10:44 - 23/02/2015

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΙ ΚΕΛΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΚΕΛΤΩΝ;

Οι γραπτές ιστορικές πηγές του Ελληνικού και του Ρωμαϊκού κόσμου είναι ελάχιστες. Ως λαός αναφέρονται αρχικά από τον Εκαταίο τον Μιλήσιο στο έργο του «Γεωγραφικά», δηλαδή τον 5ο αιώνα π.Χ.

Ο Ιούλιος Καίσαρ στο βιβλίο του «Περί του Γαλατικού Πολέμου», ένα βιβλίο με την μορφή των απομνημονευμάτων μας δίδει τις ακόλουθες πληροφορίες : ότι οι θρησκευτικές τελετές
των Κελτών και των Γαλατών ήσαν ίδιες με τις Ελληνικές, ενώ στην γλώσσα όπου έψελναν οι Δρυΐδες ήτο επίσης η Ελληνική. Αλλά και οι αξιωματικοί του συνενοούντο με τους ιερείς των Κελτών, τους Δρυΐδες, ομιλούντες την Ελληνική.

Όπως και οι θεοί τους είχαν ίδιες ή παραφθαρμένες ονομασίες ελληνικές, όπως Diis Pater – Δευς [Ζευς] Πατέρας.
Η ελληνική μυθολογία μας αναφέρει ότι όταν ο Ηρακλής εξεστράτευσε στην Δύση, ερωτεύθηκε την Γαλάτεια, μια νύμφη όπου μαζί της απέκτησε δυο υιούς τον Κέλτη και τον Γαλάτη. Όπου από αυτά τα δυο παιδιά του προήλθαν οι Κέλτες και οι Γαλάτες.

Πρώτα στην Ιρλανδία και μετά την Βρεττανία.

Στην Ιρλανδία οι κέλτικες παραδόσεις και οι ελληνικότητες δεν εχάθησαν ποτέ. Όπου αυτό φαίνεται και από την Κέλτικη μυθολογία, και πρώτοι ήσαν οι Δαναοί και μετά οι Μιλήσιοι.

Αναφέρει : «Μετά την δεύτερη μάχη του Μάγκ Τουρέδ [ετυμολογία αγγλικών λέξεων], οι Δαναοί [οι Δαναοί αναφέρονται στα Ομηρικά Έπη, όπου είναι η άλλη ονομασία των Αχαιών Ελλήνων] εκυβέρνησαν την Ιρλανδία μέχρι τον ερχομό των Μιλησίων, υιών του Μιλήτου [Η Μίλητος ήτο αποικία των Αθηναίων]».

Ο Ιρλανδικός μύθος αναφέρει ότι η φυλή αυτή κατήγετο από θείους προγόνους.

Συνεχίζει : Ήτο Πέμπτη, Πρωτομαγιά και 17η ημέρα της Σελήνης [σεληνιακό ημερολόγιο], όταν οι Μιλήσιοι έφθασαν στην Ιρλανδία. Πρωτομαγιά αποβιβάσθηκαν και ο Παρθάλων στα νησιά.

Ο Ιρλανδικός μύθος αναφέρει ότι ο Βασιλέας Παρθάλων, ήρθε στην Ιρλανδία τρεις αιώνες περίπου μετά τον μεγάλο κατακλυσμό. Λέγεται ότι ξεκίνησε από την Μακεδονία ή Μέση Ελλάδα συνοδευόμενος από μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Ανάμεσά τους ήσαν 3 Δρυΐδες από την Δωδώνη, που ονομάζοντο Φίος, Αίολος και Φομόρης.

Ένα αρχαίο Ιρλανδέζικο ποίημα του Αμέργινου λέγει :

«Επικαλούμαι την γη της Ιρλανδίας.
Γαλήνια είναι η γόνιμη θάλασσα
γόνιμα είναι τα βουνά με καρποφόρα δένδρα,
γεμάτα με καρποφόρα δένδρα είναι τα δροσερά δάση,
δροσερά είναι τα νερά των καταρρακτών,
από καταρράκτες σχηματίζονται οι βαθιές λομνούλες,
βαθιές λιμνούλες είναι οι πηγές των πλαγιών.

Μια πηγή φυλών είναι η μεγάλη συνέλευσις,
η συνέλευσις των βασιλιάδων της Τάρας.

Η Τάρα είναι η ακρόπολις των φυλών,
των φυλών των απογόνων του Μίλητου,
του Μίλητου με τα πολλά καράβια και τις λέμβους.

Μια μεγαλειώδης λέμβος είναι η Ιρλανδία,
η μεγαλειώδης Ιρλανδία, η πολυτραγουδισμένη.

Να μια επίκλησις μεγάλης τέχνης
Επικαλούμαι την γη της Ιρλανδίας».

Υπάρχει ακόμη πλήθος Ιρλανδικών μύθων που αναφέρονται στα ελληνικά φύλα που την αποίκισαν.

Ακόμη και σήμερα οι Ιρλανδοί υπερηφανεύονται για την Ελληνική τους καταγωγή, όπου το κυρίαρχο πολεμικό τραγούδι του Ιρλανδικού Επαναστατικού Στρατού [Ι.Ρ.Α], έχει τον τίτλο «Ένα έθνος ενωμένο, ακόμη μια φορά», ανάμεσα στους στίχους του, υμνεί τους 300 του Λεωνίδα που εθυσιάσθηκαν για την Ελευθερία και καλεί τους Ιρλανδούς να θυμηθούν τους προγόνους τους και να τους μιμηθούν.

Σήμερα επίσης υπάρχει στην Ιρλανδία πόλη με το όνομα Salonica, δηλαδή Θεσσαλονίκη, στην πλατεία της οποίας υπάρχει και άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
ΕΔΩ

Δεύτερον στην Βρεττανία, οι μύθοι και οι παραδόσεις είναι και εδώ πάρα πολλές.

Ο Αινείας μετά την άλωση της Τροίας, διέφυγε στην Ιταλία. Ο εγγονός του ο Βρούτος, σε ηλικία 15 ετών, αναγκάσθηκε να εγκαταλείψει την χώρα στην οποία είχε γεννηθεί, και ηγούμενος με 3.000 νεαρούς Τρώες, ξεκίνησε να βρεί την τύχη του. Στην εκστρατεία του αυτή τον ακολούθησαν και οι Έλληνες της κρητικής αποικίας της Καλαβρίας [περιοχή της νοτίου Ιταλίας], με ηγέτη τον Τεύκρο.

Μετά από πολλές περιπέτειες αποφάσισε να αποικήσει την μεγάλη Λευκή νήσο της Βορείου θαλάσσης, όπως ονομάζετο τότε η Βρεττανία.
Έφθασαν εκεί αφού εξερχόμενοι από τις Ηράκλειες στήλες ταξίδεψαν δυτικά, συναντώντες 4 τρωϊκές αποικίες τις οποίες κυβερνούσε ο Τράνιος.

Έφθασαν στην Λευκή Νήσο, όπου και την ονόμασαν Βρουτανία, από το όνομα του Βρούτου, όπου ίδρυσαν μια πόλη και την ονόμασαν Νέα Τροία, η οποία είναι το σημερινό Λονδίνο.

Συμφώνως με όσα αναφέρει ο Όμηρος στην «Ιλιάδα», οι Τρώες μαζί με τους Κρήτες θεωρούνται οι αποικιστές της Βρεττανίας [παραφθορά του Βρουτανία ;], αλλά και οι ιδρυτές του πρώτου πολιτισμού στην Λευκή Νήσο.

[Μυθιστορία, κεφάλαιο 5ο – Οι Κέλτες έχουν ελληνική καταγωγή, σελίδες 51-58, Στέφανος Μυτιλιανίος, εκδόσεις Νέα Θέσις 2000]

ΠΗΓΗ = Απόσπασμα από το βιβλίο του συγγραφέως Ομήρου Ερμείδη με τον τίτλο «Έλληνες ή Ελληνίζοντες χριστιανοί»

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. 0
  0
  Στον χάρτη το βρήκα την πόλη και το όνομα,αλλά ψάχνοντας στις φωτογραφίες του δορυφόρου δεν βρήκα κανένα άγαλμα ή πλατεία.
  Αν έχεις βρει κάτι παράθεσε το.
  Επίσης παραθέτω και εγώ πως είχαν μετοικήσει και στην Ισλανδία (τότε ονομαζόταν Θούλη) και η ενδιάμεση στάση από την Σκωτία στην Ισλανδία ήταν στο πιο δυτικό νησί από το σύμπλεγμα νήσων Φερόε που ονομάζεται Μykines :

  https://www.google.gr/maps/place/%CE%9D%CE%AE%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%A6%CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%B5/@62.1519605,-7.5152843,8z/data=!4m2!3m1!1s0x48bc1593762df9eb:0x3fb0314864f71b24
 2. 0
  0
  Κάποτε κάποιος σοφός άνθρωπος, αρκετό καιρό πριν την κρίση, μου είχε πει πως "κάποιοι" ετοιμάζονται να χτυπήσουν τους Κέλτες, που είναι Ελληνικά φύλα!!!!
  Εμάς φυσικά πρώτα, τους Ισπανούς, Ιρλανδούς, Ιταλούς, Γάλλους κλπ.
  Επίσης βλέπουμε κάποιους αθρώπους, που αποκαλούν τους εαυτούς τους, Δρυίδες, να κάνουν τελετές στο Στόουνχετζ, που μοιάζουν πολύ με τις αρχαίες Ελληνικές!!! Βλέπουμε σπονδές, χοές κλπ!!!
 3. 0
  0
  Πολύ ενδιαφέρον που το άρθρο προσπαθεί να αποδείξει την Ελληνικότητα των Κελτών μέσω των Τρώων…. Σε όλα μέσα μέσα έπεσε.
  Eλπίζω ο αρθρογράφος ότι ήταν να μας πεί μας το πε, και δεν θα παρουσιάσει σε άλλη version τα βυζάγματα του βρουτου του τύπου αβαροτρωαδικές βαβαροβερολινέζικες ανώμαλες τσόντες… για να αποδείξει την Ελληνικότητα των κελτών μέσω των τρώων.
 4. 0
  0
  Ο Στέφανος Μυτιλιανίος είναι πολύ καλός συνραφέας,αν κάποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά!
  εδώ ένα άλλο καλό άρθρο του που βάζει στην θέση τους πολλούς…..

  http://filostratos.pblogs.gr/2012/12/poioi-hsan-pragmatika-oi-gefyraioi-gefyraioi-pantes-oi-peri.html
  • 0
   0
   ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ Ή ΓΕΦΡΑΙΟΙ Ή ΕΦΡΑΙΟΙ Ή ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ…ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΙΣΕ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ…ΜΕΣΩ 2 ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΒΛ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ)

   ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
   ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
   http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/11/blog-post_30.html
  • 0
   0
   ΡΕ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ….ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΛΑ …ΡΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ……ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΟΙ Γ-ΕΦΥ-ΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΡΑΙΟΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΟΙ ΤΟΥ ΩΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

   ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΛΕΣ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΞΕΝΑ ΣΥΝΜΦΕΡΟΝΤΑ
   ΕΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΘΑ ΦΑΤΕ """'ΑΣΧΗΜΟ ΞΥΛΟ'"""

   ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ …………… Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΛΛΟΥΣ-ΓΡΑΙΚΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΟΠΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΕ ΟΙ ΣΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΟΙ

   http://olixnos.blogspot.gr/2011/08/blog-post_06.html
  • 0
   0
   ΣΟΒΑΡΑ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ????ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΑΝΘΙΡΩΠΟ ΜΕ """'ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ"""" ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΕΙΣ………ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ???ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗς???
   ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ,ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ….
   ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ….ΕΠΙΧΗΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΗΚΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
   ΕΝΤΟΜΕΤΞΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Ο ΜΥΤΗΛΗΝΑΙΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΥΝΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ(ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΣΤΡΑΒΩΝ-ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ-ΕΚΑΤΑΙΟΣ Κ.Α.) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ…..ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ (ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ…ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ
   …ΡΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΦΑΒΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
  • 0
   0
   http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2013/10/blog-post_5569.html

   ελα να ξυπνησουν οι ελληνεσ και να σταματησουν να ακουνε διαφορουσ "πατριωτεσ " που ταχα μου σου δινουν πρληροφοριεσ αλλα με πονηρο τροπο σου περνουν το "αλφαβητο"…ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ …ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
  • 0
   0
   ΕΝΤΟΜΕΤΞΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΑΛΛΑ ΦΟΙΝΙΚΕΣ …ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΕΛΛΩΝ(ΣΕΛΕΑΡ)….ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΦΟΙΝΙΚΕΣ …ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΦΘΗΡΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ/ΓΕΦΡΑΙΟΙ/ΕΦΡΑΙΟΙ/ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΑΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ…ΟΠΩς ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΣΙΜΩΝΙΔΗ ΣΕ ΣΙΩΝΙΔΗ,ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ

   ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΑΛΛΑ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ…
   ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΒΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ….ΑΥΤΑ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ.
  • 0
   0
   ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΑΧΩΒΑΣ ΡΕ ΣΙΩΝΙΔΗ???
   ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ? ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΙΩΝΙΔΗ? ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ? ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ…?
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΚΑΤΩ…
   ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ …ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΙΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ? ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΡΕ ΣΙΩΝΙΔΗ?..ΑΦΟΥ ΡΕ ΖΩΩΝ Η ΟΕΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΟΝΙΟ ΘΕΟ ΣΟΥ ΓΑΜΩ….ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΡΕ ΓΙΔΙ? ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ ΠΡΟΒΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΙΧΘΗΚΑΝ..
   ΡΕ ΖΩΩΝ ΣΙΩΝΙΔΗ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣΜΟΓΓΟΛΟΥΣ:

   Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ" ΠΑΥΛΟΣ
   http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/02/blog-post_28.html

   ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ "ΑΧΙΛΕΑ" ΜΑΙΜΟΥ…ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΛΑΡΟ ΗΛΙΘΙΕ…ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ
 5. 0
  0
  Ρε αρθρογράφε

  πραγματικά ζητάς απάντηση (στην ερώτηση του τίτλου ) ;

  Αν η ερώτησή σου δεν είναι απλά ρητορική …. τότε είσαι μεγάλος και τρανός …..

  Οι φέροντες …. κάποια Ελληνικά γονίδια σε όλη την υφήλιο είναι πολλοί, πάρα πολλοί, και ίσως υπάρχουν περιοχές στον κόσμο που έχουν περισσότερο ποσοστό αίματος από περιοχές του Ελληνικού κρατιδίου.

  Νομίζει όμως κάποιος ότι αυτό έχει κάποια ουσιαστική αξία ;;

  Από την στιγμή που έχει χαθεί η σύνδεση με τα Ελληνικά Ιδεώδη και την Γλώσσα (αφού ούτε εδώ δεν μιλάμε πλέον Ελληνικά), όλος αυτός ο κόσμος θεωρείται και είναι πλέον χαμένος.
  Ίσως βέβαια είναι περισσότερο εύκολο σε όλους αυτούς απ' ότι στους υπόλοιπους ανθρώπους να θυμηθούν και ν' ανανήψουν, αλλά κάτι τέτοιο πρέπει να θεωρείται όνειρο θερινής νυκτός, αφού ακόμη και στον τόπο που ξεκίνησε ο Ελληνισμός η Επανελλήνιση φαντάζει άπιαστο πλέον όνειρο.

  Τι νόημα έχει λοιπόν να ψάχνουμε Ελληνογενείς στα πέρατα της Γης, αφού εδώ στην πατρίδα των Ελλήνων κινδυνεύουμε πλέον να μην βρίσκουμε πραγματικούς Έλληνες ;

  Θα ήταν ευχής έργον να βλέπαμε επανάκαμψη και επιστροφή τους στα πάτρια, όχι σαν τουρίστες ή μετανάστες αλλά σαν γνήσιοι γόνοι, κάτι το οποίον θεωρώ απίθανο να συμβεί αφού όλα τα στοιχεία που διακρίνουν τον Έλληνα έχουν χαθεί, έστω και αν δεχθούμε ότι μπορεί να υπάρχει η αιματολογική γραμμή.

  Αν αυτά που διακρίνουν τον Έλληνα έχουν απολεσθεί και η ομογενοποίηση με όλους τους υπόλοιπους είναι προχωρημένη, τότε ποια η διαφορά ;
  Αρκετούς κοπρίτες και κατιμάδες δεν έχουμε και εδώ !
  Ή νομίζει κάποιος ότι είναι εφικτόν και δόκιμον να προσπαθήσουμε να απαλείψουμε την διάβρωση αιώνων και χιλιετιών αφού ούτε εδώ δεν είμαστε ικανοί να σταματήσουμε την κατρακύλα ;

  Αλλά ας επανέλθω στο ερώτημα του … φίλου αρθρογράφου.

  Ρε συ εδώ όλος ο κρατικός μηχανισμός έχει αποδυθεί σε αγώνα δρόμου πως θα καταφέρει όσο το δυνατόν συντομότερα να σβήσει, να απαλείψει και να αποδομήσει κάθε τι Ελληνικό και εσύ διερωτάσαι γιατί δεν σου λένε για τους Κέλτες, τους Καλλάς, τους Αϊνού, τον έναν και τον άλλο την στιγμή που και σένα τον ίδιο και τα παιδιά σου προσπαθεί (και μάλλον το πετυχαίνει) να σε κάνει να πιστέψεις ότι απλά είσαι η συνέχεια μιας μαϊμούς ;


  Μίζεροι χρόνοι, σκοτεινές εποχές,
  πρέπει να αναρωτηθούμε αν θα επιζήσουμε,
  όχι σαν ανθρωποκαλλιέργεια διπόδων,
  ΑΛΛΑ σαν ΈΛΛΗΝΕΣ,
  αν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε τα πάντα να χαθούν !!!!!!!
  Ας σκύψουμε και ας ψάξουμε βαθιά μέσα μας …… τι πραγματικά θέλουμε.

  Αν το βρούμε ….. γρήγορα, ίσως υπάρχει ακόμα καιρός !!!!


  Αυτά …………..
 6. 0
  0
  Ακόμα θέλω να θυμίσω το νησί στα νησιά Φερόες που λέγετε Μυκήνες
  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82

  θέλω να πάρω πάσα από το άρθρο και να δηλώσω ότι ο "Ελληναρας" ΔΡ Λαμπράκης έχει βγάλει τους Δαναούς σαν εβραίους σε αναρτήσεις τους
  Δαναοί είναι ένα ακόμα όνομα των Αχαιών Μυκηναίων,και όχι απο την φυλή των Δαν των Εβραίων
 7. 0
  0
  ΣΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ–ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί