19:42 - 01/07/2014

Απίστευτη ανακοίνωση! Καλό ραμαζάνι εύχεται το ΠΑΣΟΚ!

Με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ για την ανέγερση τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Η απόφαση για την ανέγερση τεμένους στο Βοτανικό λήφθηκε με αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή το 2011 με πρόταση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ . Με τη σημερινή απόφαση της

Ολομέλειας του ΣτΕ γίνεται το τελικό βήμα για την έναρξη των εργασιών κατασκευής με ευθύνη του ελληνικού κράτους. Ευχόμαστε καλό Ραμαζάνι, χρόνια πολλά με ειρήνη, υγεία και ευτυχία στους Έλληνες ή μη μουσουλμάνους πολίτες που ζουν ή βρίσκονται για διακοπές αυτήν την περίοδο στη χώρα μας. Και ευχόμαστε ο εορτασμός του Ραμαζανιού του 2015 να λάβει χώρα στο καινούργιο τέμενος σε συνθήκες αξιοπρέπειας και ελευθερίας.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Απίστευτη ανακοίνωση! Καλό ραμαζάνι εύχεται το ΠΑΣΟΚ!…ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΙΜΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ….ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΣΙΜΗΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΛΟΦΑΓΟΥ(ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ)…ΔΙΕΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΙΜΗΤΙΚΟΙ…ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, ΣΤΟΥΡΝΟΣ, ΧΑΡΔΟΥΒΑΛΗΣ….ΚΑΙ ΜΠΕΝΑΚΗ-ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ…Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΣΑΜΑΡΨΤΟΥ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟΠΑΣΟΚ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΖΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ…ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΜΑΣΩΝΟΓΥΡΙΖΩ.
 2. 0
  0
  "ΕΙΡΗΝΗ" "ΥΓΕΙΑ" "ΕΥΤΥΧΙΑ" "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ" "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"
  Αυτά που Γ@Μ@ΝΕ με μανία τόσα χρόνια είς βάρος των Ελλήνων…Τώρα θέλουν να τα παρέχουν απλόχερα είς όφελος των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
  Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας…
 3. 0
  0
  "ΥΓΕΙΑ" "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ" "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"
  Αυτά που Γ@Μ@ΝΕ με μανία τόσα χρόνια είς βάρος του Έλληνα…Τώρα θέλουν να να δώσουν απλόχερα είς όφελος των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
  Αυτοί είναι οι "Έλληνες" πολιτικοί…
 4. 0
  0
  Η ΤΩΡΙΝΗ ΕΛΙΑ [ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ ] ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ [ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ]…ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ [ ΤΩΡΙΝΗ ΕΛΙΑ ]…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 5. 0
  0
  Ο Λαός που κατοικεί στην Ελλάδα, είναι της ιδίας πάστας, και ποιότητας, με τούς πολιτικούς του ΣαμαροΒενιζελοΚουβέληδες, είναι ένας αχταρμάς ο οποίος μέχρι το 2009, έδινε 85% στα σημερινά κόματα της συνγκηβέρνησης.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί