ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Thomas Cook: Ουρές και αναμονή στα αεροδρόμια Κρήτης και Κέρκυρας

· Κατοχικά Νέα

Η είδηση της χρεοκοπίας του ταξιδιωτικού πρακτορείου Thomas Cook σήμανε συναγερμό σε ξενοδοχεία και τουριστικούς πράκτορες και στη χώρα μας, καθώς, όπως ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος 07:00», υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκονται 50.000 Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι είχαν «κλείσει» τις διακοπές τους με την εν λόγω εταιρεία.

Αρκετά είναι τα ελληνικά νησιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα μετά από την εξέλιξη αυτή, μεταξύ αυτών η Κρήτη και η Κέρκυρα. Έντονη ανησυχία για «κανόνια» στον ξενοδοχειακό κλάδο της Κέρκυρας μετά το «λουκέτο» της Thomas Cook εκφράζει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού, Μπάμπης Βούλγαρης. «Η Thomas Cook πληρώνει με καθυστέρηση 2-3 μηνών. Τα ξενοδοχεία στην Κέρκυρα δεν έχουν πληρωθεί τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, οπότε καταγράφεται η μεγαλύτερη τουριστική κίνηση. Αυτό αναμένεται να έχει αλυσιδωτές επιπτώσεις τόσο σε προμηθευτές και προσωπικό, όσο και στην επιβίωση των ίδιων των ξενοδοχειακών μονάδων» δήλωσε στο ethnos.gr ο κ. Βούλγαρης.

Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Πρώτου Θέματος», ο πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης, Μιχάλης Βλαντάκης, δήλωσε ότι «το 70% των τουριστικών επιχειρήσεων στην Κρήτη έχει συμβόλαια με την Thomas Cook», διευκρινίζοντας ότι μόνο φέτος η Thomas Cook έφερε στην Κρήτη 400.000 επισκέπτες, ενώ, όπως είπε, «αυτήν τη στιγμή έχουμε γύρω στους 20.00 τουρίστες (σ.σ.: από την Thomas Cook»).

Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ethnos.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ελλάδα: Η ανεργία υποχώρησε στο 7,9% τον Ιούλιο – Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2008Business

Πακέτο 2,2 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση: Οι φοροελαφρύνσεις, τα επιδόματα και ο κατώτατος μισθός των 1.000 ευρώ

Μαχητικό αεροσκάφος σε πτήση - εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Τανάγρα: Συνετρίβη ελληνικό F-4 Phantom σε αεροπορική επίδειξη – Νεκροί οι δύο χειριστές

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Μία απάντηση στο “Thomas Cook: Ουρές και αναμονή στα αεροδρόμια Κρήτης και Κέρκυρας”

  1. ΑΝΕΚΔΟΤΟ…ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΕΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ…ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΗΡΟΖΙΝΗ ΒΑΛΑΜΕ Η ΘΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ…

    ΥΓ. ΤΡΑΒΑ ΜΑΛΛΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά