09:10 - 05/02/2014

Αρχαία ιερά μέρη και η σύνδεσή τους με την Αύρα

Τα αρχαία ιερά μέρη ανα τον κόσμο υπήρξαν σημεία όπου οι λαοί εξέφραζαν την θρησκευτική τους πίστη, αλλά και επικοινωνούσαν με τους θεούς τους. Το κάθε ένα από αυτά ήταν συνδεδεμένο με την εκάστοτε θεότητα και τις ιδιότητες που εξέφραζε, για αυτό και οι άνθρωποι προσεύχονταν για ευμένεια, καλοτυχία αλλά και θετική έκβαση για οτιδήποτε τους απασχολούσε.

Οι άνθρωποι είχαν έντονα καλλιεργημένο το θρησκευτικό στοιχείο εντός τους, το οποίο είχε έντονα μυστηριακό και μυστικιστικό χαρακτήρα, και συνδεόταν άμεσα με την δύναμη της φύσης-για αυτό και πολλά ιερά μέρη έχει βρεθεί να έχουν χτιστεί πάνω σε σημεία με έντονα θετική γεωακτινοβολία.

Στο παρόν, αυτά τα μέρη, πέρα από την προφανή έλξη που ασκούν στους ανθρώπους λόγω της αρχαιολογικής τους σημασίας, συνεχίζουν να εκπέμπουν έναν έντονο μαγνητισμό και εσωτερικό ενδιαφέρον, ακόμα και αν κάποιος δεν γνωρίζει πολλά για το εκάστοτε σημείο. Πολλοί αναφέρουν να νιώθουν ευφορία κάθε φορά που επισκέπτονται έναν τέτοιο χώρο, ακόμα και να αισθάνονται ενδυναμωμένοι και πιο ευδιάθετοι από πριν.

Ο λόγος είναι ότι η ίδια τους η αύρα έχει συνδεθεί με την ενέργεια που διατηρείται στον χώρο εδώ και αιώνες, με αποτέλεσμα να «τρέφεται» θετικά από τις δονήσεις του χώρου. Πέρα του ότι είναι χτισμένα σε κομβικά ενεργειακά σημεία, σε αυτά τα μέρη υπήρξε έντονη συρροή πιστών που ζούσαν από τη δύναμη της πίστης τους και της αγάπης προς το θεϊκό στοιχείο και την ίδια τη ζωή. Με αυτόν τον τρόπο, αυτά τα σημεία πλέον λειτουργούν σαν ενεργειακοί «στρόβιλοι», εκπέμποντας δυνατές δονήσεις που συνδυάζονται με την αύρα των ανθρώπων στο τώρα. Για αυτό και η επίδραση μίας επίσκεψης σε τέτοιους χώρους μπορεί να είναι πολύ θετική πάνω στον καθένα, ειδικά και αν ο ίδιος τους προσεγγίζει με σεβασμό και θετική διάθεση.

Βάλτε, λοιπόν, στο πρόγραμμα σας να επισκέπτεστε όποτε μπορείτε έναν τέτοιο χώρο, εμπλουτίζοντας όχι μόνο τις γνώσεις σας πάνω στις αρχαιολογική και πολιτισμική σημασία του, αλλά και την αύρα σας με δονήσεις που διατηρούνται δυναμικές μέσα στους αιώνες, μεταδίδοντας θέρμη, αναζωογόνηση και θετικότητα. Βιώστε όχι μόνο την ανάταση του πνεύματος, αλλά και του αυρικού πεδίου κάθε φορά που βρίσκεστε σε αυτούς τους ιερούς χώρους, που πάλλονται με δύναμη αναλλοίωτη στο τώρα. Επωφεληθείτε σε όλα τα επίπεδα από τα όσα έχουν να σας προσφέρουν αυτά τα μέρη!

Γιονίντα Ντρίζα – Jonida Driza (Ενεργειακή Θεραπεύτρια – Συγγραφέας)

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 0
  0
  Ενα απ τα μυστικά που αποφεύγουν να πουν.ΣΕΠ ρο χωρη με νασ τα δια της προσευχής βρισιές βωμο λοχιες και μυστήριοι μονόλογοι του τύπου τι πας να κάνεις τώρα αφου έκανες κακό στην τάδε οι σκιές σου θυμίζουν τα λαθη σου και ξανα αι σχρ ες βωμόλοχιες.Αρκετοι πολοι νομίζουν πως τρελλάθηκαν και φεύγουν τρομαγμένοι π αρατων τας τον πολύ ενδιαφέρον διάλογο.Ποιος κατοικει μεσα τελικα
 2. 0
  0
  ΟοΙ Ομοιότητες ουσιαστικές.Η βωμολοχία είναι ενα σταδιο που σβήνει το κακό και λυσα με δολοπλοκίες να σε εμποδίσει σε αυτό το στάδιο θα συναντήσεις και ανθρώπους άγνωστους στο δρόμο να σου λένε πράγματα που θα σε παραξενέψουν για την μορφή της ζωής και το πλέγμα του σατανα.Μετα ο προμηθέας λύνετε και ο αετος τρώει το σι κω τι το κακο κοκκινο αίμα ο προμηθέας λέει βαδίζω προς την φλόγα μπαίνω στην πυρα.
 3. 0
  0
  Το αδηνατο σημείο του Ενας ανθρωπος αν τον κάψει ωφελούντε όλοι.Το πλεονεκτημα του μιμήτε την σιγη παγιδεύει πολλαπλασια και περιμένει την στιγμα να τραβήξει τον αλυσο μονο φαντασμα
 4. 0
  0
  Οι αγνωστοι θασου πουν τα ακουσες τα μπινελικια μαλακα κοφτο θα σε τραβήξουμε στα υπογεια ρε μας κες ρε πουστη μη τολμησεις και το ξανακανεις σελιωσα και αλλα ακατα ληλα ελα ν αςκερ ασο κ αφε
 5. 0
  0
  Δραματικες καταστάσεις κα μα και αστείες
 6. 0
  0
  @Aνωνυμος

  Πες μου σε παρακαλω, εχεις δυσλεξία, καπνιζεις κατι,πίνεις κατι ή απλά αδιαφορείς για οσους σε διαβάζουν? Λέξεις κομμένες, συχνά ασυναρτητος κλπ κλπ. Ποιό το νόημα και επιμένεις να σχολιάζεις? Ελεος!!!!
 7. 0
  0
  Απο 6.19 και πανω , γραφεις σημαντικα πραγματα . Ευχομαι να θες να τα κανεις και λιγο πιο κατανοητα στους πολλους .
 8. 0
  0
  Σας παρακαλώ σταματήστε επιτέλους όλες αυτές τις νεοεποχίτικες αναρτήσεις με τον διαλογισμό, τις ανατολικές θρησκείες και τον πνευματισμό-εσωτερισμό γενικότερα!
  Είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί και όλα αυτά δεν συμβαδίζουν με την Πίστη μας!
  Ελάτε κοντά στην Εκκλησία του Χριστού, και στα Μυστήριά της!
  Μετανοήστε για όλα αυτά, και ελάτε στον Ιησού Χριστό!
  Όλοι βλέπουμε τι έρχεται, και ακόμα ασχολείστε με αυτά;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί