12:57 - 02/04/2015

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ!!!Να ευγνωμονείς την τύχη σου, αν συναντήσεις κάποιον στο δρόμο σου!!!ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;

Τους βλέπουμε αλλά κάνουμε πως δεν τους βλέπουμε. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν ξεφύγει από το σύστημα.

Τους ακούμε αλλά κάνουμε ότι δεν ακούμε. Υπάρχουν κάποιοι που πάντα ήταν ελεύθεροι.

Τους νοιώθουμε, αλλά προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχουν…

Αυτούς δεν θα τους δούμε στις θέσεις εξουσίας. Δεν θα τους δούμε τυλιγμένους σε σημαίες είτε αυτές είναι γαλάζιες είτε κόκκινες είτε μαύρες. Δεν θα τους δούμε να γράφουν αφοσιωμένα με πολυτονικό ή στην καθαρεύουσα. Δεν θα τους ακούσουμε να σπρώχνουν την ιδεολογία τους ή την θρησκεία τους σε άλλους. Δεν θα τους δούμε να πουλούν πνεύμα ή να εδρεύουν στις κορυφές της κοινωνίας. Δεν είναι ότι όλα αυτά είναι κακά εξ ορισμού, δεν είναι αυτός ο λόγος που τα αναφέρω. Θέλω να δείξω ότι όλα αυτά, σήμερα, ΔΕΝ είναι η ουσία. Δεν αρκούν τα φαινόμενα, αυτό που χρειαζόμαστε είναι οι ουσιαστικές ΠΡΑΞΕΙΣ!

Αυτοί, ανεξάρτητοι στην ουσία, ανένταχτοι στην διάνοια, έχουν χαράξει τον δικό τους δρόμο. Αυτοί σε σέβονται, παρόλο που πολλοί τους θεωρούν γελοίους. Αυτοί, είναι η σπίθα που θα γίνει το άπλετο φως του μέλλοντος, είναι αυτοί που αποτελούν την απαρχή της ανόρθωσης. Αυτοί, δουλεύουν για σένα, παρόλο που εσύ τους φοβάσαι. Αυτοί, πήραν στα χέρια τους την παιδεία τους, πήραν στα χέρια τους την ζωή τους. Αυτοί, δεν χρειάζονται βεβηλωμένους θεσμούς, δεν έχουν ανάγκη την επικρότηση της κοινωνίας. Αυτοί, έχουν αποδράσει προ πολλού από το σύστημα, ήδη ζουν ελεύθερα. Αυτοί έκαναν τις θυσίες τους πριν καν χρειαστεί να τις κάνουν. Και θα τις κάνουν και πάλι.

Έκαναν τις θυσίες τους, γιατί κατάλαβαν ότι χωρίς ελευθερία η ζωή δεν έχει νόημα και αξία. Θυσίες για τον εαυτό τους, θυσίες για τα παιδιά τους, θυσίες για την κοινωνία. Δεν τους φοβίζει το κατεστημένο, είτε αυτό εκφράζεται σε ιδέες, είτε σε πράξεις. Ο ριζοσπαστισμός τους ξεπερνά κάθε όριο της όποιας κλασικής προοδευτικότητας και γι αυτό πληρώνουν αδρά τις επιλογές τους.

Η φιλία τους για την Ελευθερία τους, δεν έχει σχέση με τον φιλελευθερισμό των ξεπουλημένων και γι αυτό
εισπράττουν την χλεύη της εξουσίας.

Με τις επιλογές τους, θυσίασαν κάθε πιθανότητα ένταξης στην σημερινή κοινωνία, κάθε πιθανότητα αποδοχής από την σημερινή πλειοψηφία. Θυσίασαν την ευκολία μιας συμβατικής ζωής για να παραμείνουν σκεπτόμενοι, για να παραμείνουν ελεύθεροι.

Όπως έκαναν θυσίες πριν, θα κάνουν θυσίες και τώρα, γιατί πολύ απλά γι αυτούς η θυσία είναι τρόπος ζωής. Όμως αυτοί, ανένταχτοι και σε κατάσταση εξορίας από τους πολλούς όπως είναι τώρα, αυτοί είναι ήδη προϊστάμενα μέλη της κοινωνίας του μέλλοντος.

Όσο οι υπόλοιποι συμβιβάζονταν με το κατεστημένο, αυτοί πάντα έπαιρναν την θέση της λογικής.

Όσο οι υπόλοιποι ακολουθούσαν τις επιλογές των δυνατών, αυτοί επέλεξαν να υπερασπιστούν τους πραγματικά αδύνατους.
Όσο οι υπόλοιποι έπαιζαν το παιχνίδι τους, παριστάνοντας τους εθνοπατέρες, αυτοί ήδη έμπρακτα έκαναν πράξη τα λόγια τους.

Η Πατρίδα γι’ αυτούς δεν είναι ιδεολογία, ή απλά μια έντιμη ιδέα. Η Πατρίδα γι αυτούς, έχει ονοματεπώνυμο και την βλέπουν στα πρόσωπα των συμπατριωτών τους. Ο εργάτης γι αυτούς δεν αποτελεί μια φαντασία παρμένη από τις γραμμές ενός βιβλίου ή τις εικόνες μιας ταινίας. Ο εργάτης γι αυτούς είναι βίωμα, προσωπικό και διαπροσωπικό, εμπειρία δηλαδή που δεν επιδέχεται αλλοίωσης.

Ο καπιταλισμός γι αυτούς και πάλι, δεν αποτελεί μια ιδέα ή μια απρόσωπη δύναμη τους σύμπαντος, που ως γνωστό δεν παλεύεται με συμβατικούς τρόπους. Αυτοί, βλέπουν τα πρόσωπα, βλέπουν τα συγκεκριμένα συμφέροντα που απομυζούν και την τελευταία ρανίδα αίματος και αξιοπρέπειας από τα θύματά τους.

Ο αγώνας τους, δεν είναι θεωρητικός, δεν αποτελεί πάγια θέση. Ο αγώνας τους πάντα ήταν ουσιαστικός και πάντα προσαρμοζόταν στα νέα καθεστώτα και περιστάσεις της εποχής. Η Ιστορία αποτελεί γι αυτούς το μεγάλο κεφάλαιο συμβουλών και πεπραγμένων της ανθρωπότητας και αποτελεί ένα μεγάλο εγχειρίδιο γεμάτο από αποδεδειγμένους τρόπους δράσης. Η Ιστορία γι αυτούς δεν είναι κάτι που επιδέχεται αλλαγές κατά το δοκούν ή κάτι που μπορεί να χρησιμοποιείται για την διαστρέβλωση των πιστεύω του Λαού.

Γι αυτούς, η αλήθεια δεν είναι κάτι τρομακτικό, αλλά ένα από τα όπλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση όλων, προσωπικά αλλά και συλλογικά. Αυτοί έχουν υγιή προσωπικότητα, δεν τους πειράζει η αποκάλυψη ενός λάθους, η παραδοχή του γίνεται με χαρά και χωρίς παράλογους εγωισμούς.

Η Δημοκρατία γι αυτούς, δεν είναι κάποιο σάπιο πολιτικό σύστημα ή πολίτευμα. Η Δημοκρατία γι αυτούς είναι το μόνο πολίτευμα, που έμπρακτα δίνει εξουσία και αξία στον κάθε πολίτη. Και δεν τους ξεγελά η όποια ταμπέλα δίνεται στις υπάρχουσες δομές ή οι παραπλανητικοί θεσμοί που τις περιβάλλουν.
Αυτοί ξέρουν φυσικά, αυτοί νοιώθουν έμφυτα, το ξέρουν πολύ καλά όταν ξεφεύγει το σύστημα από το ηθικό, το δίκαιο, το Δημοκρατικό. Δεν τους ξεγελούν οι ρητορείες των προδοτών ή τα ξεσπάσματα των ψυχοπαθών. Οι δικαιολογίες των δωσίλογων, τους φαίνονται γελοίες, γι αυτό, οι επιλογές είναι αυτονόητες.

Όταν ο αδύναμος καταστρέφεται, η απάντηση είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ. Όταν η Πατρίδα δέχεται επίθεση, η αντίσταση είναι αυτονόητη. Όταν τα θεμελιώδη δικαιώματα καταργούνται, η αντίδραση είναι επί της ουσίας. Και όταν ο λαός εξολοθρεύεται, ο πόνος που νοιώθει δεν τον αφήνει να χαθεί μέσα στον πανικό, την κατάθληψη, το σοκ ή το δέος.

Αντί αυτών, η αγάπη του για τον συμπολίτη του μεγαλώνει, η συμπόνια τους δυναμώνει, ο δίκαιος θυμός του γιγαντώνεται και η αντίσταση εν καιρώ, παίρνει διαστάσεις ολοκληρωτικού συναγερμού. Γι αυτόν, η ανατροπή έχει ήδη γίνει προ πολλού, μέσα του και αυτό που μένει είναι η πραγμάτωσή του για τους υπόλοιπους.
Υπάρχουν λοιπόν όπως σας είπα, κρυμμένοι μέσα στα πλήθη, ριζωμένοι στα σπλάχνα του Λαού, που τώρα περιμένει το έναυσμα, την απαρχή της ανόρθωσης. Κρυμμένοι από την μάζα, κρυμμένοι από τις σιχαμερές εξουσίες του σήμερα, αλλά όχι από τους γύρω τους. Όχι από την γειτονιά, τον χώρο εργασίας, και ποτέ από αυτούς που θα τους ζητήσουν να τους πουν την αλήθεια.

Η αφάνεια τους δεν είναι λοιπόν επιλογή τους. Είναι αποτέλεσμα της σημερινής κατοχής, της πολλών χρόνων εξουσίας των δυνατών και των συμφερόντων που έχουν στα χέρια τους την διακυβέρνηση της Χώρας. Η προσπάθεια τους, η καθημερινή τους έγνοια, μέσα σε όλα τα άλλα που κάνουν για την επιβίωσή τους, είναι η ανόρθωση της Πατρίδας και η αναγέννηση του Λαού σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο.

Ο πόνος που νοιώθουν, αναμεμειγμένος με μια άκρατη αγάπη προς τον Λαό της Πατρίδας μας την δικαιοσύνη και την Δημοκρατία, έχει πλέον μετουσιωθεί σε «έρωτα» και η μόνη τους σκέψη, νύχτα και μέρα, είναι το πως θα βοηθήσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ευημερήσει αυτός ο τόπος και να γίνουμε όλοι μας πραγματικά ελεύθεροι…
Όμως το ερώτημα μένει. Και το ερώτημα ΔΕΝ είναι: «Μα που είναι όλοι αυτοί που μας λες;»

Όχι, δεν είναι, ούτε πρέπει να είναι αυτό το ερώτημά σου, φίλε αναγνώστη…

ΕΝΑ ερώτημα μένει, μετά από όλα αυτά, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ που πρέπει να μας διακατέχει όλους…

Ρώτα λοιπόν τον εαυτό σου το εξής:

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;

ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;

Καλή Λευτεριά!

Σ. Κατσούλης

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (29)

 1. 0
  0
  έτσι όπως τους περιγράφεται, αυτοί δεν είναι μοναχικοί μαχητές, αλλά προστάτες του συστήματος..ΧΑΧΑΧΑΧΑ… προσπαθείτε να καθοδηγείτε πράγματα που δεν ανήκετε στο ίδιο βεληνεκές.
 2. 0
  0
  ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ . Ο ΜΑΧΗΤΗΣ "ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ " ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΠΩΣ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΚΛΑΒΟΜΕΝΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ . . ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ , ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΔΕΣΤΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΝΩ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ .ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ ΜΕ ΜΕΤΡΟ , ΤΙΘΑΣΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ , ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ , ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ , ΠΛΑΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ , ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΗΣΚΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΑ ΤΗ ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΚΙ ΑΝΔΡΩΝΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ . ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ . ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ , ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ …ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΟΠΛΙΕΣ , ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ…ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ…
  • 0
   0
   ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΦΙΛΕ
   'ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ'

   ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ……………….. ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ
 3. Στελιος Τατσης 2 Απριλίου 2015 @ 14:45
  0
  0
  Και οι δυο προηγουμενοι σχολιαστες ειναι υπηρετες του κατεστημενου και νομιζουν πως εχοντας τους λογαριασμους και τα μπαουλα φορτωμενα με θυσαυρους ειναι εξασφαλισμενοι……..Ομως η Ιστορια μας εχει διδαξει το αντιθετο διοτι οταν η φτωχεια και η δυστυχια στριμοχνωνται στις γωνιες…………γινονται υπερδυναμεις και συμπαρασυρουν τα παντα.
 4. 0
  0
  To keimeno leei kapoia pragmata aksia na eipothoun.
  O 04:43 ehei pneyma aksio tis moiras tou.
 5. 0
  0
  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥ Ν ΚΙΝΗΣΗ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Τ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ …..ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΤΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΥΡΤΑΛΗ
 6. 0
  0
  ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΕΛΦΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
  ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,.ΑΡΚΕΙ ΕΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ.
  ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ.
  ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ.
  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ,ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ.
  • 0
   0
   Ανώνυμος2 Απριλίου 2015 – 8:34 μ.μ.

   Αγαπητέ εν Τριαδικώ Θεώ πλην Μη παρ'Αυτού Πεφωτισμένε Αδελφέ, Σου είπα πάλι πως Ο Χροιστός γράφεται με ΟΙ,ως Ο κατΟΙκών -μετά της Καρατζατούμπειας λευκής περιστεράς- εις Τον Επουράνιον ΟΊκον Του Πατρός Του.Είθε Ο Πάνσοφος,Πανάγαθος κι Ελεήμων Θεός να συγχωρήσει τον Αναξιώτατο –αφού δε ξέρει πως γράφεται Το Όνομά Του- Δούλο Του.
  • 0
   0
   ΑΜΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΛΕΞΗ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΡΧΙΚΟ ΑΡΤΙΚΟΛΕΞΟ ΧΡΙ Η ΧΡΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΣΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.
   ΟΣΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
   ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΑΠ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.
   ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝΟ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑΣ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ.
  • 0
   0
   ΑΠΑΠΑΑΑΑΑ….
   ΕΙΜΠΟΥ ΓΙΕ ΜΟΥ….
  • 0
   0
   ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ,ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?
   ΑΦΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΡΟΑΜΑΡΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ.
   ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΙΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΔΛΔ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΑΒΕΣ,ΚΑΝΤΟ ΟΜΩΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.
   Α ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΛΑΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟ,ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ!!!
   ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΣΟΥ ΨΥΧΗ.
  • 0
   0
   Ανώνυμος3 Απριλίου 2015 – 4:08 π.μ.

   Σου δηλώνω πως είμαι Χρήσιμος Ηλίθιος αλλά Όχι Αυτοκαταστροφικός ώστε να αρνηθώ Το Βάπτισμα που έλαβα και εδώ και πέντε χρόνια με καθιστά ΆΤΡΩΤΟ στο -κλασσικά Διαολόσταλτο- ΚΑΚΌ μη ξανακάνοντας το Μοιραίο Λάθος της Αχίλλειου Πτέρνας. Επίσης σου δηλώνω πως δεν άφησα απλήρωτο λογαριασμό αφού πληρώνω τη μισθοδοσία των Καλών Ποιμένων – Θεόπνευστων Εκπροσώπων Του Κυρίου, Θεού και Δημιουργού Μας για Καλή Απολογία Μου επί Του Φοβερού Βήματος Της Κρίσεως.
  • 0
   0
   Αγγελική έλα βόηθα γιατί δε μας βλέπω καλά.
  • 0
   0
   Ανώνυμος3 Απριλίου 2015 – 4:08 π.μ.

   ΑΔΕΡΦΕ, ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΟΛΑΤΣΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
  • 0
   0
   Ανώνυμος3 Απριλίου 2015 – 4:08 π.μ.

   Πιστεύω πως δεν είναι Γενναία η Απόφαση του Ποντικού που βγαίνει από τη τρύπα του, λερώνει και ξανακρύβεται στο κρησφύγετό του αρνούμενος την κουβεντούλα που έταξε για την άπρεπη συμπεριφορά του. Οπότε ο Λόγος στο Λατρεμένο Λ.Πιραντέλοː ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ,ΑΝ ΈΤΣΙ ΝΟΜΊΖΕΙ. Είθε Ο Πάνσοφος, Πανάγαθος κι Ελεήμων Θεός να συγχωρήσει τον Αναξιώτατο -αφού δε κράτησε την υπόσχεση για κουβεντούλα που έταξε- Δούλο Του.
 7. 0
  0
  μαλισταααααααα
 8. 0
  0
  Δυστυχώς ένας καταξιωμένος Μπροστάρης τους γνώρισε Το Απόλυτο Βατερλώ.

  https://youtu.be/bG2Hd7Bkc24?t=35
 9. 0
  0
  Κύριε Κατσούλη,σας συγχαίρω!!!!

  ΣΠΑΘΙ-ΟΚ.
 10. 0
  0
  Η θυσια τροπος ζωης . Λενα.
  • 0
   0
   Η Θυσία τρόπος Ζωής εν Τάφω κι Ελπίδας δίκην Φοίνικα Λυτρωτικής Νεκρανάστασης από την τέφρα Μας. Λένα ΙΙ.
 11. 0
  0
  στρατιωτες υπαρχουν…στρατηγος δεν υπαρχει..!!!
 12. 0
  0
  ΒΡΙΣΕ ΕΜΕΝΑ -ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ–ΒΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ –ΠΟΤΕ 0ΜΩΣ ΜΗ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ—–
 13. 0
  0
  ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΕΣ ….
  Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ……

  ΑΥΤΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ … ΥΠΑΡΧΟΥΝ…..
  ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ….
  ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΙΓΜΑ…..
  ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΜΑ ΣΩΖΕΙ…
  ΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ….
  ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ…..
  ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ……
  ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ…..
  ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ…..
  ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ…..

  ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ
  ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΟΜΙΛΕΙ….
  ΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ …..
  ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΥΧΑΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…
  ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ…..

  ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ…
  ……..ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ( ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΜΕ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ).
  ……..ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ( Η ΕΠΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ )
  ………ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ( ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ )
  ……..ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ( ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ )
  ……..ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ( ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ).
  ……..ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ( ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ).
  …….ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΘΥΜΟ.( ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ )

  ΚΑΙ ………
  ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ !!!!!!!!!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ κ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ…. ΜΑΡΙΑ
 14. 0
  0
  ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ.

  https://youtu.be/mEahfMRWFaA?t=11
 15. 0
  0
  Κύριε Σ. Κατσούλη και Μαρίαː Αφού σας συγχαρώ για την πραγματικά ωραία γραφή σας, θέλω να ρωτήσω Τι εξυπηρετεί να εθελοτυφλούμε μπροστά στην Εφιαλτική Πραγματικότητα, κοινώς να ‘’κορο’ι’δεύουμε τα μούτρα μας’’, ΠΑΡΗΓΟΡΙΆ ΣΤΟΝ ΆΡΡΩΣΤΟ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΊ Η ΨΥΧΉ ΤΟΥ? Φιλικά πάντα.
 16. 0
  0
  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ!!!! ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ,ΑΣ ΜΕΣΙΤΕΥΟΥΝ ΜΕΣΩ Ρ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!! ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ, Η ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΥΨΩΣΕΙ!!! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΙΚΡΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί