20:10 - 27/11/2014

ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ για ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ . Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ

Κατά τό έτος έκείνο θ’ όνοίξη ό Κύριος τίς πύλες τών Ίνδιών πού έκλεισε ό βασιλιάς τών Μακεδόνων Άλέξανδρος.
Θά βγοϋν τότε απ’ έκεί οί έβδομηκοντα δύο βασιλείς μέ τόν λαό τους, τά λεγόμενα βδελυρά έθνη, πού είναι πιό σιχαμερά όπό κάθε άηδία καί δυσωδία.

Αύτά θά διασκορπισθοϋν σ’ ολο τόν κόσμο. Θά τρώνε ζωντανούς τούς άνθρώπους καί θά πίνουν τό αίμα τους. Θά καταβροχθίζουν έπίσης μέ μεγάλπ ηδoνή μύγες, βατράχους, σκυλιά καί κάθε άκαθαρσία. Άλλοίμονο στίς περιοχές, απ’ οπου θά περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, άς μην ύπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω δμως οτι θα ύπάρχουν.

‘Εκείνες οί ημερες θα σκοτεινιασουν, σάν νά θρηνούν στόν άέρα για οσα άποτροπιαστικά θό διαπράξουν έκείνα τά σιχαμερά έθνπ. Ό ήλιος θό γίνει σαν αίμα, ένώ n σελnνη κι ολα τό άστρα θά σκοτισθουν, καθώς θα τά βλέπουν έπανω οτή γη νά συναγωνίζωνται στην άκαθαρσία. Αύτοί οί λαοί θό κατασκαψουν τη γη, θά κάνουν όποχωρητηρια τό θυσιαστήριο, καί θά βάλουν τό αγια σκεύη σέ άτιμωτικη χρησι. Τότε οσοι θά κατοικουν οτήν Άσία, άς φύγουν στό νησιά τών Κυκλάδων -Γιατί τό ρυπαρά έθνη δέν θά πάνε.

Τι διαβασαμε μολις παραπανω; Οτι ο Μεγας Αλεξανδρος κατα την εκστρατεια του στα βαθη της Ασιας εκλεισε μεσα στην γη τα βδελυρα εθνη, τους Γωγ και τους Μαγωγ, σφραγιζοντας πυλες που τα κρατουσαν παγιδευμενα. Δεν ξερουμε βεβαια αν ο Αλεξανδρος ειχε αυτο σαν σκοπο ή απλα προεκυψε στην πορεια. Σημασια εχει οτι διαβαζουμε οτι αυτο εγινε και σιγουρα δεν ειναι τυχαιο γεγονος. Ας παρουμε τα πραγματα με την σειρα για να καταλαβουμε ολοι μας…

Τι μας λεει η αποκαλυψη για τις πυλες;

Καθώς λοιπόν θα οδεύει ο κόσμος προς το τέλος του θα ανοίξει ο Θεός (δια Αγγέλου Του) τις “ΠΥΛΕΣ”. Στην αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφ κ’ στιχ. 9. λέει “και ανέβησαν επί το πλάτος της γης”. Ανεβαίνει κάπου, κάποιος που είναι κάτω. Άρα η γη “Γωγ και Μαγώγ” (Αποκ. Ιωάνν. κ 8) βρίσκεται υπόγεια.

Στην Αποκάλυψη (Αποκ. Ιωάνν. θ 1-2-3) λέει “και εδόθη αυτώ η κλεις του φρέατος της αβύσσου και ήνοιξε το φρέαρ της αβύσσου και ανέβη καπνός εκ του φρέατος ως καπνός καμίνου καιομένης και εσκοτίσθη ο ήλιος και ο αήρ εκ του καπνού του φρέατος. Και εκ του καπνού εξήλθον ακρίδες εις την γην και εδόθη αυταίς εξουσία ως έχουσιν εξουσίαν οι σκορπιοί της γης”.

Βλέπουμε ότι ανοίγει το φρέαρ της αβύσσου και από τα έγκατα της γης βγαίνουν περίεργα όντα για να βασανίζουν τους αμαρτωλούς. (Αποκ. θ 7). “Και η φοβερά μορφή των δαιμονικών και κακοποιών αυτών όντων και ο τρομερός και πνευματικός οπλισμός των είναι όχι μόνον τρομακτικά και επιβλητικά αλλά και δελεαστικά”, Μας μιλά επομένως η Αποκάλυψη για περίεργα όντα, που εκτός από την τερατόμορφη όψη τους έχουν και “πνευματικό οπλισμό”, δηλαδή έχουν τη δυνατότητα δια της σκέψης και μόνο να ενεργούν.

Ποια ηταν η σχεση του Μεγαλου Αλεξανδρου με τις πυλες;

Συμφωνα με την προφητεια του Αγιου Ανδρεα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις “πύλες” που είχαν ανοίξει, με αποτέλεσμα αρκετοί από τα ρυπαρα εθνη να βγουν στην επιφάνεια. Η προφητεία μας μιλά επομένως για μία θεϊκή αποστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μόνον από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν ούτε κίναιδος, ούτε παιδεραστής, ούτε διεστραμένος, ούτε κατα συρροήν σφαγέας των λαών, αλλά ένας υπηρέτης του Θεού.

Μας μιλά επίσης ο Άγιος Ανδρέας για “ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συχασίας και δυσωδίας και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ’ ουρανόν”. Τα ρυπαρά λοιπόν έθνη, δεν ζουν “υπ’ ουρανόν”; Ζουν τώρα δηλαδή υπόγεια; Γιατί τονίζει ο Άγιος Ανδρέας ότι θα διασκορπισθούν στις χώρες κάτω από τον ουρανό;

Τι γνωριζουμε για τα “ρυπαρα εθνη” ή αλλιώς Γωγ και Μαγώγ;

Σύμφωνα λοιπόν με τις ελάχιστες δημοσιοποιημένες πηγες, που είναι η αρχαία ελληνική μυθιστορία, η Παλαιά Διαθήκη και ο απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ, κάποιοι … σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη (Γένεση, κεφ 6, 1-2), οι Ελοχίμ, παρά το θέλημα του Θεού συνεβρέθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων και δημιουργήθηκαν όντα, πλάσματα, ξεχωριστά μεν, αποκυήματα πράξεως ανομίας δε. Τα πλάσματα αυτά πολέμησαν μεταξύ τους και οι νικητές έκλεισαν τους ηττημένους στα “Τάρταρα”, σφραγίζοντας τους μέσα στη Γη με ειδικές “πύλες” που τίποτε δε μπορούσε θεωρητικά να τις ανοίξει. Οι νικητές παρεξετράπησαν παίζοντας το θεοί και θεές μεταξύ των ανθρώπων, αφού οι δυνάμεις τους και οι ικανότητές τους ήσαν υπεράνθρωπες. Έτσι σταδιακά περιορίστηκαν και οι τελευταίοι στο εσωτερικό της Γης.

Τα λεγόμενα “πρωτόκολλα των σοφών της Σιών” λένε: “όταν οι παλιοί κάτοικοι της Γης, (τα βδελυρά έθνη), θα πολεμήσουν με τους “καινούργιους” (ανθρώπους), τότε θα γίνει ένας πόλεμος που όμοιός του δεν ξανάγινε πάνω στον πλανήτη”.

Ο Αγιος Ανδρεας μας μιλαει για72 βασιλεις, πιθανοτατα για 72 ομαδες ανθρωπων…

Ποια ειναι η γη των Γωγ και Μαγωγ;

Οι υποχθόνιες χώρες που στεγάζουν όλους αυτούς, δηλαδή τα “ρυπαρά έθνη” στην Αποκάλυψη ονομάζονται γη των Γωγ και Μαγώγ. Ο Αγιος Ανδρεας μιλαει για “Ινδαλία” δηλαδη για την περιοχη της Ινδιας και πιθανοτατα και των Ιμαλαϊων ενω κατα αλλα βιβλια πυλες υπαρχουν και αλλου…

Τι γνωριζουμε για τις πυλες;

Οι “Πύλες” ήταν απαραβίαστες. Τα υπόγεια γένη, απόρρεια επιμειξιών με ανθρώπους αυξάνονταν και πληθύνονταν και μερικές από τις “πύλες” τύχαινε, πριν έλθει ο Χριστός να “ανοίγουν”. Τότε ξεχωριστοί άνθρωποι με πίστη στον ένα Θεό αναλάμβαναν το σφράγισμά τους. Το τελευταίο καταγεγραμμένο μάζεμα των “διαφυγόντων” “υποχθονίων” και το σφράγισμα των “πυλών” που είχαν ανοίξει είναι αυτό που διαβάζουμε στο κείμενο του Αγίου Ανδρέα.

Γνωριζουμε επισης απο κειμενο του 15ου αιωνα (το οποιο και κατεχω) του οποιου ο συγγραφεας παραμενει αγνωστος, οτι ο Αλεξανδρος εκλεισε τα βδελυρα εθνη με χαλκινες πυλες οι οποιες περιβαλλονταν απο “ασύγκριτον ύαλο”. Δηλαδη, επειδη ο χαλκος απο μονος του δεν ηταν αρκετος και μπορουσε να σπασει περιβληθηκε με ενα ειδος γυαλιου ασυγκριτου, που πιθανοτατα να σημαινει καποιο ειδος ενεργειακου πεδιου.

Ετσι οι πυλες περαμενουν σφραγισμενες μεχρι να ερθουν τα εσχατα χρονια και οπως ειδαμε παραπανω στην Αποκάλυψη να ανοιχθουν απο τον Αγγελο του Θεου. Να τονισω οτι υπαρχει στην κατοχη μου και κειμενο του 7ου αιωνα το οποιο δικαιωνει και επιβεβαιωνει και παλι τον Αγιο Ανδρεα, οτι δηλαδη ο Αλεξανδρος σφραγισε αυτες τις πυλες. Τα κειμενα αυτα ειναι στην διαθεση σας και εφοσον τα ζητησετε θα χαρω να τα μοιραστω μαζι σας.

Γιατι δεν γνωριζουμε κατι περισσοτερο για τις “πυλες”;

Κατ’ αρχήν για αυτές τις δραστηριότητες του Αλεξάνδρου ουδείς γνωρίζει, αφού όλα τα σχετικά αρχαία κείμενα αποκρύπτονται επιμελώς. Σας διαβεβαιώνω όμως, ότι υπάρχουν πολλές πηγές που μας μιλούν για τις “πύλες”. Τα γραπτά αυτά όμως κρύβονται καλά σε βιβλιοθήκες στα Ιεροσόλυμα, το Βατικανό, τη Νεβάδα και τη Μακεδονία….

Τι γνωρίζουμε για τις πύλες;(Περισσότερα)

Οι “Πύλες” ήταν απαραβίαστες. Τα υπόγεια γένη, απόρροια επιμειξιών με ανθρώπους αυξάνονταν και πληθύνονταν και μερικές από τις “πύλες” τύχαινε, πριν έλθει ο Χριστός να “ανοίγουν”. Τότε ξεχωριστοί άνθρωποι με πίστη στον ένα Θεό αναλάμβαναν το σφράγισμά τους. Το τελευταίο καταγεγραμμένο μάζεμα των “διαφυγόντων” “υποχθονίων” και το σφράγισμα των “πυλών” που είχαν ανοίξει είναι αυτό που διαβάζουμε στο κείμενο του Αγίου Ανδρέα.

Γνωρίζουμε επίσης από κείμενο του 15ου αιώνα του οποίου ο συγγραφείς παραμένει άγνωστος, ότι ο Αλέξανδρος έκλεισε τα βδελυρά έθνη με χάλκινες πύλες οι οποίες περιβάλλονταν από “ασύγκριτον ύαλο”. Δηλαδή, επειδή ο χαλκός από μόνος του δεν ήταν αρκετός και μπορούσε να σπάσει περιβλήθηκε με ένα είδος γυαλιού ασύγκριτου, που πιθανότατα να σημαίνει κάποιο είδος ενεργειακού πεδίου.

Έτσι οι πύλες παραμένουν σφραγισμένες μέχρι να έρθουν τα έσχατα χρονιά και όπως είδαμε παραπάνω στην Αποκάλυψη να ανοιχθούν από τον Άγγελο του Θεού. Να τονίσω ότι υπάρχει και κείμενο του 7ου αιώνα το οποίο δικαιώνει και επιβεβαιώνει και πάλι τον Άγιο Ανδρέα, ότι δηλαδή ο Αλέξανδρος σφράγισε αυτές τις πύλες. Συμφωνα με την προφητεια του Αγιου Ανδρεα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις “πύλες” που είχαν ανοίξει. Η προφητεία μας μιλά επομένως για μία θεϊκή αποστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μόνον από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν ούτε κίναιδος, ούτε παιδεραστής, ούτε διεστραμένος, ούτε κατα συρροήν σφαγέας των λαών, αλλά ένας υπηρέτης του Θεού.

Γιατί δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για τις “πύλες”;

Κατ’ αρχήν για αυτές τις δραστηριότητες του Αλεξάνδρου ουδείς γνωρίζει, αφού όλα τα σχετικά αρχαία κείμενα υποκρύπτονται επιμελώς. Υπάρχουν πολλές πηγές που μας μιλούν για τις “πύλες”. Τα γραπτά αυτά όμως κρύβονται καλά σε βιβλιοθήκες στα Ιεροσόλυμα, το Βατικανό, τη Νεβάδα και τη Μακεδονία….Σε διάφορα βιβλία σχετικά με αυτό το θέμα, λέγετε πως η έδρα των Νεφελιμ βρίσκεται στην έρημο Τακλα Μακαν, στην επαρχία Ξιν Γιανγκ, στην Βόρεια Κίνα.
Το όνομα Τακλα Μακαν στην τοπική γλώσσα σημαίνει “μπαίνεις μέσα αλλά δεν βγαίνεις έξω”.

Εκεί λοιπόν υπάρχει μια πανάρχαια και τεραστίων διαστάσεων πυραμίδα που στην κορυφή της κάποτε υπήρχε ο ναός του Βααλ. Κάτω λοιπόν από την αρχαία αυτή πυραμίδα η οποία ονομάζεται Λευκή Πυραμίδα, υπάρχει μια υπόγεια πολιτεία που ονομάζεται Μαχ-Τανε που στην γλώσσα των Ναχρμπεν σημαίνει Λευκή Πολιτεία. Το Λευκό Αδελφάτο για το οποίο και οι γέροντες του Αγίου Ορούς γνωρίζουν.

Είναι ουσιαστικά ένα 12μελες συμβούλιο το οποίο αποτελείται από Νεφελιμ και άλλους αρχέγονες δαίμονες οι οποίο είναι ο Αζαζελ, ο Αζαζελον, ο Αζαραντελ και ο Αζαελ. Στους τέσσερις αυτούς δαίμονες-αγγέλους, θα δοθεί εξουσία να κάνουν μεγάλες καταστροφές πάνω στην γη στα έσχατα χρονιά. Σε συνδυασμό με την ιστορία και την προφητεία του Αγίου Ανδρέαο Αλέξανδρος έκλεισε τους Νεφελιμ, τα ρυπαρά έθνη δηλαδή, κάτω από πύλες (δηλαδή κάτω από την Λευκή Πυραμίδα) το 326π.χ. καθώς και πύλες που βρίσκονται στην Ινδία. Να τονίσω ότι πύλες υπάρχουν και σε αλλά μέρη της γης, όπως και στο Βόρειο Πόλο. Για την ακρίβεια έκλεισε 72 βασιλείς όπως μας λέει ο Άγιος Ανδρέας.

Αυτοί λοιπόν οι Βασιλείς είναι που θα βγουν έξω στα έσχατα χρονιά μαζί με τους ακολούθους τους και θα βασανίζουν το κόσμο. Δεν θα τον σκοτώνουν αλλά θα τον βασανίζουν μέχρι να δεχτούν το σφράγισμα. Ο Άγιος Ανδρέας μιλάει ότι η εξουσία τους πάνω στην γη θα κρατήσει για 660 ημέρες ενώ στο χωρίο που ακολουθεί από την Αποκάλυψη γίνεται λόγος για 5 μήνες μονό, δηλαδή για 150 ημέρες, γιατί ο κόσμος δεν θα αντέχει περισσότερο.

Φανταστείτε τι έχουμε να τραβήξουμε δηλαδή.[Αποκάλυψη Κεφ. Θ΄10 : και έχουσιν ουράς ομοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταίς ουραίς αυτών εξουσίαν έχουσι του αδικήσαι τους ανθρώπους μήνας πέντε].

Αν διαβάσετε στην προφητεία του Αγίου Ανδρέα, λέει πως θα τρώνε ζωντανούς τούς ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία. Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν!

Πάνω σε αυτό έχω να σας πω ότι σύμφωνα με λεγόμενα διαφόρων πηγών, οι Νεφελιμ έχουν εκτροφεία κλωνοποιημένων ανθρώπων που τους χρησιμοποιούν σαν δούλους και σαν τροφή.

Ξαφνιάζεστε ε; Για τους Νεφελιμ οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα άλλο από εκτρεφόμενα ζώα και στην γλώσσα τους μας λένε Γκοϊμ, που σημαίνει καταναλώσιμος. Οι Νεφελιμ, δεν μπορούν να βγουν από τις πύλες, παρά μόνο οι πολύ πνευματικά ισχυροί από αυτούς, όταν κάποιος τους καλέσει όπως γίνεται και με το κάλεσμα απλών δαιμόνων.

Την επάνοδο τους στη γη την ονομάζουν Μεγάλη Επιστροφή.Τις πύλες αυτές θα ανοίξει ο αντίχριστος στα έσχατα χρόνια.
Δεν είναι τυχαίο που έχει ειπωθεί ότι οι μάρτυρες αυτών των χρόνων θα είναι οι μεγαλύτεροι όλων των εποχών…

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (24)

 1. 0
  0
  χαχαχαχααααα Αζαζελ, Καρουζελ, Βαζελ, Γωγ και Μαγωγ και οι τρεις Μάγοι με τα δώρα, βρε πες του να μην αντιγράφει τον βλιακόπουλο, παραγματικά τι πίνετεεεε, χαχαχαχαχα

  Θωμάς
  • 0
   0
   ο Λιακόποουλος τα πήρε από τον Άγιο Ανδρέα,ο Άγιος Ανδρέας είναι Βυζαντινός λόγιος,ο Άγιος Ανδρέας τα πήρε από τον Καλλισθένη η τον ψευδο-Καλλισθένη,ιστορικό του μεγάλου Αλεξάδρου,τον οποίο τον διαχώρησαν στην πορεία σε κάποια γραφτά του σαν ψευδο-Καλλισθένη και άλλα σαν Καλλισθένη.ώστε να υπάρχει διαφορά σε "έγκυρα" και μη "έγκυρα" συγράμματα.Ο ίδιος ο Καλλισθένης είναι που μιλάει για τον Νεκτανευώ(τελαυταίο Φαραώ και αριχερέα των Αιγυπτίων-ΑΜΜΩΝ ΖΕΥΣ) σαν πατέρας του Αλέξανδρου.
   – οι Γωγ Μαγωγ και ένας Αννυνακι https://www.youtube.com/watch?v=637VzLSh8CA η Περσική αυτοκρατορία έκανε πόλεμο μετά από παρότρηνσή την Έσθερ(Εβραία) γυναίκα του μεγάλου βασιλία!οΙ Γωγ Μαγωγ-Αννυνακι είναι η δημιουργοί του Σουμεριακού πολιτισμού(4000 π.χ.)>Ινδικού(μοχεντζο νταρο 2500-1700 π.χ.)Ακκάδες(3000 π.χ.)>Βαβυλώνιοι(3000 π.χ.)>Μιττανή(2500 π.χ.)>.Μήδοι(1000 π.χ.)>Πέρσες(600 π.χ.)
   -σπηλίες στην Περσία -Σογδιάνα-Βακτριανή-Τάκλα μακαν https://www.youtube.com/watch?v=NJf4HWsIaFI
  • 0
   0
   https://www.youtube.com/watch?v=srscy9arXmU ένα βιντεάκι από τις Ρώσικες Τατάρικες -Ιρανικές στέπες
  • 0
   0
   εισαι ηλιθιος,διφημιστικο πο παιχνιδι ειναι
 2. 0
  0
  Αυτούς δηλαδή υπηρετούν και οι δικοί μας κυβερνήτες;
 3. 0
  0
  Αφου λοιπον ο Μεγας Αλεξανδρος ασπαστηκε το χριστιανισμο και τον βαφτισε τρελος παπας,πηγε να κλεισει την πορτα για να μη μπουνε παλι και του ζητησουν δανεικα ο Χαζωγ ο βλακωγ κι ο Ηλιθιωγ.
  Ελυσε και το σκυλο και καθισε στον καναπε να δει Λιακοπουλο….
  ΝΙΚΟΣ
 4. 0
  0
  Το εσωτερικο της λευκης πυραμιδας οδηγει στο εσωτερικο της λευκης πολιτειας η οποια αποτελειτε απο 9 κυλινδρους 74 οροφων ο καθενας.9*74=666.τα 3 εξαρια ειναι το συμβολο του ανθρακα που απο τον ανθρακα παραγεται ζωη..αρα κλωνοποιηση.

  Stardust
 5. 0
  0
  Αυτό "…θα βγουν έξω στα έσχατα χρονιά μαζί με τους ακολούθους τους και θα βασανίζουν το κόσμο. Δεν θα τον σκοτώνουν αλλά θα τον βασανίζουν μέχρι να δεχτούν το σφράγισμα." ακυρώνει αυτό "θα τρώνε ζωντανούς τούς ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία."

  Γνωρίζω πως έχουν τη δύναμη να σκίσουν Ανθρωπο στη μέση, και γνωρίζω επίσης πως βγαίνουν έξω σε ερημικά σημεία, τις Ηλιόλουσες ημέρες και λιάζουν την σπονδυλική τους στήλη συλλέγοντας ενέργεια με το νευρικό τους σύστημα. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας προβάλλοντας ανθρώπινη μορφή και μόνο οι φωτογραφικές μηχανές μπορούν να τους καταγράψουν! Φυσικά μας μισούν γιατί επιλεχθήκαμε ενώ ήθελαν εκείνοι να είναι οι επίλεκτοι, και ενώ ήταν οι πρώτοι κάτοικοι της Γης, τους έστειλαν στο εσωτερικό της δίδοντας σε εμάς τη Γη. Τέλος πάντων, θα δούμε πολλά όσοι επιζήσουμε του τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.
  • 0
   0
   Tι λες ρε μαλακα που ηταν αυτοι οι πρωτοι κατοικοι της γης αυτοι εμφανιστηκαν με διασταυρωσεις αγγελων και "ανθρωπων + ζωων" πριν κατι χιλιαδες χρονια με την παρουσια του "Θεου". Οι πρωτοι κατοικοι της γης ηταν αυτα τα μεγαθηρια που βλεπει ο κοσμος στα μουσεια οι Δεινοσαυροι, δεν εμφανιστηκαν απο το συμπαν αλλο γαλαξια, σκουληκοτρυπες και αλλες φανταστικες UFO(Oι αμερικανοι των Η.Π.Α. εφτιαξαν αυτο το U FOOLING movement για να χαβουνε ιστοριες περι UFO κατι χαζοι στις τηλεορασεις) ιστοριες αυτοι ηταν οι πρωτοι κατοικοι της γης, γαιας. Το πλανητικο συστημα μας δεν φτιαχτηκε απο το ΘΕΟ ή απο αλλο φανταστικο πλασμα αλλα απο μονο του αποδειξεις εδω ξυπνα:

   http://www.prisonplanet.gr/images/Dimitris_A/doc_aaaa/BD9B336992CEA6FDA3D1911ED8E22B4B.jpg
 6. 0
  0
  εμένα πάντως η Χιονάτη μου άρεσε πιο πολύ.
 7. 0
  0
  εμένα πάντως μου αρέσουν πιο πολύ αυτά που έχουν δράκο.
 8. 0
  0
  Καταλαβαίνεις τι γράφεις; Τη μία θα ανοίξει τις πύλες άγγελος Κυρίου και την άλλη ο Αντίχριστος;
 9. 0
  0
  Δεν πειράζει συνεχείστε να κοροιδεύετε προοδευτικούρες του κ@@@@λου τις γραφές το βλακόπουλο ΄όπως τον γράφετε κλπ.
  Έλα όμωςπου όλα βγαίνουν και όχι ότι το ευχόμαστε αλλά δυστυχώς πολύ σύντομα θα δείτε και θα δούμε αυτά τα πλάσματα ζωντανά. Τότε να δω τι θα γράφετε!!!!!!!!!!
  Α ξέχασα τότε δεν θα έχουμε ρευμα και θα έχουμε ήδη περάσει και πό ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Ε ρε τ΄τύχη να έχεις επιβιώσεις από όλα αυτά και να καλείσε με βέλη και με δόρατα να πολεμήσεις λυκανθρώπους και βαμπιρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 10. 0
  0
  δλδ ο θεος δεν αγαπαει ολα του τα παιδια αντιθετως με αυτα που μας λενε οι αγιοι πατερες και θα αφησει αυτα τα ομορφοπαιδα να μας φανε ζωντανους σωστα?πιο το ηθικο διδαγμα λοιπον?ο θεος δλδ θα μας κανει να πιστευουμε με τον βουρδουλα?κατι μου θυμιζει αυτο..δεν νομιζω οτι ο θεος θα λειτουργουσε ετσι..ο ανθρωπος ναι σιγουρα αρα καπου στην πορεια του ξεφυγανε ολα αυτα και το παραμυθακι τους δεν τους βγηκε
 11. 0
  0
  κουφια ΓΑΙΑ, τρυπες, ρυπαρα εθνοι [12 οβριακες φυλές οπου κρατησαν το ντι εν ΕΥ τους απο τον οριανα] [σιγουρα ακομα και απο αυτους θα υπαρχουν αποστατες] Μ. ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ειναι θεματα που οι οβριοι προσπαθουν να αποσιωπησουν με σκοπο να μην εχουν πολλους οχτρους αφου το ειπαν κιολλας οι οβριομασονιστες ειτε της οξωκλησιας ειτε αυτονομοι, τα εσχατα χρονια ΗΡΘΑΝ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΠΕΤΟ Η ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΑΥΤΩΝ. υπαρχει το ΕΙ και το ΕΥ, πιστευω πως το ΕΥ μπορει καληστα να γινει ΕΙ ετσι με εναν μαγικο τροπο εαν αυτοι το θελουν πραγματικα με την ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ [ Γιατι ακομα και την παρημοια, ο ανθρωπος δεν αλλαζει την βγαλαν με σκοπο να ειναι ακομα μια φυλακη στο μυαλο μας… ] μιπως πραγματικα εαν υπαρχουν αυτες οι πυλες- συραγγες πρεπει να της κλισουμε και μαζι με αυτες και το γενετικο γενος αυτων ; ?
 12. 0
  0
  TA TΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ '' ΟΥΑΙ '' [ ΑΛΟΙΜΟΝΟΝ ]..
  ΤΟ 2004 ΣΑΛΠΙΣΕ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ…ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΘΕΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ…ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΗΝ [ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ] ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…ΤΥΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ [ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ ]…ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ [ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ]…ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ [ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ]…

  ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΕΠΤΑ …ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο '' ΙΕΡΟΣ '' ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΤΑ…Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΠΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ …Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ ΚΥΒΟΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΤΑ ……ΤΟ Χ ΚΑΙ ΤΟ Ρ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΟ Χ =600 ΚΑΙ ΤΟ Ρ=100 …ΑΡΑ Χ ΣΥΝ Ρ ΣΥΝΟΛΟ=700…

  ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΥΟ ΑΥΤΙΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΔΥΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ V …ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΔΥΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΔΥΟ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΔΥΟ ΝΕΦΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑ V ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΤΑ…ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΤΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑ V H Λ…ΟΠΟΥ V KAI Λ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΚΤΩ…

  ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΠΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΙΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ…ΕΠΤΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ …ΕΠΤΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ…ΕΠΤΑ ΟΙ ΗΠΕΙΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΦΟΡΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΤΑ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΟΑΘΗΚΗ…ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΧΡΟΝΟ ΑΡΧΙΖΑΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ…Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΠΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ …ΕΠΤΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ…

  ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΦΩΣ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ…ΕΠΤΑ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ…ΕΠΤΑ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ …ΕΠΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…ΕΠΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΡΙΘΜΟΣ…ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΠΤΑ ΚΥΚΝΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ….ΕΠΤΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ..

  ΕΠΤΑ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΝΟΤΕΣ …ΕΠΤΑ ΖΕΥΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΠΗΡΕ ΣΤΗ ΚΙΒΩΤΟ Ο ΝΩΕ…Η ΡΩΜΗ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑ ΚΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΠΤΑ ΛΟΦΟΥΣ…ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ…ΕΠΤΑ ΟΙ ΑΓΕΛΕΣ ΤΩΝ ΒΟΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ…ΕΠΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ..ΓΙΑ .ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΟΥΣ [ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ] ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΛΕΙ ΛΟΓΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…ΕΠΤΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΥΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ…ΕΠΤΑ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ …ΤΟ 70 ΜΧ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΉΜ…ΕΠΤΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…

  Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΔΟΜΗΚΟΣΤΟΣ ΕΒΔΟΜΟΣ [77 ] ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ…ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΙΝΑΝ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ…ΕΠΤΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…ΚΛΠ…

  ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΠΤΑ …Ο ΣΕΠΤΟΣ =ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΤΟ ΕΠΤΑ ΜΕ ΣΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ…ΣΤΟ ΟΜΗΡΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ..1….ΣΕΒΑΣ ΕΥΣΕΒΕΙΑ ΑΙΔΩΣ ΕΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ…ΚΑΙ 2…ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΕΚΠΛΗΞΙΣ ΘΑΥΜΟΣ ΜΕ ΚΑΤΕΧΕΙ ΘΑΥΜΑΖΩ…

  ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΛΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΓΩΓ [ ΓΕΝΟΣ ] ΚΑΙ ΓΩΓ [ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ] ΜΕ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…ΕΝΩ ΟΙ ΑΚΡΙΔΕΣ [ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΟΥΡΕΣ ΣΑΝ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ] ΘΑ ΚΕΝΤΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ…

  Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΛΠΙΣΕΙ …

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΥΓ. ΝΙΚΟ [ ΛΕΡΑ ] ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΤΟ ΕΠΤΑ ΞΑΝΑ ΚΑΗΚΕΣ……  • 0
   0
   Γιατι τι θα κανεις ???θα μου ριξεις τις επτα πληγες του Φαραω η επτα χρονια φαγουρα????
   ΝΙΚΟΣ
  • 0
   0
   ΓΙΑΝΝΗΣ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΚΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΝΤΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΝΑΙ ΥΛΙΚΕΣ Η ΑΥΛΕΣ?
   ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
 13. 0
  0
  660 η 150 ημερες?
  Μην ξεχνατε οσοι πανε στις κυκλαδες εκει τα ρυπαρα εθνη για αγνωστους που δεν εξηγουνται απο την Βιβλο δεν μπορουν να εισελθουν.
  Νικος Νεοφυτος.
 14. 0
  0
  Στις Κυκλάδες δεν πρόκειται να πάνε για να μην ενεργοποιηθεί μια άλλη πόρτα που είναι εκεί… και μιας και το θίξαμε: ποιανού ΑΠΟΓΟΝΟΣ είπαμε είναι ο Ιησούς;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί