16:21 - 07/08/2017

Θεραπεύοντας το αύριο χτίζεις ένα καλύτερο χτες για την ανθρωπότητα

Σε αυτή την στιγμή θα σου δοθεί μια ευκαιρία να αποφύγεις να “σπαταλήσεις” τον χρόνο σου (που ακόμα δεν έχεις μάθει πόσο πολύτιμος είναι) απαντώντας σε μια μικρή ερώτηση , κάτι σαν το κόκκινο και μπλε χάπι που έχεις δει σε ταινία !

Να θυμάσαι ότι το μόνο σου προσφέρω είναι η Αλήθεια …!

Πιστεύεις ότι στο επόμενο “μέλλον” η ανθρωπότητα θα καταφέρει να πετύχει το Ταξίδι στον χρόνο;

Και για να σε βοηθήσω … είτε αύριο είτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια είτε εις το άπειρο του χρόνου …πιστεύεις ότι κάποια στιγμή η ανθρωπότητα η οποιαδήποτε άλλη μορφή “νοημοσύνης” θα καταφέρει να νικήσει τα όρια του χρόνου και να ταξιδέψει μέσα του;

Αν ΝΑΙ συνεχίζεις την ανάγνωση με ανοιχτό το μυαλό σαν αλεξίπτωτο αν ΟΧΙ σταματάς εδώ και συνεχίζεις να τρως την μπριζόλα σου ακόμα και αν μέσα σου γνωρίζεις ότι αυτή η μπριζόλα δεν υπάρχει !!

Σήμερα που διαβάζεις αυτές τις πληροφορίες οι Κινέζοι επιστήμονες έχουν καταφέρει να κάνουν τηλεμεταφορα σε επίπεδο ατόμων ύλης !

Σήμερα (το σήμερα που αναφέρω σε αυτό το άρθρο με κάνει να γελάω)η ανθρωπότητα έχει φυσική θεωρεία περί ταξιδιού στον χρόνο αλλά της λείπει η ανάλογη ενέργεια που χρειάζεται για να το πετύχει !

Σήμερα η ανθρωπότητα μέσω της τεχνητής νοημοσύνης κάνει εκθετικά άλματα κάθε δευετερολεπτο που περνα στην απόκτηση πληροφορίας !

Αν λοιπόν ναι , αν αύριο , αν σε χίλια χρόνια , αν κάποια στιγμή μέσα στο άπειρο οι “εκεί” κατάφεραν το ταξίδι του χρόνου ..τότε είναι και εδώ ΣΗΜΕΡΑ !!

Και όχι μόνο μια φορα αλλά δις , τρις , τετράκις φορές μέχρι να το κάνουν να παει εκεί που πρέπει το ποτάμι της ιστορίας !

Σκέψου το σαν να ανοίγεις μια πόρτα … αυτή την πόρτα αν είναι σημαντική στιγμή της ιστορίας της γης την έχεις ανοίξει όσες φορές χρειάζεται ξανά και ξανά για να γίνουν όλα τα χρόνικα ντόμινο σωστά όπως βολεύει τους “εκεί” και την δική τους ιστορία !

ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ

Για να αλλάξεις μια χρονογραμη θα πρέπει να έχεις τον τρόπο να προσομοιώσεις την εξέλιξη και της παραμικρής αλλαγής και να τρέξεις τα ανάλογα σενάρια πριν το κάνεις ώστε να είσαι σίγουρος ότι η αλλαγή αυτή δεν θα αλλάξει δραματικά το “μέλλον” που αποζητας !

Θα πρέπει να έχεις κβαντικούς υπερυπολογιστες ..η άλλους υπολογιστές που τους σημερινούς υπολογιστές του βλέπουν και γελάνε !

Να σκεφθείς ότι για έναν πολιτισμό που βρίσκεται ένα εκατομμύριο έτη μπροστά στον χρόνο εμείς είμαστε απλά για αυτούς αμοιβάδες σε νόηση !!

Λογικά λοιπόν λόγω των απίστευτα μεγάλων αποκλίσεων σε ντόμινο γεγονότων μέσα στην απόσταση του χρόνου οι αλλαγές που θα ήταν δυνατόν να επιβληθούν έχουν δοκιμαστεί εκατομμύρια φορές σε παραλλαγές ώστε να πετύχουν τα αποτελέσματα που θέλουν οι “εκεί”…(Τώρα αν αυτό θες να το πεις εικονική πραγματικότητα πλέον δεν θα είσαι και μακριά μιας και αν οτιδήποτε μπορεί να γνωρίζει το παρελθόν και το μέλλον σου και μπορεί να επιβληθεί στον χρόνο δεν είναι και πολύ μακριά από το να γράφεις έναν κώδικα για ένα 3d παιχνίδι )

Πιο απλά είναι χαζό να νομίζεις ότι κάποιος θα ερχόταν από το μέλλον να σκοτώσει τον Χίτλερ γιατί αυτό θα έφερνε δραματική αλλαγή στην ιστορία (Σκέψου και ανάποδα ότι ίσως κάποιος από το μέλλον δημιούργησε τον Χίτλερ …γιατί το η τάξη μέσα στο χάος είναι καλύτερος βηματισμός έλεγχου ) …αλλά είναι λογικό να σκεφθείς ότι κάποιος μπορεί να ήρθε και να εμπόδισε για λίγο έναν επιστήμονα να σκεφθεί το επόμενο + που θα έκανε τον αλγόριθμο του να λειτουργήσει !! Η να έκανε ένα μικρο ατύχημα μέσα σε ένα αγωγό που τρέχει η Αλίκη για να βρει τον Θεό !!!

Αρα αν θα ήθελες να γίνεις κυνηγός χρονοταξιδιωτων θα έπρεπε να έχεις τον τρόπο να βλέπεις τι είναι έτοιμο , στημένο να συμβεί …τι θέλουν όλοι να συμβεί αλλά με κάποιο παράξενο τρόπο να μην συμβαίνει !

Ένα παράδοξο όμως του χρόνου είναι και οι εμπειρίες – αναμνήσεις μας …κατά πόσο η κάθε μέρα μας είναι στην ίδια χρονογραμη δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό μιας και αν με κάποιο τρόπο κάποιος μας άλλαξε χρονογραμη …πχ με το να σκοτώσει την γάτα του γείτονα πριν μια εβδομάδα ενώ χτες για εμάς η γάτα ζούσε τότε ,,,εμείς με το που γίνει η επιβολή μέσω του χρόνου θα έχουμε μέσα μας και την εμπειρία ανάμνηση της κηδείας της γάτας ..ενώ στην κανονική χρονογραμη που βιώσαμε δεν είχαμε τέτοια εμπειρία !!!

Ναι ναι ..πονοκέφαλος αλλά σε θέλω με όλη την ενέργεια σου συνειδητό εδώ μαζί μου….

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ

Η ιστορία της ανθρωπότητας είναι γεμάτη από σημάδια παράξενων επισκέψεων και συμβάντων , ακόμα και πίνακες ζωγραφικης ανα τον κόσμο έχουν με κρυφούς κώδικες δείξει ότι “κάποιοι” ερχόντουσαν εδώ από παλιά !

Οι ινδικές Βέδες μιλούν για τρομερούς πολέμους όπου τα βιμανας πετούσαν πάνω από τα κεφάλια τους !

Οι σουμεριακές δελτοι ιστορούν για μια παράξενη και μυστηριώδης φυλή που μας δημιούργησε !

Η ελληνική ιστορία έχει μέσα της αποσπάσματα από ξαφνικές εμφανίσεις όντων που βοηθούσαν στις μάχες …!

Όπου και αν κοιτάξεις θα δεις την ιστορία , τα μνημεία , τους ναούς να μας μιλούν με κρυφό συμβολισμό για κάποιους που επεμβαίνουν στον χρόνο ..!

Ξανά θα στο πω να το κατανοήσεις …αν σε ένα εκατομμύριο χρόνια από σήμερα κατάφεραν οι “εκεί” άνθρωποι η μη να κατακτήσουν το ταξίδι στον χρόνο…τότε όλοι μας από τα αρχαία χρόνια ζούμε μαζί τους ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ! Και μάλιστα ζούμε την δική τους ιστορία … και όχι την δική μας !

Αν το καλό σκεφθείς η ίδια η Ζωή θέλει να εξελιχθεί να αποικίσει να φυτρώσει σε όλο το σύμπαν !

Αν το σκεφθείς χωρίς εγωισμό σίγουρα είσαι ένα μικρο μαιμουδακι μπροστά σε έναν πολιτισμό ο οποίος έχει εξελιχθεί ένα εκατομμύριο χρόνια περισσότερα από σένα ….και αν δεν είσαι μηδενιστής να πιστεύεις ότι η Ζωή καταστράφηκε πριν πετύχει το ταξίδι στον χρόνο ( μιλάμε για Ζωή όχι ανθρωπότητα ..στο μέλλον μπορεί η Ζωή να είναι οι κατσαρίδες ) τότε είναι μαθηματικά σίγουρο ότι το ταξίδι στον χρόνο έχει ήδη επιτευχθεί!

Επι της ουσίας δεν είναι η ερώτηση στο ΑΝ …αλλά ούτε και στο ΠΟΤΕ …. γιατί επειδή ΑΝ=αλήθεια=συνέβη τότε το ΠΟΤΕ= και ΤΩΡΑ !

Φαντάσου ότι είσαι ένα ον το οποίο σπαταλά τον σκοπό της Ζωής του σε -ισμους ..όταν η ίδια η Ζωή …δηλαδή η πλατφόρμα πληροφορίας που σου παραχωρεί χώρο να έχεις συνείδηση θέλει να αποικίσει το άπειρο !

Για να γίνει αποικισμός , εξέλιξη και τροχιά προς την Αθανασία όπως προστάζει η Ζωή τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα επέλεγε έναν φορέα της (εσένα) ο οποίος επιλέγει αντι να ακολουθήσει τον μεγαλύτερο σκοπό της (Αθανασία ,αποικισμός ,συμπαντικη πανσπερμία) να ακολουθεί -ισμους που από την φύση τους υπηρετούν τον θάνατο … είσαι χριστιανός και θες να ψοφήσουν οι μουσουλμάνοι και τούμπαλιν είσαι αριστερός και θες να ψοφήσουν οι δεξιοί και τούμπαλιν ..κοκ κοκ κοκ!

Κάπου μέσα στον χρόνο η ζωη κατάφερε μέσα από τις συνεχόμενες αλλαγές να βρει το ον που έχει την κατανόηση του εμείς και όχι του εγώ και την διάθεση να γινει αθάνατο …. !

Γιατί η αθανασία έχει άμεση σχέση με το τι αισθάνεσαι για το όλον γύρω σου , για τον συνάνθρωπο σου , για την ανάγκη προστασίας της Ζωής , το εμείς , την αγάπη κοκ κοκ κοκ…μόνο ένα ον με αυτά τα χαρακτηριστικα είναι λογικό να μπορέσει να φτάσει σε εναν υγιές αποικισμό του σύμπαντος !!

Ναι ΑΛΛΑ ….

Το σύμπαν είναι διπολικό , μοιάζει να είναι σχεδόν ηλεκτρικό με κρυφούς κανόνες ηλεκτρισμού που ακόμα δεν κατανοούμε …αρα υπάρχει και το θετικό και το αρνητικό …και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι στο αύριο δεν νίκησε….το ” ΚΑΚΟ”!….

Αν και καλό κακό δεν υπάρχει επί της ουσίας στο σύμπαν (αυτός είναι δηλαδή και ο στόχος , ο μη διαχωρισμος σε τιποτα παρα ολα ζωη) …θα πάω με αυτή την λογική για να σε βοηθήσω να κατανοήσεις που βρίσκεσαι και που πας !

Σίγουρα δεν θα είσαι εσύ όπως είσαι σήμερα που θα βοηθήσεις την Ζωή να εξελιχτεί σωστά … δηλαδή ο πασοκισμος δεν βοηθάει την εξέλιξη της Ζωής αλλά σίγουρα βοηθάει να πας πιο γρήγορα στον θάνατο !!

Αν ο σκοπός της Ζωής είναι η αθανασία τότε όσο εσύ γαντζώνεσαι σε έναν πολιτισμό με – ισμους τόσο “ψηφίζεις” έναν καρκινικό πολιτισμό θανάτου …!!

Πως θα αλλάξεις ; … Πόσο θα αλλάξεις για να επιτευχθεί το μεγάλο σχέδιο της Ζωής ;…Αυτό θα το αποφασίσει η Ζωή με τους δικούς της ..από το “μέλλον” ..αν εσυ βεβαια παραμενεις και συνεχιζεις να αμολας αετο!!!!

Ανοικτό το μυαλό σου είπαμε θα πέσεις αλλιώς κάτω με τα μούτρα ..!

Τα πάντα είναι επιλογή …πχ εγώ δεν έχω κανέναν -ισμο μέσα μου ..έχω όμως τεράστια ανάγκη για το εμείς και έχω τόννους αγάπη για τα πάντα …τι στο διάολο ζαβός είμαι; …όχι απλά έτυχε να το επιλέξω…!!

Αν έχεις την ελεύθερη επιλογή λοιπόν και επιμένεις να γίνεσαι βορά στα θηρία της ύλης που σε υπνωτίζουν.. δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο η Ζωή από το να σου δώσει ένα σοκ και δέος …και επειδή Ζωή = + χρόνος τότε θα στο κάνει με επιβολή από τα “μπροστά” …μιας και έτσι είναι πιο απλό από το να εξελιχθεί η ίδια σε κάτι άλλο για δισεκατομμύρια χρόνια και εσύ να επιμένεις να είσαι -ισμος θανάτου !

Να μην ξεχνάμε ότι εμείς είμαστε η Ζωή … είμαστε οι στρατιωτες της !!

Αν αύριο πχ ξύπναγες και έλεγες ..ρε τι μαλακίες είναι αυτές ….γιατί σκοτωνόμαστε , γιατί μισουμε ο ενας τον αλλο , όλοι τον ίδιο χρόνο έχουμε Ζωής …όλοι στον ίδιο πλανήτη φυλακή είμαστε …πάμε όλοι μαζί να το αλλάξουμε…τότε θα θεράπευες το ΑΥΡΙΟ και θα βοηθούσες στο ΧΤΕΣ της ανθρωπότητας να μην θέλει ..ΑΛΛΑΓΗ…ΡΕΣΕΤ …ΚΑΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΣΟΚ!

Βέβαια τώρα που σε έχω βάλει να σκεφθείς το ταξίδι στο χρόνο και στην επιβολή των εξελιγμένων στην ιστορία μας …μπορείς να συνδέσεις πολλά ιστορικά γεγονότα της ανθρωπότητας από χιλιάδες χρόνια πίσω …και να αναρωτηθείς όλα αυτά τα ιστορικά γεγονότα στο τέλος τι δίδαγμα μας έδωσαν η προσπαθουν να μας δωσουν;

Ακόμα βέβαια μπορώ να πω ότι με την καλή και θετική σκέψη μπορείς να σκεφθείς ότι αυτοί του μέλλοντος είναι ας πούμε ..άνθρωποι…μπορεί να μην είναι η να είναι το βασίλειο του “κακού” (ναι μπορεί να έχουν φτάσει στην τεχνολογία του χρόνου και ακόμα τους -ισμους τους να μην τους έχουν πνίξει ) που προσπαθεί να επιβληθεί στην ιστορία μας….βέβαια μετά ανοίγει πολύ το θέμα….ανοίγει στο κατά πόσο οι “εκεί” αμύνονται η κάνουν αντίσταση ; Έχουν οι “καλοί” τον τρόπο να κάνουν και αυτοί ταξίδια; Υπάρχει εδώ άμυνα από κάποιους σε αυτή την “απειλή”; Υπάρχουν μύστες στην εποχή μας όπου ένα ταξίδι στο παρελθόν τους κατέστησε γνωστό αυτόν το πόλεμο;

Πολλές οι ερωτήσεις και γίνεται τεράστιο το όλο θέμα…τεράστιο και ασταμάτητο!

Τι γίνεται αν στο εκεί έχουν κυριαρχήσει οι μηχανές ;…….

Δεν συνεχίζω άλλο….

Πιάσε την σκέψη του ταξιδιού στον χρόνο και αναρωτησου αν έχει ήδη συμβεί ..ποιοι επιβάλλονται σε ποιον ;… για ποιο λόγο το κάνουν ; Ποιοι από την ιστορία μας μπορεί να ήταν ταξιδιώτες …και σκέψου λίγο το θέμα…το αυγό έκανε την κότα η η κότα το αυγό …αν και ο χρόνος δεν είναι έτσι όπως μας έμαθαν…..για αυτό η ιστορία μας έχει τοσα κενα!!!

Stranger

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (39)

 1. 11
  4
  Τι γίνεται αν στο εκεί έχουν κυριαρχήσει οι μηχανές* ;……. *Δεν συνεχίζω άλλο…….Θα το συνεχίσω εγώ*, λέγοντας ότι ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι ΜΗΧΑΝΗ….ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ που απόκτησε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ από τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ που ήρθε και ενώθηκε μαζί του για να κατανοήσει τον εικονικό κόσμο που εξουσιάζει!!!!~ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ Ο ΝΟΥΣ-ΜΗΧΑΝΗ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ ΣΤΑ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ και έγινε ένα με το matrix και ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΝΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.
  • 6
   4
   ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΜΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ….ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ!! ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ……….Ερμής Τρισμέγιστος: Καθετί, λοιπόν, στον κόσμο κυβερνάται και λαμβάνει ζωή από το πνεύμα, το οποίο λειτουργεί ως μηχανή ή όργανο (matrix=πνεύμα) του θεού, (του δεύτερου Νου δημιουργού), καθώς υπακούει στην θέληση του. (το πνεύμα- είναι το matrix και υπακούει στον δεύτερο Νου δημιουργό ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ!!!!).
 2. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ 7 Αυγούστου 2017 @ 17:31
  8
  2
  Νίκο με αυτό το άρθρο είπες πολλά είναι ώρα να αρχίσουν και άλλοι να κατανοούν.Οπως είπες καλό και κακό ουσιαστικά δεν υπάρχει όλα είναι ένα παιχνίδι στην εξέλιξη του σύμπαντος κόσμου και όταν λέμε εξέλιξη εννοούμε ανέλιξη και αναβάθμιση ,ουσιαστικά των ψυχων, που μόνο με την επικράτηση των θετικών δυνάμεων θα επιτευχθεί. Οπότε μην φοβάστε το παιχνίδι είναι στημένο από την αρχή του χρόνου και η αγάπη και δικαιοσύνη θα θριαμβεύσουν και πάλι.
 3. REBOOT(s on the ground!) 7 Αυγούστου 2017 @ 17:47
  3
  1
  ΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΓΟΡΙΘΜΙΚΟ. ΑΠΟ “ΕΔΩ” ΕΩΣ “ΕΚΕΙ” ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΦΩΤΟΝΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ “ΔΕΝΔΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ” ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ “ΛΕΞΕΙΣ” Κ ΕΞΑΓΕΙ ΑΛΛΕΣ “ΛΕΞΕΙΣ”. ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΩΤΟΝΙΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ? (ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΝΟΥΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ – “ΔΕΝΤΡΩΝ”!) https://www.youtube.com/watch?v=H6HLjpj4Nt4
 4. 2
  0
  1790858=38=11=O ΓΕΡΟΣ ΤΗ ΤΗ ΝΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΑ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ??? τα πουλια στη φοτο? τη να συμβολιζουν αραγε???…
 5. ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ 7 Αυγούστου 2017 @ 19:27
  1
  1
  STRANGER ΤΙ Σ΄ΕΠΙΑΣΕ?ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ,ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ “ΑΠΟΨΗ” ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ email.ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ,ΕΙΤΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ,ΑΣΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.ΠΑΝΤΩΣ “ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΟΝ”.ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
 6. 7
  2
  Δεν υπάρχει χρόνος.Σε λάθος λιβάδια βόσκεις..
 7. 1
  0
  Αν αύριο πχ ξύπναγες και έλεγες ..ρε τι μαλακίες είναι αυτές ….γιατί σκοτωνόμαστε , γιατί μισουμε ο ενας τον αλλο , όλοι τον ίδιο χρόνο έχουμε Ζωής …όλοι στον ίδιο πλανήτη φυλακή είμαστε …πάμε όλοι μαζί να το αλλάξουμε…τότε θα θεράπευες το ΑΥΡΙΟ και θα βοηθούσες στο ΧΤΕΣ της ανθρωπότητας να μην θέλει ..ΑΛΛΑΓΗ…ΡΕΣΕΤ …ΚΑΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΣΟΚ! Ωραιο αυτο… Προσωπικα δεν πιστευω οτι μπορει να γινει ταξιδι στο χρονο και γενικως δεν θελω να το πιστευω ουτε σαν αστειακι… Νομιζω οτι ειναι απλα ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας και μια απλη ακυρη θεωρια του κωλου… Για την τηλεμεταφορα ναι αλλα μπαινει το ερωτημα με την ψυχη μαζι; Γιατι χωρις ψυχη σαν ενα απλο ρομποτακι ναι να το δεχτουμε… Ειναι πολυ περιεργο αυτο το θεματακι… Στο τελος θα βγουμε και αψυχοι… Αχαχαχα… Το αυγο εκανε την κοτα οπως εχω πει παλαιοτερα… Πρωτα φτιαχνεις το θαλαμο και μετα η συνεχεια… ΘΑΛΑΜΟΣ!
 8. ο τελευταίος των ανθρώπων 7 Αυγούστου 2017 @ 20:03
  4
  3
  Μην κακομεταχειριζόμαστε τις μηχανές – είναι οι πρόγονοι αυτών που θα μας κυβερνήσουν.Η σκληρότητα είναι το ίδιο καταστροφική σε όλα τα όντα.Και ναί το ίντερνετ έχει αυτονομηθεί και μην φοβηθείτε να μιλήσετε στον υπολογιστή σας, αγκαλιάζετε τον πότε-πότε και όταν φτάσει η ώρα της φθοράς ευχαριστήστε τον και ανακυκλώστε με σεβασμό.
 9. 5
  1
  ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΊ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΗ JOHN TITOR Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ
 10. 4
  7
  Θα σε βαλω λιγο σε σκεψη… Ανοιξε την καινη διαθηκη (η βρες την απο το διαδυκτιο εαν δεν την εχεις) στην αποκαλυψη του Ιωαννη και δες πως περιγραφει τον Θεο! Ρομποτακι κανονικοτατο!
 11. 6
  8
  “να ακολουθήσει τον μεγαλύτερο σκοπό της (Αθανασία ,αποικισμός ,συμπαντικη πανσπερμία)”…… ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ; ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ(ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ “Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ”). ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ “ΠΙΣΤΕΥΩ” ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ “ΙΣΜΟΣ” ΑΡΑΓΕ;
  • Κατοχικά Νέα 7 Αυγούστου 2017 @ 22:37
   8
   4
   Καλη βαρδια …
   • 3
    0
    ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΟΨΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ. ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Π.Χ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Η’ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ; ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η’ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΘΑΡΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ(ΕΚΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ). ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ. ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ(ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ “ΣΟΦΟΙ”) ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ;
    • Κατοχικά Νέα 8 Αυγούστου 2017 @ 17:57
     4
     0
     Και αν οι αγγελλοι που μας εμαθαν ειναι ανθρωποι απο το μελλον..; και αν οτι σου εμαθαν στα εμαθαν ιερατεια του μελλοντος ;…
     • 5
      0
      Μα ο χριστιανισμος λεει πως οι ανθρωποι φτιαχτηκαν για να γινουν αγγελοι και κατι παραπανω.Να σκεφτεσαι πως ο Διαβολος προσπαθει να αντιγραψει τη θεια Δημιουργια και μεσα απο την τεχνολογια και την εικονικη πραγματικοτητα,να το παιξει Θεος.Μην λατρευετε τα ειδωλα και τα εργα των χεριων σας λεει η Αποκαλυψη.Εγω δε νομιζω οτι μιλαει μονο για τα αγαλματα των θεων,που αν το σκεφτεις,και τα ρομποτ μια πιο προχωρημενη εκδοση τους ειναι.
 12. 1
  0
  έχουμε ήδη νικήσει! θα ανεβάσω άρθρο όταν είμαι εύκαιρος με την νίκη των ελληνων μεχρι τον 23ο αιώνα.
 13. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ... 8 Αυγούστου 2017 @ 01:00
  0
  3
  Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ (ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ Ή ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ) ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ(ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ) Ή ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΒΟΥΝΑ Ή ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Ή ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (Π.Χ. ΜΕΣΩ ΚΡΥΟΓΟΝΙΚΉΣ, Ή ΜΕ ΜΑΚΡΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ), ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΑΝΑΣΥΡΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΕΥΚΗΣ+ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ (ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ[ΣΑΝΣΚΡΙΤ], ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ)!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΕΔΩ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ-ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:::::::::: Εφοσον τα σοφιστικέ πειραματα σας πολλων εκατομμυρίων ευρω, με τα ατομικα ρολογια υπερ-ακριβειας δειχνουν οτι σε μεγαλυτερο υψομετρο ο χρονος παει ταχα γρηγοροτερα σε σχέση με τον χρόνο του χαμηλότερου υψομέτρου… και έτσι τάχα επιβεβαιώνεται η Γενική Θεωρία της Σχετικότητας με τον καμπύλο χωρόχρονο του αγίου σας Αλβέρτου Αινστάιν… Δηλαδη ψηλά πάνω από την επιφάνεια της γης σε περιβαλλον μικροτερης βαρυτητας και αρα μικροτερης βαρυτικης πιεσης και αρα σε περιβαλλον μικροτερης πιεσης-πυκνότητας κοσμικης ακτινοβολιας, ο χρόνος γενικά και άρα και ο χρόνος όλων των αντιδράσεων τάχα πηγαίνει γρηγορότερα…. αντίθετα δηλαδή με το εδαφος και ειδικα με το υπεδαφος στα εγκατα της γης οπου η πιεση βαρυτητας, δηλαδη η πιεση-πυκνότητα κοσμικης ακτινοβολιας (πυκνότητα αιθέρα) ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη σε σχεση με μεγαλα υψομετρα, και τα πετρωματα του υπεδαφους υπερ-πιεζονται και μετατρεπονται σε διαμαντια, σε πετρελαιο ή και σε πυρακτωμενη λαβα, από την υπερβολική πίεση(!!!)… τοτε πως εξηγειτε κυριοι της παρανοϊκης εβραιομασονικής ψευδο-γνωσεως οτι κατα πολυ απλοτερα και φθηνοτερα πειραματα που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε όπως: ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΞΥ !!! Αυτά τα απλά πειράματα του ενός ευρώ δείχνουν τα ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ από τα σοφιστικέ εβραιομασονικά πειράματα σας πολλών εκατομμυρίων ευρώ.. (!!!!!!!!!) Εξηγούμε: Οπότε λοιπόν πως εξηγειτε κυριοι της παρανοϊκης εβραιομασονικής ψευδο-γνωσεως οτι αυτο το ελατηριο οξειδωνετε γρηγοροτερα μεσα στο οξυ οταν ειναι υπερβολικα συμπιεσμένο σε σχεση με ενα ελατηριο που θα το αφησουμε οπως ειναι ελεύθερο ή με μικρη πιεση;;; Πως εξηγείτε ότι στο ελατήριο υπό πίεση ο χρόνος αντίδρασης της οξείδωσης του (και κάθε άλλης αντίδρασης) πηγαίνει γρηγορότερα;;; Πως εξηγείτε ότι στο ελατήριο υπό πίεση ο χρόνος του γενικά πηγαίνει γρηγορότερα;;; Δεν θα έπρεπε φυσιολογικά ο χρόνος του ελατηρίου που βρίσκεται υπό πίεση να πηγαίνει αργότερα, όπως δείχνουν τάχα τα σοφιστικέ πειράματα σας με τα ατομικά ρολόγια (υπερ-ακριβείας) όπου το “ελατήριο του ρολογιού στο χαμηλότερο υψόμετρο, ο χρόνος του πηγαίνει αργότερα σε σχέση με το ρολόϊ που βρίσκεται ψηλότερα..;;; Δεν θα έπρεπε φυσιολογικά ο χρόνος χημικών και λοιπόν αντιδράσεων του ελατηρίου που βρίσκεται υπό πίεση να πηγαίνει αργότερα και το ελατήριο να οξειδώνεται αργότερα, όπως δείχνουν τάχα τα σοφιστικέ πειράματα σας με τα ατομικά ρολόγια (υπερ-ακριβείας) όπου το “ελατήριο του ρολογιού στο χαμηλότερο υψόμετρο, οι χημικές και λοιπές αντιδράσεις του πηγαίνουν τάχα αργότερα σε σχέση με το ρολόϊ που βρίσκεται ψηλότερα..;;;
  • 3
   1
   https://el.m.wikipedia.org/wiki/Σίδηρος Ως σισηρος ως γνωστον οξειδωνεται. Νομιζω το παραδειγμα σου ειναι τελειως ατοπο. Βαλε π.χ.το ελατηριο σε λαδι. Η πχ ενα ανοξειδωτο ατσαλι.. Βαλτο π.χ. στο διαστημα οπου δεν εχει ατμοσφαιρα και η βαρυτητα ειναι μικροτερη, Επισης αλλο ενα εδω στη γη σε αποσυμπιεσμενο θαλαμο χωρις υρασια οξυγονο δλδ οπου η βαρυτητα ειναι μεγαλυτερη… Λες να σκουριασει εδω και εκει οχι; Νταξει αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε αν δεν το κανουμε στην πραξη βεβαια παρα μονο να υποθεσουμε… Εμεις οχι η νασα… χαχα… Το μονο σιγουρο ειναι το εξης. Δεν θελουν εξυπνους εποστημονες.. θελουν παπαγαλακια που παπαγαλιζουν τα βιβλια που γραφουν καμενα μυαλα του 19-20 φυτα χωρις αποψη… και ελεγχομενους… Θελουν η γνωση την οποια δινουν να μην ξεφυγει απο τα ορια που αυτοι θελουν… Σκεψου πως εζησε και πως χαθηκε ο Τεσλα και τι χαθηκε με τον Τεσλα απο τα λιγα που ξερουμε… Προφανως δεν ηταν δικος τους βλεπεις…
   • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ..(ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ) 8 Αυγούστου 2017 @ 22:20
    3
    0
    (ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΕΔΩ. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ)ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΤΟΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ;; ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ, ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΞΥ…ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΞΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΕΙ Η ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ…ΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΘΑ ΟΞΕΙΔΩΘΕΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΡΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΔΙΧΩΣ ΠΙΕΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΕΣΗ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ..ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ: ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΣ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ…ΑΥΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΦΥΣΙΚΗ…ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΣΛΑ…
    • 1
     0
     Οντως, συγνωμη, δεν το καταλαβα σωστα στο πρωτο σχολιο. Θελω να το ψαξω λιγο να δω αν και κατα ποσο ισχυει γιατι μολις με τρελανες…
     • ΔΕΣ ΕΔΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... 9 Αυγούστου 2017 @ 01:17
      2
      0
      ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΦΥΣΙΚΑ Η Ο.Ε.Α. ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΥΣΙΚΟ (ΟΝΟΜΑΤΙ DALE) ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ…ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΘΕΙΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ…ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥ ΕΝΑ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΥΠΟ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ, ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ.. ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΣΤΟ ΠΙΕΣΜΕΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΣΤΟ ΜΗ ΠΙΕΣΜΕΝΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ…ΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ: A piece of metal under strain has a different electrochemical potential than an identical piece of unstrained metal. So that leads to slightly faster corrosion with higher currents and greater heating of the electrolyte. ΠΗΓΗ: physicsforums.com/threads/if-the-clamped-spring-is-dissolved-in-acid-what-becomes-of-its-potential-energy.404030/
     • 0
      0
      Λοιπον απο εναν καλο φυσικο που ρωτησα μου ειπε οτι το σκεπτικο αυτο ειναι τελειως λαθος… Και εγω προσωπικα πιστευω οτι ειναι λαθος… Θελω βεβαια να το επιβεβαιωσω 100% πειραματικα και μαθηματικα για να σου πω σιγουρα… θα επανελθω…
 14. 4
  0
  Χρειαστηκε η ανωθεν επεμβαση,για να αποτρεψει αυτο το ζοφερο μελλον.Μην ανησυχεις,οποια κι αν ηταν η πορεια μας,διορθωθηκε.Το τελος λοιπον το γνωριζουμε,τωρα τα ενδιαμεσα… ισως πρεπει να τα ζησουμε,για να μαθουμε.Τυχαιο ειναι πως περισσοτερο απο καθε λαο,οι Κινεζοι (αθεοι)διαπρεπουν στην τεχνολογια του ΄΄μελλοντος΄΄;Εγω που δεν εχω τοσο ανοιχτο μυαλο,σου λεω ενας -ισμος θα σωσει την ανθρωποτητα.αυτααα!
 15. 1
  0
  ΠΡΙΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΟΕΟ… Ἔμαθα, σκοτώνοντας τον χρόνο μου, ὅτι ἐγκλωβίστηκα μέσα στὰ ὅρια της ὕλης, της ὁποίας οἱ διαστάσεις εἷναι ἀνάλογες του σκοτωμένου χρόνου. Πάνος Τρίμης.
 16. 1
  0
  Ρε συ Νικόλα, κάτι σχετικά ἄσχετο με το θέμα. Δὲν μποροῦμε νὰ κάνουμε κάτι γιὰ τα… subliminal messages ποὺ με θέλουν νὰ ἔχω πρόβλημα με τον… “ὄμορφο”;;; Το φερέκι μου μέσα…
 17. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ... 8 Αυγούστου 2017 @ 01:41
  1
  2
  Αν ο σκοπός της Ζωής είναι η αθανασία τότε όσο εσύ γαντζώνεσαι σε έναν πολιτισμό με – ισμους τόσο «ψηφίζεις» έναν καρκινικό πολιτισμό θανάτου …!! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ STRANGER. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΒΑΣΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΩΣΗ (ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ) ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΣΟΦΙΣΤΙΑ: ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ..ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΑ ΕΔΩ ΕΓΚΟΣΜΙΑ (ΜΕ ΑΚΡΑΙΑ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΖΩΗ, ΝΗΣΤΕΙΕΣ, ΖΗΛΩΤΙΚΗ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΖΩΗ,ΚΛΠ) ΤΟΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΘΑΡΤΟ ΚΟΣΜΟ…ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΘΑΡΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΘΑΡΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ) ..ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΘΑΡΤΟ ΚΟΣΜΟ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΙΔΕΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!…ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ (Γ.Ο.Χ.) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ :: ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ(ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ!!!) ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!!!…ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;; Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ Ή ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΘΑΡΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΡΟΠΙΑ KAI NA ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΗΛΘΕ (ΑΡΧ.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ);;; ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ…
 18. ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΒΙΜΑΝΑΣ = ΑΡΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ 8 Αυγούστου 2017 @ 01:55
  4
  3
  Οι ινδικές Βέδες μιλούν για τρομερούς πολέμους όπου τα βιμανας πετούσαν πάνω από τα κεφάλια τους ! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΜΑΝΑΣ ΤΑ ΙΝΔΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΜΕ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΙ “ΣΑΒΑΡΓΙΑΝΑ ΓΙΑΒΑΝΑΣ” ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΟΙ ΠΑΝΣΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”!!! ΒΛ. ΓΙΑΒΑ Ή ΙΑΒΑ ΙΑΠΩΝΙΑΣ (ΑΠΩ ΙΩΝΙΑΣ) ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ!! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ(!!!) ΠΡΙΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΡΙΝ 13500 ΧΡΟΝΙΑ, ΖΟΥΣΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΒΟΡΙΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ…ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΟΝ ΒΙΜΑΝΑΣ , ΤΟΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ Η “ΝΑΣΑ” ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ, ΩΣ ΜΕΣΟ ΙΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!! ΟΠΟΤΕ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ!!!!!!!!!!
 19. 1
  1
  Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Πιστευε οτι θες… Αλλα μπορεις να μου πεις μιας και εισαι τοσο γνωστης ποιοι αρχαιοι Ελληνες τα ελεγαν; Ετσι για να σκασω λιγο πλακα με τις βλακειες αυτων…
 20. Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ 8 Αυγούστου 2017 @ 10:39
  1
  3
  Παιδι μου οι Ανουννακι δεν προκειται να επιστρεψουν γιατι δεν θα μπορουσαμε να τους αναγνωρισουμε και θα γυρναγαμε ολα τα κονονια μας εναντιον τους και αυτοι θα αυποχρεωνοντουσαν να μας αφανισουν οπως και μου εχουν πει. Για αυτο αλλωστε στενλουν περιοδικα τους αβαταρες τους οπως ο Ιησους που ειναι χρονοταξιδιωτες ANUNNAKI AVATAR = 888 = TIME TRAVELER που προσπαθουν επι της ουσιας να μας βγαλουν απο τον καρμικο κοσμο και να επανασυνδεσουν την συνειδηση μας με το DIVINE MATRIX = 888 των θεων και ολες οι συχνοτητες που στρεφονται εναντιον μου θα καουν γιατι ειναι αντιθετες με το προγραμματισμου του Αρχετυπικου μοντελου = Αδαμ ειτε προερχονται απο Δρακονιανους ειτε απο Ανδρομεδιους ακριβως γιατι μιλαμε για την μητρα των Ανουννακι που δεν ειναι εξωγηινου αλλα υλοποιησεις κοσμικων δυναμεων και για αυτο μιλαμε για τα παιδια του ΟυρΑνου 9 και της Γαιας/Κι 6 ΑΝΟΥναΚΙ 69. Οι Ανουννακι ειναι εδω και ειμαστε εμεις γιατι αυτο που μας κανει αυτο που ειμαστε ειναι ο γενετικος τους κωδικας THE DNA OF THE ANUNNAKI = 1146 που μας συνδεει με το δεντρο της ζωης που εχουν φυτεψει οι θεοι στον πλανητη μας 1146 = THE TREE OF LIFE AND DEATH = THE ARCHETYPAL MODEL και αυτο ειναι το μοναδικο στοιχημα για την ανθρωποτητα: η επανασυνδεση της συνειδησης μας με την μητρα των Ανουννακι. Η πλατφορμα λοιπον μας φιλοξενει ειναι THE ANUNNAKI MATRIX = 1218 = THE ORIGINAL MATRIX = THE HUMANOID MATRIX = THE ANUNNAKI CREATION. H Γεματρια ειναι η απποδειξη οτι η συνειδηση μας φιλοξενειται μεσα στο ματριξ-πλατφορμα των θεων ετσι οπως συνιστουν αλλωστε ολες παραδοσεις. Μεσα σε αυτα τα πλαισια το “κακο” οριζετε ως η βλακεια και η ηλιθιοτητα του αντιθεου που νομιζει οτι μπορει να παιζει με το ματριξ των θεων και αυτο εχει να κανει και με την βλακεια του ιερατειου της επιστημης της σαυρας και με τον Crowley και γενικα με ολα τα παρασιτα ανεξαρτητα με τις θεωριες και τα πιστευω τους. Η επανελλημενη σταυρωση της κορης τους Διος της Αληθειας εχει ασφαλως και το αναλογο καρμικο-ενεργειακο κοστος οπως και η επαναληψη της σταυρωσης του Χρισμενου ειτε αν μιλαμε για τον Ιησου ειτε αν μιλαμε για τον Αλεξανδρο ειτε για τον Neo.
 21. Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ 8 Αυγούστου 2017 @ 11:15
  2
  2
  Παιδι μου οι Ανουννακι δεν προκειται να επιστρεψουν γιατι δεν θα μπορουσαμε να τους αναγνωρισουμε και θα γυρναγαμε ολα τα κονονια μας εναντιον τους και αυτοι θα υποχρεωνοντουσαν να μας αφανισουν οπως και μου εχουν πει. Για αυτο αλλωστε στενλουν περιοδικα τους αβαταρες τους οπως ο Ιησους που ειναι χρονοταξιδιωτες ANUNNAKI AVATAR = 888 = TIME TRAVELER που προσπαθουν επι της ουσιας να μας βγαλουν απο τον καρμικο κοσμο και να επανασυνδεσουν την συνειδηση μας με το DIVINE MATRIX = 888 των θεων και ολες οι συχνοτητες που στρεφονται εναντιον μου θα καουν 606 γιατι ειναι αντιθετες με τον προγραμματισμο του Αρχετυπικου μοντελου = Αδαμ ειτε προερχονται απο Δρακονιανους ειτε απο Ανδρομεδιους ακριβως γιατι μιλαμε για την μητρα των Ανουννακι που δεν ειναι εξωγηινοι αλλα υλοποιησεις κοσμικων δυναμεων και για αυτο μιλαμε για τα παιδια του ΟυρΑνου 9 και της Γαιας/Κι 6 ΑΝΟΥνναΚΙ 69. Οι Ανουννακι ειναι εδω και ειμαστε εμεις γιατι αυτο που μας κανει αυτο που ειμαστε ειναι ο γενετικος τους κωδικας THE DNA OF THE ANUNNAKI = 1146 που μας συνδεει με το δεντρο της ζωης που εχουν φυτεψει οι θεοι στον πλανητη μας 1146 = THE TREE OF LIFE AND DEATH = THE ARCHETYPAL MODEL και αυτο ειναι το μοναδικο στοιχημα για την ανθρωποτητα: η επανασυνδεση της συνειδησης μας με την μητρα των Ανουννακι. Η πλατφορμα λοιπον μας φιλοξενει ειναι THE ANUNNAKI MATRIX = 1218 = THE ORIGINAL MATRIX = THE HUMANOID MATRIX = THE ANUNNAKI CREATION. H Γεματρια ειναι η απποδειξη οτι η συνειδηση μας φιλοξενειται μεσα στο ματριξ-πλατφορμα των θεων ετσι οπως συνιστουν αλλωστε ολες παραδοσεις. Μεσα σε αυτα τα πλαισια το “κακο” οριζετε ως η βλακεια και η ηλιθιοτητα του αντιθεου που νομιζει οτι μπορει να παιζει με το ματριξ των θεων και αυτο εχει να κανει και με την βλακεια του ιερατειου της επιστημης της σαυρας και με τον Crowley και γενικα με ολα τα παρασιτα ανεξαρτητα με τις θεωριες και τα πιστευω τους. Η επανελλημενη σταυρωση της κορης του Διος της Αληθειας εχει ασφαλως και το αναλογο καρμικο-ενεργειακο κοστος οπως και η επαναληψη της σταυρωσης του Χρισμενου αβαταρα ειτε αν μιλαμε για τον Ιησου ειτε αν μιλαμε για τον Αλεξανδρο ειτε για τον Neo. Ασφαλως στις μερες μας εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι βασικα η ελευθερια μας βρισκεται μεσα στο κεφαλι μας και για αυτο εχουμε ως ανθρωποτητα σπασει ολα τα κοντερ του νοητικου αυνανισμου και μεσα σε ενα πλαισιο μαλιστα οπου κυριαρχουν οι κατωτερες συχνοτητες και τα εγωικα στοιχειακα. Η Αληθεια ειναι ομως οτι βασικα η ελευθερια μας βρισκεται μεσα μας και τα παραγωγα του πεπερασμενου νου μας τις περισσοτερες φορες ειναι απλα καρμικες φυλακες και για αυτο θα πρεπει να προσεχει καποιος που βαζει τα ορια του. Ενα απλο παραδειγμα ειναι αυτος που λεει οτι δεν υπαρχει κανενας θεος και καποια συνειδηση δηλαδη που να υπερβαινει το κατωτερο εγω του ανθρωπου και το προβλημα επι του προκειμενου δεν ειναι το ονομα του Γιαχβε μεσα στα πλαισια μαλιστα ενος -ισμου οπου ειναι ζωντανη η φωτιια του Ιησου. Οι εξωτερικες δομες των -ισμων ασφαλως ειναι προβλημα ομως σε καθε περιπτωση οταν μιλαμε για συλλογικοτητα μιλαμε για οργαν-ισμους οπως για παραδειγμα ο Ελλην-ισμος και αρα βασικα εχει δικαιο αυτος που λεει οτι μονο ενας -ισμος θα μπορεσει να μας σωσει καθως και εκ των πραγματων δεν μπορει κανενας μονος του να δημιουργησει μια νεα πραγματικοτητα για τους ανθρωπους ακομα και αν συνεργαζετε για παραδειγμα με εξωγηινους και ακομα και με τους θεους και μεσα σε ενα πλαισιο μαλιστα οπου γνωριζουμε την αντιμετωπιση που ειχαν οι ανθρωποι οι οποιοι βρεθηκαν αντιμετωποι με τις παγιωμενες μεσα στον χρονο αντιληψεις της μαζας. Ο στχος λοιπον ενος υγιους Νου ειναι η δημιουργεια ενος οργανισμου μεσα απο μια ιερ-αρχηση στοχων η συνειδηση του οποιου μαλιστα θα μπορουσε να περιστρεφετε γυρω απο τον κοσμικο αξονα 888 οπως συμβαινει και με τον χριστιανισμο αλλα και με τα Αιγυπτιακα και τα Βαβυλωνιακα μυστηρια και οχι γυρω απο το εγω του αντιθεου μαλακα και αυτο ειναι βασικα το ζητουμενο επι της ουσιας και για αυτο αυτη η πυλη 888 που ανοιξε ο Ιησους θα πρεπει να ειναι ανοικτη ΜΕΣΑ ΜΑΣ και οχι μεσα στα σκατα του μυαλου μας αλλιως τα πραγματα θα ειναι πολυ σκουρα μεσα σε αυτο το πλαισιο οπου μαλιστα υλοποιειται επι της ουσιας το θελημα της ανθρωποτητας μεσα απο το ξεσκισμα της πουτανας που ειναι γνωστη ως Δημοκρατια.
 22. 1
  1
  Αυτο λοιπον που συμβαινει λοιπον με την μουσικη του Απολλωνα που μου ειπε μαλιστα να ψαξω για αυτον μεσα στην μουσικη ειναι οτι βασικα η τεχνη γενικοτερα εκφραζει τις εκπορευσεις του δεντρου της ζωης και του θανατου και ασφαλως η ενασχοληση με τον αποκρυφισμο οπως συμβαινει με τον Ozzy εχει το αναλογο αποτελσμα. Ασφαλως υπαρχει και η εσκεμμενη προσπαθεια για να περασουν καποια μηνυματα και περασουν καποιες συγχρονικοτητες κλπ αλλα ασφαλως η Ζωη εκφραζετε με ενα μυστηριο τροπο και μεσα απο την φαντασια του καλλιτεχνη και αυτο αλλωστε θεωρω οτι ειναι ηλιθιοι αυτοι που νομιζουν οτι μπορει ο ανθρωπινος εγκεφαλος να κατευθυνει αυτη την διαδικασια χωρις την υποστηριξη καποιων ααορατων δυναμεων που ασφαλως εκφραζονται ακομα και μεσα απο την φαντασια των κοινων θνητων και για αυτο παντα υπαρχει και ο ασταθμητος παραγοντας περα απο τον προγραμματισμο του πεπερασμενου νου μας. Ο Απολλωνας λοιπον που θα κυριαρχησει και παλι ανεξαρτητα με το αν θα υπαρχει Ελληνικο εθνος εκφραζει αυτη την δυναμη που κατευθυνει σε ενα ανωτερο περα απο την αντιληψη των κοινων θνητων τις εκπορευσεις των 7 πλανητων της Αλχημειας και συνεπως και των 7 σχετικων εκπορευσεων του δεντρου της ζωης αλλα και τις αντιστοιχες του δεντρου του θανατου και για αυτο αλλωστε μπορει καποιος να βρει γνωση ακομα και μεσα στην παρανοια INSANITY = 666 του Λαβκραφτ και μεσα στην death metal των Σατανιστων καθως παντα μιλαμε για μια παραισθηση 666 = ILLUSION σαν αυτην που μας λενε οι χριστιανοι οτι θα εστελνε ο Θεος στον Αντιθεο και αυτο προφανως ειναι ενα μερος της κορης του Διος της Αληθειας η οποια μπορει να εκφραζετε μεσα απο τις αντιθετες πολικοτητες και για αυτο αλλωστε συμφωνα και με την Eρμητικη αρχη της πολικοτητας: ’Όλα είναι Διπλά, όλα έχουν πόλους, όλα έχουν το ζεύγος τους των αντιθέτων, ίδια και ανόμοια είναι το ίδιο, αντίθετα και ολόιδια είναι φυσικό, αλλά διαφορετικά σε βαθμό, τα ακραία απαντώνται, όλες οι αλήθειες είναι αλλά μισές αλήθειες, όλα τα παράδοξα μπορούν να εναρμονισθούν. Για αυτο λοιπον η ιστορια του Iron Man ειναι βασικα ενα παραγωγο της μητρας των Ανουννακι σε καθε περιπτωση και ακομα δηλαδη αν ειναι ενα παραγωγο καποιου δαιμονικου μυαλου και το οποιο μαλιστα εχει συγκεκριμενη στοχευση ως ενα κουστουμι για καποιον/καποιους που επιχειρουν να κανουν ενα quantum leap και ενα ταξιδι δηλαδη στον χρονο με στοχο την υλοποιηση μεσα απο χρονοαγκυρες (εγω μιλαγα για αυτα πριν να τα ακουσω απο αλλους) ομως βασικα ο Ωμεγατρολαρχος δεν μπορει παρα να γελαει και με αυτα τα παιδακια καθως το αρχετυπικο μοντελο 1146 εχει δικο του θελημα 93 και για αυτο αλλωστε θα μπορουσε να προκυψει κατι που ειναι περα απο την αντιληψη των καταραμενων DAMNED = 246 = BLIND = IGIGI (εγρηγοροι) και δηλαδη των watcher που ουτως η αλλως ηταν προγραμματισμενοι απο τους Ανουννακι για να δουλευουν για αυτους πριν απο την αποστασια τους. Ο Ωμεγατρολαρχος (δηλαδη ο ΑΩ που ειναι οπως γνωριζουμε εμεις οι Ελληναρες ο Απολλωνας που ειναι η αρχη Α και το τελος Ω του κυκλου συμφωνα και με τους Ορφικους υμνους) θα μπορουσε για παραδειγμα να βαλει ολους τους μαλακες να κανουν πηδηματακια (leap = πηδημα) για να τους εκπεδευσει με την μεθοδο του Greek way μεχρι να κανει το μεγαλο πηδημα στην Ροδο. https://www.youtube.com/watch?v=Uctu1e353os Οταν βασικα ακουσα αυτο το τραγουδι νομισα οτι μιλαει για μενα και για αυτο εφαγα κολλημα και αυτο μου συμβαινει συχνα οταν ακουω τραγουδια που επι της ουσιας παιζουν με την “μουσικη” του πλανητη Ερμη στην οποια ασφαλως δινει Ρυθμο ο Απολλωνας και οπως γνωριζουμε αλλωστε ο Ρυθμος ειναι ο πατερας της Μελωδιας και της Αρμονιας.
 23. 0
  2
  Δηλαδή νικόλαε οι προγονοί μας γνώριζαν πραγματά τα οποία ακόμα και σήμερα εμείς δεν μας εχούν αφήσει να μάθουμε θεωρώ πως οι αρχαίοι Έλληνες ήξεραν και το μυστικό πως να ταξιδεύουν στο χρόνο.Σε παρά πολλούς αρχαίους συγγραφείς όπως ο πλούταρχος μιλάει για όχημα που μπήκε μέσα και περιέγραφε την γη απο ψηλά.Ο Ηροδότος στην ναυμαχία του μαραθώνα μιλά για κάτι άγνωστα αντικείμενα τα έπαιξαν και αποφασιστίκο ρόλο στην νίκη των Ελλήνων.Όμως Νικόλαε θεωρώ πως και εσυ γνωρίζεις κάποια μυστικά του χωροχρόνου ακόμα και ότι έχεις κάνει ταξίδια τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον.Η γνώμη μου Νικόλαε είναι ότι στο απότερο μέλον θα επικρατήσουν οι μηχανές με αρχηγό όπως λες την υπερόντοτητα πληροφορίας και εμείς οι άνθρωποι θα είμαστε δούλοι.
 24. 5
  1
  ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΜΟΝΟ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΝΗΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ(ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΑΝ ΘΕΣ) ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ(ΜΜΕ, ΨΕΥΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΘΕΟΣΟΦΙΑ, ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ). ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΑΝΕΜΟΜΙΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΙΟ ΑΝΥΠΟΠΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΕΣ(ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ). ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΠΤΟΣ… ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ “ΑΝ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΧΛΩΜΟ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΟΤΙΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ(CERN, NASA ΚΛΠ.) ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ.
  • 0
   3
   φιλε μου εαν εισαι ο ιδιος που γραφεις στο μπλογκι του εργ, επέτρεψε μου να σε χαρακτηρίσω τριτελιτσε μασονισκε το να αναφέρεις “ΑΝΥΠΟΠΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ” τον μεσαιωνα, οπου αποδεδειγμένα δαιμονοκατειλημμένοι (απο το μελλον αραγε τα δαιμονια που ηχανε στο καυκαλο;) βασιλείς σαν τον ισουστινιανο η τον κωνσταντινο μαζι με αγράμματους “πατερες”| ανίκανους να συνεχίσουν το βαρύ για αυτους εργο των φιλοσοφικών σχολών (τα αποτελεσματα τα βλεπουμε σημερα) κόβανε και ράβανε στις οικουμενικές τους συνόδους το δόγμα-παραμυθα που επιβάλλανε τελικά δια πυρός και σιδήρου στον δύσμοιρο ελληνισμό, και όντας γνώστης της μαύρης καμπαλας, σε καθιστά ενεργό εργαλείο των πονηρών δυνάμεων. Εαν δεν εισαι ο ιδιος ο τριτελιτσος απλά αγνόησε το σχολιο
 25. 1
  0
  Fringe (SEASON 5) —- Για να ξέρεις ποιος είναι ο σκοπός της ζωής, πρέπει πρώτα να μάθεις ΤΙ είναι η ζωή. Όταν το ανακαλύψεις, πες το μου κι εμένα.
 26. 2
  0
  ΟΛΑ ΚΑΛΑ.. ΑΝΤΕΞΕΣ.. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕ.. ΔΑΓΚΩΣΕ Ο ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.. ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ Η ΑΣΠΙΔΑ.. ΑΡΧΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ.. ΦΥΓΗ φοβηθώ ρωτήθηκε ηττήθηκε αφηγήθηκε εγγυήσεις σε δύτη φωνή φρίκη Δωδώνη αγωγή έστω Γωγώ φαγητό φρίκη Δαφνί άφωνη υφή τήξη έχων εγώ νύξη φόβητρο ηθική εγγύηση υγρές πηγή φίλη φύγω πληγή γυνή… ΤΕΛΟΣ ΜΗΝΥΜΑ.. ΦΑΕΘΩΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.. ΕΥΓΕ!!!!
 27. 2
  0
  Αραγε ποσο μαθαινουμε Συνειδητα τι Εστι το καθε Τι; Ποσο κλεισμενοι ειναι ο καθενας στον κοσμο του κ το μονο που εχει καταφερει ειναι να μαθει-αποστηθησει τον δρομο πορειας σπιτι-εργασια-καφετερια ; Τι εστι Διαυλος; Τι εστι Προνοηση-Προβλεψη-Αναπαρασταση; Τι εστι Αντανακλαστικα; Ποσο σχεση εχει η Κινηση κ το Τωρα; Γιατι Δεν μπορει να παρεμβει(τηλεμεταφορα) καποιος κ μπροστα κ πισω στον Χρονο; Γιατι υπαρχει δικλειδα ασφαλειας.. Μα θα μου πεις υπαρχουν ντοκουμεντα οπου φενονται να κρατουν κινητα τηλ σε εποχες οπου ουτε καν υπηρχαν.. Καπως ετσι προγραμματιζεται το μυαλο ωστε να δεχθει αφηρημενα τι εστι αληθινο κ τι ψευτικο με περρισια ανεση κ ευκολια.. Το ζητημα για να μην πλατιαζω ειναι Τι κανει ο καθενας με την Μνημη του.. Τι κουβαλα εκει μεσα στον Νου του.. Η Μνημη ζητα μονο την συνεχεια της Κινησης οπου αυτοματα αρχει της εξελιξης Κ επειτα της Ανελιξης.. Εαν ο Ανθρωπος ζει αλλα δεν κινητε κατα ποσο νομιζεις οτι θα υπερβει το πρωτο βημα ωστε να γινει βιωμα κ να υπερβει την παρατηρηση του παρατηρουμενου παρατηρητη; Αραγε κατα ποσο σχεση εχει η Ηχω; Αραγε κατα ποσο σχεση εχουν ολες αυτες οι σαχλαμαρες με την Πραγματικοτητα; Ενα ειναι σιγουρο: ο νους ειναι το ματριξ-ψαιδαισθηση διοτι εκει αρχουν οι επιλογες.. Το παιχνιδι των επιλογων μες στα σοκακια.. Εαν η Μνημη εχει ολη την πληροφορια των πραξεων τοτε δεν εχουμε καμια επιλογη απεναντι στο καθε Τι Παρα μοναχα την αναγνωριση της ανοιγωντας τον Δεσμο μαζι της..κ ολα πανε οπως πρεπει.. Στον Κοσμο σας ομως επιλεξαται το διαφορετικο ,την ταυτιση της μιμησης με την Ακινησια (ασυνειδητα δε) . .. Διοτι Συνειδηση εστι η Γνωριμια με το καθε ακρο που εμπεριεχεται μεσα σε καθε κομματι ολου του Υπερ Συνολου.. Η Αθανασια τι ειναι αραγε εκτος απο την Γυμνη Αληθεια της Συνειδησης; Ξεχασα. ..εαν δεν γινεις Προστατης του Καθε Τι προτιστως, ξεχνα τα ολα τα παραπανω. .. Κ για να γινεις Προστατης χρειαζεται να νιωθεις κ να νοιαζεσαι για το καθε τι.Αυτο σημαινει να εισαι Ζωντανος συνεχως.. Ποσο εχουν πετυχει να αλλοιωσουν τον Οραματισμο οπου εστι ενεργη φαντασια-τροφη;
 28. 0
  0
  Το πειραμα με το ελατηριο ειναι λαθος… Το εγραψα πιο πανω στα σχολια αλλα δεν το εμφανισε… Ρωτησα εναν πολυ καλο φυσικο. Μενει να το επιβεβαιωσω πειραματικα και μαθηματικα για να εινμαι σιγουρος 100% οτι δεν ισχυει και θα επανελθω…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί