18:11 - 14/09/2014

ΒΟΜΒΑ…ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΙ ΚΌΚΚΙΝΑ ΔΆΝΕΙΑ. ΑΣΚΉΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΉ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ και ξέπλυμα κατά των 4 Τραπεζών !

ΒΟΜΒΑ…ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΙ ΚΌΚΚΙΝΑ ΔΆΝΕΙΑ. ΑΣΚΉΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΉ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ και ξέπλυμα κατά των 4 Τραπεζών !

Οι τράπεζες έχουν αποζημιωθεί για τα κόκκινα δάνεια και δεν νομιμοποιούνται να τα ξαναζητάνε δεύτερη φορά…Ύμνος στην Δικαιοσύνη και Συγκινητική Δικαίωσή μας μετά από 2 χρόνια αγώνα.

Καρφί Σταυρού για τους λογοκλέφτες και ανήθικους εκμεταλλευτές του αγώνα μας.

Οι δικαστικές συνέπειες τεράστιες.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ στο σε όλη την ΕΛΛΆΔΑ…

Ημέρα Σταυρού Σήμερα.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Αυτό είναι η μήνυση. Η υπόθεση όμως εκδικάστηκε ήδη η θα εκδικαστεί ;
 2. 0
  0
  Εναν πτωχευτικό κώδικα και για τα φυσικά πρόσωπα μελετά η κυβέρνηση. Πρόκειται για πλάνο για ολική διαγραφή των χρεών προς το Δημόσιο αλλά και τις τράπεζες, για νοικοκυριά που δεν μπορούν να καταβάλουν τις δόσεις των οφειλών τους ούτε καν όταν υπάγονται σε ρύθμιση.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», το πλάνο που επεξεργάζονται τα υπουργεία Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης έχει παρόμοιο σκεπτικό με τον μηχανισμό για εξωδικαστική διευθέτηση των οφειλών των επιχειρήσεων, τον οποίο ετοιμάζει ο Νίκος Δένδιας.

  Οι εμπειρογνώμονες εξετάζουν τα αντίστοιχα πτωχευτικά δίκαια στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, ενώ η πρόταση θα τεθεί υπόψη της Τρόικα για το πλάνο που έχει στόχο να εφαρμόζεται μόνιμα και να μην έχει ημερομηνία λήξης.

  Αν υιοθετηθούν τα πρότυπα του εξωτερικού, τότε για να μηδενιστούν τα χρέη και να απαλλαγεί ο οφειλέτης από τις διώξεις θα πρέπει να δεχθεί την εκποίηση της υποθηκευμένης περιουσίας του, ακόμη κι αν πρόκειται για την κύρια κατοικία, η οποία σήμερα προστατεύεται από το νόμο Κατσέλη, χωρίς όμως να προσφέρει ολική διαγραφή χρεών και χωρίς να συμπεριλαμβάνει τις οφειλές προς το Δημόσιο.

  Σύμφωνα με το πλαίσιο που εφαρμόζεται σε άλλες χώρες, ο πολίτης που ακολουθεί την πτωχευτική διαδικασία μέσα σε 2-3 χρόνια απαλλάσσεται πλήρως από τις οφειλές, τα πρόστιμα, τις διοικητικές και τις ποινικές διώξεις.

  Βέβαια, θα ακολουθείται αυστηρός έλεγχος της οικονομικής κατάστασης, ώστε να αποτρέπονται περιπτώσεις κατάχρησης των διατάξεων περί πτώχευσης.

  Η διαδικασία θα αφορά δύο κατηγορίες οφειλετών, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Εθνους». Εκείνους που δεν έχουν περιουσία και κυρίως δεν διαθέτουν κανένα ακίνητο και εκείνους που έχουν περιουσιακά στοιχεία και εισόδημα.

  Στην πρώτη περίπτωση, στη διαδικασία που εφαρμόζεται στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, υπάρχει καθορισμένο ανώτατο συνολικό ύψος χρεών. Στην Ιρλανδία είναι 20.000 ευρώ. Αν οι οφειλέτες αποδεικνύουν ότι δεν μπορούν να το πληρώσουν, αυτό διαγράφεται.

  Το πλάνο που μελετάται προβλέπει την καθιέρωση ενδιάμεσων φορέων-δικηγόρων ή οικονομολόγων- που θα συμβουλεύουν τον οφειλέτη αν τον συμφέρει να μπει στην πτωχευτική διαδικασία. Ο οφειλέτης μπαίνει σε καθεστώς παρακολούθησης, συνήθως δύο ετών, με περιορισμούς.

  Δηλαδή δεν μπορεί να δανειστεί πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό, να κάνει εταιρεία περιορισμένης ευθύνης ή να γίνει διευθυντής εταιρείας. Αν σε αυτή την περίοδο αποκτήσει περιουσιακά στοιχεία ή επιπλέον εισόδημα, ένα μέρος τους ανακτάται προς όφελος του πιστωτή.

  Ο οφειλέτης θα μπορεί να διαθέτει εισόδημα που καλύπτει τα αναγκαία έξοδα διαβίωσης.

  Στην περίπτωση των νοικοκυριών με εισόδημα και υποθηκευμένη ή όχι ακίνητη περιουσία- ακόμη και ακίνητη κατοικία- θα μπαίνουν σε περίοδο παρακολούθησης. Από τη στιγμή που ο οφειλέτης έχει υποθηκευμένη περιουσία θα την εκχωρεί στους πιστωτές και ο κράτος.

  Αν στη διάρκεια επιτήρησης ο οφειλέτης ανάκτηση την ικανότητα πληρωμής, τότε μπορεί να υποχρεωθεί να διαθέτει στους πιστωτές ένα ποσοστό. Κατά τη διάρκεια της περιόδου παρακολούθησης τα οικονομικά του δεδομένα θα ερευνώνται ακόμη και αναδρομικά.
 3. 0
  0
  Ε και? Αφου και οι δικαστες και εισαγγελεις ανηκουν στην τροικα αλλαζει κατι?
 4. 0
  0
  Γιατρέ ! Άν είναι τα πράγματα όπως τα λές έχεις απόλυτο δίκαιο . Πλήν όμως "ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ". Το λέω γιατί πλέον έχω συνηδητοποιησει πού ζώ . Εάν δεν κηνιτοποιηθούμε όλοι μαζί , έστω και νομικά ματαιοπονούμε ! Οι περισσότεροι των "δικαστών'' είναι επίορκοι και τυχοδιώκτες ενώ οι υπόλοιποι φοβούνται για την ζωούλα τους . Δεν κάνω τον μάγκα κατηγορώντας τους , αλλά αν δεν μπορούν να κάνουν το καθήκον τους σε αυτήν την κρίσιμη για την πατρίδα τους ( ; ) περίσταση να παραιτηθούν απο τις θέσεις τους . Απο την άλλη έχεις έναν αποχαυνωμένο λαό που είναι έτοιμος να ξαναψηφήσει με 10 χέρια αυτό το σάπιο και προδοτικό κατεστημένο ενώ τους γλύφει συνεχώς τον κώλο καθώς αυτοί αλλάζουν συνεχώς προσωπεία ( ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , Ποτάμια , ΣΥΡΙΖΑ , "Οικολόγοι" ,"ελιές", ΚΚΕ Κ.Λ.Π. ) όλοι αυτοί ίσως και η "Χρυσή Αυγή" ανήκουν στην ίδια πλευρά και έχουν ο καθένας τους συγκεκριμένη αποστολή . Τέλος είναι τόσο σάπιοι και διεφθαρμένοι που άν γινόταν ένα θαύμα και βρίσκαμε τα χρήματα για το χρέος ( ΤΟΥΣ γιατί δεν είναι δικό μας , μαζί τα φάγανε ) αυτοί αντί να το πληρώσουν και πάλι θα τα καταέκλεβαν .
 5. 0
  0

  Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ. ΕΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΗΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ?
  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ?

  ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΕ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΣΑΧΡΕΝΤΙΝ ?
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί