Xρειάστηκε μία τετραετία με τον Τσίπρα για να μας ακούν και να μας σέβονται….   Οπου βρεις τοίχο βαρατo το κεφάλι σου!

Eίδα ένα βιντεάκι που σήκωσε το πρωθυπουργικό γραφείο με τον Τσίπρα να δηλώνει ότι τώρα πια μας ακούν και μας σέβονται…..  και δεν έχω λόγια να περιγράψω τη φάτσα μου πως κοιτάει τον υπολογιστή!

Xιλιάδες χρόνια ιστορίας,  μία μόνιμη χορηγία πολιτισμού σε όλο τον πλανήτη,  στις Επιστήμες του ο πλανήτης μιλάει τη γλώσσα μας….  και χρειάστηκε μία τετραετία με τον ΣΦΥΡΙΖΑ  και τον Αλέξη για να μας ακούν και να μας σέβονται!

Μέσα στο βιντεάκι εχει και το άλλο το ραμολιμεντο μέσα στη Βουλή μας και δηλώνει ότι μετά από 8 χρόνια η Ελλάδα περνάει στην κανονικότητα…  Γιατί μέχρι χθες δεν είμασταν κανονικοι  ήμασταν  τα γκαγκά του πλανήτη…  και όλο αυτό το Αίσχος  βγαίνει σαν αποτέλεσμα επειδή κάποιοι κρίνουν και χαρακτηρίζουν με βάση το ζωγραφιστό χαρτάκι!

Δεν έχεις τα φράγκα του  ρόθτσαϊλντ… είσαι αντικανονικός!!…  όλα με μέγεθος και σύγκριση με το ζωγραφιστό χαρτάκι…  Δεν πα να είσαι Ένας λαός με τεράστια φιλοσοφία…. μία χώρα που  όλη η γη θα ήθελε να μείνει και  Να ζει….. μία χώρα όπου δημιουργήθηκαν τέχνες,  ποίηση,  θέατρο,  επιστήμες, έρωτας, ήλιος…. μοναδική ζωή….  για αυτά τα χάπατα  είσαι αντικανονικός!!

…και το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένας Chief executive  σαν τον Αλέξη…. που με τη μαεστρία του  έκανε την Ελλάδα πάλι να τη σέβονται….  αυτός και ο Μέγας Αλέξανδρος πρέπει να έχουν μείνει!!

Πρωθυπουργός του 15%….  ο οποίος βγήκε  γιατί κορόιδεψε τον Έλληνα…. γιατί του είπε ότι το χρέος… Είναι απάτη…. και ότι θα σκίσει τα μνημόνια…. σήμερα έχει το θράσος και βγαίνει και σου λέει ότι οι θυσίες των πολλών.. πλέον θα γίνουν οι ανάγκες των πολλών…ΠΛΕΟΝ;;….  Γιατί έγινε πλέον κύριε Διευθυντά….  Εσείς είσαστε σε αυτή τη θέση γιατί υποσχεθήκατε από την αρχή ότι οι ανάγκες των πολλών είναι ο οδηγός σας προς το όραμά σας!

Κατά τον Αύγουστο μεριά με βάση τις εντολές από την κυριαρχη εταιρεία που εργάζεται ο κύριος Τσίπρας θα γίνει εκδήλωση όπου θα ανακοινώνεται η έξοδό μας από τα μνημόνια…  και επειδή ο λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου… να υπενθυμίσω ότι ποτέ δεν έγινε  έρευνα του γιατί χρωστάμε η πόσα χρωστάμε και ποιοι είναι υπεύθυνοι που τα χρωστάμε…. Όπως υποσχέθηκαν για να έχουν εξουσία….. να υπενθυμίσω ότι τα μνημόνια που ήταν απάτη… που ήταν επονείδιστο χρέος…. που ξεχρέωσαμε τις τράπεζες τις ιδιωτικές…  και αυτές σήμερα με τις πλάτες του ίδιου καθεστώτος παρανομούν εντέχνως και στα όρια…. με το να ζητούν από τον κοσμάκη να τους αποπληρώσει… τα ηδη απόπληρωμένα δάνεια  από το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας….  καλώντας τους να κάνουν μία νέα σύμβαση με κούρεμα 80 και 90% του  υποτιθέμενου χρέους τους…..  και για να γίνει όλο αυτό ντε και καλά να υπογράψεις ένα νέο δάνειο!

Τη στιγμή που θα ανακοινωθεί η έξοδό μας από τα μνημόνια….  που θα το ξαναπώ…. που ποτε  δεν μάθαμε αν τα μνημόνια  ήταν η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της γης ή όχι….  καλούμαστε να βγούμε στις αγορές και να ζητήσουμε δανεισμό με 5%….   και εκεί έρχεται η φώτιση που μπορεί να πει κάποιος Ασε ρε φίλε καλύτερα Μείνε με τους απατεώνες!

Εάν πάρουμε δάνειο από τις αγορές….   η τρωικά…η τροια με ενα αλλο Ω…και Κ……Έχει το δικαίωμα να μας ελέγχει ανά δίμηνο και αν δεν έχουμε τηρήσει ότι έχουμε υπογράψει να μας κηρύξει σε Άτακτη χρεοκοπία Χωρίς καμία άλλη κουβέντα!

Κάποια στιγμή από ότι θυμάμαι το 2010 ανακηρύχθηκε η χώρα σε επιλεκτική χρεοκοπία… αυτά τα χαρτάκια που έχουν πάνω Αυτό το μήνυμα….  την σφραγίδα της επιλεκτικής χρεοκοπίας… νομικά Κάποια στιγμή πρέπει να δηλωθούν σε απόλυτη χρεοκοπία… νομικά!

Τώρα πια μας σεβονται Τώρα πια μας ακούν… και γιατί να μην ακούν τους μαλάκες που τους έδωσαν τα πάντα και αντί να βρουν το σθενος να κάνουν ένα έλεγχο του  χρέους…  και να οδηγήσουν την όλη κατάσταση στα ανθρώπινα δικαιώματα…. και εκεί να διεκδικήσουν οι ίδιοι οι φορείς του εξωτερικού να αποδείξουν την απάτη… αυτοι τους ξεπούλησαν τα πάντα!

Δώσαμε νεράκι,  δώσαμε χωματάκι,  δώσαμε ενέργεια,  δώσαμε  υπέδαφος…..  και τώρα έχουμε τη νέα τάξη πραγμάτων με τα όμορφα σενάρια της….  να διεκδικεί Αιγαίο μέσω Τουρκίας…..  να απειλούν με πόλεμο εάν περάσουμε σε γεωτρήσεις…..  και τα γνωρίζετε μην τα λέω και σας κουράζω!

Όταν ήταν ο Γιωργάκης ο Gap  επάνω στην εξουσία…. Έλεγε σε βίντεο του…. δεν υπάρχουν πετρέλαια…. μέσα σε έξι χρόνια… αντε 8….. η πίτα μιλάει μόνο για πετρέλαια…. η για φυσικό αέριο…. την ίδια εποχή ο ίδιος που σήμερα σας λέει ότι περνάμε ΠΛΕΟΝ…  στο δίκαιο των πολλών….  έκανε το παγώνι…  μέχρι να πάρει τη θέση του κυρίου Διευθυντά!

ο Αλέξης αν ξαναβγεί θα ξαναβγεί επειδή έχει ήδη ονομασει  Έλληνες ακόμα και τους εξωγήινους…. Όχι απλά τους Πακιστανούς και τους  αφγανούς….  έχει φέρει και εξωγήινους….  ψηφοφοροι από τον Άρη,  την Σελήνη,  την Αφροδίτη και δεν ξέρω απο που αλλού…

Ο κυριούλης αυτός που περπατάει στο κόκκινο χαλί Και παρουσιάζεται στο βίντεο σαν τον αρχηγόπούλο  που έβαλε την Ελλάδα στη σωστή πορεία…. είναι ο ίδιος που από πίσω έχει δημιουργήσει ομάδες και ομαδούλες με κοντάρια και  στυλιάρια…  οι οποίοι όντως τυχαίως με τις κινήσεις τους εμποδίζουν οτιδήποτε είναι ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων!…

Αυτός ο μορφονιός  που λέει ήταν δίκαιο και έγινε πράξη…  έχει μία ιδιαίτερη ιδέα του τι είναι Δημοκρατία Μιας και αυτός και το σινάφι του είναι η αρχική συντελεστές και εκτελούν την πρώτη στρατηγική φιμωσης της ελευθερίας του λόγου  σε όλα τα επίπεδα και τα μέσα επικοινωνίας…  υπάρχουν βίντεο με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνουν  οι ίδιοι  ότι η δουλειά τους είναι να τρολάρουν στο ίντερνετ και να κάνουν καταγγελίες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να σταματήσουν τις αντίθετες φωνές να λένε την δική τους άποψη!

Αλέξη αυτόν τον πολιτισμό της δικαιοσύνης που οραματίζεσαι,  αυτή την πράξη προς το δίκαιο,  πάρτην μαζί με τον πολιτισμό της χεστρας που γλύφεις  και βάλτη στον πατο σου παιδακι μου!

Stranger…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

14 thoughts on “Xρειάστηκε μία τετραετία με τον Τσίπρα για να μας ακούν και να μας σέβονται….   Οπου βρεις τοίχο βαρατo το κεφάλι σου!

 1. οι ανάπηροι πνευματικώς της πολιτικης says:

  Οι  πολιτικάντηδες  κυβερνώντες και συγκυβερνωντες και γενικα ολα αυτα τα γελοία υποκείμενα  εξυπηρετουν τα συμφεροντα…αυτων που τους βοηθουν να ανεβουν στην εξουσια.. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΏΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ..
  ΑΠΛΏΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ  …ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ..ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ .Δεν υπαρχουν αγιοι δεν υπαρχουν ηρωες αναμεσα σε αυτους που πατουν επι πτωματων
  .ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ….
  ΔΙΏΚΟΝΤΑΙ ΑΝΗΛΕΏΣ  …ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ…βεβαιως ..βεβαιως….*************************
  «Εκείνοι που ψηφίζουν δεν αποφασίζουν τίποτα. Εκείνοι που μετράνε τις ψήφους αποφασίζουν τα πάντα» – Ιωσήφ Στάλιν, (1878 – 1953)
  ************************

 2. dimitris says:

  ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ… ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ 40 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΟΙ. ΓΚΕ ΓΚΕ???

  • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

   Πεστα φιλε δημητρη πεστα να δεις που μετα απο 2000 χρονια θα λενε τσιπρα και θα κλαινε (οι ρεγκες) ποιος ομηρος ποιος θουκυδιδης ποιος σωκρατης ποιος πλατωνας ποιος αλεξανδρος τσιπρα και ξερω ψωμι θα λενε ο μεγας τσιπρας με τον καρανικα ωσαν τον ηφαιστιωνα και τον παπα θα γραφτει και η μπαφιαδα και η πουστριαδα μιλαμε οι επομενες γενιες θα μας φτυνουν και θα κλαινε για το κακο που τους καναμε

  • οι ανάπηροι πνευματικώς της πολιτικης says:

   τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται .Μαθε να εκφραζεσαι κοσμια στα σχολια .Αλλιως βουλωστο.Δημητρακη παπαρα ..αυτο για εσενα μπουρδα για να νοιωσεις καλυτερα ..θα σου απαντησω ..απλως δεν θεωρειται απαραιτητο να το επαναλαμβανουμε συνεχως ..ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΆΚΙ ΤΟ ΠΡΟΧΏΡΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ   ΤΩΝ ΑΝΕΛ.ΔΙΟΤΙ ΌΤΑΝ  ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΥΠΗΡΈΤΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ  ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΑΥΤΟΥΛΑΚΗΔΕΣ ΠΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ 4 ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ.
   ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ ΈΧΕΙ ΦΤΙΆΞΕΙ ΕΝΑ  ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ  ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ..
   Ολα πουλιουνται στην Ελλαδα εδω και δεκαετιες.Απλως οι καινουργιοι μεσιτες ειναι πιο καπατσοι απο τους παλαιοτερους .Επειδη πλεον δεν εμειναν πολλα πιατικα, μαχαιροπειρουνα, καρεκλες, ανθοδοχεια, καναπεδες, χαλιά,  πολυελαιοι και ασημικα να δωσουμε κοψοχρονια.Τωρα πλεον ξεπουλαμε το οικοπεδο κομματι κομματι στους γειτονους και μη.Στην Ελλάδα μας πλέον υπάρχει Εθνική προδοσία κατά εξακολούθηση, Eλλειψη προστασίας των εθνικών μας συμφερόντων,  Ελλειψη προστασιας των πολιτων και κατακορυφη αυξηση της εγκληματικοτητας και της καθε ειδους παρανομιας .Έλλειψη  εθνικής ομοψυχίας των πολιτικών και των κομματων τους που βρίσκονται τόσα χρονια στην εξουσία.Ένα ατέλειωτο ξεπούλημα της πατρίδας σε ημετερους και στους διαφορους λακέδες της εξουσίας, Eφαρμογή κατά γράμμα των εντολών των ξένων κέντρων εξουσίας εναντια στο κοινό αίσθημα ενός Λαου που βλέπει τους κυβερνώντες να τον γραφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, Kαθημερινό ψυχολογικό βιασμό από τα διαφορα ΜΜΕ με μια καθημερινή υπερπληροφόρηση-παραπληροφόρηση , Tην παντελή έλλειψη ευθιξίας και αποδοχή των ευθυνών αυτών που ζήτησαν την ψήφο του Λαου πουλώντας φύκια για μεταξωτες κορδέλες, Διότι πλέον ο Έλληνας ζει σε ένα κράτος όπου όλα είναι διαβρωμένα μέχρι το μεδούλι…Ο ΓΑΠ  εγινε Πρωθυπουργος ας πουμε λογω ο ονοματος,ο Καραμανλης το ιδιο ,ο Κυριακος εχει το ιδιο προσον δηλαδη το ονομα .ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ;ΓΙΑΤΙ ;ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΝΙΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΜΠΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ .
   ( τωρα το ποιος ηταν ο μπαμπας του και πως εκανε λεφτα ας το αφησουμε) ,  ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ; ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΧΑΛΑΚΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΚ;….ΠΟΙΟΙ
   ΚΑΤΆ- ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
   *************************
   «Εκείνοι που ψηφίζουν δεν αποφασίζουν τίποτα. Εκείνοι που μετράνε τις ψήφους αποφασίζουν τα πάντα» – Ιωσήφ Στάλιν, (1878 – 1953)

 3. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Ααααχαχαχααχα !ο χαζαρος της χεστρας !αααχαχαχαχα !ρε αμολατε εξω τα ορκ να γελασουμε !

 4. ΕΛΛΗΝ says:

  ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΗΣΑΙΑ – ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ – Μωυσής μοναχός εκ Πρεβέζης
  ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. – 16 Μαΐ 2018 – 18:06

  0
  SHARES
  FacebookWhatsAppMessengerTwitterE-mail
  Είναι άξιο αναφοράς και θαυμασμού, η ανοχή και μακροθυμία του Κυρίου στην αποστασία και διαστροφή του Ελληνικού λαού.

  Όχι όμως και απορίας, για όσους έχουν την πνευματική γνώση της συμπεριφοράς του Θεού μας σε ανάλογες εποχές απομάκρυνσης του λαού από Αυτόν.

  Εκατό χρόνια περίμενε μετά την πρώτη προειδοποίηση στο Νώε για τον κατακλυσμό της γης. Καμία μεταστροφή του κόσμου. Ο Νώε όμως και η οικογένεια του σώθηκαν.

  Στέναζε ο δίκαιος Λώτ βλέποντας την ομοφυλοφιλία των κατοίκων των Σοδόμων. Το Σόδομα κάηκαν, αλλά ο ίδιος ο Θεός τον έβγαλε από την πόλη μαζί με την οικογένεια του, πριν στείλει φωτιά να την αποτεφρώσει.

  Ο Χριστός προλέγει την καταστροφή της Ιερουσαλήμ, δίνει σημάδια στους πρώτους χριστιανούς, να καταλάβουν τον χρόνο για να την εγκαταλείψουν και να σωθούν. Γεγονός που έγινε και σύμφωνα με ιστορικές πηγές οι πιστοί, γνώστες της προφητείας του Κυρίου, κατέφυγαν στην Πέλλα της Ιορδανίας.

  Ο Θεός γλύτωσε πολλούς ευσεβείς της Κωνσταντινούπολης λίγο πριν την άλωσή της. Όπως και στην Μ. Ασία, ενώ ο στρατός προέλαυνε νικηφόρος, τα ουράνια μηνύματα, έσωσαν πολλούς Έλληνες, γιατί πίστεψαν τον Θεό και όχι στα φαινόμενα.

  Μία προφητεία της Αγίας Γραφής, μπορεί να έχει προαναγγελθεί για μια χρονική περίοδο, μπορεί και για περισσότερες, συνήθως γίνεται το δεύτερο. Τα λόγια του Κυρίου είναι διαχρονικά.

  Η ιστορία έδειξε ότι οι άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους ρέπουν προς την αμαρτία και ο Θεός-Πατέρας πάντοτε το κάνει, προειδοποιεί με σκοπό να μετανοήσουμε, γιατί πονάει και δεν

  θέλει να ούτε να σκοτωνόμαστε, ούτε να χαθούμε στην άλλη ζωή.

  Σε μια ανάλογη εποχή αποστασίας του Ισραηλιτικού λαού, ο Θεός στέλνει ένα μήνυμα προς αυτόν, μέσω του προφήτου Ησαΐα, το οποίο σε παραλληλισμό με την δική μας αποστασία φαντάζει πως δόθηκε χτες για μας τους Έλληνες.

  Σας εκθέτω μια μερική αναφορά αποσπασμάτων από το βιβλίο του προφήτη Ησαΐα.

  «Ακούστε ουρανοί και εσύ γη δώσε προσοχή, γιατί μιλάει ο Κύριος: Ανέθρεψα παιδιά και τώρα που μεγάλωσαν πεισματικά ορθώνονται εναντίον μου….. Αλίμονο σου έθνος αμαρτωλό, λαέ που είσαι γεμάτος αμαρτία! Απόγονοι κακοποιών, παιδιά διεφθαρμένα! Τον κύριο τον εγκαταλείψατε, περιφρονήσατε τον Άγιο Θεό, του στρέψατε τα νώτα. Ποιαν άλλη τιμωρία θέλετε και συνεχίζετε την αποστασία σας. Η κεφαλή ολόκληρη (εννοεί πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες) είναι άρρωστη και όλη η καρδιά υποφέρει. Εσείς από τα νύχια ως την κορυφή τίποτα δεν έχετε γερό, παρά μονάχα τραύματα, μώλωπες και ανοιχτές πληγές που δεν σας τις καθάρισαν ούτε τις επιδέσανε ούτε τις καταπράυναν με αλοιφές, (δηλαδή το Ιερατείο τότε, όπως και τώρα, αγρόν ηγόρασε.., δεν ασχολούνταν με το λαό).

  Η γη σας ερημώθηκε, οι πολιτείες σας κάηκαν. Ξένοι τους καρπούς τρώνε των αγρών σας μπροστά στα μάτια σας κι όλα είναι έρημα, όμοια με των Σοδόμων την καταστροφή.… Αν ο Κύριος του Σύμπαντος δεν μας είχε αφήσει ένα υπόλοιπο του λαού, θα είχαμε γίνει σχεδόν όπως τα Σόδομα, και με τα Γόμορρα θα είχαμε μοιάσει.

  Πάψτε πια να προσφέρετε ανώφελες θυσίες, μ΄αηδιάζει το θυμίαμα…. (ασέβεια τότε από τον κλήρο, το ίδιο και σήμερα, συνάμα με την προδοσία της πίστεως). Απεχθάνομαι τις νουμηνίες σας και τις γιορτές σας! Για μένα είναι φορτίο, μου

  είναι βαρετό να τις ανέχομαι. Όταν υψώνετε τα χέρια σας κλείνω τα μάτια μου να μην σας βλέπω. Και όταν απανωτές λέτε τις προσευχές σας, εγώ δεν τις ακούω, γιατί τα χέρια σας στο αίμα είναι βουτηγμένα (τι να πούμε εμείς, μόνο από τις 500 χιλιάδες εκτρώσεις;). Λουστείτε και εξαγνιστείτε, να μη βλέπουν τα μάτια μου τις πονηρές σας πράξεις, πάψτε να κάνετε το κακό. Μάθετε το καλό να κάνετε, τη δικαιοσύνη επιδιώξτε, τον καταπιεσμένο βοηθήστε, το δίκιο αποδώστε στο ορφανό, υποστηρίξτε την υπόθεση της χήρας….

  Πως κατάντησε πόρνη η πολιτεία η πιστή! Άλλοτε εκεί το δίκαιο και το σωστό βασίλευε, ήταν της δικαιοσύνης κατοικία, μα τώρα των φονιάδων το κρησφύγετο. Ιερουσαλήμ (Ελλάδα), άλλοτε ήσουν σαν το καθάριο ασήμι, τώρα απλός μοιάζεις μα δεν είσαι πια. Ήσουν σαν το καλό, το δυνατό κρασί, μα τώρα εκείνο το κρασί νερώθηκε. Οι άρχοντές σου είναι αποστάτες και συνεταίροι των κλεφτών! Όλοι τους αγαπάνε την δωροδοκία και επιδιώκουν την ανταμοιβή….

  Γι΄αυτό λέει ο Κύριος, ο Κύριος του σύμπαντος: Θα πάρω ικανοποίηση από τους αντιπάλους μου, θα πάρω εκδίκηση, από τους εχθρούς μου! Τώρα παίρνω εγώ στα χέρια μου την υπόθεση και στη φωτιά το ασήμι σου απ΄τις προσμίξεις θα το καθαρίσω…. Η Σιών (Ελλάδα) θα σωθεί, αν σεβαστούν το δίκαιο οι κάτοικοί της, αν επιστρέψουν στον Κύριο και πράξουν το σωστό. Οι αμαρτωλοί όπως και οι αποστάτες όλοι μαζί θα συντριβούν, όλοι όσοι τον Κύριο εγκατέλειψαν θα αφανιστούν». Ησαΐας Α΄κεφ.

  Όλο και πλησιάζει η απαθής οργή του Θεού σ΄αυτό το έθνος. Βλέπετε από το κινητό τις σφαγές στη Συρία και την Παλαιστίνη και δεν συγκινείστε, δεν σηκώνεστε να παρακαλέσετε το Θεό να γίνει ίλεως σε αυτούς, να φυλάξει και εσάς από παρόμοιες καταστάσεις, που τελικά δεν θα τις αποφύγετε.

  Είναι μακριά η Μυτιλήνη; Ετοιμάσου Αθήνα και Θεσσαλονίκη να αντικρίσεις το αίμα που έχυνες μέχρι πρότινος στα κρυφά και στους υπονόμους (από τις εκτρώσεις), να ρέει στα πεζοδρόμια και στις αυλές σου.

  Συνέχισε ραγιά την ξάπλα σου και την σαρκολατρεία σου και σε ανύποπτο χρόνο θα έρθει και η δική σου σειρά.

  Εσύ Έλληνα έτσι όπως σε κατάντησαν και όπως κατέληξες δεν πρόκειται να συνέλθεις παρά μόνο με δυνατά χτυπήματα.

  Δεν είναι σίγουρο, καθώς οι προφητείες μιλάνε για ανάσταση της πατρίδος και της Ορθοδοξίας, ότι θα την δείτε, εάν δεν συμμετέχετε στους κόπους της προσευχής και της μετανοίας.

  Εάν δεν προλάβετε να μετανοήσετε οι αμετανόητοι και δεν προσεύχεστε με πόνο και κόπο οι εναπομείναντες ευσεβείς, η Χάρις του Θεού θα σας αφήσει ακάλυπτους την ώρα των δεινών.

  Όταν η μακροθυμία του Θεού φτάνει στο έπακρο και δεν μετανοεί ο άνθρωπος, τότε ακολουθεί σφοδρή η επέμβασή Του και η δικαιοσύνη Του.

  Πάψτε, να έχετε την ελπίδα σας σε ανθρώπους, γιατί η ζωή τους δεν είναι παρά μονάχα μια πνοή.

  Μετανοήστε αδέρφια μου, επιστρέψτε στον Κύριο για να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας και να σωθεί η ψυχή μας.

  ==============================

 5. Γιωργος says:

  Πρωθυπουργός του 15%….
  Λοιπον αυτες τις μ@λακιες να τις κοψετε δεν κανουν καλο..
  Εγω θυμαμαι δεν εβρισκα ανθρωπο που να πει οτι δεν θα ψηφισει τσιπρα, ειχα τσακωθει ακομη και με συγγενεις μου… θα μπορουσα να πω οτι εγινε το αντιθετο ο τσιπρας ισως πηρε πανω απο 50% αλλα η ΝΤ δεν κανει μαγκα κανενα και αυτοδυναμο για καθε ενδεχομενο..

  • ΧΧΧ says:

   ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ; ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.
   ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45% ΑΠΟΧΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ(ΚΑΙ ΤΟ 50% ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝ 27.5% ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ). ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΕΚΛΟΓΕΣ.
   ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 15 ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ…
   ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ.
   ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

   • Γιωργος says:

    νομιζω μιλαω ικανοποιητικα ελληνικα αλλα αν καποιος ειναι ηλιθιος δεν φταιω εγω. Την αποχη εσυ τη βγαζεις αυτοματως εναντιον του τσιπρα;; εγω λεω οτι οποιον κι αν ρωτουσες σπανιως εβρισκες καποιον εναντιον του αλεξη οπως τον ελεγαν σα να ειναι φιλος τους και το ξερετε ολοι καλα αυτο, δεν μπορειτε να κρυφτειτε πισω απ το δαχτυλο σας λαμογια νεοελληνες που προθυμα ξεπουλησατε την πατριδα σας για τα 30 αργυρια του ενφια, αλλα πηρατε τ @δια μου τελικα

    • ΧΧΧ says:

     ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ.
     ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΥ “ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ” ΤΗ ΣΩΖΕΙΣ;!
     ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΕΤΗ ΝΕΝΕΚΟ!

 6. Χρήστος Μ. says:

  Χαχαχαχαχα σ’ωραίος ρε Νικόλα τα λες εξω από τα δόντια….το θέμα είναι ποιός ακούει!!!

 7. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Ο Α.Τ ανήκει σε μια κάστα που λόγω εξουσίας και ”παχυδερμίας” περνάει ακόμα ”καλά”(μότο της εποχής το να περνάς καλά) και ας καίγεται” το ελλαδικό ανθρώπολογικό σύμπαν για να πανηγυρίζουν της Ελλάδιας γής οι κοιμωμένοι ότι τάχα ξύπνησαν.Μέχρι να αλλάξουν
  πλευρό το ψέμα βαφτίζεται αλήθεια στην κολυμπήθρα της πολιτικής ορθότητας.
  Απο την κατάργηση των μνημονίων μέχρι την κατάργηση της λογικής ένα τσιγάρο δρόμος.
  Το ένα δύσκολο φαίνεται αμέσως ,το αλλο εύκολο δεν φαίνεται αλλά σχεδιάζεται και εκτελείται.Ο Α.Τ ακολούθησε την πεπατημένη δεύτερη λύση.Οποιος αδιαφορεί για τον
  δίπλα του δικαιώνεται,όποιος δεν ….βαφτίζεται οπιθοδρομικός,ρατσιστής,κ.ο.κ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *