12:28 - 13/12/2014

Γιατί αποκρύπτονται οι Κέλτικοι μύθοι από το Υπουργείο Παιδείας όπου ομιλούν για Ελληνική καταγωγή Ιρλανδοί και Βρεττανοί ;

Οι γραπτές ιστορικές πηγές του Ελληνικού και του Ρωμαϊκού κόσμου είναι ελάχιστες. Ως λαός αναφέρονται αρχικά από τον Εκαταίο τον Μιλήσιο στο έργο του «Γεωγραφικά», δηλαδή τον 5ο αιώνα π.Χ.


Ο Ιούλιος Καίσαρ στο βιβλίο του «Περί του Γαλατικού Πολέμου», ένα βιβλίο με την μορφή των απομνημονευμάτων μας δίδει τις ακόλουθες πληροφορίες : ότι οι θρησκευτικές τελετές των Κελτών και των Γαλατών ήσαν ίδιες με τις Ελληνικές, ενώ στην γλώσσα όπου έψελναν οι Δρυΐδες ήτο επίσης η Ελληνική. Αλλά και οι αξιωματικοί του συνενοούντο με τους ιερείς των Κελτών, τους Δρυΐδες, ομιλούντες την Ελληνική.

Όπως και οι θεοί τους είχαν ίδιες ή παραφθαρμένες ονομασίες ελληνικές, όπως Diis Pater – Δευς [Ζευς] Πατέρας.

Η ελληνική μυθολογία μας αναφέρει ότι όταν ο Ηρακλής εξεστράτευσε στην Δύση, ερωτεύθηκε την Γαλάτεια, μια νύμφη όπου μαζί της απέκτησε δυο υιούς τον Κέλτη και τον Γαλάτη. Όπου από αυτά τα δυο παιδιά του προήλθαν οι Κέλτες και οι Γαλάτες.

Πρώτα στην Ιρλανδία και μετά την Βρεττανία.

Στην Ιρλανδία οι κέλτικες παραδόσεις και οι ελληνικότητες δεν εχάθησαν ποτέ. Όπου αυτό φαίνεται και από την Κέλτικη μυθολογία, και πρώτοι ήσαν οι Δαναοί και μετά οι Μιλήσιοι.

Αναφέρει : «Μετά την δεύτερη μάχη του Μάγκ Τουρέδ [ετυμολογία αγγλικών λέξεων], οι Δαναοί [οι Δαναοί αναφέρονται στα Ομηρικά Έπη, όπου είναι η άλλη ονομασία των Αχαιών Ελλήνων] εκυβέρνησαν την Ιρλανδία μέχρι τον ερχομό των Μιλησίων, υιών του Μιλήτου [Η Μίλητος ήτο αποικία των Αθηναίων]».

Ο Ιρλανδικός μύθος αναφέρει ότι η φυλή αυτή κατήγετο από θείους προγόνους.

Συνεχίζει : Ήτο Πέμπτη, Πρωτομαγιά και 17η ημέρα της Σελήνης [σεληνιακό ημερολόγιο], όταν οι Μιλήσιοι έφθασαν στην Ιρλανδία. Πρωτομαγιά αποβιβάσθηκαν και ο Παρθάλων στα νησιά.

Ο Ιρλανδικός μύθος αναφέρει ότι ο Βασιλέας Παρθάλων, ήρθε στην Ιρλανδία τρεις αιώνες περίπου μετά τον μεγάλο κατακλυσμό. Λέγεται ότι ξεκίνησε από την Μακεδονία ή Μέση Ελλάδα συνοδευόμενος από μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Ανάμεσά τους ήσαν 3 Δρυΐδες από την Δωδώνη, που ονομάζοντο Φίος, Αίολος και Φομόρης.

Ένα αρχαίο Ιρλανδέζικο ποίημα του Αμέργινου λέγει :

«Επικαλούμαι την γη της Ιρλανδίας.

Γαλήνια είναι η γόνιμη θάλασσα

γόνιμα είναι τα βουνά με καρποφόρα δένδρα,

γεμάτα με καρποφόρα δένδρα είναι τα δροσερά δάση,

δροσερά είναι τα νερά των καταρρακτών,

από καταρράκτες σχηματίζονται οι βαθιές λομνούλες,

βαθιές λιμνούλες είναι οι πηγές των πλαγιών.

Μια πηγή φυλών είναι η μεγάλη συνέλευσις,

η συνέλευσις των βασιλιάδων της Τάρας.

Η Τάρα είναι η ακρόπολις των φυλών,

των φυλών των απογόνων του Μίλητου,

του Μίλητου με τα πολλά καράβια και τις λέμβους.

Μια μεγαλειώδης λέμβος είναι η Ιρλανδία,

η μεγαλειώδης Ιρλανδία, η πολυτραγουδισμένη.

Να μια επίκλησις μεγάλης τέχνης

Επικαλούμαι την γη της Ιρλανδίας».

Υπάρχει ακόμη πλήθος Ιρλανδικών μύθων που αναφέρονται στα ελληνικά φύλα που την αποίκισαν.

Ακόμη και σήμερα οι Ιρλανδοί υπερηφανεύονται για την Ελληνική τους καταγωγή, όπου το κυρίαρχο πολεμικό τραγούδι του Ιρλανδικού Επαναστατικού Στρατού [Ι.Ρ.Α], έχει τον τίτλο «Ένα έθνος ενωμένο, ακόμη μια φορά», ανάμεσα στους στίχους του, υμνεί τους 300 του Λεωνίδα που εθυσιάσθηκαν για την Ελευθερία και καλεί τους Ιρλανδούς να θυμηθούν τους προγόνους τους και να τους μιμηθούν.

Σήμερα επίσης υπάρχει στην Ιρλανδία πόλη με το όνομα Salonica, δηλαδή Θεσσαλονίκη, στην πλατεία της οποίας υπάρχει και άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δεύτερον στην Βρεττανία, οι μύθοι και οι παραδόσεις είναι και εδώ πάρα πολλές.

Ο Αινείας μετά την άλωση της Τροίας, διέφυγε στην Ιταλία. Ο εγγονός του ο Βρούτος, σε ηλικία 15 ετών, αναγκάσθηκε να εγκαταλείψει την χώρα στην οποία είχε γεννηθεί, και ηγούμενος με 3.000 νεαρούς Τρώες, ξεκίνησε να βρεί την τύχη του. Στην εκστρατεία του αυτή τον ακολούθησαν και οι Έλληνες της κρητικής αποικίας της Καλαβρίας [περιοχή της νοτίου Ιταλίας], με ηγέτη τον Τεύκρο.

Μετά από πολλές περιπέτειες αποφάσισε να αποικήσει την μεγάλη Λευκή νήσο της Βορείου θαλάσσης, όπως ονομάζετο τότε η Βρεττανία.

Έφθασαν εκεί αφού εξερχόμενοι από τις Ηράκλειες στήλες ταξίδεψαν δυτικά, συναντώντες 4 τρωϊκές αποικίες τις οποίες κυβερνούσε ο Τράνιος.

Έφθασαν στην Λευκή Νήσο, όπου και την ονόμασαν Βρουτανία, από το όνομα του Βρούτου, όπου ίδρυσαν μια πόλη και την ονόμασαν Νέα Τροία, η οποία είναι το σημερινό Λονδίνο.

Συμφώνως με όσα αναφέρει ο Όμηρος στην «Ιλιάδα», οι Τρώες μαζί με τους Κρήτες θεωρούνται οι αποικιστές της Βρεττανίας [παραφθορά του Βρουτανία ;], αλλά και οι ιδρυτές του πρώτου πολιτισμού στην Λευκή Νήσο.

[Μυθιστορία, κεφάλαιο 5ο – Οι Κέλτες έχουν ελληνική καταγωγή, σελίδες 51-58, Στέφανος Μυτιλιανίος, εκδόσεις Νέα Θέσις 2000]

Απόσπασμα από το βιβλίο του συγγραφέως Ομήρου Ερμείδη με τον τίτλο «Έλληνες ή Ελληνίζοντες χριστιανοί»

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (35)

 1. 0
  0
  Όλα δένουν,αν δείτε το πάριο χρονικό,μιλάει για καταστροφή περί το 1500 π.χ.(Δευκαλίων)…το οποίο είναι ταυτόσημο στο περίπου με την καταστροφή της Σαντορίνης(Ατλαντίδας κατε εμέ) το 1700.Οι Κρήτες την ήξεραν την Βρετανία και την Βαλτική(Σκανδιναβία) διότι αγόραζαν κασσίτερο για τον χαλκό τους(σπαθιά-κτερίσματα-σκεύη) τουλάχιστον από το 3000 π.χ..Αν αληθεύει η ημερομηνία 200-300 χρόνια μετά τον κατακλυσμό στο ποιήμα των Ιρλανδών,τότε οι Έλληνες-Άτλαντες" μάλλον πήγαν όταν ενώθηκαν σαν ""οι λαοί της θάλασσας"" 1500-1300 π.χ.,οι οποίοι ταξίδευαν παντού..μέχρι την Αμερική και την πολυνησία κάνοντας πειρατεία λόγο του "διαλημένου"πολιτικού κέντρου της Ατλαντίδας-Σαντορίνης" μετά την καταστροφή 100-200 χρόνια ποιό πριν!
  -για τσεκάρετε αυτούς τους αρχαίους Κρήτες http://el-democracy.blogspot.gr/2014/11/thn-ame-1700.html με αυτούς τους πολυνήσιους στο 0.28 https://www.youtube.com/watch?v=pv9ruMA7HgU&feature=share ,μετά την καταστροφή της Κρήτης-Σαντορίνης οι Έλληνες Άτλαντες πήγανε παντού στα μέρη που ήδη ήξεραν και τα αποίκησαν.Να θυμίσω για όσους δεν το ξέρουν το μαντείο των Δελφών πριν τον Παρνασσό ήταν στην Δήλο και ποιό μπροστά στην "ΚΡΗΤΗ",αυτό σημαίνει ότι η Κρήτη-Σαντορίνη είναι η αρχέγονη κοιτήδα μας.
  -μίλησα για τους Δελφούς διότι στους αρχαικούς χρόνους το μαντείο είναι που έστελνε στοχευμένα αποίκους σε όλη την Μεσόγειο….μια πρακτική που την έκανε ΠΡΙΝ από το 3000 π.χ. όταν ήταν στην Κρήτη -Δήλο και μετά το 1500-1200 π.χ.όταν "μετανάστεψε" στον Παρνασσό μαζί με τον νεοφερμένο Δωρικό Θεό Απόλλωνα(ο μύθος του Απόλλωνα που σκότωσε-έδιωξε τον Πύθωνα-Ατλάντιο ιερατείο-παραβολή"αλλαγή εξουσίας") ,όταν μετατοπήστηκε το πολιτικό κέτνρο από την Κρήτη στους Αχαιούς Μυκηναίους και Ίωνες της Αττικής , Έυβοιας,Γραία(Γραικοί-Ωρωπός )
  -Ηράκλειες στήλες δεν είναι μόνο στο Γριβαλτάρ,αλλά και στα Αντικύθηρα-Κρήτη(βλέποντας από Αίγυπτο ευθεία),στα Μέσσανα της Σικελίας,Βόσπορος(γενικά από όπου πέρασε ο ημίθεος Ηρακλής
 2. 0
  0
  ΑΙΝΕΙΑΔΑ του ΒΙΡΓΙΛΙΟΥ.
  Οι Τρωες ήταν Ελληνικό φύλλο το όποιο μετα την πτώση της ΤΡΟΙΑΣ και με ηγέτη τον ΑΙΝΕΙΑ, κατεπλευσε στις δυτικές ακτές της σημερινής Ιταλίας, προσμιχθηκε με τους ντόπιους, μετέφερε τεχνογνωσία και πολιτισμό καθώς και βοήθησε στην Ένωση των ΕΠΤΆ ΠΌΛΕΩΝ, γεγονός που οδήγησε στην δημιουργία της Ρώμης!
  Υπάρχουν ενδείξεις ότι ήταν οι ΕΤΡΟΥΣΚΟΙ.
  Καταλανοί, Μασσαλοί, Γαλατες, Κελτες και πολλοί αλλοι είναι απόγονοι των ΑΡΧΑΊΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ, το αποδέχονται, υπερηφανευονται και προσπαθούν να διατηρήσουν την παράδοση!
  ΜΟΝΟ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΙΣΘΆΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌΓΟΝΟΙ ΤΩΝ, ΜΩΣΕΔΩΝ, ΑΒΡΑΜΗΔΩΝ, ΝΩΕΔΩΝ, ΔΑΥΙΔΗΔΩΝ και αισθάνονται (χωρίς να το πολυκαταλαβαινουν) ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΟΙ!!!
  Έχουν ως ιερή πόλη την ΙΕΡΟΥΣΑΛΉΜ, δέχονται περήφανα αναθεματισμούς μέσα στο σπίτι τους για την χώρα, τον εαυτό και τους προγόνους τους, εξυμνουν στις "ελληνικές" εκκλησίες τους τον ΙΣΡΑΉΛ και δέχονται ότι μετα τον κατακλυσμό επιβίωσε ΜΌΝΟ ο ΝΩΕ με τους γιους του και τις γυναίκες τους, άρα όλη η επόμενη ανθρωπότητα προήλθε απο τον ΙΣΡΑΉΛ!!!
  Ωωω, τι χαρά που είμαστε (αισθανόμαστε κατα βάθος) ΕΒΡΑΊΟΙ, γιορτάζουμε εβραικές γιορτές (ΠΕΣΑΧ, ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΙ κα), αλλάξαμε όλα τα ονόματα των προγόνων μας σε εβραιοχριστιανικά (κάποτε για όσους δεν το γνωρίζουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΌΤΑΝ τα ελληνικά), έχουμε τάμα να "προσκυνησουμε" τον ΓΙΑΧΒΕ στα Ιεροσόλυμα (κι ας μην έχουμε πατήσει το πόδι μας σε ΠΑΡΘΕΝΏΝΑ, ΔΕΛΦΟΎΣ, ΒΕΡΓΊΝΑ, ΔΉΛΟ κα), και το χειρότερο τολμαμε και ξεστομιζουμε ύβρεις για την μνήμη των ιερών προγόνων μας όπως, ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΟΜΟΦΥΛΌΦΙΛΟΙ, ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΊΣ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΟΙ και πολλές άλλες που δεν τιμούν καθόλου ούτε εμάς ούτε εκείνους!
  Η μόνη φυλή που πεισθηκε ότι κρατάει γονιδιακά απο κάτι κακό! ΕΝΏ ΌΛΟΣ Ο ΥΠΌΛΟΙΠΟΣ ΠΛΆΝΗΤΗΣ ΤΟ ΘΑΥΜΆΖΕΙ!
  Δεν γνωρίζω εαν τελικά υπάρξει λύτρωση απο αυτη την ασθένεια αλλα πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να προσπαθήσουμε προς αυτη την κατεύθυνση! Οι εξουσίες της ΠΑΤΡΊΔΑΣ μας, διοικητικές, πνευματικές θα προσπαθούν πάντα να μας παροδηγουν και να μας κρατούν υπνωτισμενους! ΟΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΌΝΟΙ ΜΑΣ! Ο ΑΓΏΝΑΣ ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΈΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΎΣΕΙΣ!
  Όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε μην αφήνετε καμία κουβέντα να πέσει κάτω! Διαφωνηστε, κάντε αντιλογο και πνευματικούς διαξιφισμους με όποιον αμαυρώνει το γονίδιο, τους προγόνους, την πατρίδα και το έθνος μας!
  Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ του Ελληνισμού (η μεγαλύτερη που ΣΥΝΕΒΕΙ ποτε στην ιστορία και αποκρυπτεται επιμελώς) μπορει να βρει λύτρωση ΜΌΝΟ απο τους απογόνους των γενοκτονημενων!!!
  ΑΠΟΪΟΥΔΑΪΣΜΟΣ, ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΑΝΆΤΑΣΗ, ΜΕΛΈΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΜΥΘΟΛΟΓΊΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΆ ΚΆΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (που τώρα το βριζουμε ασύστολα)!
  Προς το παρόν λυπάμαι για την κατάντια αλλα διακρίνω τάση σχηματισμού κρίσιμης μάζας επανελληνισμου (εννοώ την αρχαία και κλασική ελληνική παράδοση και όχι την ΕΒΡΑΪΚΉ ΑΝΑΤΟΛΙΚΉ ΡΩΜΑΪΚΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ)

  Το Δεύτερο Βέλος Του ΟΔΥΣΣΈΑ
 3. 0
  0
  συμφωνα με τον ΑΡΕΙΟ βασιλεα των Σπαρτιατων οι Ελληνες καταγονται απο το γενος του ΑΒΡΑΑΜ! ισως ειμαστε πρωτα ξαδελφια με τους Εβραιοιυς και για αυτο οι αρχαιοι Σπαρτιατες εβοηθησαν στρατιωτικα τους Ιουδαιους! αλλο αν οι ιουδαιοι ανα τους αιωνας στραφηκαν εναντιων μας!
  • 0
   0
   Καθώς και σύμφωνα με τις άγιες γραφές της χριστιανικής ορθοδόξου εκκλησίας μας πέθανε 175 ετών και η γυναικα του η ΣΑΡΑ γέννησε τον γιο του ΙΣΑΆΚ στα 90 της χρόνια, παρόλα αυτά εμείς στις εκκλησίες δίνουμε ευχές στη νύφη να είναι… ΚΑΡΠΕΡΗ σαν την ΣΑΡΑ.
   Γνωρίζουμε ακόμη ότι κατα την περίοδο της ανθελληνικης Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας εξαφανίσθηκε ως δια μαγείας όλη η αρχαία ελληνική γραμματεία, της οποίας το εικοσιπέντε τοις εκατο ΜΌΝΟ συγκεντρώθηκε με το ζόρι μεχρι σήμερα!
   Στα χρόνια της ελληνικής γενοκτονίας και του σκοταδισμού λοιπόν, εμφανίσθηκαν κάποια ΔΗΘΕΝ αυθεντικα συγγραματα, γραμμένα απο τους κυριαρχους, ώστε να αποδείξουν τις μπουρδοαρλουμπες τους!
   Εκτός όλων αυτών όμως, επέτρεψε μου να σου απευθύνω μια ερώτηση!
   ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ΌΤΙ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ;
   1) Απο τον Δευκαλίωνα ή τον Νώε;
   2) Απο τον ΣΩΚΡΆΤΗ και τον ΠΛΆΤΩΝΑ ή τον ΑΒΡΑΆΜ και τον ΜΩΥΣΗ;
   3) Απο τους ΔΑΝΑΟΥΣ, τους ΑΙΟΛΕΙΣ, τους ΊΩΝΕΣ, τους ΔΩΡΙΕΙΣ, τους ΓΡΑΙΚΟΥΣ ή τις δώδεκα φυλές του ΙΣΡΑΉΛ;
   Το θέμα είναι ΕΣΥ τι πιστεύεις αδερφέ!
  • 0
   0
   ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΝΗΡΕ….Σύμφωνα με τον Ιώσηπο και όχι με τον Άρειο.Τι δουλεία έχουν οι Δωριείς με τους Εβραίους,που είναι αυτό γραμμένο στην Ελληνική γραμματεία,εκτός αν εννοείς για συγράμματα του Ιουδαίου Φλάβιου Ιώσηπου ….και τάχα μου επιστολή του Άρεως στον Ραββίνο…..για πήγαινε στην Ιερουσαλήμ να δεις αν έρχομαι!Αλλού αυτά,που έχετε πάρει την μυθολογία και την έχετε ράψει κόψει μετρήσει με τα σταθμά των Εβραίων και προσπαθείτε να κάνετε ένωση,μέσω κάποιων χάπατων τύπου θεοσοφιστών Τουλάτων-Λιακοπουλέων και το λουρί της μάνας.ΑΛΛΟ ΙΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΣ.
 4. 0
  0
  οι νορμανδοι με τον William I εφεραν τον αιρετικο παπα της Ρωμης στην Αγγλια, (ειχε γινει ηδη το σχισμα εκκλησιας Κωνσταντινουπολεως με εκκλησια παπα Ρωμης λογω filioque και αλλα)! ο William I ενικησε τον Harold II το 1066 στην μαχη του Hasting.
  μεχρις το 1066 οι Αγγλοι ησαν χριστιανοι ορθοδοξοι.
  οριστε μερικοι αγιοι της Αγγλιας που τους εορταζωμε και εμεις: Αγιος Πρωτομάρτυς Alban της Αγγλίας († 304) Αγιος Piran, Επίσκοπος Padstowe, Κορνουάλη († 6ος αιων.) Άγιος Ιεράρχης David της Ουαλίας, Επίσκοπος της Menevia, πολέμιος των Πελαγιανών († 601) Άγιος Ιεράρχης Θεόδωρος, Αρχιεπίσκοπος της Canterbury, Αγγλία († 690) Αγία Melangell, Παρθένος, Ηγουμένη στην Ουαλία († 641) Άγιος Ιεράρχης Aidan, Επίσκοπος του Lindisfarne († 651) Άγιος Ιεράρχης Brannoc, Ηγούμενος της Braunton, Devonshire († 6ος αιων.) Ιερός Bede, Ομολογητής, Συγγραφέας († 735) Αγία Παρθενομάρτυς Winifred της Ουαλίας († 650) Άγιος Drostan του Aberdeen, Ερημίτης († 6ος αιων.) Αγία Werburga, Ηγουμένη του Chester († 7ος αιων.) Άγιος Alphege, Αρχιεπίσκοπος του Canterbury († 1012) Άγιος Ninian Επίσκοπος του Whithorn, Απόστολος των Πικτών († 432) Άγιος Felix του Dunwich, Απόστολος της East Anglia († 648) Άγιος Birinus (Brian) του Dorchester, Απόστολος του Wessex († 7ος αιών.) Άγιος Erkenwald, Επίσκοπος Λονδίνου, Ηγούμενος του Chertsey, Αγγλία († 693) και πολλοι αλλοι!
 5. 0
  0
  Παλικάρι 4:00 τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Αν ξέρεις εσύ από ιστορία και θρησκεία θα πιάσω λύκο με γυμνά χέρια….
 6. 0
  0
  Η αλήθεια είναι μία ! Ανώνυμε 04 :00 μ.μ. Όταν μιλάς εσύ και οι όμοιοι σου για Επανελλήνιση εννοείς επιστροφή στην ειδολωλατρεία , και το μόνο που δεν σας ενδιαφέρει είναι η Ελλάδα γιατί παθαίνετε αλλεργία βγάζετε αφρούς και τρέμετε από μίσος και υστερία όταν ακούτε το όνομα του Χριστού . Είστε μίζεροι , χυδαίοι , εμπαθείς , φθονεροί , αγράμματοι ,στερούμενοι στην πράξη κάθε Ελληνικής παιδείας , χρησιμοποιούντες δύο μέτρα και σταθμά όταν μιλάτε για ιστορικά στοιχεία για να τα ερμηνεύετε όπως σας συμφέρει .Είστε γενίτσαροι και προδότες γιατί χαίρεστε αυτήν τη στιγμή που σφάζονται οι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων στην Συρία και την μέση ανατολή μόνο και μόνο επειδή είναι χριστιανοί , ενώ σπέρνετε την διχόνοια στην πατρίδα . Μοιάζετε σαν μαϊμούδες που βρήκαν χλαμύδες τις φόρεσαν και άρχισαν να ουρλιάζουν πως έχουν Ελληνική παιδεία και Ελληνική καταγωγή χαλώντας τον κόσμο με βρισιές και χυδαιότητες . Αυτοί είστε Μουσταφά – γιατί αυτό θα ήταν το όνομα σου αν οι "ανόητοι και άμυαλοι" πρόγονοι σου δεν ήταν χριστιανοί για να ξέρεις εσύ σήμερα ότι γεννήθηκες Έλληνας . Τουλάχιστον μην ασελγείτε πάνω στις Ελληνικές αξίες και τα ιδεώδη του Ελληνισμού βαπτίζοντας τους εαυτούς σας ως συνεχιστές τους .
  • 0
   0
   Μιλάω με κάποιον μισή ώρα και προσπαθώ να τον κάνω να πάψει να κοιτάζει τις φιγούρες που χορεύουν στον πολιτικό μπερντέ του καραγκιόζη και να βγει από τη μαστούρα κι εκείνος για εικοσιεννιά λεπτά τα πάει καλά. Μετά εντελώς ξαφνικά μου λέει:
   «Ο Θεός είναι μεγάλος».
   «Ναι, αλλά δεν μας ξέρει».
   «Εγώ πιστεύω στον Θεό. Αυτός θα μας βοηθήσει».
   «Εγώ πιστεύω μόνο στον πούτσο μου. Τον θεό που λες δεν τον έχω δει ποτέ μου».
   «…Ο Θεός είναι παντοδύναμος».
   «Πλάκα μου κάνεις. Ποιος θεός είναι παντοδύναμος; Αυτός που πιστεύεις εσύ ή αυτός που πιστεύουν οι άλλοι; Ή μήπως πρόκειται για τον ίδιο θεό; Κι αν είναι ο ίδιος, γιατί σε γαμάνε οι άλλοι;»
   «…Ο Θεός είναι μεγάλος». (Κόλλησε το σι-ντί. Χαίρετε, γκουντμπάι και αντίο)
   «Άνθρωπέ μου, θα σου δώσω μια δωρεάν συμβουλή: Τον θεό να τον βάζεις από την αρχή μέσα στην συζήτηση για να μη χάνει ο συνομιλητής σου την ώρα του. Άντε και γαμήσου τώρα κι εσύ και ο θεός σου. Καλά κάνει ο Σαμαράς και σε έχει βάλει στα τέσσερα».

   ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ
   • 0
    0
    ++++++Έχω λιώσει,να σαι καλά,λες αλήθειες,όμως είσαι και λίγο σκληρός με αυτούς τους ανθρώπους.Θεός-Φύση-η ότι άλλο η όπως θες πες το……. υπάρχει,απλά δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι ότι έχουμε"ελευθερία βούλησης" από αυτό το κάτι,εδώ είναι το κακό εδώ και το καλό,και στο τέλος τα βρίσκουμε μπροστά μας!Ένα σχολείο είναι η ζωή για να μαθαίνουμε…δράση αντίδραση!
   • 0
    0
    απο τη συζητηση σας,που σκοπιμως βαζεις αποσπασματα γαιτι βγουν αλολα συμπερασματα,φαινεται οτι εσυ εισαι τιγκα στη μαστουρα μ αυτα που λες.
    Ο Σαμαρας εχει βαλει ΚΑΙ εσενα στα τεσσερα,δεν εισαι στην απεξω
  • 0
   0
   Βλέπεις ΕΒΡΑΙΟΣΠΑΡΜΑ ότι όταν ακούς οποιαδήποτε λέξη παραγωγό του ΕΛΛΑΣ – ΕΛΛΗΝ βάζεις τα γνωστά ταμπελάκια;
   Κατευθείαν σκέφτηκες την… ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ στο "ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ" και ξέρω τι θα ακολουθήσει για τους προγόνους μας αν συνεχίσεις να σχολιάζεις!
   Είναι γνωστό το ρεπερτόριο σας σκουλήκια της στεπας! Περιμένω να ακούσω για ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΊΣ, ΕΓΩΠΑΘΕΙΣ και άλλες κουραδες που βγαζει η κωλοτρυπιδα που έχετε κάτω απο τη μύτη σας!
   Άκου ΑΒΡΑΜΑΚΟ, πιστευε ότι θέλεις αλλα μην χρησιμοποιείς το όνομα τον προγόνων μου! Δεν μπορείς να αισχρολογεις για αυτούς και να χρησιμοποιείς το όνομα τους!
   Όσο για το… ΜΟΥΣΤΑΦΑ, νομίζεις ότι έχει μεγάλη διάφορα απο "ελληνικά" τύπου ΙΩΣΉΦ, ΙΣΑΆΚ (Σάκης), ΡΑΦΑΉΛ, ΜΙΧΑΉΛ ή απο εβραϊκά τύπου ΜΩΣΕ, ΝΤΑΝΙΕΛ, ΙΑΚΩΒ, ΣΑΡΑ, ΡΑΧΗΛ κα;
   Ας κάνουμε λοιπόν ΑΒΡΑΜΑΚΟ μια μικρή ιστορικοθρησκευτική αναδρομή για να δούμε τη συγγένεια σου με τον ΜΟΥΣΤΑΦΆ και τον ΙΩΣΉΦ!
   Ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ των ΙΟΥΔΑΊΩΝ Αβρααμ έκανε δύο γιους, τον ΙΣΑΆΚ με την ΣΑΡΑ και τον ΙΣΜΑΗΛ με την ΑΓΑΡ!
   Σύμφωνα με τις παραδόσεις και την ιστορία του… λαου σου λοιπόν, οι χριστιανοί κατάγονται απο τον ΙΣΑΆΚ έχοντας ΓΕΝΑΡΧΗ τον ΑΒΡΑΆΜ και οι μουσουλμάνοι (Μουσταφαδες) απο τον ΙΣΜΑΗΛ έχοντας ΓΕΝΑΡΧΗ τον ΑΒΡΑΆΜ!!! Αυτο δε, πιστεύουν και οι μουσουλμανοι!
   Η πολυυυύ μεγαααάλη διάφορα είναι στις… "ΜΑΜΆΔΕΣ" (Σαρα – Αγαρ).
   ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ διάφορα ΕΒΡΑΪΚΉ σαυρα μου! Και δεν ειρωνευομαι, το λέω και το εννοώ, και θα σου εξηγήσω το γιατί!
   Με όλη αυτη την πλύση εγκεφάλου που έχετε υποστεί ΕΔΏ και χιλιάδες χρόνια τόσο εσείς όσο και τα ξαδελφακια σας οι ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΙ (παιδιά δύο αδερφών καρτερία δεν λέγονται;), ουσιαστικά μπήκε στο υποσεινηδητο και των δύο σας κοινή καταγωγη απο τον ΙΟΥΔΑΙΟ ΑΒΡΑΑΜ (με την διάφορα ότι εσείς είχατε να θυσιασετε έναν τεράστιο Ελληνισμο για αυτο, ΕΝΏ αυτοί τίποτε).
   Τα αφεντικά σας οι ΕΒΡΑΊΟΙ όμως τι κράτησαν για τον εαυτό τους; ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΧΗ ΑΦΟΥ ΑΥΤΌΣ ΉΤΑΝ ΕΒΡΑΊΟΣ.
   Κατάλαβες τώρα αδολε και χειραγωγημενε, κατα λάθος ΠΡΟΔΟΤΑΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ, ότι ή ΙΩΣΉΦ με λέγανε ή ΝΤΑΝΙΕΛ ή ΜΟΥΣΤΑΦΆ ή όπως με λένε τώρα… ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!!!
   Το θέμα είναι ότι με βάση την ιστορία μας εσένα και εμένα έπρεπε να μας λένε, ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟ, ΔΗΜΟΣΘΈΝΗ, ΞΕΝΟΦΏΝΤΑ, ΣΩΚΡΆΤΗ, ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗ, ΑΡΙΣΤΕΊΔΗ, ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ, ΑΧΙΛΛΈΑ, ΟΔΥΣΣΈΑ, ΕΡΜΉ, ΑΠΌΛΛΩΝ, και τις γυναίκες μας ΑΘΉΝΑ, ΑΦΡΟΔΊΤΗ, ΑΣΠΑΣΊΑ, ΔΙΟΤΙΜΑ, ΥΠΑΤΙΑ, ΚΛΕΙΏ, ΘΆΛΕΙΑ και πολλά αλλα!!!!
   Ξεστραβωσου ΜΑΚΚΑΒΑΙΕ, ψάξε λιγο την αλήθεια, σβήσει την σαβούρα που έχουν τοποθετήσει στο κεφάλι και προσπάθησε να έρθεις ξανά κοντά μας!
   Άντε και σου υπόσχομαι να μην σε προσφωνήσω ξανά με το όνομα του ΓΕΝΑΡΧΗ, αν και νομίζω ότι προς το παρόν είναι για εσένα ΤΊΤΛΟΣ ΤΙΜΉΣ!!!
  • 0
   0
   Καλα μιλησες.
  • 0
   0
   ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΜΩΡΉ ΛΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΪΟΥΔΑΪΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΉ ΑΝΑΤΟΛΙΚΉ ΡΩΜΑΪΚΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΆ ΚΕΊΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ Ή ΓΙΑΤΊ ΠΡΟΣΒΆΛΕΙ ΤΟΝ ΙΣΡΑΉΛ ΤΟΥΣ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΆ ΟΝΌΜΑΤΑ;
   ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌ ΔΕΝ ΕΊΠΕ ΤΊΠΟΤΕ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΈΦΕΡΕ.
   ΤΟΣΟ ΜΕΓΆΛΗ ΤΑΎΤΙΣΗ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΊΟΥΣ!
 7. 0
  0
  Ανωνυμε 09:51

  Ενας θεος υπαρχει για ολα ο γνωστος `Ελ οι αρχαιοι ελληνες εκαναν αυτο που κανει καθε ανθρωπος: εξευρευνησαν νεες περιοχες και δημιουργησαν δικα τους κρατη και ειχαν ολα αριστες σχεσεις μεταξυ τους. Τα σημερινα παιδια δεν ασχολουνται με ιστορια περνανε το χρονο τους στο facebook στα κινητα τους και τα παιχνιδια τους. Δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να τους δωσουμε γνωση περι της ιστοριας. Ας φτιαχνουν βιβλια για αυτες τις πολυτιμες γνωσεις και τις κρυμμενες ιστοριες και οποιος θελει ας τα διαβασει. Στη Ελλαδα υπαρχουν διαφοροι δωδεκαθειστες, αθεοι, μουσουλμανοι, αναρχικοι, ατομα που ασχολουνται με την παραδοση των χωριων, χρυσαυγιτες ο Μιχαλολιακος χαιρετιζει την ροδοσταυρικη μασωνικη ΚΚΚ, υπαρχουν λιγοι Ελληνες που ξερουν τι τους γινεται, αφηστε τις διαφωνιες και βοηθηστε η Ελλαδα που εχει απομεινει να γινει καλυτερη.
 8. 0
  0
  μερικοι βαδιζουν τον δρομο του Ιουλιανου του παραβατη! μισουν την ορθοδοξια, και οταν πεθανουν προτιμουν την κολασι!
  • 0
   0
   Όχι μόνο ΠΑΡΑΒΆΤΗ αλλα και ΑΠΟΣΤΑΤΗ, εν Χριστώ αδελφέ! Πρέπει όλοι αυτοί να έχουν τη τύχη αυτού του ψευδοαυτοκρατορα που ΔΗΘΕΝ ήταν η τελευταΙα ελπίδα να σταματηθεί ο επι χιλιετίες σκοταδισμός και η οπισθοδρόμηση που με μεγάλο αγώνα επιβαλαμε στον κόσμο!
   Για κάθε νέο τέτοιο που ξεπετιεται λοιπόν να του κάνουμε αυτο που κάναμε και ΤΌΤΕ!!!
   Να βάλουμε έναν σύγχρονο ΠΑΡΑΒΟΛΑΝΟ να το παίζει ΆΝΘΡΩΠΟΣ δικός του όπως ο ΜΑΡΚΕΛΙΝΟΣ στον ΙΟΥΛΙΑΝΟ και με την πρώτη ευκαιρία μάχης με ΕΧΘΡΟ, αυτός να τον σκοτώσει αντρικια (απο πίσω και μάλιστα απο απόσταση, με ρίψη ακοντιου, μην μας πιάσει και μας γαμησει).
   Τώρα στο ερώτημα αν σκοτώνοντας τον αυτοκράτορα και ενώ μαίνονταν η μάχη με τον ΕΧΘΡΟ επερχονταν ΉΤΤΑ, τι θα γινότανε!
   Η απάντηση εμάς των χριστιανών είναι έτοιμη! Ε, και; "ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΦΈΣΙ ΤΟΥΡΚΙΚΌ ΠΑΡΑ ΤΙΑΡΑ ΠΑΠΙΚΗ"
   Καλύτερα κατακτημενοι και χριστιανοί παρα ελεύθεροι και… ΕΛΛΗΝΕΣ αδέρφια!
   Πάντα τέτοια μας εύχομαι!!!
 9. 0
  0
  Ειπα κι εγω δε θα φανει ο ποντιος ιστορικος ,αρχαιολογος…τι εγινε γλιτωσες με τον εμπολα?εκαψες το σπιτι σου?παντως ο εγκεφαλος σου δε χρειαζεται καψιμο ειναι ηδη καμμενος….
  ΝΙΚΟΣ
 10. 0
  0
  Και αυτοί ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
  Καιρός πολύ γαρ εγγύς!!!!!!!!!!!!!!!!
 11. 0
  0
  Ο ανώνυμος 09 :51 μ.μ. προς τον ανώνυμο 11:54 μ.μ. : Τι έγινε ; κόλλησε η βελόνα ; Άλλο τίποτα εκτός από την Εβραϊκή γενεαλογία δεν ξέρεις ; Πού είναι οι αρχαίες Ελληνικές αξίες σου ; Η Ελληνική σου παιδεία οι αρετές των προγόνων των οποίων διατείνεσαι πως είσαι συνεχιστής . Πού είναι η λογική σου ; που είναι τα επιχειρήματα σου και η αξιοπρέπεια σου ως Έλληνος ; – ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ! Γιατί το μόνο που κατέχεις είναι μίσος , εμπάθεια , προστυχιά , χυδαιότητα , και φθόνο . Σε προσωπικό επίπεδο κιόλας . Π.χ. σε μια συζήτηση ο Σωκράτης , ή ο Φωκίων ο Αθηναίος , αυτήν την φρασεολογία θα είχαν ; Το αποτέλεσμα είναι που μετράει . Το ακούς αυτό λυσσασμένο όνειδος ; Βγάλε με ψεύτη αν μπορείς …. με επιχειρήματα όμως ε ; Γιατί από βρισιές ξέρουμε όλοι .
  • 0
   0
   ΑΒΡΑΜΑΚΟ ανωνυμε 9:51,
   Λόγω της μίζερης πνευματικής καταγωγής σου απο το πνευματικό πεδίο και την σφαίρα επιρροής του "περιουσιου" λαου των πρωτοκολλων των σοφών, μάλλον ΕΣΥ είσαι γεμάτος μίσος και κάνεις προβολή του εαυτού σου στους συνομιλητές σου! Όπως λέει και η γνωστή ρήση μάλλον "κρίνεις εξ ίδιων τα αλλότρια"! Εύχομαι αυτό να μην το κάνεις και στο προσωπικό σου περιβάλλον (η κακιά συνήθεια δεν κόβεται βέβαια) γιατί μάλλον θα περιτριγυριζεσαι απο θλιμενους ανθρώπους λόγω της… ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑΣ σου!!!
   Τώρα, πράγματι σε πλακωσα στα βρισίδια παραπάνω αλλά μόνο και μόνο γιατί ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ "ΔΙΑΛΌΓΟΥ".
   Τώρα γιατί εγώ σε πρώτο ενικό πρόσωπο; Μα ποια είναι η διάφορα απο τον ΟΧΕΤΟ που ΈΚΑΝΕΣ ΕΜΕΤΟ εσύ σε ΠΡΏΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΌ;
   Μέσα σε αυτό δεν περιλαμβανεται και το πρόσωπό μου; Δεν προσεβαλες και εμένα και μάλιστα πρώτος;
   Εγώ μάλιστα με το πρώτο ενικό σε ΕΦΤΥΣΑ προσωπικά, χωρίς να θιξω κανέναν άλλο!
   Ενώ εσύ ΤΕΛ ΑΒΙΒ; Πόσους προσβαλες εσύ με το πρώτο πληθυντικό; Ξερασες τις βρωμιές σου σε όσους ΕΔΏ μέσα έχουν την ίδια αντίληψη με εμένα!!! Άντε να σταματήσεις το μαζικό "μπινελίκι" ΓΙΔΙ μου;
   Το συγκεκριμένο θηλαστικό δεν σου το λέω περιπαιχτικά αλλά ορμωμενος απο το νωστο… "μην ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσομπανη"!
   Τώρα Εαν θέλεις μόνο εσυ να βριζεις και να προσβάλεις και μετα να επικαλεισαι την πνευματική ανωτερωτητα μας ως ΈΛΛΗΝΕΣ για να την γλυτωνεις, να σου θυμίσω κάποια ιστορικά στοιχεία που αφορούν τη σχεση του λαου μου (ελληνικό πνευμα) με τη τους λαούς των πνευματικών καταβολών σου (μεσανατολικό και εν τω βάθη ασιατικό).
   Ο λαός μου λοιπόν, όσο δεν του γαργαλουσε τους ορχεις κάνεις, απολάμβανε το φυσικό του περιβάλλον, κεθαριζε το πνευμα του στις θάλασσες του και έπαιρνε ενέργεια απο την μεγαλοπρεπή παρουσία του ήλιου σε αυτη τη γεωγραφικη ΠΕΡΙΟΧΉ!
   Παρήγαγε έτσι ΠΝΕΥΜΑ, ΦΙΛΟΣΟΦΊΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ, τα οποία ΚΑ διέσυρε απλόχερα είτε ερχοσουν ΕΔΏ για να μάθεις, είτε ερχόταν αυτος ταξιδεύοντας και σου μάθαινε! Έδινε κάθε τόσο και απο ένα πνευματικό αυγό στον κάθε έναν!
   Καθε φορά όμως που οι πνευματικοί προγονοί σου αποφάσιζαν να "εκδραμουν" προς τα εδω, με σκοπό την κατάκτηση και σφαγή, νομίζοντας με τον χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης τους ότι υπάρχει μέσα ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΔΩΔΕΚΑΔΑ, τι πιστεύεις ότι έκαναν οι προγονοί μου! Μα φυσικά το αυτονόητο!
   Ο Έλληνας, πνευματικε ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, όσο πολιτισμένος είναι όταν ζει σε περιβάλλον ειρήνης και δικαιοσύνης, τόσο πολλαπλάσια βαρβαρος γίνεται απο τον βάρβαρο που θα τον προκαλέσει, ώστε να φτάσει σε επίπεδο παροιμιωδους αγριοτητας! Εαν θέλεις, εκτός απο την ιστορία του λαου των πνευματικών καταβολών σου, κανε τον κόπο και διάβασε και κάτι για τον δικό μου λαό, τους ΈΛΛΗΝΕΣ! Σε συμβουλευω (εσένα και όσους ενδιαφέρονται) να χτυπήσει στο Google τη λέξη "ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ" και έτσι θα καταλάβεις τι σε βρήκε, αλλα πολύ περισσότερο τι πρόκειται να σε βρει (λεκτικά και πνευματικά πάντα) Εαν συνεχίσεις όπως πολλές ΦΟΡΈΣ έκαναν οι προγονοί σου! Μάθε κάτι και απο την ιστορία ρε ΙΩΒ καμιά φορά!!!
   Τώρα για τις ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ που ζητάς θα γελάει και το πολύχρωμο ΓΙΔΙ που σε διαβάζει! Εσυ και οι ομοιοί σου τι ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ και ποτε δίνεται για το ΔΌΓΜΑ σας ρε; Εσυ προσωπικά στον παραπάνω διάλογο η μόνη απόδειξη που έδωσες, είναι ότι ξέρεις να προσβάλεις όταν ακούς επιχειρήματα!
   Α, και να πούμε την αλήθεια τώρα που είμαστε ΜΌΝΟΙ μας και δεν μας ακούει (διαβάζει) κάνεις! Έλα, παραδεξου το! Η τοποθετήσεις μου στα προηγούμενα σχόλια είχαν παραδείγματα απο την καθημερινότητα της ΖΩΗΣ μας, που αποτελούν αυτονοητες ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ!
   Σου έλυσα τις απορίες ΑΒΡΑΜΑΚΟ μου; Ρούχα τώρα το αυγουλακι σου, κρατά τις κακιουλες σου για τον εαυτό σου και κρατά δυνάμεις για το βράδυ γιατί ΈΧΕΙΣ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ! Αλήθεια, πρόβλημα με την μέση σου βγήκε ή όχι ακόμη ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ ΜΟΥ!
   Πάντως απο ότι καταλαβαίνω τα ματωνεις τα γονατακια (απο τα προσκηνηματα) ΑΒΡΑΜΑΚΟ!
   Και να θυμάσαι, ο Έλληνας είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΈΝΟΣ με τον πολιτισμένο και ΑΓΡΙΟΣ με τον βάρβαρο!
   ΜΟΛΩΝ ΛΆΒΕ ΙΣΑΆΚ!!!

   ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ
 12. 0
  0
  Ο ανώνυμος 09 :51 μ.μ. προς τον ανώνυμο 11:54 μ.μ. : Τι έγινε ; κόλλησε η βελόνα ; Άλλο τίποτα εκτός από την Εβραϊκή γενεαλογία δεν ξέρεις ; Πού είναι οι αρχαίες Ελληνικές αξίες σου ; Η Ελληνική σου παιδεία οι αρετές των προγόνων των οποίων διατείνεσαι πως είσαι συνεχιστής . Πού είναι η λογική σου ; που είναι τα επιχειρήματα σου και η αξιοπρέπεια σου ως Έλληνος ; – ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ! Γιατί το μόνο που κατέχεις είναι μίσος , εμπάθεια , προστυχιά , χυδαιότητα , και φθόνο . Σε προσωπικό επίπεδο κιόλας . Π.χ. σε μια συζήτηση ο Σωκράτης , ή ο Φωκίων ο Αθηναίος , αυτήν την φρασεολογία θα είχαν ; Το αποτέλεσμα είναι που μετράει . Το ακούς αυτό λυσσασμένο όνειδος ; Βγάλε με ψεύτη αν μπορείς …. με επιχειρήματα όμως ε ; Γιατί από βρισιές ξέρουμε όλοι .
 13. 0
  0
  καταφερατε παλι να μαλωσετε και να πιασετε πλευρες.αυτο το κειμενο επρεπε να μας ενωσει εστω και λιγο.πως θα τα καταφερουμε αν συνεχεια τρωγομαστε μεταξυ μας?
  • 0
   0
   Σωστό το σχόλιο σου, λάθος όμως να κάθεσαι στη μέση αυτής της διένεξης!
   Το σχόλιο μου αναρτήθηκε 13 Δεκεμβρίου 4:00 και θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις μόνο τις τρεις τελευταίες παραγραφους ώστε να διαπιστώσεις πόσο ελληνοκεντρικο και ενωτικό επίλογο κάνω!
   Μεχρι εκεί όλοι οι σχολιαστές και τα σχόλια μας βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο! Ως τη στιγμή στις 13 Δεκεμβρίου 9:51 που εμφανίζεται η ΣΟΥΡΙΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ, ο πρίγκιπας ΤΖΟΥΛΙΑΝ της ΧΑΪΦΑ (ξέρεις ο… ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ!!!) και ξαφνικά αρχίζει να χέζει απο το στομα, σε πρώτο πληθυντικό, με χαρακτηρισμούς που προσεβαλαν τους περισσότερους που σχολίαζαν εώς εκείνη τη στιγμή!
   Τι ήθελες να κάνουμε δηλαδή, να συνταχθουμε μαζί του ώστε να δείξουμε ομοψυχία; Με ποιον μωρε, με την παπαδιά ΠΑΡΑΒΟΛΑΝΟ;
   Άκουσε λοιπόν τα κοσμητικα που του επρεπαν ελεω συμπεριφοράς του και όλα καλά
   Αλλα μετα απο αυτα μην κρατάς… ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΆΣΕΙΣ! Είπαμε οι ΈΛΛΗΝΕΣ απο πάντα αγωνιζόμαστε για τρία πράγματα: την ΑΡΕΤΉ, την ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ και την… ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Δεν είναι δίκαιο για εμένα λοιπόν!
   Εξάλλου σαν Έλληνας απόγονος του ΟΔΥΣΣΈΑ τι άλλο έπρεπε να κάνω απο το να καρφωσω ένα ΒΈΛΟΣ στο ΛΑΡΥΓΓΑ αυτού που αντιπαλευε την ΝΟΗΣΗ;

   ΥΓ(δεν απευθύνεται σε εσένα αλλα στη σουρικάτα της στεπας που θα το διαβάσει):
   ΑΒΡΑΜΑΚΟ, Εαν συνεχίσεις να διαβαλεις τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, δεν θα ήθελες να ξέρεις που θα καρφωθει……

   Το Τρίτο Βέλος Του ΟΔΥΣΣΈΑ

   Ο εκτός εαυτού ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ
 14. 0
  0
  Καλύτερα να μην αναφέρονται. Χρέος του κάθε γονιού είναι να δίνει αυτή την πληροφορία στο παιδί του και να ψάχνει μετά την πληροφορία, τη γνώση, τη μάθηση. Όσο λιγότερη επαφή έχει με τον κλασικό τρόπο εκπαίδευσης τόσο το καλύτερο. Αν υπήρχε η αναφορά στα κωλοσχολεία θα με παραξένευε. Οι περισσότεροι από εμάς τα σημαντικότερα και τα αληθινότερα τα μάθαμε εκτός σχολείου και χωρίς την παρότρυνση του διορισμένου με κομματικά κριτήρια δημοσίου υπαλλήλου που έβγαζε τα κόμπλεξ του σε μικρά παιδιά…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί