21:16 - 22/10/2014

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΠΛΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΗΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

Δυστυχώς αλλά η χώρα μας, πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της μετά το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν τριπλό εφιάλτη…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Και πριν επιχειρήσουμε να καταγράψουμε τα στοιχεία που συνθέτουν αυτό τον τριπλό εφιάλτη, η απάντηση στο ερώτημα που ακολουθεί, είναι μοιραίο να βάλει τη δική της ανεξίτηλη σφραγίδα, στις εξελίξεις που έρχονται, και που όλα δείχνουν πως θα είναι εφιαλτικές:

«Στις δύσκολες μέρες που ξημερώνουν, αλλά και στις γκαστρωμένες νύχτες που ξεκινούν κάθε σούρουπο, ποιοι είναι αυτοί που καλούνται να σηκώσουν το βάρος της εθνικής αξιοπρέπειας της χώρας???» – Το έχουμε αναλογιστεί???

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, αποκαθήλωσαν τους πυλώνες του επικίνδυνου παραμυθιού, πάνω στο οποίο στήριξε την ύπαρξή του ο σύγχρονος δωσιλογισμός και η ελληνόφωνη ρουφιανιά που σφετερίζεται την πολιτική εξουσία στον τόπο.

Το δόγμα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας πάνω στο οποίο μεγαλούργησε η φαφλατάδικη κενολογία αναφορικά με την ευρωπαϊκή πολιτική και τις συμμαχίες της στα πλαίσια αυτής της επιλογής, κατέρρευσε με πάταγο. Τα Βαλκάνια στα οποία φιλοδόξησαν μικρομέγαλοι πολιτικοί τενεκέδες να… αναγορευτούν σε ταγούς των πολιτικών αλλαγών, εκδικούνται με το δικό τους αμείλικτο τρόπο την έλλειψη εθνικής στρατηγικής και την επικίνδυνη απερισκεψία τους.

Ο αλβανικός εθνικισμός μετά τον επικίνδυνο εναγκαλισμό του με τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και την προκλητική στήριξη από το νέο-οθωμανικό δίδυμο στα πλαίσια της Βαλκανικής του γεωστρατηγικής, απειλεί πλέον ανοικτά τα βόρεια σύνορα της χώρας, και τα όσα πρωτοφανή συνέβησαν στο Βελιγράδι, δεν είναι παρά ένα προπομπός για κείνα που ετοιμάζουν οι συμμορίες των ισλαμοκατσαπλιάδων με τα βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα.

Η ταυτότητα των «φίλων και συμμάχων» στα πλαίσια του ευρωπαϊκού ιδεώδους, αποδείχτηκε πλαστή. Οι μάσκες κατέπεσαν μπρός στο δέλεαρ που συνιστά για όλους αυτούς η ύπαρξη μιας προσκυνημένης και δουλόφρονος πολιτικής ηγεσίας, και εν μια νυκτί απέδειξαν πως η Ελλάδα, δεν αντιμετωπίζεται από κανέναν ως εταίρος ισότιμος, αλλά ως ένα οικόπεδο ευκαιρίας, και πήραν θέση για την τελική τους έφοδο, προκειμένου ν κουρσέψουν και την τελευταία του σπιθαμή.

Το πολυδιαφημισμένο κοινό ευρωπαϊκό σπίτι, αναδεικνύεται πλέον σε ρωμαϊκή αρένα για τον Ελληνισμό, και οι ακριβοπληρωμένοι ηγέτες του, προφυλαγμένοι μέσα σε ένα ιδιότυπο νομικό και πολιτικό πολιτισμό που οι ίδιοι δημιούργησαν, λειτούργησαν ως επικίνδυνη Πέμπτη φάλαγγα με θύματα τόσο την Ελληνική κοινωνία όσο και αυτήν ακόμη την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Οι «πολύτιμοι σύμμαχοί» μας, αφού πρώτα διέπρεψαν ως αδίστακτοι εκβιαστές ενός ολόκληρου λαού, σήμερα που απέναντι στον Ελληνισμό ορθώνεται μια απροκάλυπτη γεωπολιτική απειλή, σφυρίζουν αδιάφορα ή – ακόμη χειρότερα – συμπαρατάσσονται ανοικτά με το μέρος του αντιπάλου.

Το προδοτικό παραμύθι της «Ελληνοτουρκικής φιλίας» είναι ο τρίτος πυλώνας που αποκαθηλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς, και οι προειδοποιήσεις για τις οποίες έγκαιρα είχαμε μιλήσει, επιβεβαιώνονται πλέον με τον πιο τραγικό τρόπο.

Οι τουρκικές προκλήσεις στην Κύπρο τείνουν να καταστούν ανεξέλεγκτες… Το βλέμμα της στρατοκρατικής τουρκικής διοίκησης, είναι πλέον απροκάλυπτα στραμμένο προς την Ελλάδα… Οι «σύμμαχοι και φίλοι» μας μένουν προκλητικά απαθείς έως και εχθρικά διακείμενοι απέναντι σε μια Ελλάδα που τη διοικούν άβουλες Φιλιππινέζες…

Και μια συμμορία φοβικών και ανίκανων, επιμένει να αρκείται σε ετεροχρονισμένα διαγγέλματα νουθεσίας του αφυπνισμένου θεριού, εξασφαλίζοντάς του την απαραίτητη πίστωση χρόνου για την επιχειρησιακή και επικοινωνιακή του προετοιμασία.

Έτσι η χώρα μας, στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της μετά το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν τριπλό εφιάλτη:

Με το τόξο του νέο-οθωμανικού ισλαμοφασισμού να ετοιμάζεται πυρετωδώς για το γεωπολιτικό της στραγγαλισμό από τα βόρεια σύνορά της…

Με την τουρκική στρατοκρατία να οδηγεί το σκηνικό των προκλήσεων σε σημείο που δε θα είναι πλέον εύκολο να τον αναστρέψει ούτε η ίδια….

Με συμμάχους ανύπαρκτους και απρόθυμους να τη στηρίξουν μέσα από την πολυδιαφημισμένη φυσική της γεωπολιτική δεξαμενή, με ακυρωμένες τις λοιπές διεθνείς συμμαχίες της, και με μηδενική στρατηγική επείγουσας αναπλήρωσης αυτού του κενού.

Και μέσα σ αυτό το εφιαλτικό σκηνικό…

Στο τιμόνι της χώρας, βρίσκεται ένας ξοφλημένος πρωθυπουργός, που αντί να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη των επιτελείων, επέλεξε να χαριεντίζεται με τους ατζέντηδες τουτουρισμού στο πλευρό της Κεφαλογιάννη «πουλώντας» ανάπτυξη και λοιπές ανούσιες φλυαρίες…

Στο τιμόνι της εξωτερικής πολιτικής, βρίσκεται μια επικίνδυνη εγωπαθής πολιτική φιγούρα, βγαλμένη από τα σπλάχνα της μήτρας που γέννησε τις μαριονέτες των Ιμίων. Ένας αδίστακτος πεμπτοφαλαγγίτης του Ελληνισμού, που μόλις ένα μήνα πριν στοχοποιούσε και πάντως εγκατέλειπε την Κύπρο, βορά στα σχέδια της τουρκικής στρατηγικής. Ο μοναδικός ίσως ελληνόφωνος πολιτικός μετά τη δικτατορία, που τόλμησε να κάνει διάβημα απέναντι στην Κύπρο για το καταχέριασμα που δέχτηκε για τη στάση του από την Ελληνοκύπρια ευρωβουλευτή Ε. Θεοχάρους. Ένας πολιτικός που δεν κατάλαβε (ή που αρνήθηκε να καταλάβει) το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξε με τους νεοναζί του Κιέβου… Την άθλια στάση που υιοθέτησε, σε βάρος του αγωνιζόμενου περήφανου Συριακού λαού.

Μιλάμε για τον άνθρωπο που καμαρώνει στη θέση του αντιπροέδρου της Ελληνικής κυβέρνησης και υπουργού των Εξωτερικών, που δεν κατάλαβε το επικίνδυνο παιχνίδι του Αλβανικού εθνικισμού στο Βελιγράδι…

Για τον άνθρωπο που επί της ουσίας σιώπησε μετά το δολοφονικό πλιάτσικο που εξαπέλυσαν οι Αλβανοί κατσαπλιάδες στα Βορειοηπειρώτικα χωριά…

Μιλάμε για τον άνθρωπο που επέλεξε να κρυφτεί αναθέτοντας στον κ. Κούτρα να απαντά στις προκλήσεις που ο Ερντογάν προσωπικά αποτολμούσε σε βάρος της Κύπρου και της χώρας. Και τέλος…

Στο τιμόνι του υπουργείου Εθνικής άμυνας βρίσκεται ένας υπό προθεσμίαν υπουργός και εν αναμονή επίτροπος, τη στιγμή που η φωτιά στο Αιγαίο ανάβει επικίνδυνα, απέναντι σε μια Τουρκία που προφανώς δε βαδίζει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Το ερώτημα λοιπόν είναι σαφές και είναι αμείλικτο…

Στις δύσκολες μέρες που ξημερώνουν και στις γκαστρωμένες νύχτες που ξεκινούν κάθε σούρουπο, ποιοι είναι αυτοί που καλούνται να σηκώσουν το βάρος της εθνικής αξιοπρέπειας της χώρας???

Είναι δυνατόν οι τύχες της χώρας μας να έχουν αφεθεί στα χέρια απερίσκεπτων και ολίγιστων και όλοι εμείς να μην κάνουμε κάτι???

Είναι δυνατόν να μην καθίσταται άμεσα πάνδημο αίτημα, η άμεση απομάκρυνση της επικίνδυνης πολιτικής φιγούρας από το τιμόνι της εξωτερικής πολιτικής???

Είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να μην απαιτούμε την άμεση συγκρότηση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, ικανού να αναλάβει – πριν να είναι αργά – τη διαχείριση της υποβόσκουσας κρίσης???

Τα παραπάνω ερωτήματα δεν είναι ρητορικά…

Ίσως είναι μια ύστατη έκκληση, που θα πρέπει να συνεγείρει και να αφυπνίσει μια κοινωνία που παραδέρνει στη μακαριότητα. Μια κοινωνία που οφείλει να ανατρέψει άμεσα τους ολίγιστους και επικίνδυνους που σφετερίζονται την πολιτική εξουσία, πριν ηχήσουν οι σειρήνες, γιατί τότε πλέον θα είναι αργά…

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (15)

 1. 0
  0
  τι ιιιιιι προτεινεις???? συριζα?? η να τουμπεκιαστουμε με σαμαροβενιζελο,γιατι μας "απειλουν" απο παντου????????????
  βρεεεεεε!!! κλαστε μας τον πουτς!!!!!
 2. 0
  0
  Γ.Τ.Π.
 3. 0
  0
  "Μια κοινωνία που οφείλει να ανατρέψει άμεσα τους ολίγιστους και επικίνδυνους που σφετερίζονται την πολιτική εξουσία"

  Πολύ καλά τα λέει ο φίλος μας αλλά
  ΟΧΙ κάτσε στα αβγά σου και περίμενε τις σειρήνες
  Οι αχρείοι τύραννοι μαζί και τα εγγόνια τους βρίσκονται στην εξουσία με την εντολή του "αλάνθαστου υπερήφανου σοφού" ΛΑΟΥ
 4. 0
  0
  Προσωπικα τον ΣΥΡΙΖΑ τον φοβαμαι. Πιστευω ομως μια συνεργασια με τους ΑΝΕΛ να ισοσταθισουν τα πραγματα. Κοινωνικη πολιτικη στο εσωτερικο του ΣΥΡΙΖΑ και εξωτερικη πολιτικη των ΑΝΕΛ , κατι θα μπορεσουμε να κανουμε σαν λαος. Βεβαια, και αυτο ειναι προσωρινο, αλλα δεν βλεπω τιποτα αλλο στον οριζοντα. Ο Καμμενος την εχει την πετρια του και ειναι απροβλεπτος. Αυτη την στιγμη κατι τετοιο χρειαζομαστε για να μας φοβιθουν λιγακι. Οι Αλβανοι και οι Τουρκοι ειναι θρασυδειλοι σαν λαοι και πρεπει να δειξουμε δοντια.
 5. 0
  0
  Παμε τωρα ολοι μαζι……. Τα JUMBO δεν ξεχνώ
  Όσα κι αν shopping έκανα
  Πολλές σακούλες κράτησα
  Μα εκείνη δεν αρνήθηκα

  Τα JUMBO δεν ξεχνώ
  Γλυκιά Jumboσακούλα μου
  Πολλές σακούλες κράτησα
  Μα εσύ είσαι η ψυχούλα μου

  Σειρήνα η χλιδή κι γκλαμουριά
  Μα όσο κι αν σκανδαλίζομαι
  Στ’ ορκίζομαι, πως γυρνώ
  να σε βρω, να σε δω
  σε ζητώ, στο De Gaulle.

  Είμαστε παντού!
  Σε κάθε γωνιά αυτού του κόσμου!
  Όπου υπάρχουν Έλληνες!
  Είμαστε παντού…
  Γιατί είμαστε στην καρδιά σας!
 6. 0
  0
  Ρε διαβαζετε τι γραφετε;;;

  τι σκατα σ αλλο πλανητη ζειτε;;

  ποιο συριζα;;;ποια ν.δ;;ποιο πασοκ;;

  αυτοι ολοι ειναι προδοτες υπαλληλοι των αμερικανων.

  αν γινει κατι ειναι οι πρωτοι που θα εγκαταληψουν την ελλαδα …..

  τοσους αιωνες δεν εχετε καταλαλαβει τι δουλεια κανουν;;;

  οτι και να γινει το βαρος της ελλαδας θα το αναλαβουμε οι ελληνες και σε οποιον δεν αρεσει η φοβαται………να φυγει με το αεροπλανο μαζι με τους πολοιτικους……
 7. 0
  0
  Για ακούστε γυψοκέφαλοι – γιατι έτσι πρέπει να σας αποκαλεί κανείς : Δεν υπάρχουν μόνο 2-3 κόμματα αλλά τουλάχιστον άλλα 100 . Γιατί πρέπει εσείς νέοι ; Άνθρωποι , να είστε κολημένοι σαν τα στρείδια – και με παροπίδες μάλιστα , στους ίδιους απατεώνες προδότες ή και ανίκανους που μας έφεραν εδω σ΄αυτήν την κατάντια ; Λές και δέν υπάρχουν άλλες επιλογές . Μόνο το ΠΑΣΟΚ , η Ν.Δ. , ο ΣΥΡΙΖΑ , η Χρυσή αυγή , οι "οικολόγοι" οι ελιές και τα ποτάμια υπάρχουν ; Που πολλοί εξ αυτών είναι τα ίδια πρόσωπα με άλλη μάσκα για να ξαναβγούν στην εξουσία και είτε να γλυτώσουν την τιμωρία είτε να συνεχίσουν την καταστροφή της πατρίδας μας για την οποία είναι εντεταλμένοι απο τα αφεντικά τους . Διαλέξτε ο καθένας απο ένα κόμμα που να τον εκφράζη – δεν θα σας πώ εγώ ποιό – που δεν έχει κλέψει ή προδώσει την χώρα με γνώμονα πάντα το καλό της Ελλάδας μας . Τί δεν καταλαβαίνετε ; ΞΥΠΝΗΣΤΕ επι τέλους , γιατί αυτό είναι το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί !
  • 0
   0
   Να διαλεξουμε ενα κομα απο τα εκατο για να κανουμε και καινουριους κλεφτες δεν φτανουν οσοι κλεβουν τωρα…..

   ΟΠΟΙΟΣ και να βγει θα κανει οτι λενε οι ξενες δυναμεις……εκτος απο το κκε που και να βγει δεν θελει να κυβερνησει…….λαμογια ολοι τους……

   οι βλαμμενοι οι κομμουνιστες που δεν εχουν καταλαβει τιποτα απο το ομορφο πραγμα που ανεπτυξε ο μαρξ…….

   ο ιδιος εν ζωη μολις ειδε τους πορομενους βλακες ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ αλλα πουυυυ να καταλαβουν τα ζωα τι ελεγε……

   εσυ που δεν εισαι νεος διαβασε ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΣΜΟΥ του καρλ γιουνγ να δεις γιατι φερονται οι ανθρωποι σαν αγελη…….

   Οταν εισαι ελευθερος δεν θελεις ουτε κοματα…..ουτε τελειες….. …

   οι ελευθεροι δεν εχουν αναγκες οπως οι δικες σας….οι ελευθεροι δεχονται ελευθερους η θεοσταλτους και παντα με ισοτιμια…..
   • 0
    0
    χαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα
    εσύ τώρα που πιστεύεις στο "όμορφο πράγμα που ανέπτυξε ο Μαρξ" είσαι αυτός που βάζεις χέρι στους υπόλοιπους και προσπαθείς να τους ξυπνήσεις; χαχαχαααααα κλαίω και κατουριέμαι ταυτόχρονα από τα γέλια !!!

    Αυτό το "όμορφο πράγμα που ανέπτυξε ο Μαρξ" είναι μια ΒΛΑΚΩΪΔΕΣΤΑΤΗ θεωρία που δεν έχει εφαρμογή ΠΟΥΘΕΝΑ αφού είναι εντελώς έξω από τους ΝΟΜΟΥΣ δημιουργίας και λειτουργίας όλης της φύσης και του ζωϊκού βασιλείου καθώς και εντελώς έξω από την ανθρώπινη φύση έτσι όπως είναι δημιουργημένη -σοφά- για να μπορέσει να επιβιώσει και να εξελιχθεί.

    Επιπλέον, ήταν θεωρία γραμμένη ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ από τους ίδιους τους Εβραίους (Εβραίος και ο Μαρξ ο ίδιος). Κατάφεραν με τις κουρελοφιλοσοφίες ενός ξεπουλημένου παλιομπεκρή και μοίρασαν την ανθρωπότητα σε δυο στρατόπεδα ενώ ταυτόχρονα μπόρεσαν και ενσωμάτωσαν σε αυτήν εκατοντάδες χιλιάδες τυχοδιώκτες, επιτήδειους και απατεώνες για να τους χρησιμοποιήσουν στην πορεία κατά το δοκούν.

    Άλλωστε, ο ίδιος ο Στάλιν είχε πει πως:
    από τους π.χ. 60 μπολσεβίκους, οι μισοί είναι εντελώς ηλίθιοι (για αυτό πιστεύουν και υπερασπίζονται μαλακίες), οι άλλοι μισοί απατεώνες-τυχοδιώκτες και ίσως ένας από όλους αισθάνεται στα αλήθεια μπολσεβίκος

    Συμπέρασμα:

    έχεις πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σου για να αρχίσεις -ίσως, δεν είναι βέβαιο- να ξυπνάς και είσαι πολύ λίγος -προς το παρόν τουλάχιστον- για να προσπαθείς να ξυπνάς και τους υπόλοιπους……….
 8. 0
  0
  ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΑ
  ΤΩΡΑ
  ΝΑ ΚΑΕΙ ΑΠ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ
  ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΛΠΙΔΑ
  ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ
  ΟΧΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ
  ΝΕΟ ΑΠ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΑΣ
  ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ
 9. 0
  0
  και ομως
  σαμαρας και βενιζελος ειναι οτι καλυετρο εχεις αυτη τη στιγμη,ή το λιγοτερο κακο τελοσπαντων.

  ματα απο αυτους το χαος!
  ποιος θα χειριστει τα εθνικα θεματα ο αμερικανοκομουνιστης δισεκατομυριουχος οβρεος Cipra και η καροτικη αριστερα των στρατουλι παπαδημουλι και τα αλλα ροζουλι αγορια????

  χειροτεροι και απο σημιτη στα ιμια και τζεφρυ θα ειναι. οι τουρκοι περιμενουν πως και πως να αναλαβει ο Cipra…..
  η χα δεν ειναι ετοιμη ακομα για τετοιες μεγαλες αποφασεις και κρισμιες στιγμες.
  αρα περιμενουμε μαυτους μεχρι νεωτερας!
 10. 0
  0
  ''Αλλαγη''

  εδώ και τωρα ….χα χα χα….
 11. 0
  0
  Φίλε ανώνυμε ( 23 Οκτωβρίου 2014 – 11:39 π.μ. ) μας λες ότι ότι καλύτερο έχουμε είναι ο Σαμαροβουβουζέλος; Δεν υποστηρίζω τον Τσίπρα άλλα την λογική, ο Σαμαροβουβουζέλος εκπροσωπεί την εγγυημένη καταστροφή της χώρας.
  Όσο για τον Τσίπρα δεν μπορώ να εκφράσω ακόμα γνώμη για τον απλό λόγο του ότι δεν έχω κυβερνητικά παραδείγματα από αυτόν.
  Διεγέρτης
 12. 0
  0
  Συμφωνώ με την ανατροπή της ανύπαρκτης αυτής κυβέρνησης, αλλά μετά τι θα γίνει ποιός θα αναλάβει. Δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Αφού σήμερα ζήσαμε και αυτό το απίθανο. Να αρρωσταίνει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αναστασιάδης στη Σύνοδο και να αντιπροσωπεύει την Κύπρο ο Σαμαράς, δηλαδή αυτοί οι απίθανοι έσωσαν την Ελλάδα, τώρα θα σώσουν τη Κύπρο. Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δυναμική ηγεσία στο εθνικό πατριωτικό χώρο. Βλέπεις πρώτα ανέλαβε ο Καρατζαφέρης και ύστερα η Χρυσή Αυγή, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν. Αν όμως υπήρχε ένας πραγματικός πατριώτης και χριστιανός ορθόδοξος, τότε δεν θα υπήρχε κενό εξουσίας. Εμείς αυτό, που έχουμε να κάνουμε είναι να προσέχουμε και να προσευχόμαστε, όπως είχε πει και ο μεγάλος Κύπριος Αγωνιστής, πατέρας Σάββας Αχιλέως. Αδελφοί μου προσευχή και προσοχή.
  • 0
   0
   μετά θα αναλάβουν οι …….. "αριστεροί" που είναι "πολιτισμένοι", "μορφωμένοι", "gay friendy", "πακιστανοfriendly", "πουτανοfriendly" κ.λ.π. "ανθρωπιστικά" και αναγουλιαστικά επίσης και επιτέλους θα γλιτώσουμε με αυτόν τον πολύ απλό και εύκολο τρόπο και από αυτά τα αποβράσματα μια και έξω!

   Απλό ήταν τόσα χρόνια, πάρτους από τα καφενεία και τις πλατείες και φέρτους στην εξουσία. Έτσι θα τους εξαφανίσεις από αυτή τη χώρα ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

   Μετά να κλαις….. όταν θα έχουν καταρρεύσει όλα τα παραμύθια, οι αμπελοφιλοσοφίες, οι "ελπίδες", οι απατεώνες και τα ψέμματα …… μετά να αρχίσεις να απελπίζεσε…….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί