαιοτητα διαφθορα , εδειξε ενα ζαπλουτο αυλικο ενος αρχαιου αυτοκρατορα και το παλατι του…
  εχουν επισης μεγαλη γραφειοκρατια…
  και λεει οτι κινουνται σε μια πολυ ευαισθητη ισορροπια μεταξυ της πολυ μεγαλης αναπτυξης και της καταρρευσης…και οτι η κυβερνηση φοβαται πολυ μη ξεσηκωθει ο λαος γιατι δεν θα μπορουν να το ελενξουν μετα…
  εδειξε και τις παλιοτερες επαναστασεις στην Κινα, μιλησε για τη στοα του λευκου λωτου (προδρομος της ΧΟΝΓΚ) ειπε και για την επανασταση του 19ου αιωνα ειπε και για τις Τριαδες λιγο αλλα δεν αναφερθηκε στην χονγκ με λεπτομερειες …..
  και τελειωσε με τον Μαο Τσε Τουνγκ και λεει οτι παρολο που αυτος σκοτωσε πολλους κινεζους στην κινα ακομα εκατομμυρια κοσμος τον εχει για θεο!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί