19:27 - 01/07/2014

Ανατ. Ουκρανία: Ο Στρατός δηλητηριάζει τους Ρωσόφιλους με χημικά όπλα. Που είναι οι ΗΠΑ να επέμβουν ρε παιδιά;

Σχόλιο ΛΦ: Στο Ιράκ δεν ρίξανε τον Σαντάμ για τα ανύπαρκτα χημικά που είχε; Στην Συρία δεν ήθελαν να επέμβουν για τα χημικά που έριχναν οι ισλαμοφασίστες που τα έπαιρναν από τους Τούρκους; Τώρα δεν θα τραβήξουν το αυτί των αγαπημένων τους ναζί;

Δεκάδες άνθρωποι κατέκλυσαν χθες στις 30 Ιουνίου, τα νοσοκομεία της περιοχής του Σλάβιανσκ με συμπτώματα δηλητηρίασης χλωρίου, μετά τον ισχυρό βομβαρδισμό από ομάδες του Κιέβου, που ελέγχονται από τις δυνάμεις που πραγματοποιούν τη λεγόμενη «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» στην ανατολική Ουκρανία, όπως σημειώνει το Ria Novosti επικαλούμενο τον υπαρχηγό της τοπικής πολιτοφυλακής, Ιγκόρ Στρέλκοφ.

Τα συμπτώματα που παρουσιάζει ο πληθυσμός είναι πόνος στους οφθαλμούς και κάψιμο στο λάρυγγα. Πιστεύουμε ότι αυτό προέρχεται από την επιρροή της χλώριου. Οι εκρήξεις έγιναν στον αέρα και στη συνέχεια παρουσιάσθηκε ένα ρεύμα καπνού. Συνήθως εκτοξεύουν αυτά τα βλήματα, όταν ο αέρας έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση», είπε.

Μάλιστα, την Κυριακή, εθελοντές ανέφεραν ότι ο ουκρανικός στρατός χρησιμοποίησε άγνωστα χημικά όπλα στο χωριό Σεμιόνοβσκα, ένα από τα προάστια στη Σλάβιανσκ. Δύο πολίτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όταν εισέπνευσαν το αποτέλεσμα των βομβαρδισμών.

echedoros-a.gr

lithosfotos.blogspot.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    ΠΟΥΤΙΝ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ…ΑΝ ΠΕΙΡΑΖΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ "ΚΑΛΛΑΣ"…ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑ:ΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΑ….ΠΡΩΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΙΝΑ ΘΑ ΔΙΕΛΥΑ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑΧΤΗ…ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΑ…"ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΣ ΔΕ ΣΚΕΦΤΑΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΙΚΗ"ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ"…ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΛΕΣ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΣΕ ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ._

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί