17:14 - 15/12/2014

Έξι όμηροι στο Σύδνεϊ διέφυγαν. Μια ακομα απάτη της Δύσης;

Γνωρίζαμε οτι η απάτη ειναι το εθνικό σπορτ των χωρών της Δύσης. Εχουμε πολλές φορες αποδείξει οτι η Ισις δεν ειναι τίποτε αλλο απο εκπαιδευμένους ΣΙΑ πράκτορες η πράκτορες της Μοσαντ που ανταλάσσουν την βάρδια στην παγκοσμια τρομοκρατική σκηνή.

Ο τρόμος στα μάτια της υπαλλήλου του Café στην φωτογραφία ειναι ενα απο τα σκηνικά της ομηρίας και το μήνυμα του παγκόσμιου ψυχικού τραυματισμού του κοπαδιού. Τωρα διάβασα οτι έξι απο τους τριάντα ομήρους την εχουν κοπανήσει απο τον απαγωγέα τους! Ειναι δυνατόν ενα άτομο να κρατά τόσους πολλούς ομήρους μονο του; Και αυτοι να κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια;;;


Και όμως Ναι! Σύμφωνα με τα διεθνή λαμόγια όντος ειναι δυνατόν. Τα διεθνή ΜΜΕ μας κρατάνε συντονισμένους στην ‘Μεγάλη Αλήθεια’ που αυτοι σκηνοθετούν.

Απο εδω και στο εξής Θα δούμε πολλές ακραίες απαγωγές απο τους δήθεν ισλαμιστες. Ο Χολιγουντιανός ισλαμιστής, λένε τα παπαγαλάκια, οτι εχει τοποθετήσει τέσσερις βόμβες στο Σίδνεϊ!

Την απάτη την εχουν μες το αίμα τους οι γιοί των Φαρισαίων. Θες να ξέρεις γιατι; Το Café Lindt στο Σίδνεϊ, βρισκεται στην περιοχή Martin Place, σε αυτη την περιοχή πριν ενα χρόνο εγινε μια άσκηση.

Θες να ξέρεις τι άσκηση; Μια άσκηση στην οποία ειχε πραγματοποιηθεί μια τρομοκρατική επίθεση!!! Εξάσκηση ενα χρόνο πριν γίνει το γεγονός. Τιποτε δεν ειναι τυχαίο μες το προγράμμα του Ματριξ. Ετσι θα γαλουχηζουν την συνειδηση της στάνης…μπεεεεεε

Λες να ειναι κανα παραμύθι της χαλιμάς η ομηρία του Σίδνεϊ;;; Για δες το βιντεάκι:

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί