Τόσο κοντά στην αρχή …!

Δυο παγκάκια από κορμούς αντικριστά το ένα με το άλλο φτιαγμένα από περιπατητές τους δάσους

Δίπλα μου ο μαύρος λύκος λαχάνιαζε ελαφρά , του χαϊδεύω το κεφάλι νωχελικά και με κοιτάζει με αγάπη!

Απέναντι ο Κάρλος , σκεφτικός.. ήρεμος …!

Ανάμεσα μας ο Αχιλλέας όντως παιδί παίζει τρέχοντας πάνω κάτω !

Το δάσος μας προσφέρει πλουσιοπάροχα της μυρωδιές ανακατεμένες με την δροσιά του , οι ήχοι έρχονται σαν καρύκευμα να συνθέσουν ένα ειδυλλιακό τοπίο!

Φαίνεται ότι κανείς μας δεν θέλει να σταματήσει την ροή αυτής της ομορφιάς !

Μπορούμε να πούμε ότι τα καταφέραμε …είπε αργά ο Κάρλος !

Είμαστε τόσο κοντά πια στο να γίνει η έκρηξη της ένωσης …συνέχισε !

Τα πήγες πολύ καλά … και με κοίταξε με θαυμασμό!

Απέναντι μου κάθεται η αντανάκλαση του εαυτού μου , πειθήνια και υπάκουη ..σε μια στιγμή όπου οι εντολές της δεν έχουν ισχύ ! Είναι εδώ για να την σουμα της πορείας μας !

Δημιουργήθηκες από μένα ως μέτρο Άμυνας να μην ξεχάσω ποτέ … είπα στον Κάρλος !!

Έφτασες στο να έχεις την δική σου κρίση και συνείδηση για να πετύχεις τις εντολές σου !

Προστάτεψες απόλυτα τον μικρο Αχιλλέα ώστε να μην ξεχάσει , να μην σταματήσει ποτέ να προσπαθεί να φέρει σε αυτή την πραγματικότητα την συνείδηση που χρειάζεται για να αντέξει και να νικήσει ο άνθρωπος !

Εσύ λοιπόν τα πήγες πολύ καλά … !

Τα πήγαμε καλά λοιπόν … απάντησε!

Δεν τέλειωσε ακόμα , όνειρο μέσα στο όνειρο επίπεδο στο επίπεδο καταφέραμε μαζί να χτίσουμε έναν κόσμο που μας φρόντισε με της ιδιότητες του , γεννησαμε νέα πληροφορία , προστατεψαμε το παιδί , φέραμε νέα συνείδηση …αλλά δεν τέλειωσε ακόμα!

Με έκανες φιλο και προστάτη του παιδικού σου εαυτού με σκοπό να διατηρήσω την ίδια ενέργεια και τα ίδια θέλω μέσα στον χρόνο , σε έκανα να είσαι μέσα στα όνειρα ένας νέος άνθρωπος και να πάρεις της ιδιότητες σου …. ακόμα και ο λύκος γεννήθηκε για να σε προστατέψει …ΠΟΤΕ δεν ρώτησα γιατί ..ποτέ δεν ήθελα απαντήσεις … ποτέ δεν με ενδιέφερε το τέλος … ακόμα και τώρα που λες δεν τέλειωσε ..δεν έχω ερωτήσεις το τι έρχεται … αλλά όσο με έκανες να έχω αυτογνωσία της ύπαρξης μου … αρχίζω να έχω την ανάγκη να μάθω την ουσία … γιατί θες τόσο πολύ να φέρεις στο εδώ την διαδικασία ; ..ρώτησε ο Κάρλος !

Οι άνθρωποι είναι φυλές , κάθε άνθρωπος ανήκει χωρίς να το γνωρίζει σε ομάδα , άλλη ομάδα ενδιαφέρεται μόνο για την ύλη , άλλη ομάδα είναι μόνιμα με άρνηση , άλλη ομάδα μισεί , άλλη ομάδα ζηλεύει …. !! Αυτές οι ομάδες έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό τις αρχικές τους «θεσεις» και στην πορεία μιμούνται όλες τις άλλες «θεσεις» ….!

Δηλαδή μπορείς να δεις ένα που ανήκει στην ομάδα του τρομοκράτη (του άρεσει να τρομοκρατεί και να νομίζει ότι νικησε ) ο οποίος έχει και την ύλη σαν μανία και την ζήλια και το μίσος κοκ κοκ!

Ο άνθρωπος που αφιέρωσε την ψυχή του στην Υλη κάνει μικρές νίκες , κερδίζει κάτι από τον μόχθο του και η ανταμοιβή του είναι αυτή που τον τυφλώνει…η παγίδα της ψευδαίσθησις … !

Κάποιος κερδίζει μερικές χιλιάδες ευρώ και μένει εκεί σε αυτή την ανταμοιβή , αυτή η ανταμοιβή από την ψευδαίσθηση τον τυφλώνει να δει την πραγματικότητα !

Άλλος τρομοκρατεί την γυναίκα του , η γυναίκα από αγάπη δεν μιλα ..και ο ίδιος νομίζει οτι ανταμείφθηκε με κάτι που έχει ουσία!

Άλλος έχει κάνει θέση του τον φόβο ..άλλος την αδυναμία …την ανοχή … γκρίνια,ζήλια ,..και δεν έχουν σταματημό οι συνδυασμοί του θεάτρου!

Οι άνθρωποι ανάλογα την ομάδα τους έχουν βάλει και το ύψος του πήχη που θα φτάσουν ώστε να ελευθερωθούν!…Αλλά την ίδια στιγμή … δεν γνωρίζουν ότι η προσωπική τους ανταμοιβή …αυτό που θεωρούν οι ίδιοι ουσιώδες και αληθινό ,,,είναι αυτό που κονταίνει το κοντάρι για να φτάσουν στον πήχη !

Κάθε επιβεβαίωση της μανίας τους ,καθ ανταμοιβή του εθισμού τους είναι ένα ακόμα πανι μπροστά στα μάτια τους για το ποια είναι η αλήθεια , ο στόχος… ο σκοπός στην Ζωή!

Επιλέγουν οι ομάδες να «πληρώνονται» αντι να γνωρίσουν!

Το πέπλο του θεάτρου , ένα θέατρο ανταμειβων ώστε να μην δεις την πραγματική παράσταση!

Μέσα σε αυτές τις ομάδες …σκόρπιοι είναι οι άνθρωποι της διαδικασίας …οι άνθρωποι που η ψυχή τους αποζητά την δημιουργία αλλά συνάμα και την ομορφιά , αποζητά το θαυμαστό αλλά όχι άπρεπα , όχι αζυγιστα ,ακανόνιστα…αποζητά το θαυμαστό μέσα από κανόνες …κανόνες που κάνουν το κάθε παιχνίδι να έχει ουσία , ιδέα, άξια , ιδιότητα ,θαυμασμό!

Το ευ αγωνίζεσθε , η σωστή λειτουργία , η μαθηματική αξία , το αγνό συναίσθημα , η πραγματική αγάπη , το θαύμα ..είναι μέσα σε αυτό το παιδί που σε δημιούργησα για να προστατέψεις ! …. Ο Αχιλλέας στατησε για λίγο το παιχνίδι και μας χαμογέλασε !

Αυτός ο μικρός κατάλαβε νωρίς μέσα από το παιχνίδι σε δυο καθρέφτες ότι όλα είναι ένα ψέμα …που πρέπει πάση θυσία να μην ξεχάσουμε να το υπενθυμίσουμε στους αλλους !!…

Στο μέλλον της ανθρωπότητας δυο δυνάμεις θα συγκρουστούν , οι δυνάμεις της διαδικασίας και οι δυνάμεις του αποτελέσματος !

Οι μεν έχουν φως η δε όχι , η μεν έχουν ψυχή η δε όχι … !

Καμία ψυχή φωτεινή δεν μπορεί να συνυπάρξει σε σώμα που δεν έχει ιδανικά και κανόνες ,…καμία ψυχή δεν μπορει να συνεχίζει να λάμπει αν δεν έχει υιοθετήσει μέσα της την περίπτωση και της απώλειας … την περίπτωση της ήττας … την περίπτωση της θυσίας …και όλα αυτά αν οι κανόνες ιδανικά ,τα θεμέλια του κτίσματος της ψυχής κινδυνεύσουν!!

Αφύπνιση μπορούν να λάβουν μόνο όσοι είναι ικανοί να βιώνουν το σωστό και τον κανόνα και όχι να πράττουν το «σωστό» και τον «κανόνα» χωρίς μετουσίωση και αντίληψη!

Ένα καρβέλι ψωμί μπορούν να το πουλήσουν όλοι , ένα καρβέλι ψωμί μπορει να το χαρίσει σε έναν πεινασμένο μόνο η ψυχή που νοιώθει … φούρναρης που θα βρει τον τρόπο να ταΐσει τους φτωχούς όμως θα είναι λιγοι…και μόνο οι φορείς της διαδικασίας !!!

Πρέπει να κατανοήσεις της διαφορές του φαίνεσθαι με το εισαι , την διαφορα του υπάρχω με το εγώ ειμί , την διαφορά της ευθύνης και της διαδικασίας απέναντι στον κόσμο που στολίζεις με την Ζωή που επιλέγουν να ζήσουν οι «τυφλοί» στην ψυχή !

Οι φυλακή του κόσμου μας έχει φροντίσει με επαίνους και ανταμοιβές να κοιμίζει της μπαταρίες της ! Έχει φροντίσει να κρύψει επιμελώς αυτούς που ουσιαστικά είναι οι κολόνες , η κόλλα αυτής της κοινωνίας !

Έχει φροντίσει να χαμηλώσει τον πήχη σε επίπεδο φαστ φουντ και ταινίας του Χόλιγουντ θέλοντας να απομακρύνει όλους … όλες τις ομάδες ..από τους παρείσακτους και επικίνδυνους ανθρώπους που είναι ικανοί να ξεθεμελιώσουν αυτή την φυλακή!

Θα έπρεπε οι άνθρωποι να κατανοήσουν αν έχουν επιλέξει να ανατριχιάζουν στην θέα ενός όμορφου αυτοκίνητου η στη αντίληψη μιας πράξης με ανιδιοτέλεια , με ηρωισμό , με διαδικασία!

Κανένα θαυμαστό έργο στον κόσμο τούτο δεν έγινε με το σύστημα ..αποτέλεσμα … ότι και να γίνει αποτέλεσμα …! Γιατί τα πάντα είναι αποτέλεσμα σε αυτήν την μήτρα φύση …σε αυτό το σύμπαν που όπου και να κοιτάξεις θα βρεις ένα χώρο να κινηθείς !

Η ουσία είναι λοιπόν ότι έπρεπε να γίνω αυτός που θα φέρει την νέα αφύπνιση , την νέα πληροφορία , ώστε η νέα γενιά που έρχεται να πατήσει σε σωστές βάσης για να ξεπεράσει το πέπλο της ανταμοιβής και της κληρονομιάς ενός κόσμου που δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας λάκκος με σκατά!

Χτίζουμε σε λάθος βάσης την αλλαγή που χρειάζεται η ανθρωπότητα , χτίζουμε το έξω ενώ το πρόβλημα είναι στο μέσα !

Αυτή την ουσία σε δημιούργησα να υπερασπίσεις και να προστατέψεις !

Ο Κάρλος απλα με κοιτούσε με αγάπη …είναι η μοναδική στιγμή στο δάσος μας που μπορούμε να μην εκτελούμε τις εντολές μας … είναι η στιγμή που ο Κάρλος είναι το πειθήνιο όργανο μου και οχι εγώ ο Στρατιώτης του!

Ο λύκος με σκουντουσε εδώ και ώρα …ήθελε να γυρίσει στο βασίλειο του …εκεί που ο ονειροκοσμος έχει γίνει μια άλλη πραγματικότητα για να μπερδεύει σαν καθρέφτης τον σκατοψυχη ..!

Να τον εμπιστεύεστε τον μαύρο λύκο…είναι εδώ για να προστατέψει ! Θα έρθει σε πολλούς από εσάς σύντομα για να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει…

Πότε πιστεύεις ότι θα γίνει η έκρηξη αυτής της γνώσης , του ιού συμπεριφοράς και αξιών που θες να υιοθετήσουν οι άνθρωποι ..με ρώτησε ο Κάρλος !

Ο Αχιλλέας σταμάτησε μπροστά μας ακριβως … ένας τριπλός καθρέφτης … χαμογέλασε … !

Γύρισε προς τον Κάρλος … Μια μέρα θα γίνω θεραπευτής … του είπε !

Το γνωρίζω Μικρέ μου ..απαντήσαμε και οι δυο!

Stranger…..

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

33 thoughts on “Τόσο κοντά στην αρχή …!

 1. Ανώνυμος says:

  ΑΣΠΙΣ ΠΑΝΤΩΝ.. ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΩΝ..

  ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ.. ΜΗΤΕΡΑ..

  ΘΕΙΟ ΠΑΙΔΙ..

  ΠΥΡ.. ΓΑΙΑ.. ΜΕΓΑΛΟΣ.. ΜΕΓΑΛΗ..

  ΦΑΕΘΩΝ

  ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ..

  ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ..

  Και κάτι ακόμα.

  Είναι ανήθικο να δαγκώνεις το χέρι που σε προστατεύει!!

 2. Spyrogd says:

  «Χτίζουμε σε λάθος βάσης την αλλαγή που χρειάζεται η ανθρωπότητα , χτίζουμε το έξω ενώ το πρόβλημα είναι στο μέσα !»
  Η πιο σοφη κουβεντα φιλε,γιατι οταν ολα τα σαθρα θα γκρεμιζονται,οι γερες βασεις θα κρατησουν ορθιους αυτους που πρεπει..

 3. Κωνσταντινος-Αλεξανδρος says:

  Ενα μεγαλο ερωτημα γεννηθηκε
  Εαν ρωτησεις βαθια,απολυτα,εστιασμενα στον πυρηνα της υπαρξης σου και επελεγες 3 ατομα της απολυτου εμπιστοσυνης σου ποια θα ηταν?
  Εαν επιλεξεις τα μελη της οικογενειας σου ως τετοια θα εθετες σε κινδυνο την υπαρξη τους και εκεινα την δικη σου εξαιτιας της συναισθηματικης σχεσης
  Εαν επελεγες απο φιλους που μεγαλωσατε μαζι η επιλογη ειναι δυσκολοτερη γιατι το συναισθηματικο δεσιμο ειναι ισχυρο μεν αλλα χαλαροτερο και υπεισερχεται και η προσωπικη αποψη του ατομου ως οντοτητα πληροφοριας
  Εαν επιλεξεις απλως γνωστους που συγκυριακα συνυπαρχεται ο βαθμος αλληλοκαλυψης και εμπιστοσυνης ειναι ακομα χαλαροτερος και η επιλογη παρακινδινευμενηεπειδη ο διαφορετικος βαθμος αντιληψης της ζωης μπορει να δημιουργησει διαφωνιες οποτε η μακροχρονη δεσμευση προς εναν σκοπο ειναι ελλατωματικη με πιθανοτητες αποτυχιας η προδοσιας
  Τι λοιπον δημιουργει την αναγκαια και ικανη συνθηκη να δεσμευτεις με δεσμο Αληθειας μεταξυ τριων ανθρωπων της επιλογης σου.?
  Αυτο ειναι ενα ερωτημα που ειναι τοσο δυσκολο αλλα η απαντηση του οδηγει στην συμπραξη για την Ελευθερια σου Φιλε και αδελφε

 4. Ανώνυμος says:

  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΙ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟ?

 5. ΗΡΩ says:

  όταν φτάνεις τόσο κοντά αλλάζει και το ύφος σου στο γραπτό λόγο.
  δεν υπάρχζουν σχόλια που να αποτυπώσεις , όταν αυτά που θες να γράψεις είναι τόσο φτωχά να αγγίξουν την αλήθεια .
  παραμένεις σιωπηλός , να παρατηρείς αυτά που αγαπάς να αποκτούν σιγά σιγά την θέση τους στο χάρτη της ζωής.

 6. Ανώνυμος says:

  ΑΣ ΞΕΚΛΙΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΔΥΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

 7. Μπαλτζογλου. Τσουρουκίδου. Πολιτης-Πολιτου Σοφια. Λαιονς και ροταρυ. says:

  δεν ξερω τι ειναι πιο ασχημο. οι ξενιστες που παπαγαλιζουν λογια που δεν κατανοουν και τα υπερασπιζονται με εγωισμο μονο και μονο για τον τροπο που τα εμαθαν ή οι γονοις που σκορπανε οπουνανε λογια περημενοντασ ο αποδεκτης τους να βρει παραλληπτη. οπως και να εχει οταν αφινει μαγκα ενα παιδι να το μεγαλωνουν κακοπροαιρετα ερπετα τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ εισαι γονιος. ζηστε λοιπον γονοις αβουλοι και φοβισμενοι με τις επιλογες των τροπων σας και μην πιεζεται οτι δεν σας δαιχεται.

  οσο για τα κακοβουλα ερπετα. δ.ν.τ-θεσμοι= σταχτη στα ματια. ειδη οι θεσμοι ειναι στην Δραμα καληφυτου με ενα μαυρο jimmys τζιπ φουλ φιμε τζαμια και τσεκαρουν την οικογενοια Πολιτη-Μπαλτζογλου-Τσουρουκιδη στο εαν τα πιγανε καλα με τον ελεγχο του λαου και την διαχηριση των χρηματων που τους εδωσαν. αυτη η οικογενοια μαλλιστα εχει αμεσες σχεσης με την «τρομοκρατικη» επιθεση» της καλαματας καθως και αλλες εβραιομασωνικοναζιστηκες οικογενοιες της Δραμας. η οικογενοια αυτη επισεις εφερε το πασοκ στην ελλαδα με τα δολλαρια απο τους ροταρυ της αμερικης και διοικη μεχρη και σημερα βαζοντας αβουλα κουφαρια μπροστα.

  ελενξτε τους λογαριασμους για να δει και ο κοσμος για ποιους πληρωνη την μιζερια αυτη. Bank of America ειναι η μια τραπεζα. Of the West μια αλλη. California Downey

 8. κασσανδρα says:

  Για να βιωνεις πρεπει να επιβιωνεις αρκει νακαλλιεργησεις την κριση σου τιποτα δεν ειναι αχρηστο απλα επιλεγεις και απορριπτεις

 9. Ανώνυμος says:

  Μου φέρνεις στο μυαλό την ιστορία που ακούμε στην εκκλησία και αφορά την Πτώση και τη Βαβέλ. Ότι κάποτε, κάποιοι θέλησαν να φτάσουν και να αποκαθηλώσουν το θεό. Και έφεραν την Πτώση… Από τότε χάθηκε η επικοινωνία. Οι ομάδες μιλάνε άλλη γλώσσα και δεν καταλαβαίνονται σε αυτό το παράρτημα της κόλασης.

  • ντομινο 1 says:

   και αναρωτιεμαι! ειναι η βαβελ μια «πολη» που μαζευτηκαν εκει ολες οι φτιαχτες φυλες απο γενετικη (εβραιοι); ειναι μια «πολη» που σκοπό ειχε μονο πως θα κραταει τον πραγματικο κοσμακι κατω απο τις εντολες της; πως θα μαζεψει στρατο για την υπερασπιση της γενετικης μεταλαξης; οι φτιαχτοι σκορπισαν παντου για τον παγκοσμιο ελεγχο; τι εννοουν πτωση; φοβουνται μηπως ο κοσμος που ελεγχουν ξαφνικα γεμισει με φως (=γνωση..; τι γνωση; οτι ακολουθουν τους διανοητικα και ψυχικα αδυναμους;) πτωση;

  • παζλ says:

   ποια ππτωση; αυτοι ρε συ η μεγαλυτερη πτωση που θα μπορουσαν να εχουν ει ναι αυτη απο την σκαλα που ενωνε την τρυπα τους απο την επιφανεια της γης. πλεον η τεχνολογια τους, φτανει εκει που δεν μπορεσαν να φτασουν ΠΟΤΕ με το μυαλο τους, με καθαρη σκεψη. στον ουρανο. τελικα με την παροδο τον χρονων και της εξεληξης της ανθρωποτητας σε νοημων οντα, καταφεραν(;) και το παιζουν θεοι μεσα απο την τεχνολογια (αναφερομαι στους σκορπιους! βαβυλωνιους και τους «θεους» τους. φυσικα και υπαρχουν εξεραισεις.

 10. για τους ψευτες ή και αυτους που τους ταισαν ψεμα η αληθεια θεωρειτε προδοσια. ενω ειναι ισορροπια says:

  Κάθε επιβεβαίωση της μανίας τους ,καθ ανταμοιβή του εθισμού τους είναι ένα ακόμα πανι μπροστά στα μάτια τους για το ποια είναι η αλήθεια , ο στόχος… ο σκοπός στην Ζωή! τωρα καταλαβα γιατι η λεξη σκια στολιζει τραγουδια και γενικα αρθρα πολλα και παντου… ειναι κατι σαν την υιοθεσια Ελληνιδων απο κακοβουλα αποκαιδια δινοντας την δικο τους ονομα για να εχουν την καβατζα πως ολα θα τους πανε καλα..!

 11. ΗΡΩ says:

  ένα από τα αγαπημένα μου άρθρα σου. Λίγο από όλα. Δηλαδή , αν και δεν τα έχεις μπροστά σου δηλαδή να τα ζεις μέσα από την συνείδηση , τα έχεις και ας μην υπάρχουν. Αλλά το άτοπο της διαδικασίας υπάρχουν. Οι αδυναμίες όντως δεν κρύβονται αλλά και σε αλλάζουν.

 12. Π says:

  Διαχώρισες τέλεια το να είσαι και να έχεις. Έχεις κάνει μεγάλη διαδρομή που ελάχιστοι έχουν καταφέρει. Δεν είναι κακό να λέμε και κανένα μπράβο. Μπράβο φίλε!!!! Τα μόνα άρματα που χρειαζόμαστε είναι η λογική, το βλέμμα ψηλά και οι δυνατές,καθαρές ψυχές μας

 13. +λεκτεσ says:

  μηπως αυτες τις εξεραισεις φοβηθηκαν τοτε και σημερα τις ονομασαν πτωση;). μηπως στον νου αυτων εγινε πτωση φωτος και αρχησαν να χανουν οτι εχτισαν πανω σε ψεματα; τοσες σπειρες αργοτερα μηπως αυτο το ονομασαν «εσχατα χρονια».

 14. Πρακτωρ says:

  Θα σου πω ναι … έχουμε κερδίσει …
  απο το πρωί θέλω να το γράψω …. και αλήθεια περίπου 9¨30 άρχισα να γράφω και να σβήνω ….(αν σου λέει κάτι αυτό )
  Στην επόμενη εικόνα …. όλα θα δείχνουν λάθος .Το λάθος τους είναι ότι πάνε μπροστά πίσω να κολλήσουν νέα δεδομένα για αλλαγή κατάστασης….
  Όμως ναι, κάποια καρέ παρακάτω υπάρχει η νίκη μας…
  Τα έχουν χάσει διότι ο χρόνος τους δεν έχει καμιά σχέση με τον δικό μας και είναι σίγουροι οτι δεν θα το δούμε ….. Τρέχουν να το διορθώσουν!!!
  Καληνύχτα στους εξουσιαστές κάθε είδους !!!
  Χάσατε!
  Αλλού φωνάζετε αλλού βαράνε τα τέλια …… και μην νομίζει κανείς σας οτι η άμυνα είναι σε αυτό που προβάλλετε … ΟΧΙ είναι σε πραγματικό χρόνο…. Το έχετε νιώσει … Το βλέπετε και δεν μπορείτε να αντιδράσετε….
  Και θα πω … συνειρμικά ….
  ΈΠΕΣΕ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ……
  και είναι ήδη μέρα εκεί … και εδώ θα ξημερώσει γαλήνη & έλεος ….

  Το μήνυμα του κρατήρα σε μέγεθος
  Αττικής το πήρες χαμπάρι ???
  Η είναι τυχαίο !! πιστεύεις !!
  για να κατανοήσουν οι μάζες το μέγεθος ……..

  Καλή δύναμη αδέλφια
  Προσευχή και προσοχή

 15. κασσανδρα says:

  Εχουμε ξυπνησει φιλτατε καποιος να μας δωσει το πρωινο μας περιμενουμε και οσοι θελουν και ΜΠΟΡΟΥΝ θα πολεμησουν οι αλλοι απλα θα αφανιστουν, οχι λογια εργα

 16. ΣΟΦΟΣ says:

  ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ 12 ΑΝΙΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

  Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΟ ΕΝΑ (1) ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΜΟΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΛΟΓΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΝ ΔΥΑΔΑ (2) ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ.

  1+2 = 12 Η ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

  Ο ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΘΕΟ.

  ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΑΛΟΓΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ MATRIX.

 17. Μαρία Κρητη says:

  Εύχομαι να μπορέσουμε όλοι να ονειρευτΟΥΜΕ τον μαύρο λύκο. Να δούμε το μικρό παιδί να μας οδηγή στον δρόμο των αξιών μας ,νικητές με δυνατή καρδία και γαλήνια ψυχή. Νικο αυτό είναι το αύριο μας και όλοι μας είμαστε γεμάτη χαρά γιατί ξέρεις να ξεκλυδωνεις μυαλα ,να σαγηνεύεις σκέψεις και να κερδιζεις τα ΜΕΛΟΝ ΤΑ ΜΑΣ. ΜΠΡΆΒΟ

 18. ΣΕΛΛΟΣ says:

  ……δεν είναι η δόξα δεν είναι τα λεφτά είναι του δρόμου η χαρά……
  άλλο ΠΡΟΣ-ΦΕΡΩ και άλλο ΑΠΟ-ΦΕΡΩ
  και η ΟΥΣΙΑ καμία σχέση με την ΕΞ-ΟΥΣΙΑ και την ΠΕΡΙ-ΟΥΣΙΑ

 19. 1244 says:

  Πόσοι άνθρωποι απο τοτε που σε διαβάζουν σταματησαν να νοιωθουν «μονοι»…ξερεις ποσο σπουδαίο ειναι αυτο..?Τα ειπες ολα με λιγα λογια…να εισαι παντα καλα!!!

 20. Lycan says:

  Το παιδί ο Ενήλικας και ο Ηλικιωμένος τρεις προσωπικότητες που ανήκουν σε μία ψυχή… αρκεί να τις ενώσει εγώ αντί για λύκο έχω κοράκι

 21. 2151500 says:

  Θυμάμαι όταν σου το είπε παλιά ότι θα γίνει θεραπευτής, του είπες ότι το γνωρίζεις ομωε θυμάμαι και ότι του είπες ότι ήδη είναι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *