in

Το ωφέλιμο του μαλ@κα…..

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ένας καλός τρόπος να προσδιορίσεις τη βλακεία του ανθρώπου είναι με βάση το ωφέλιμο…… Δηλαδή κατά πόσο αυτός ο άνθρωπος ωφελεί τον εαυτό του με τις πράξεις του η και τους γύρω του.

Με γνώμονα αυτή την τοποθέτηση ας δούμε λίγο την πραγματικότητα της ζωής μας.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε τα πάντα γύρω μας όλη η ύλη που υπάρχει ανήκει σε 100 μεγάλες οικογένειες.

Ο υπολογιστής που σου γράφω, το φαγητό που φάγατε το μεσημέρι, η καρέκλα που κάθεσαι…. Με κάποιο τρόπο αν ακολουθήσεις το δέντρο θα δεις ότι ωφελούνται αυτές οι 100 παγκόσμιες εταιρείες.

Εμείς για αυτές τις εταιρείες είμαστε απλά πελάτες, αυτές οι εταιρείες χρειάζονται πελάτες που θα τους δημιουργούν ανάλογες ανάγκες είτε αυτές οι ανάγκες είναι πραγματικές είτε πλασματικές.

Δεν γνωρίζω αν έχεις ακούσει ότι ο καλύτερος οικονομικός παράγων είναι ο πόλεμος, για να το πω καλύτερα η καλύτερη αρπαχτή οικονομική είναι το κατάστρεψε και ανοικοδόμησε από την αρχή…

Αυτό το συμφεροντολογικο μοντέλο που ισχύει εδώ και αιώνες είναι το ωφέλιμο αυτών των 100 μεγάλων οικογενειών.

Καμιά φορά για να καταλάβεις τη θέση σου πρέπει να δεις με τα μάτια αυτουνού που είναι από πάνω από σένα…

Αν εσύ τα είχες όλα, αν είχες μία επιχείρηση που πούλαγε τα πάντα, που πουλαγε ακόμα και το χρήμα και το δάνειο σου, που μπορούσε να ελέγχει το χρόνο των ανθρώπων, που είχε τη δύναμη να εκλέγει κυβερνήσεις και να διαγραφει σχεδιασμούς για την ανθρωπότητα για το μέλλον……. Τι θα αποφάσιζες για δικό σου ωφέλιμο.

Αυτές οι 100 οικογένειες έχουν ολόκληρο το χρόνο της ζωής τους να τον διοχετεύσουν όπου γουστάρουν όποτε γουστάρουν……

Υπάρχει ποτέ περίπτωση αυτοί να ρισκάρουν το χρόνο της ελευθερίας τους ώστε και εσύ να έρθεις σε μία ισότητα μαζί τους;

Το ωφέλιμο το δικό τους είναι να παραμείνεις πάντα σκλάβος,γιατί μέσα από το χρόνο το δικό σου αυτοί συνεχίζουν και είναι οι βασιλιάδες της γης, άρα όποιο μοντέλο και αν δεις μπροστά σου, οποιον Σωτήρα και αν σου παρουσιάσουν, όποια νέα τάξη προσπαθήσουν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι θα είναι καλύτερη και πιο ιση για σένα … .είναι σίγουρο ότι θα είναι ψεύτικη έτσι ώστε να σε κοροϊδέψει για άλλη μία φορά και να σε κρατήσει στο επίπεδο της απώλειας του χρόνου σου για πάντα.

Πελάτη σε έχουνε, τον χρόνο σου εκμεταλλεύονται…… Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ από αυτούς γιατί απλά δεν είναι ωφέλιμο για αυτούς.

Πάμε τώρα στο ωφέλιμο του μαλακα, εμένα εσένα τους φίλους σου……για ποιο λόγο επιμένουμε να στηρίζουμε ένα σύστημα το οποίο από τη φύση του δεν θα διορθώσει ποτέ και δεν θα προσφέρει πραγματικά ποτέ δικαιοσύνη και ισότητα;

Γιατί ακριβώς όπως είπαμε παραπάνω έχουμε να κάνουμε με το ωφέλιμο του μαλακά, μας εκπαίδευσαν , μας έδωσαν λάθος νόμους, λάθος αξίες, στημένα ιδανικά, στημένη ιστορια, ψεύτικη κοινωνία, πληροφορία προπαγάνδας και εκπαίδευσης σκλάβων, τεχνητή κρίση, τεχνητή ανάγκη και το τεράστιο όλων το δόλωμα που δεν φεύγει από τα χειλάκια μας με τίποτα και λέγεται χρήμα.

Με το ζωγραφιστό χαρτάκι και την βαθειά τοξικότητα του σε κατέστησαν ένα πρεζόνι που ξεπουλάς καθημερινά χρόνο, Ελευθερία, στιγμές, ευτυχία και ιδανικά……. Και νομίζεις ότι όλα αυτά είναι το όφελός σου και όχι η πραγματική αδυναμία σου που σε κάνει να παραμένεις πελάτης τους και τροφοδότης χρόνου προς την ελευθερία τους.

Αυτό είναι το ωφέλιμο του μ*****….. Να επιλέγει να μένει σκλαβωμένος στο χρόνο, κενός από συναισθήματα και εμπειρίες για να καταφέρει μέσα στη φυλακή τους να έχει ένα καλύτερο αυτοκίνητο η ένα καλύτερο σπίτι με κήπο……. Και όταν ψοφήσει να πάρει μαζί του τα βάσανα τις πίκρες και τις αγωνίες που πέρασε για να τα αποκτήσει….. Και όχι τη χαρά το χαμόγελο την αγάπη τον έρωτα και την όμορφη ζωή σαν θύμηση…..

Για μένα μόλις σου απέδειξα ότι η ανθρωπότητα πάσχει από σκληρή μαλάκυνση και είναι αδύνατον ποτέ να έρθει κάποια λύση ακόμα και αν αυτή η ανθρωπότητα ενωθεί γιατί όπως είπα σε άλλο μου άρθρο ο αριθμός, το γινόμενο από περισσότερους μαλάκες αποκλείεται να φέρει μία λύση που χρειάζεται να την έχει δώσει ένας νους που δεν έχει κολλήσει τον ιό της μαλακίας!

Stranger……

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Τωρα έρχεσαι αγαπητέ Νικολαε στα λόγια μου πριν αρκετό καιρό σε σχόλιο μου, που ειπα για το χρόνο. Όχι οτι δεν το ήξερες αλλα δεν παίρνουν χαμπάρι οι άνθρωποι αυτοί που κατοικούν τη χώρα. Στο είχα γράψει τσάμπα τρως χρόνο. Κανε κατι που θα σε ευχαριστεί και θα εχει ανταπόδοση, και ασε τα ζά να κοιμούνται.

 2. και το πιο απογοιτευτικο Νικο ειναι οτι δεν υπαρχει ουτε υπαρχει πιθανοτητα να βρεθει το φαρμακο δια πασαν νοσον και πασαν ΜΑΛΑΚΙΑΝ,και η βροχα επεφτε ραιθρου που ελεγε και ο Ζαμπετας και εγω ο μαλαξ κοιταω το τραινο για μια φορα ακομα να περνα σφυριζοντας και εγω να γυρναω σεληδα για το επομενο θεμα ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΣΑΣ!

 3. ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΙΚΟ…. ΝΑ ΟΜΙΛΩ, ΝΑ ΠΡΑΤΤΩ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ, ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΤΟ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ…. ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΛ@@Α ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ… ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΜΙΣΟΣ , ΚΑΚΙΑ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΓΑΠΗ, ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ … ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ … ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ… ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ – ΧΡΟΝΟ, ΨΥΧΗ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ….

 4. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΧΡΟΝΟ… ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ … ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ … ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

 5. https://pernoamparizabooks.files.wordpress.com/2014/10/ceb2ceafcebbcf87ceb5cebbcebc-cf81ceacceb9cf87-ceaccebacebfcf85-ceb1cebdceb8cf81cf89cf80ceaccebacebf.pdf

  οποιος δεν το εχει διαβασει ως τωρα, ασ το διαβασει “χθες”
  οποιος…βαριεται, ασ διαβασει σελιδα 27 μεχρι τη σελιδα 28 μεση. καθε μερα απο μια φορα πριν το μεσημεριανο. για να θυμαται ποιος φταιει για την καταντια του.

  thank me later

 6. Σωστος ο παιχτης!
  Οι περισσοτεροι ανθρωποι στον κοσμο ειναι υποκειμενικοι ιδεαλιστες.
  Δεν χαιρονται που ειναι, λυπουνται για αυτο που δεν ειναι.
  Δεν χαιρονται αυτα που εχουν, λυπουνται για αυτα που δεν εχουν.
  Ετσι υπαρχει συνεχης αποσπαση του οποιου υποκειμενου (σκεπτομενο αισθανομενο ατομο) απο το αντικειμενο(πραγματικοτητα).
  Και οπως σωστα επισημανε ο Σιγκμουντ Φρουντ(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΖΙΚΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ).

 7. ΓΑΒ ΓΑΒ
  ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ή ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ …. ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ … ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ… ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ … ΟΤΙ δηλ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 27-28 ΣΕΛΙΔΑ… ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ … ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ … ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Απαγορεύονται οι κάμερες στα σχολεία όταν γίνονται μαθήματα

Thomas Cook: Ουρές και αναμονή στα αεροδρόμια Κρήτης και Κέρκυρας