22:21 - 16/10/2014

Ακούσατε ακούσατε ..νυχτερινό μελλοντικό δελτίο ειδήσεων!

Όπως καταλαβαίνεις πάμε κατά διαόλου ….

Τα μεγάλα αφεντικά που τσακώνονται για την μεγάλη πιτα της γης, σε σέρνουν από εδώ και από κει …

Σε λίγο καιρό θα σκάσει και ο τσιπρακος … μην χαιρεσαι εσύ ο ταμπελοποιημενος ….μια από τα ίδια θα κάνει …. θέλει δεν θέλει!

Το δντ δεν είναι τίποτα κυριουλες που παίζουν παιχνίδι καθαρό σε στυλ μπριτζ … και από αυτά που μαθαίνει η μάζα το 10% είναι όλο και όλο….τα υπόλοιπα …τα πόκερ κάτω από τα τραπέζια …οι οικονομικοί δολοφόνοι τα κρατούν για αυτούς που εκβιάζουν!

Αλλα ..υπάρχει και το αλλά ρε φιλαράκο …που δεν ακούς …δεν ακούς!!!

Εσύ έχεις φάει το κόλλημα με τα οικονομικά και τα μνημόνια …λογικό..άλλα σου λέω χρόνια ότι το πρόβλημα είναι πιο μεγάλο ..πολύ πιο μεγάλο!

Ταυτόχρονα με την υποτιθέμενη κρίση σου έχεις βρεθεί και ανάμεσα στην εποχή που οι χάρτες πρέπει να αλλάξουν ..θέλουμε δεν θέλουμε…!

Μην ξεχνάς λοιπόν και βλέπεις τοπικά..μην ξεχνάς ότι δυστυχώς μέσα στην οικονομική γκαντεμιά σου βρέθηκες και στην εποχή της συγκομιδής που η νέα τάξη πραγμάτων πρέπει να πετύχει…αρα το πρόβλημα σου είναι πολλάκις πιο πολύπλοκο!

Για να επιτευχθούν σκανδαλες εκβιασμών σε τόσο μεγάλο επίπεδο όπως κατανοείς πρέπει να υπάρχουν και τα όπλα τα ανάλογα !

Για να μπορεί πχ αύριο ο ομπαμιας να πει σε μια Τουρκία κανε κίνηση στο Αιγαίο πρέπει και είναι σίγουρο ότι κρατά τον πάπα από τα @αρχίδια …τον όποιο πάπα…και δεν εννοώ τον ρασοφόρο …!

Για να μπορεί να κάνει ένα πόλεμο ο κάθε μαριονετος όταν του δώσει η μεγάλη εταιρία εντολή πρέπει να έχει στα χέρια του μεγάλο χαρτί….κρυφό από εμάς ..κρυφό ακόμα και από πρωθυπουργούς που έρχονται!!!

Αλλιώς δεν κουνιέσαι . δεν κάνεις μαγκιές … και οι μπλόφες σε κρατικά παιχνίδια δεν γίνονται συνέχεια όπως σε ένα τραπέζι πόκερ ..άλλα σπάνια !

Σίγουρο λοιπόν είναι οτι έχουμε υπογράψει μέσα στο μνημόνιο κάτι που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ!

Σίγουρο είναι ότι αυτό το κάτι το ξέρουν λίγοι , μετρημένοι στα δάχτυλα και αυτό το κάτι μας κάνει να χορεύουμε σαν αρκούδες αν χρησιμοποιηθεί ..!!

Αν κοιτάξω το μέλλον θα δω ότι έρχεται σίγουρος εκβιασμός στον επόμενο πρωθυπουργό , σε συνδυασμό με εντολή εμπλοκής από γειτονική χώρα !

Ακου είναι σημαντικό , σε μια κομπίνα η οποία μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί η κομπίνα όλων των εποχών, σε μια κομπίνα που ακόμα και λογιστές με κακαλα σχίζουν τα πτυχία τους ..είναι σίγουρο ότι υπάρχει κάτι μέσα στα νούμερα που μας κρατά από τα @ρχιδια!

Ίσως κάτι που συνέχεια μετακυλα , ίσως κάτι που είναι δηλωμένο σαν προϊόν άλλα δεν αναφέρει το ποσό, ίσως στα χέρια τους να έχουν κρατήσει ένα ακόμα ομόλογο κρυφό που να μπορούν να το φέρουν σε εντολή εξόφλησής ότι ώρα θέλουν!

Αν έκλεινα ένα deal δισεκατομμυρίων και είχα να κάνω με κράτη , με όχλο , με αστάθμητους παράγοντες είναι σίγουρο ότι θα κρατούσα μια τεράστια πισινή ιδίως αν ήταν να δώσω εγώ το χρήμα!

Μην γελιέστε ….,σου ξαναλέω στο επίπεδο αυτού του μάρκετινγκ μεταξύ χωρών το επίπεδο κινήσεων είναι εκπαίδευση από κρυφά βιβλία ιλουμινατιστικα!!!!

Να θυμάσαι λοιπόν μια και καλή ακόμα και αυτό που εμείς οι θνητοί θεωρούμε αχίλλειο πτέρνα τους είναι λάθος , ακόμα και όταν σχεδιάσουμε την μεγαλύτερη κίνηση είναι λάθος….γιατι υπάρχει πίσω από το πανι ένας κρυφός Τζόκερ …τεεεραααστιιιοοος !

Πάμε τώρα για να μην σε κουράσω στο δια ταυτα ….Το θέμα τους δεν είναι και δεν ήταν ποτέ το χρήμα άλλα η εξουσία ….βέβαια αυτή την πέτυχαν μέσα από το ψεύτικο χρήμα !

Σου κάνω λοιπόν μια κρίση , σε εμπλέκω με όλους τους τρόπους (προδότες,μίζες,Ευρώπη,δάνεια κοκ κοκ) σε τυλίγω σε μια κόλα χαρτί με ψεύτικα ομόλογα ..που ένας Γεωργάκης του τα έδιναν άλλα δεν τα έπαιρνε…σου σκάω το μαγαζί και έρχομαι να σε σώσω…..

Τώρα και είναι σημαντικό…να το ακούσουν όσοι χριστιανοί θα βρεθούν σε θέαση εξουσίας … Η καλύτερη κίνηση στο σκάκι είναι να σε πείσω ότι θα επιτεθώ από την δεξιά πλευρά και εγώ να στήνομαι στα αριστερά…!

Το χειρότερο που μπορεί να κάνει ο επόμενος αρχηγός μας ( φτουουου) είναι να δει το πρόβλημα έτσι όπως το έχει παρουσιάσει ο εχθρός και από εκεί σαν μπούσουλα να προσπαθήσει να βγάλει άμυνες και στρατηγική!

Με λίγα λόγια κουράστηκα να γράφω… Η ουσία είναι να φέρουν την νέα παγκόσμια τάξη , τους νέους χάρτες και την νέα μοιρασιά της πίτας … όλα τα υπόλοιπα που έχουν κάνει είναι οι μοχλοί πίεσης στο κάθε κράτος να εκτελέσει την κατάλληλη στιγμή την εντολή για να μην φάει δήθεν το κεφάλι του!

Το θέμα προς κατανόηση είναι ότι το κεφάλι του θα το φάει όποιος μασήσει στις επόμενες απειλές και θελήσει να συνεχίσει σε ένα άρμα ενός πολιτισμού που παει κατά διαόλου νομοτελειακά!

Το να γυρίσεις πίσω την χώρα μόνος σου 50 χρονιά αντι να σε γυρίσουν αυτοί στο τέλος του σχεδίου τους 500 είναι η καλύτερη κίνηση που μπορεί να κάνει ο όποιος μελλοντικός αρχηγός μας (φτουουου)!

Το θέμα χρέος , χρήμα , εξέλιξη έχει πια μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας , το πρόβλημα είναι πολύ πιο μεγάλο από αυτά , είναι θέμα επιβίωσης , είναι θέμα Ζωής και θανάτου να απεμπλακεί η Ελλάδα από τα οποιαδήποτε σχεδια των επικυρίαρχων!

Αυτό σημαίνει , άμεση χρεωκοπία με όποιες συνέπειες , πλεον σημερα (επρεπε να εχει γινει απο το 2009)άμεση εγκατάλειψη των όποιον συμμάχων μας , απόλυτη ουδετερότητα στο παγκόσμιο σκηνικό , άμεση προσπάθεια ενημέρωσις του υπόλοιπου κόσμου για το τι παίζει πραγματικά , ξεκίνημα της Ελλάδας από την αρχή με σκοπό να ξανά δώσει τα φώτα της ΣΩΣΤΗΣ δημοκρατίας στον κόσμο!

Θα πεις ότι τα παραπάνω είναι καταστροφή , ναι είναι ,..άλλα είναι η λιγότερη καταστροφή, έχει λιγότερες απώλειες και έχει μια τεράστια ευκαιρία , να έχεις σαν έθνος για πρώτη φορά μετά από 5000 χρόνια την ευκαιρία να ξανά βαδίσεις στο προσωπικό σου μονοπάτι , στο μονοπάτι που μπορεί να σε οδηγήσει το πνεύμα σου , το dna σου , το μυαλό σου, το φιλότιμο σου , η ιστορία σου,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ !!

Το πιο δύσκολο πράγμα σε μια μάχη είναι να μπορείς να δεχτείς ότι την έχασες και να υποχωρήσεις έτσι ώστε να ανασυνταχθείς και να έχεις αρκετό έμψυχο υλικό να ξανά ξεκινήσεις !!

Αν δεν δούμε το δασος του μέλλοντος όλου του πλανήτη είμαστε καταδικασμένοι να έχουμε τεράστιες απώλειες και μετά να έχουμε νέους δικτάτορες να διοικούν τον ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ πια νέο πολιτισμό!

Αν το δούμε δυστυχώς ναι θα έχουμε απώλειες άλλα ανεκτές άλλα θα έχουμε την ευκαιρία να μην έχουμε κανένα νέο ψευδό σωτήρα , κανένα κράτος που θα μας ¨αγαπα¨!

Θα έχουμε την ευκαιρία να προάγουμε επιτέλους το brand που λέγεται ΕΛΛΑΣ και θα μπορούμε να το κάνουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ χωρίς χορηγούς και αγάδες!(Μην πεις παπαριτσα οτι λεω την πατριδα brand ,…θυμισου που ζεις και ποιους πρεπει να αφυπνισεις !!!)

Η επιλέγουμε να παραμείνουμε μικροί και να μας τελειώσουν μια και καλή , η επιλέγουμε την ευκαιρία να έχουμε το δικαίωμα της προσπάθειας να σώσουμε την πατρίδα και τους εαυτούς μας !

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ , ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ …ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ !!

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ! ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΑΣ…!

Να σαι καλα..

Stranger….

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (72)

 1. 0
  0
  ΕΥΓΕ ΝΙΚΟΛΑ!!!!!!!

  ΑΠΟΛΛΩΛΩ
 2. 0
  0
  Το νου σας!!! το νους σας!!! Ειναι πολυ κοντα και ολα μαζι …. Ευτυχως που μερικοι εχουμε επιλεξει να ενημερωνομαστε τουλαχιστον, απο τα Κατοχικα ( οσο τρολλ και να τρωει )!! Παρε ενα back up να θυμηθεις καποια πραγματα,απο το "ΛΟΥΚΑ" http://www.youtube.com/watch?v=h07lvXKfGP0#t=34
 3. 0
  0
  Δεν συμφωνώ με πολλά ''strange'' που λές , έχουν κάποια βάση μεν αλλόκοτα δε γιατί πάντα οι προσδοκίες σου είναι πολύ υψηλές..σε συγχαίρω πάραυτα για το παρόν άρθρο σου!Ένας Λαζός..όποιος κατάλαβε κατάλαβε!
 4. 0
  0
  Και στο Ζάλογγο έπεφταν απο το γκρεμό και μείνανε στην ιστορία.Η ιστορία επαναλαμβάνετε.Πολύ ορθά λογια!
 5. 0
  0
  Αυτα ειναι γνωστα απο καιρο.. ο κοσμος ομως συνεχιζει να τρωει το παραμυθι των οικονομικων… αρα; παμε για 500 χρονια πισω.
 6. 0
  0
  Υπέροχα διεξοδικός ήσουν απόψε Νικόλα! Μα δεν άφησες τίποτα θηρίο; Όλα τα πήρες βόλτα. Αυτός ο τεράστιος κρυφός Τζόκερ πίσω από το πανί είναι που με προβληματίζει. Δικός τους είναι ή δικός μας;
 7. 0
  0
  ΟΛΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ
  http://www.youtube.com/watch?v=ubzTEd7bcyw
 8. 0
  0
  Ωραιος……….σωστα τα λες αλλα ποιος ακουει….
 9. 0
  0
  Αν έχει στηθεί η παγκόσμια σκακιέρα , για αλλαγη του χάρτη του πλανήτη , τίποτε δεν σταματά το αποτέλεσμα . Κανένας μα κανένας αρχηγός μας , (φτού) , ούτε κάποιος νέος ή παλιός , δεν μπορεί να κάνει τίποτε . Το νέο και το παλιό , είναι φτιαγνένα απο το ιδιο καλούπι .
 10. 0
  0
  Η λύση δεν θαλθη απτους πολιτικούς. Κομποσκοινη και προσευχή.
 11. 0
  0
  Οποιος κ να αναλαβει την εξουσια τον κρατανε απο τα π@π@ρι@ οι οικονομικοι δολοφονοι. Οποτε…..!!!
 12. 0
  0
  το αρθρο που περιεχει συμπερασματικα ολη την ουσια της πραγματηκοτητας! μπραβο σου!
 13. Ανύπαρκτος2Ε 17 Οκτωβρίου 2014 @ 03:02
  0
  0
  Βκακας δεν εισαι ουτε χαζος. Το μονο που νοιαζει τον Ελληνα σημερα ειναι τα φραγκα, τα γκομενακια-γκομενοι, να δειχνεται οτι καποιος ειναι (ενα σκατο ειναι στην τελικη) να εχει το βυσμα του να παταει τον αλλον οσο περισσοτερο μπορει και χιλια δυο κακα ακομη. Αυτο γινεται γενικως στον κοσμο. Ενας πραγματικος Ελλην δεν ειναι ομως ετσι. Αυτοι οι πραγματικοι Ελληνες με ΨΥΧΗ ειναι λιγοι τα υπολοιπα ειναι καρκινωματα. Κινουμενα ζομπι κατ εμε. Τι να σωσεις απο δαυτους και γιατι να το κανεις αυτο; Πιος ο λογος οταν ο ανθρωπος στα 90 του ας πουμε μεσο ορο πεθαινει. Παει στο χωμα αντε γεια… Η ψυχη ειναι αυτη που κρινεται. Κανεις ομως δεν σκεφτεται την ψυχη του. Εχουν κανει ολο τον κοσμο να φοβατε τον θανατο. Δεν θελει να μιλαει για αυτον. Ελπιζουν στην αθανασια. Η μονη αθανατη ομως ειναι η ψυχη οσοι την εχουν. Ας φερομαστε σωστα λοιπον στα λιγα χρονια ζωης στη Γη. Οσοι ΔΕΝ υπαρχει η ανακυκλωση. Εκει πατουν στην ανακυκλωση.
 14. 0
  0
  Το Φως μοναχα ενα θελει………ΙΝ ΩΣΙΝ ΕΝ…….ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΛΘΕΙ …….Η ΑΛΗΘΕΙΑ
 15. 0
  0
  Η ωμη αληθεια …συγχαρητηρια….Οσοι νομιζουν οτι θα φτιαξουν ομελετα χωρις να σπασουν αυγα κοιμουνται ξεσκεπαστοι…ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ STRANGER πραγματικα ειμαστε ακριβως σε αυτο το σημειο και οσο νωριτερα το αντιληφθουν οι περισσοτεροι τοσο καλυτερα…..
 16. 0
  0
  Όλα είναι ακίνητα, όλα είναι ψέματα
  σαν της οθόνης τους φόνους και τα αίματα
  Όλα συμβαίνουνε μες στο κεφάλι μας
  και διασκεδάζουν με το μαύρο χάλι μας

  Τζίμης Πανούσης
 17. 0
  0
  Το ωραίοτερα άρθρο που έχει γράψει. Και ναι σίγουρα ο τζόκερ είναι δικούς τους, δυστυχώς για εμάς…
 18. 0
  0
  ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΟΟΛΑΑΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑΔΙΑΟΛΟΥ. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ……ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΛΓΑΡΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ……..ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ
  • 0
   0
   ΑΑΚΡΙΒΩΣ!!!
   ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1000% ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΦΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ (ΟΛΜΟΙ ΠΟΥ ΣΚΑΝΕ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ & ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ, ΜΑΖΕΜΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΣΕΣ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, Κ.ΛΠ. Κ.ΛΠ.)
 19. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 17 Οκτωβρίου 2014 @ 05:32
  0
  0
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΦΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ…

  ΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΔΟΓΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ…


  ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ…
 20. 0
  0
  Αν ητανε ολα τοσο αναποφευκτα και γνωστα απο πριν στους επικυριαρχους, δεν θα σπαταλουσαν τοση ενεργεια και χρονο στα παγκοσμια θεατρα εξουσιας. Δεν θα κυβερνουσαν δια της εξαπατησης.
  Οποτε μαλλον δεν τα ξερουν και δεν μπορουν να τα προβλεψουν τοσο καλα οσο θελουν να μας κανουν να πιστεψουμε, και τελικα δεν ειμαστε τοσο ανυπερασπιστοι και μικροι….η αυτοκρατορια δειχνει να φοβαται εναν ασταθμητο παραγοντα που ισως ειναι ηδη προδιαγεγραμμενος να τους χαλασει την επιτυχια πανω που θα την εχουν στα χερια τους. Ισως ξερουν οτι μαζι με την επιτυχια θα εισπραξουν και την καταστροφη τους, για πρωτη φορα μετα απο πολλα πολλα χρονια….
 21. 0
  0
  Εγώ θέλω να ρωτήσω. Αυτή την απόλυτη ουδετερότητα πώς την κάνεις; Λες εγώ είμαι απόλυτα ουδέτερος με απλή δήλωση και οι υπόλοιποι το αποδέχονται; Τους μόνους απόλυτα ουδέτερους (λέμε τώρα) που ξέρω είναι οι Ελβετοί που ξεπλένουν το μαύρο χρήμα όλων των άλλων γι' αυτό και όλοι οι άλλοι τους αφήνουν στην ουδετερότητά τους. Με τα υπόλοιπα που γράφεις συμφωνώ.
  • 0
   0
   ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ!!!
   ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΄ΜΕΙΣ, ΕΝΩ ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΑ!!!
   • 0
    0
    και οι πόλεμοι δικοί τους είναι….εμείς το μόνο πόλεμο που μπορούμε να κάνουμε είναι μεταξύ μας, όπως κάνουν όλοι οι λαοί. Μόνο εμφύλιοι υπάρχουν…..αυτοί βομβαρδίζουν και φευγουν.
 22. 0
  0
  Νικο και λοιποι…….

  η τελευταια φορα που ελευθερα επερναν αποφασεις οι ελληνες ηταν αιωνες πριν…..επι Αλεξανδρου ηταν η τελευταια φορα…..

  τοτε αποφασισαμε να δεικουμε σε ολη τη γη τα φωτα μας……..γνωριζαμε τις συνεπειες……….


  τωρα ειναι αλλιως τα πραγματα και προσωπικα πιστευω οτι μονο απο θεια παρεμβαση μπορει να σωθει η παρτιδα…..

  Υποχθονια παιζεται το παιχνιδι απο το βυζαντιο και μετα…..με κρυφα χαρτια και πολλους εφιαλτες και το 21. και το 40……..

  Γνωριζες οτι τα πυρομαχικα που ειχαν στηλει οι "συμμαχoi" στονν μεταξα ηταν παραγεμισμενα ετσι ωστε να σκανε κατα την πυροδοτηση και να σαμποταρουν τους ελληνες που δεν επαιζαν το παιχνιδι τους;;

  ο μεταξας τα αδειαζε στην αθηνα και τα πηγαινε με τη σωστη γεμηση στο μετοπο……θελει πολυ μυαλο για να τους την κανουμε……..

  γ αυτο τον υπιαν τωτε χωρις να το περιμενουν…..

  τωρα;;;τωρα τι;;;ετοιμοι ειμαστε ολοι….το θεμα ειναι τι συντεταγμενες θα ακολουθησει το μυαλο μας….

  γιατι θυσια συμαινει να γνωριζεις τις συνεπειες και να πραττεις τα δυσκολα….

  ο Αχιλλεας νομιζεις οτι ειχε ορεξη να τραβιεται στην τροια;;

  η μηπως ηθελε να γινει ηρωας μετα θανατο;;

  απλα ηξερε γιατι και πως και οτι μονο μεσω αυτου πεφτει η τροια…..

  οποιαδηποτε θυσια χωρις να γνωριζεις τις συνεπειες τη θεωρω μαλακια…..

  ακομα και ο τρομερος Αχιλλεας αν δεν γνωριζε τις παραμετρους το ποιο πιθανο ηταν να καθοταν σπιτι του…..
 23. 0
  0
  Αν κρινω απο το περιβαλλον, μου ειμαστε 3 (που ασπαζομαστε τις αποψεις του stranger) προς 30 που …αδημονουν να δουν τον Τσιπρα πρωθυπουργο! Αν το βαλω αυτο σε μεγαλυτερη κλιμακα, δυστυχως τα προγνωστικα ειναι μαυρα. Διοτι δεν εχω τον Τσιπρα- και τον καθε Τσιπρα – να διαθετει το τσαγανο η και τη νοημοσυνη αν θες, να ελευθερωσει την Ελλαδα αποδεσμευοντας την απο τον καθε ντ@β@τζη… Εν ολιγοις, τη κατσαμε…
  • 0
   0
   Ενω αν υποστηριξουμε την καταραμενη και πουλημενη
   δεξια τοτε θα σωθουμε εεε;;;;
   • 0
    0
    μην κολας εκει βρε παιδι μου δεν ειπε αυτο ο ανθρωπος.Απλα τον Τσιπρα προοριζουν για πρωθυπουργο τωρα,αυτος προηγειται.
 24. 0
  0
  Ελεγε ενας θυμοσοφος παλια:λαος απο σκουπιδια,ποιος να πεσει τωρα στο ζαλογγο ρε; οι σημερνες πουτανες η οι αφερφες η οι γονεις τους ;που βγαλαν τετοιους και τετοιες;η φυλακη θα γκρεμιστει απο σεισμο και θα βγουμε και εμεις εξω οπως οι αλλοι,μερα θα γινει και το ξεκαθαρισμα του λαου μας αυτο που δεν εκανε ο κολοκοτρωνης,φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους
 25. 0
  0
  πραγματι το νοιοθω θα παει θεμα επιβιωσης…τι θα γινει ομως με τους παστωμενους συνελληνες σε πενταωροφες πολυκατικοιες??αραγε ποσο εχουν απομακρυνθει απο τις,,ΑΞΙΕΣ μας??και ξερεις κατι??εχω αρχισει πλεον να αισθανομαι και εγω στηνυπαιθρο λιιιγο στριμωγμενος και περικυκλωμενος απο κεραιες που ολο και μας κυκλωνουν,,πολοι απο τους παστωμενους μπορουν να βοηθηθουν λιγο ισως αν κανουν μια βολτα στο χωριο που εγκαταλειψαν,,,μια βολτα για ενα τσιγαρο στο εκλησακι του,,αη λια του χωριουτους(αγροικας
 26. 0
  0
  Το αρθρο καταπληκτικο!!

  Τι γινεται ομως με την υλοποιηση????

  Καλες και αριστες οι ιδεες ,και απαραιτητες απο 'κει θα ξεκινησει η πραγματωση……….
  αλλα επειδη λιγα μπορεις να κανεις για να αλλαξεις την νοοτροπια των αλλων οι παραπανω διαπιστωσεις παραμενουν ……ΩΡΑΙΑ ΑΡΘΡΑ !!
  Ενα ειναι σιγουρο ( οι περισσοτεροι εδω μεσα το ξερουν) δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα εκτος απο τον εαυτο σου…….. και αυτο ακομη πολυ ,πολυ δυσκολα!!.

  Τι θα βοηθουσε λοιπον στην συγκεκριμενη περιπτωση περισσοτερο ,αληθεις διαπιστωσεις η σαφεστερες οδηγιες προσωπικης αφυπνισης -εξελιξης…….και μεσα απο αυτην σωστης και θαρραλεας δρασης??

  Αθηνα

 27. 0
  0
  OPIOS KAI 8A KIBERNISEI STO MELON THN ELADA EINAI YPOXREOMENOS NA SINEXISEI THN EIDIA POLITIKH!!!KAI NA AFISOUN THN KOROIDIA(OLA TA KOMMATA POU SINERGASOUNTE EDO KAI 5 XRONIA!!)AFTA POU EI8ELAN APO TON ELLHNIKO LAO TA PIRAN SE 5 XRONIA(TO AKRIBO EURO)!!MONO O EIDIOS O ELLHNIKOS LAOS MPORESE NA SOSEI THN ELADA SE 5 XRONIA ME MEGALES 8ISIES!!KANEIS ALOS!!TORA AS GINOUME TA LOPI THS DRAXMHS ME NEA ARXI KAI DEN PREPI NA AFISOUME NA SINEXISOUN PALI ME PELATIAKI SXESEIS TA KOMMATA GIA KOMMATIKO OFELOS EAN 8ELOUME PRAGMATIKA NA ALAKSI H ELADA KAI GIA TA PAIDIA MAS!!TA KOMMATA EINAI AKRIBOPLIROMENES EPIXIRISEIS GIA TON ELLHNIKO LAO,KARELES,PRONOMIA KAI KALO MIS8O!!PREPI EPITELOS NA KSIPNISOUME MAKRIA APO TA KOMMATA OLOI 8ELOUN DI8EN NA MAS SOSOUN(E8NIKH SOTIRIA)!!
 28. 0
  0
  με λίγα λόγια, υπέροχο…. και συμφωνώ…
 29. 0
  0
  ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ …ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΑΣ…ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΖΩΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ…
  ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ…ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΑ CONNE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΜΑ????ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΣΟ??ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ????ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΌΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ???Κ.Ο.Κ
  Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ…ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ…ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ….ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΡΓΗΓΟΣ..ΑΛΛΑ ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ….ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ….ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ..( ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ , ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΣΟΥ ) Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ…ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ….( ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ BULLING, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ Η Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ ΚΛΠ ΚΛΠ )
  ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ….ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΟΔΟΥΣ??? ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ….
  Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ….ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ……!!!!!
  ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ….ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ…
  • 0
   0
   ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΞΕΧΑΣΕ ΘΕΟ,ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΜΙΛΛΑΣ,ΞΕΧΑΣΕ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ,ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ,ΞΕΧΑΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΖΩΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΜΟΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ. ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΜΠΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΠΕ:'ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ!ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΕΠΕΡΑΣΩ,ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ…..
   (ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ?ΕΚΠΕΣΩΝ ΑΓΓΕΛΟΣ……)
   ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ,ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ,ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ,ΟΤΙ "ΝΑ ΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ","ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΥΦΗ",ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΕΤΟΙΜΑ ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ….."
   ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ…..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ.Η ΚΡΙΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ…..
  • 0
   0
   Πολύ καλό το σχόλιο σου φίλε μου. Συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου! Σε ένα μόνο διαφωνώ. Δεν είναι αυτοί που μας κυβερνούν ο καθρέφτης μας. Εμείς είμαστε το είδωλο! Οι εξουσίες εκπαιδευουν τους λαούς και τους κάνουν σαν τα μούτρα τους. Ποτέ δεν θα πεις σε έναν γονιό ότι έγινε σαν το παιδί του. Αντίθετα λέμε "κατά μάνα κατά κύρη, κατά γιό και θυγατέρα. Τα παιδιά ΜΟΙΆΖΟΥΝ στο γονιό και αντίστοιχα οι λαοί στις κυβερνήσεις τους! Ο εκπαιδευτής διαμορφώνει τον εκπαιδευομενο και ΌΧΙ το αντίθετο! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΆΝΑΜΕ ΈΤΣΙ, ΑΥΤΟΊ ΜΑΣ ΈΚΑΝΑΝ! Πρέπει να σταματήσουμε το ενοχικό σύνδρομο που μας κατατρέχει γιατί οι τύψεις που μας φόρτωσαν δεν μας αφήνουν να αντιδράσουμε και να αλλάξουμε!
 30. 0
  0
  Πως ειναι καταπληκτικο το αρθρο ρε παιδια, αφου ειναι απλα μια επαναληψη των προφητειων με αλλα λογια. Τα ξεραμε αυτα, κι οποιος παρακολουθει γεγονοτα, επισης ξερει οτι πλεον ειμαστε πολυ κοντα…

  Το σημαντικο της υποθεσης πλεον, δεν ειναι το πως θα γινουν, αλλα το τι κανουμε τωρα: Μετανοια, προσευχη, προετοιμασια, συμφιλιωση με τους συνανθρωπους μας. Οποιος νομιζει οτι θα την βγαλει καθαρη μονος, ειναι γελασμενος…
 31. 0
  0
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΟΚΕΡ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ …. ΜΟΝΟΝ ΤΖΟΟΥΚ … ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΑΜΑΘΕΙΑ … ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΛΘΕΙΑ …. ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΕΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΟΝ ΧΡΟΝΙΚΟ …. http://www.hellinon.net/NeesSelides/ParioXroniko.htm . ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΩΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ … ΝΟΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΗΔΕΝΙΣΑΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ … ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ … Η ΧΘΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ , ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ … Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΑΡΧΑΙΟΣ , Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΙΝΕΤΑΙ . ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ , ΠΡΟ ΦΥΤΕΙΕΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΣΙΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΘΡΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΓΕΝΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ … Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ,Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ , Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ , Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ , Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ , Ο ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ , Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ , Ο ΔΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΜΑΖΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ , ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ . ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ , ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ , ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΟΥΛΗΣΙΝ … ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑ ΕΛΘΟΝ ΜΑΣ , ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΣΠΙΘΑ , ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡ … ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ , ΓΙΑΤΙ ? ΠΟΙΟΙ ΦΙΔΕΜΠΟΡΟΙ ? ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΥΘΩΝ ? ΓΙΑΤΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΧΘΩΝΟΣ ΕΩΣ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ? … ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑῘΔΗ ( ΑΟΡΑΤΟ ) ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ?… ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΑΣΤΡΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ , ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ..( ΙΛΛΙΑΣ ) … ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ … ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ….
  • 0
   0
   ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!++++++++++++++++++++++++
  • 0
   0
   +++++++Γηράσκω αει διδασκόμενος,ότι και να μαθαίνουμε ποτέ δεν είναι αρκετό,πάντα κάποιος θα μας εκπλύση,πάντα κάτι θα μας αποδεικνύει ότι δεν ξέρουμε τπτ.Να σαι καλά για την επιγραφή,είναι κατατοπιστική,πιθανών να υπάρχουν κάποιες ανακρίβειες στις χρονολόγησεις ε?π.χ. ο Δευκαλίων δεν νομίζω να είναι του 1300-1200 Π.Χ. όπως λέει αλλά λογικά να είναι στο ηφαίστειο της Σαντορίνης 1700 π.χ.
  • 0
   0
   Κατω τα χερια απο τον φιδεμπορο τον κυρ Βασιλη…
 32. 0
  0
  Συγχαρητηρια Stranger,πολυ ωραιο αρθρο.Κατα ποσο ομως εξαρταται πλεον απο μας τους πολιτες το μελλον της Ελλαδας;Οτι και να ψηφησουμε,αυτοι θα πουνε οτι βγηκε αυτος που ειναι δρομολογημενος.Τι μπορουμε πλεον να κανουμε;Ολοι ανησυχουν και κανεις δεν κουνιεται,ενας μπροσταρης να βγει και να ξεσηκωθει ολος ο κοσμος.Αλλα και παλι δεν ξερω γιατι οι πολιτες γινανε τοσο παθητικοι,λες και τη βρισκουν.Κριμα για την Ελλαδα μας,κριμα για τις μελλοντικες γενιες,φοβαμαι οτι μεχρι εδω ηταν.
 33. 0
  0
  Μπραβο Νικο
 34. 0
  0
  Boitha Ag. Nikola mou… tha boithiso alla kane kai si koupia!
  Opos ta les einai! Anti na prospathoume na vgaloume ious apo ipologistes pou
  einai ena soro kai ginontai kathe ligo kai ligaki parapano,
  as kanoume ena format kai as prospathisoume ena alo isos palio programa pou
  isos na min exei ola auta pou einai standard sto simerino kosmo alla pio stathero.
  Piso sta 50 kai 500 xronia… giati asxima tha itan? Na dinoume perisotero simasia stin Oikogenia, sta paidia mas, ston theo k.a. Epidi tha idroname perisotero gia ena piato fagito? Ti foboumaste? Oti den tha paroume to iphone7?
  Min ksexname omos oti kapia tetia kinisi tha ekmetalefti kai o gitonas gia na ksanakaei
  auta pou ekane. Einai grafto!
  Kai kati pou einai sigouro akoma: Tha arxisei san Ntomino kai tha parei kai alles xores mazi. Dosame fos… kairos na to sbisoume.
 35. 0
  0
  σε διαβασα νικο.εισαι μεσα για μεσα κορωνα.νιωθω ο θορυβος μεσα στο κεφαλι μου ειναι μεγαλος.τα αυτια μου βουιζουν εδω και μερες.δεν το ενιωσα ποτε τοσο εντονα οσο το τελευταιο 40 ημερο.θελω τη πατριδα μου πισω εστω και αν χρειαστει να γρατσουναω με την αξινα τη γη για να επιβιωσω.δεν μπορω να δεχτω ομως με τιποτα αυτα που θελουν να μας κανουν.αν εχω ψυχη θα φανει.αν οχι στο καιαδα.φοβαμαι να πεθανω αργα και βασανιστικα. δεν φοβαμαι ομως να πεθανω στο πεδιο της μαχης. σωτηρης γυθειο.
 36. 0
  0
  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΛΟΥΛΟΥΔΟΠΟΛΕΜΟ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ………………..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΣ.


  ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ Ο κυριος ΝΕΣΤΟΡΑΣ
 37. 0
  0
  Η μόνη φορά που είδα αρκετά ΣΧΟΛΙΑ που αξίζει να τα διαβάσει κάποιος.
  Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι επιτέλους έστω και ολίγιστοι παίρνουν μπρος, ή τώρα τους ήρθε να εκφραστούν ή τους ταρακούνησαν όσα έγραψε ο Νίκος.
  Όπως και να 'χει όμως, πραγματικά χαίρομαι γι' αυτό.

  Όμως και πάλι …. πως να το κάνουμε,
  πρέπει να δούμε την μαύρη αλήθεια,
  μας αρέσει δεν μας αρέσει.

  Τούτο σημαίνει ότι,
  όσοι είναι πάνω από είκοσι χρόνων,
  και έχουν πάρει κάτι μυρωδιά, στην ουσία,
  αποτελούν μόνο ένα μικρό ψίχουλο,
  μια και μοναδική μύγα μέσα σ' ένα καζάνι γάλα.

  Δυστυχώς φίλοι μου,
  όσο γρηγορότερα το καταλάβουμε τόσο καλύτερα.

  Για τους μικρότερους δεν μπορώ να πω το ποσοστό,
  αλλά
  αφού τους έπλασαν
  οι δικές μας σκατογενιές
  σίγουρα δεν μπορεί να είναι
  κάτι ιδιαίτερο.

  Νικόλα
  αν και όσα λες είναι χιλιοειπωμένα,
  πραγματικά χαίρομαι γιατί είναι η πρώτη φορά
  που μίλησες απλά και ξεκάθαρα.

  Ξέρω ότι έχεις και μπορείς πολλά να πεις
  ΑΠΛΑ
  άσε τους γρίφους και μίλα ξεκάθαρα,
  όπως το 'κανες σήμερα,
  ίσως ξεκουνήσει κάνα γελάδι ακόμη.


  Αλλά ας πω για μερικά την …. άποψή μου:

  1. Με αυτόν τον κατιμά που ζει εδώ – τύποις Έλληνες –
  Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο,
  έστω και αν βρεθεί … αρχηγός,
  να στηθεί πραγματική Ελλάδα,
  όσο το παγκόσμιο σκηνικό παραμένει ως έχει,
  γιατί το πράγμα είναι πολύ δυσανάλογο.

  Η μαγιά είναι πολύ λίγη, για τέτοιο εγχείρημα,
  το μίγμα δεν πήζει με τίποτε !

  2. Ξεχάστε Δημοκρατίες και άλλα μπαρμπούτσαλα,
  αυτά είναι μόνο για να συνεχίσουν τα γελαδοπρόβατα να βόσκουν αμέριμνα.

  Διαβάστε όσα τουλάχιστον έχουν διασωθεί
  από Πλάτωνα και Αριστοτέλη για τα πολιτεύματα.

  Τόσο μαλάκες και ηλίθιοι λέτε να ήσαν οι
  Λάκωνες, οι Κρήτες, οι Ελληνοκαρχηδόνιοι και λοιποί
  που εφήρμοζαν ΤΡΙΠΛΟ πολίτευμα ;

  Ποτέ σας δεν ακούσατε το
  "Δημοκρατία = Πόλεως Νόσημα" ;
  Γιατί διάολο το έλεγε εκείνος ο έρημος Σωκράτης ;


  3. Και ΝΑΙ οι Έλληνες έχουν να παίξουν σπουδαίο ρόλο,
  – ΟΧΙ βέβαια τα γιδοπρόβατα αυτού του τόπου-
  ΑΛΛΑ αυτό θα γίνει ως ακολούθως :

  α. Πρώτα θα πρωτοστατήσουν στο σπάσιμο του αποστήματος
  (αργότερα θα μιλήσουμε γι' αυτό)

  β. Κατόπιν θα στήσουν την ΝΕΑ ΕΛ-ΛΑΣ
  και θα ηγηθούν παγκοσμίως,
  αφού μαζέψουν κάτω από τα μπαϊράκια τους,
  όσους Έλληνες – άσχετα το που ζουν σήμερα-
  και θα ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ στην ανθρωπότητα,
  για μια ακόμα φορά το ΦΩΣ.


  Όσοι ανανήψαντες
  Έρρωσθε και Ευδαιμονείτε !!!!!!!!!


  Αυτά ………..
  • 0
   0
   ΣΩΣΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

   ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ Η

   ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ .

  • 0
   0
   Ποτε θα μιλησεις για το σπασιμο του αποστηματος, αν επιτρεπεται;
  • 0
   0
   Παρα πολυ σωστος στις παρατηρησεις σου.
   Προσωπικα, πιστευω, οτι συντομα 2,5 περιπου εκ. Ελληνες θα ειναι και με την βουλα τρομοκρατες με την αυθεντικη εννοια για τα τοπικα συμφεροντα αλλα και για την ΕΕ και την USA.
   Tετοια ενεργή τρομοκρατικη οργανωση δεν θα εχει ξαναδει η Ιστορία.
 38. 0
  0
  ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ?… ΣΕΛΙΔΑ 75-80 ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ HIV-1 KAI ΑΛΛΩΝ … ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ … http://sandiego.indymedia.org/media/2006/10/119694.pdf …. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΖΟΚΕΡ …. Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 2002 ,ΜΑ…. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ , ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΗΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ … ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΧΕΣΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ , ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ….
 39. 0
  0
  «…γιατι υπάρχει πίσω από το πανι ένας κρυφός Τζόκερ …τεεεραααστιιιοοος !«

  Τεράστιος ναι, κρυφός όχι.
  Μας τα έχουνε πει & δείξει σχεδόν όλα (Πρωτόκολλα Σοφών, Agenda 21, HOLLY-wood, προφητείες στα μέτρα τους κλπ)
  http://www.youtube.com/watch?v=1f74pJTqoNQ

  «….μια από τα ίδια θα κάνει …. θέλει δεν θέλει!«
  Δείτε με τα μάτια σας τις 17 ρήτρες που "κρύβει" το Μνημόνιο! Έχουν, ΗΔΗ, υπογράψει την οριστική καταδίκη των Ελλήνων (Το ΧΩΝΙ αυτή την Κυριακή)

  «σου λέω χρόνια ότι το πρόβλημα είναι πιο μεγάλο ..πολύ πιο μεγάλο!«
  http://www.katohika.gr/2014/10/des-to-video-ellhna.html#more

  «έρχεται σίγουρος εκβιασμός στον επόμενο πρωθυπουργό«
  Όταν αυτός «επισκέπτεται« όλα τα ιερατεία θρησκευτικά & πολιτικά, για να πάρει το χρίσμα & το δαχτυλίδι της ΕΞ-ΟΥΣΙΑΣ, είναι σίγουρο, πως έχει ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ τους ΟΡΟΥΣ τους.

  «Η ουσία είναι να φέρουν την νέα παγκόσμια τάξη , τους νέους χάρτες και την νέα μοιρασιά της πίτας …«
  Εδώ βρίσκεται ΟΛΗ η ΟΥΣΙΑ.
  Πράγματι, το μόνο «χωριό« που του επιτρέψαν (σχεδιάσαν) να μείνει ανεξάρτητο είναι η Ελβετία / θησαυροφυλάκιό τους.
  Η θαυμαστή μοίρα της δικής μας Πατρίδας είχε πάντα ως Μήτρα / Πυρίνα το …Αιγαίο-βουνό, την Αιγαιίδα
  http://www.greekvoyager.com/pagesgr/greece-aegeis.html
  & ο χώρος αυτός υπήρξε πάντα το …μήλον της Έριδος για τους εκάστοτε επικυρίαρχους, που θέλαν να ελέγξουν Ανατολή & Δύση.
  Οι δυο αετοί του Διός πάνω απ` τους Δελφούς συναντήθηκαν & ορίστηκε εκεί ο Ομφαλός της Γης.
  Η ΕΞ-ΟΥΣΙΑ αυτούς τους αετούς επέλεξε για να συμβολίζεται ΔΙΑ-χρονικά & ο Ιερός χώρος των Δελφών έγινε πεδίον μαχών από τους πρώτους επικυρίαρχους της Ιστορίας, τους Ρωμαίους, που γίναν & οι πρώτοι διδάξαντες της βαρβαρικής καταπάτησης & κλοπής πλούτου, εδαφών & ιδεών.
  Το …Γαλατικό χωριό του Αστερίξ αντιστάθηκε, όπως αντιστάθηκε πάντοτε & η Ψυχή του Έλληνα σε κάθε επίδοξο κατακτητή.
  Την «Γαλατική« Νοοτροπία απεχθάνεται ο όποιος κατακτητής, γιατί ξέρει να ξεσκεπάζει τα σχέδιά του & να επηρεάζει, ίσως & άλλους πιο …βραδύνοες λαούς.

  «Αν δεν δούμε το δάσος του μέλλοντος όλου του πλανήτη είμαστε καταδικασμένοι να έχουμε τεράστιες απώλειες και μετά να έχουμε νέους δικτάτορες να διοικούν τον ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ πια νέο πολιτισμό!«
  Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Το δάσος ολόκληρο κινδυνεύει, σήμερα, να γίνει Παρανάλωμα Πυρός στην μανία των αχόρταγων «Αγορών«. Οι έμποροι των Εθνών δεν είχαν ποτέ …ιερό & όσιο. Το μότο τους ήταν & είναι «…& Γαία πυρί μειχθήτω (ας έρθουν όλα τα πάνω κάτω)
  http://users.sch.gr/ikomninou/ancient%20modern%20Greek.htm

  «ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ!«
  Σωστά, θα γίνουμε, όμως, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ & πραγματικά ΕΛΛΗΝΕΣ ξανά, εάν, έστω & τώρα, ΑΝΑ-βαπτιστούμε στα Ελληνικά Νάματα / Νοήματα του δικού μας DNA / ΔΑΝΑΗς / ΔΙΑΝΟΙΑς.
  http://ramafa.gr/books.html
  Την πραγματική Δύναμη για σωστή αντίσταση & επιβίωση ημών όλων των ΑΝΘΡΩΠΩΝ & του ΈΘΝΟΥΣ μας, θα την βρούμε, αν την αναζητήσουμε στην …ΚΝΩΣΩ (KNOW) / ΓΝΩΣΗ, διότι …Οὐκ ἐπ’ ἄρτῳ μόνῳ ζήσεται ἄνθρωπος.
  http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/commitees/worship/stavropoulos_trofi.pdf

  & έχουμε αργήσει πολύ
 40. 0
  0
  Νομίζω οτι πρεπει να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα.
  ο Ιησους Χριστος μας διδαξε οτι η βασιλεια του δεν ειναι σε αυτον τον κοσμο. συμφωνοι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αυτον τον κοσμο πρεπει να τον παραδοσουμε αμαχητι και το μονο που να κανουμε ειναι μονο προσευχες. αυτη η μοιρολατρικη – καρμικη νοοτροπια αφηνει το πεδιο ελευθερο για την εξουσια να αλωνιζει. ( ο θεος θα μας σωσει, εχω κακο καρμα, αμαρτιες γονεων παιδευουν τα παιδια τους κλπ). εξαλου και ο Χριστος πηρε καποια στιγμη το μαστιγιο δειχνοντας με την πραξη του το λογικο οριο μεταξυ στωικισμου και δρασης. ο πολιτης οπλιτης προσευχεται στον θεο, σε οποιον θεο πιστευει και μετα παιρνει τα αρματα γιατι δεν προσευχηθηκε στον θεο για να δρασει ο θεος, αλλα για να του δωσει την δυναμη και το κουραγιο να δρασει ο ιδιος σαν οπλιτης για την ελευθερια την αληθεια και την δικαιοσυνη. συν αθηνα και χειρα κινει. ολα τα αλλα ειναι……..
  το δευτερο ειναι οτι κατα την αποψη μου επιβληθηκε στον ελληνα μια προτεσταντικης φυσεως νοοτροπια του στυλ να περναω εγω καλα και οι υπολοιποι να πανε να …………
  αυτο ηταν εναντια στην κατα βαση ομαδικη ελληνικη κοινωνια. επρεπε ομως να το δοκιμασουμε για να το απομυθοποιησουμε. αυτην την περιοδο πιστευω αντιλαμβανομαστε το οτι οταν ολοι περναγαμε καλα περναγε και ο καθενας μας καλυτερα. δοκιμασαμε τον ατομισμο και διαπιστωσαμε οτι μας οδηγει στον καννιβαλισμο και αυτο τελικα ειναι κατι που δεν μας ταιριαζει στο συνολο μας. εξαιρεσεις θα υπαρχουν αλλα πιστευω στην συντριπτικη πλειοψηφια ο ελληνικος λαος εχει μεγαλυτερη αγαπη για τον συν-ανθρωπο απο οτι οι υπολοιποι λαοι.
  laonikos
 41. 0
  0
  Πολυ ωραιο αρθρο!! Με μεγαλες αληθειες! Μακαρι ολοι να σκεφτομασταν ετσι.
 42. 0
  0
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ.
  ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ.ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΤΠ ΘΗΡΙΑ…..Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ.ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΣΓΚΡΙΣΕΙΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΩΝ ΚΑΙ ΚΕΦΤΕΔΩΝ….KAI KYΡΙΩΣ ΑΡΧΙΠΑΡΤΑΚΙΔΩΝ;)
 43. 0
  0
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ , ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ , ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ . ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ . ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΔΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ…ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ . ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ . ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ . ΔΙΚΑΙΟ ΚΙ ΑΤΣΑΛΙ .
 44. 0
  0
  ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ, ΦΙΛΕ!!!
  ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 45. 0
  0
  ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΙΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΛΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΕΙΑ…..?

  ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.
  • 0
   0
   ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΣ , ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ .
  • 0
   0
   Επαναλαμβάνω σχόλιό μου από… http://www.katohika.gr/2014/08/afieromeno-se-olous-tous-epi-misthosi-afipnistes-tis-xoras.html
   περί Εχετλαίου.

   http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=5605
   http://www.logiosermis.net/2011/03/blog-post_461.html#
   http://www.hellasforce.com/blog/ta-paraxena-fenomena-sti-machi-tou-marathona/

   ο μυθικός Ήρωας Έχετλος ή Εχετλαίος
   ΕΧΕ-ΤΛΟΣ = ο (ΕΧΕ) ΕΧΩΝ (ΤΛΟΣ) ΤΕΛΟΣ / σκοπόν, ο ΤΕΛΕΙΟΣ.

   ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ είναι η αρχική Ε Εκτεινομένη Δύναμις, που εδώ στα ΧΕ Χοϊκά Εκτείνεται, ώστε να Τ σΤερεώσει, τις ΛΑΙΟς Λ ηλενέργειες, τις ΑΙ Αιωνίως κατερχόμενες δια Ι ακτινοβολιών, σε Ο περιορισμένο χώρΟ (εδώ, το σημείο της μάχης του Μαραθώνα).

   Είτε επρόκειτο για (φάσμα) όραμα του Επίζηλου του Κουφαγόρου (βλέπε & παρουσία Θησέως, Πανός, Ηρακλέους, Αθηνάς… ή αργότερα, της Υπερμάχου Στρατηγού…), είτε για φυσικό φαινόμενο (αστραπή, ή αντανάκλαση όπλων & πανοπλίας) μιλάμε για φαινόμενο ΛΟΣ ή ΛΑΙΟΣ δηλ φωτεινό τόσο πολύ, που …τύφλωσε τον Επίζηλο, αυτόπτη μάρτυρα.
   Ο Ηρόδοτος καταγράφει, 50 χρόνια αργότερα, την ιστορία της Μάχης & ο Παυσανίας στο "Ελλάδος περιήγησις / Αττικά" παρουσιάζει την …ΖΗΛ-ευτή εμπειρία του Επι-ΖΗΛΟΥ, που βρήκε & αποτυπωμένη στην Ποικίλη Στοά των Αθηνών.

   ἐχέτλη, ἡ (Αρχ.)
   η λαβή τού αρότρου («ἄκρον ἐχέτλης χειρὶ λαβών», Ησίοδ.).
   [ΕΤΥΜΟΛ. < *εχέ-θλη, με ανομοίωση τών δασέων < θ. εχε-* τού έχω (I)

   EXEΘΛΗ = (ΕΧΕ) ΕΧΕΙ (ΘΛΗ) ΘΗΛΙΑ & εκτελεί (ΕΘΛΗ) ΑΘΛΗ
   ΕΧΕ(Θ)ΤΛΗ είναι η Ε αρχική Εκτεινομένη Δύναμις, που εδώ στα ΧΕ Χοϊκά Εκτείνεται, ώστε να Θ Θεαθεί φυσικώς & να Τ σΤερεωθεί, μέσω της ΛΗ ηΛιακής Η διπλής καθόδου των ηλενεργειών, να γίνει Η φανερή / θεάσιμη.
   http://ramafa.gr/pinakas1.html


   Όπως & νά `χει…
   το επιτάφιο επίγραμμα του Σιμωνίδη του Κείου: «Ελληνων προμαχούντες Αθηναίοι Μαραθώνι χρυσοφόρων Μήδων εστόρεσαν δύναμιν» («Πρόμαχοι των Ελλήνων οι Αθηναίοι στον Μαραθώνα ταπείνωσαν τη δύναμη των χρυσοφορεμένων Μήδων»).
   & ήταν τότε, σαν τώρα, Αύγ.-Σεπτ. του 490 π.Χ.

   Συμπατριώτες, καιρός να …στορέσομεν & εμείς την δύναμιν των σημερινών χρυσοφόρων
   δανειστών & αρπάγων – ήγγικεν η ΩΡΑ.
   Πρώτο βήμα (ΑΘΛΟΣ μας) η γνώση & καλλιέργειά μας (αυτά, που πρώτα μας στερήσανε για να μας αποκόψουν από την συνέχεια της μεγαλειώδους Ιστορίας μας, από τις Ρίζες & την Συνοχή μας – για να τυφλώσουν τα μάτια της Καρδιάς μας & του Νοός).

   art
 46. 0
  0
  ΑΥΤΆΡΚΕΙΑ…

  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΏ!

  ΟΡΊΣΤΕ ΣΗΜΕΊΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΔΙΑΦΥΓΉΣ…

  ΜΆΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ..

  ΕΊΝΑΙ ΣΚΛΗΡΌ ΑΛΛΆ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ…

  ΦΎΓΕΤΕ…

  ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΊΣΟΝ ΕΠΙΒΊΩΣΗ ΧΩΡΊΣ ΕΜΑΣ…

  ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΩ … ΤΕΛΕΊΩΣΑΝ..

  ΦΑΕΘΩΝ

  ΓΑΊΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΘΕΊ Ε;

  Τ Ω Ρ Α

  ΒΑΛΕ ΦΩΤΙΆ

  ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ…

  Φ Ω Τ Ι Α

  ΤΙ …;;;;;;;;;;;;

  και όταν όλα αρχίσουν…

  απομονώνουμε την φωλεα…

  όχι αγνωστοι…

  δεν ξερεις ποιος θα είναι ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ!

  ΦΩΤΙΆ ΤΏΡΑ..

  ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙ…
 47. 0
  0
  Για να ερθουν ,τα πραγματα στα ισια τους ΘΕΛΟΥΜΕ 9αρι σεισμο και εναρξη πολεμου , μετα ισως απ ολο αυτο να υπαρξει καθαροτητα και φως αφου ολοι θα εχουμε ερθει αντιμετοπει με την αξια της ζωης
 48. 0
  0
  Πρώτη φορά διαβάζω σχόλια και αισθάνομαι ότι κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει ..
  Και αυτό είμαστε εμείς . Αρχίσαμε πια να καταλαβαίνουμε ποιά είναι η δύναμη μας και ποιές είναι οι αδυναμίες μας .Βασικό στοιχείο όταν πας στον πόλεμο με το θηρίο .Έχουμε πολλές διαφορές μεταξύ μας και μεταξύ δέκα Ελλήνων θα ακούσεις δέκα διαφορετικές γνώμες . Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό . Υπάρχουν μυαλά που παράγουν ιδέες αυτό είναι το καλό .Το κακό είναι ο εγωισμός μας . Η δική μου ιδέα είναι η καλύτερη λένε όλοι . Όταν θα σπάσει αυτός ο εγωισμός , όταν θα κλάψουμε πικρά για τις "αμαρτίες " μας και μετα-νοήσουμε' δλδ αλλάξουμε μυαλά και δοκιμάσουμε την παλιά αλλά αλάνθαστη συνταγή όλοι για έναν και ένας για όλους , που λειτουργεί για μας τους Έλληνες μόνο μπροστά στο κίνδυνο, τότε έχουμε ελπίδες να σωθούμε .
  Δεν έχετε καμιά γνώση οι περισσότεροι για τι ακριβώς συμβαίνει στο βάθος του κήπου , εκεί όπου κρύβεται όλη η βρωμιά αυτού του παιχνιδιού που είναι πέρα και από τα ερπετά και τους άψυχους και όλους αυτούς που μας έχουν κατακρεουργήσει τόσες χιλιάδες χρόνια , τότε και μόνον τότε θα κατανοήσετε ποιό είναι ακριβώς η φυλακή και που είναι το κλειδί για το κελί σας .
  Έτσι λοιπόν με λίγα λόγια θα σας πω εγώ τι βλέπω . Βλέπω ανθρώπους φοβισμένους που ζουν στην μηχανικότητα του τύπου δράση -αντίδραση και αυτό το θεωρούν ζωή . Ζωή ίσον εμπειρία ψυχής . Και "αυτοί" θέλουν να ζείτε στην μηχανικότητα και έτσι να είστε για πάντα η τροφή που βάζουν στο τραπέζι τους για χιλιάδες χρόνια και το στομάχι¨' τους να είναι πάντα γεμάτο . Τι νομίζετε ότι ήρθε ο Ιησούς για να σας πει ? Ήρθε να πει ότι άνθρωπε δεν είσαι απλά ύλη αλλά είσαι θεός όταν βλέπεις τον εαυτό σου σαν θεό .Και αυτό το κάνει η γνώση και η πίστη . Αυτό το ξέρουν καλά οι Έλληνες . ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ !!! Μόνο οι Έλληνες . Γιατί η πατέντα είναι δικιά τους . Κάποιος τους έδωσε τα όπλα για να μάχονται την μηχανικότητα της ζωής . Να λένε 'αι σιχτίρ " ( εσαεί οικτίρω σε ) όταν ο κόμπος φτάνει στο χτένι !! Και ξαναμοιράζεται η τράπουλα . Το θέμα είναι πως θα ξαναμοιραστεί και πως θα είναι ο άνθρωπος που θα επιζήσει από αυτή την μάχη . Θα είναι αυτός που θα βαφτίσει πάλι τον κάθε άχρηστο , χειραγωγούμενο κουραμπιέ για σωτήρα του , αναμορφωτή , εθνάρχη ή θα καταλάβει ότι ο ίδιος είναι ο δημιουργός της δικής του πραγματικότητας ? Γιατί εαν είναι ο πρώτος θα ξαναπέσουμε στα ίδια . Μηχανικότητα , άνθρωποι ρομπότ, χειραγώγηση συνειδήσεων ,έλεγχος , πόνος , πόλεμος ,χαμένες ψυχές … Εαν όμως είναι ο δεύτερος τότε αλλάξαμε πραγματικά και μας αξίζει να ζήσουμε παράδεισο στην γη . Θα είμαστε πια σε συμφωνία με την απόφαση της Γαίας για όσους γνωρίζουν το λέω . Συγνώμη εαν για τους υπόλοιπους δεν γίνομαι κατανοητή άλλά όταν εσείς βλέπατε μπάλα εγώ έκανα κάτι περισσότερο επικοδομητικό . Έψαχνα , ρωτούσα , ανησυχούσα γιατί ήξερα ότι αυτό που ζω δεν μπορεί να είναι ζωή .. κάτι δεν ήξερα και αυτό έπρεπε να το βρω πάση θυσία !!! Έτσι λοιπόν όταν ζητάς σου δίνεται .
  Όταν θα έρθει η στιγμή ,θα αφήσω την προσωπική μου ευδαιμονία ,που δεν αφορά καθόλου το υλικό κομμάτι αυτού του κόσμου , μην ξεγελιέστε . Θα πολεμήσω και με όπλα αυτόν που θα έρθει να απειλήσει αυτούς που αγαπώ , τους δικούς μου ανθρώπους . Γιατί αγαπώ τους ανθρώπους ,δικούς μου και μη αλλά και την ΙΔΕΑ που λέγεται Ελ-λας . Και οι πολεμιστές του φωτός μάχονται πάντα για την Εστία τους . Εαν σβήσει αυτό το φως τότε δεν ξέρω τι άλλο έχει αξία να υπάρχει !!

  Μόνο η α-λήθεια σώζει και την αποκλειστικότητα της δεν την έχει κανείς .
  Έρρωσθε και ευδαιμονείται !!!

  Μια "πειραγμένη' …
 49. 0
  0
  μιλατε για πολεμο και καταστροφολογια
  ΑΡΑΓΕ ΕΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ???? ο αντιπαλος εκει μας ριχνει την μπλοφα του. οπως λεει και ο νικος στην σκακιέρα

  ΤΑ ΔΡΏΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΛΕΟ ΖΗΤΙΑΝΟ ΓΕΡΟ ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΤΟΞΟ και εκεινος έχοντας την παλια γνωση να αρχισει το ξεκαθαρισμα ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟ DNA TOΥΣ
  Ο οδυσσεας το ιδιο κολπο με την τροια εκανε και στο παλατι του ΑΠΛΑ ΑΛΆΛΑΞΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ απο φευγιο αντιπερισπασμου και αλογο και μπηκε στην τροια Στο παλατι του μπηκε γερος ανυμπορος
  ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ αυτο ειναι το πεδιο που ξερουν και αν το χασουν απλα διαλυθηκαν ΜΕΤΑ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ
  παντως το αλογο το ξερουν και το εφηρμωσαν σε εμας με το ευρω
  το φτωχος και αοπλος το κανουν σε εμας τωρα για εκδίκηση
  τις προφητειες τις προοθουν αυτοι ,αρα τις ξερουν και μας προθουν στην λουμπα για να απογοητευθουμε τελείως αφου εχουν στησει το παιχνιδι
  ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ και οταν αυτος ερχεται στο κατω κοσμο του παλατιου του ,του κατειλημμένου εκπαιδευει το σπερμα του πως να ερθουν στη γνωση φως και να ξαναπαρουν το βιος τους ΤΟΥ ΔΙΔΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ
  ΑΡΑ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥΣ
  ΟΣΟ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΤΕ
 50. 0
  0
  ΝΙΙΑΑΑΟΥΟΥ,,,,,,,,,,……………………………….
 51. 0
  0
  Πεταγομαι και διαβαζω καθε τοσο εδω μεσα διαφορα που γραφεις. Σε εχω κραξει στο παρελθον. Πρωτη φορα που γραφεις κατι που ΣΥΜΦΩΝΩ 100%.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί