19:46 - 28/02/2014

Απρόβλεπτες εξελίξεις! Παραιτήθηκαν όλοι οι υπουργοί στην Κύπρο για τους χειρισμούς στο Κυπριακο

Η αποχώρηση των τεσσάρων υπουργών του ΔΗΚΟ (Υγείας, Ενέργειας, Άμυνας και Παιδείας) από την κυβέρνηση του Προέδρου, Νίκο Αναστασιάδη, λόγω της διαφωνίας του κόμματος με τους χειρισμούς του στο Κυπριακό, είχε ως συνέπεια να θέσουν και οι υπόλοιποι υπουργοί τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του κ. Αναστασιάδη.

Αυτό ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης, μετά την έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Όπως ανέφερε ο κ. Στυλιανίδης, ο κ. Αναστασιάδης ζήτησε από τους υπουργούς, λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν και των ανειλημμένων υποχρεώσεών του στο εξωτερικό, καθώς αναχωρεί την ερχόμενη εβδομάδα για το Δουβλίνο, να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του, τουλάχιστον έως τις 15 Μαρτίου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν διευκρίνισε εάν ο ανασχηματισμός θα αφορά ολόκληρο το υπουργικό ή μόνο τους υπουργούς του ΔΗΚΟ.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες σχετικά με το ενδιαφέρον του για τη θέση επιτρόπου της ΕΕ, σημείωσε ότι το καθήκον του, ενόψει και των εξελίξεων, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, του επιβάλλει να παραμείνει στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας, εάν φυσικά ανανεωθεί η εντολή του.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ… ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΠΑΙΖΕΤΑΙ" ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ "ΛΑΘΟΙ"…ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΗ "ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΗΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

  ΣΥΝΤΟΜΑ… ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΕ 2 ΕΤΗ, ΛΟΓΟ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ.

  ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΤΟ 1974.

  ΑΥΤΑ.
 2. 0
  0
  Δεν ισχυει η πληροφορια ηταν ασαφης η φραση του κυβερνητικου εκπροσωπου
 3. 0
  0
  Λέτε να κάνει την πουτΑνια ο κοντός…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί