in

Θα σου πω ένα κοινό μυστικό…. Με χάρη προχωράμε μπροστά…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Για να καταλάβεις αυτό το άρθρο μου θα πρέπει να αφήσεις λίγο στο πλάι τις πεποιθήσεις που σου έχουνε δώσει να έχεις μέσα σου.

Σε οτι σου πω σε παρακαλώ μη μπερδέψεις την πίστη με τα κτίρια, μην μπερδέψεις το πνεύμα του λόγου με τα συμβόλαια και την εξουσία αυτων που δηλώνουν αντιπρόσωποι της πίστης.

Θα σου μιλήσω σε ένα επίπεδο μεταφυσικό, ένα επίπεδο πολύ πνευματικό, σε αυτά τα επίπεδα οι οντότητες, οι άνθρωποι, οι παρουσίες δεν έχει καμία σημασία από πού προέρχονται…. Εννοώντας ποια ταμπέλα εμείς έχουμε συνηθίσει να τους βάζουμε.

Αν αύριο σου παρουσιαστεί ο Βούδας σε ένα όραμα ζωντανά μπροστά σου δεν σημαίνει ότι είναι κάποιος ο οποίος είναι μακριά από την δική σου πίστη, η εμφάνιση θα παραμένει πάντα ένα σημάδι, το συμβάν θα είναι μία υπερβατική εμπειρία.

Τα λέω όλα αυτά για να αποφύγεις να μην χωνέψεις αυτή την πληροφορία που θα σου δώσω μέσα τον διαχωρισμό που κατάφεραν να βάλουν στη συνείδησή σου τα κοινωνικά φαινόμενα και όχι τα πνευματικά φαινόμενα.

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν τα πάω καλά με τα κτίρια και την εξουσία της πίστης μας, αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι δεν έχω πνευματικότητα η ότι η πίστη μου είναι μακριά από όλα όσα και εσύ πιστεύεις.

Το κοινό μυστικό είναι ένα, έχει να κάνει με την εμφάνισή του με πολλούς πολλούς τρόπους, εμφάνιση Αγίων, εμφάνιση της Παναγίας, εμφάνιση γερόντων με ξεθωριασμένα ρούχα από το πουθενά, συμβαίνει σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας και όλες αυτές οι εμφανίσεις περιέχουν ένα μήνυμα…
.. προσέξτε, προετοιμαστείτε, ερχεται μεγάλο κακό τον Οκτώβριο….

Γνωρίζω ότι τα τελευταία χρόνια είτε αναλύοντας κοινωνικά τα προβλήματα, είτε βλέποντας με βάση την ιστορία του τι συμβαίνει, είτε επηρεαζόμενοι πολλοί συνάνθρωποί μας από την πίστη μας εχουν προειδοποίησει και ανακοίνωσει στο ότι κάτι κακό θα συμβεί στους χρονους μας.

Πολλοι απλά λένε τα λέτε όλα αυτά τόσα χρόνια και δεν εγινε τιποτα, πολλούς τους ονομάζουν καταστροφολόγους,άλλοι μπορεί να χρησιμοποιήσουν αυτή την πληροφορία για να αποδομήσουν σελίδες σαν τη δικιά μας που ερευνα το μεταφυσικό και το χάος για να πουν ότι πουλάμε φόβο για να κερδίζουμε επισκεψιμότητα.

Προσωπικά εγώ σας έχω ξαναπεί ότι είμαι ερευνητής χωρίς καμία ταμπέλα, η δουλειά μου είναι να καταγράφω τα παράξενα φαινόμενα και με βάση την προσωπική μου θεωρία να προσπαθώ να βρω τους τρόπους ώστε να εξηγήσω το χάος, να εξηγήσω τους κρυφούς κώδικες που χρησιμοποιεί η μυστική εξουσία του πλανήτη μας.

Στις μαρτυρίες που έλαβα λοιπόν είμαι αναγκασμένος να αναφερθώ στα γεγονότα χωρίς να πάρω θέση έτσι ώστε να επηρεάσω την συνείδησή σας.

Τα συγκεκριμένα γεγονότα έχουν συμβεί και φωνάζουν μόνο ένα πράγμα προσέξτε τον Οκτώβριο έρχεται μεγάλο κακό.

Αν με ρωτούσες αν όλο αυτό συμβαδίζει με την προσωπική μου θεωρία, αν συμβαδίζει με αυτό που σας έχω πει εδώ και χρόνια ότι ετοιμάζουν τη μεγάλη συγκομιδή, θα σας απαντούσα ότι προσωπικά γνωρίζω οτι θα συμβεί αλλά ταυτόχρονα γνωρίζω ότι η δική μας συνείδηση αλλά και οι ενέργειες ανθρώπων ή οντοτήτων που κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όρια των ανθρωπίνων δυνατοτήτων….. Έχουν την ικανότητα και την δυναμική να αλλάζουν συνέχεια το μέλλον μας.

Αν έπρεπε να το πω με πιο απλά λόγια για να μην ενοχληθούν αυτιά που έχουν ιδιαίτερα ριζωμένες ταμπέλες τότε θα πρέπει να το πω κάπως έτσι…. Καθημερινά εδώ και πολύ καιρό επιβιώνουμε και προχωράμε επειδή έχουμε πάρει πολύ μεγάλη χάρη.

Είναι άγνωστο πόσο θα κρατήσει αυτή η χάρη, είναι άγνωστο πότε θα αποφασιστεί ότι πλέον δεν είναι ικανη η ανθρώπινη συνείδηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη γη να σταματήσει τα προδιαγεγραμμένα σχέδια μιας κρυφής ελίτ που δεν σταματάει ούτε λεπτό να αποζητά και να επικαλείται το προσωπικό της σχέδιο να στεφθεί με επιτυχία.

Αν θα μπορούσες να το δεις σαν έναν διαγωνισμό μεταξύ ανθρώπινης συνείδησης και μαύρης συνείδησης θα εβλεπες ξεκάθαρα ότι εσύ δεν κάνεις κατι ιδιαίτερο καθημερινά και αυτό που πρέπει ώστε να σταματήσεις τη μαυρίλα να επεκτείνεται σε όλο τον πλανήτη, από την άλλη αυτοί που θέλουν να πετύχουν τα παγκόσμια σχέδιά τους δεν σταματούν ούτε στιγμή να ταΐζουν με μαύρο το φως του κόσμου μας.

Η ζυγαριά πλέον έχει γείρει επικίνδυνα όπως ακριβώς έχουν μετατοπιστεί και οι πόλοι της γης …. Το πότε θα ξεπεραστεί το σημείο ισορροπίας για να επέλθει το απόλυτο χάος είναι άγνωστο σε όλους.

Το κοινό μυστικό λοιπόν και για τους ανθρώπους του Αγίου όρους και για πολλούς χριστιανούς είναι το μήνυμα ότι κάτι κακό έρχεται τον Οκτώβριο.

Δεν χάνεις τίποτα μα τίποτα να είσαι πιο πολύ προετοιμασμένος,δεν χάνεις τίποτα αν έχεις τόσα χρόνια ακούσει και έχεις δημιουργήσει μία αποθήκη που φρόντισες σαν άνθρωπος εξυπνος να την ανατροφοδοτεις κάθε μήνα…

Δεν χάνεις τίποτα να έχεις δημιουργήσει τα σχέδια που χρειάζεσαι ώστε να είναι η οικογένειά σου ασφαλής..,…. Και αν η χάρη του κόσμου μας συνεχίζει να υπάρχει τότε πάλι μεγάλη χαρά θα έχουμε όλοι που συνεχίζουμε να ισορροπούμε το σκοτάδι με το φως πριν αυτό προσπαθησει να μας επιτεθεί…

Stranger…

Report

What do you think?

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Comments

Leave a Reply
 1. Είδα όνειρο το Σάββατο που μας πέρασε να μου λέει μια φίλη στο όνειρο μου ότι ήρθε ο καιρός να προετοιμαστουμε με προμήθειες. Σπάνια βλέπω όνειρα που θυμάμαι και συνήθως βγαίνουν

 2. Ετσι ακριβως ειναι ..Ερχεται μεγαλο κακο..Ηδη ο Παντοδυναμος Θεος εχει δωσει πολλες αναβολες στα επερχομενα..Στην κυριολεξεια μας περιμενουν σεισμοι λιμοι καταποντισμοι,πολεμοι χωρις προηγουμενο..Διαβαζοντας προφητειες του Παισιου του Ιωσηφ του Βατοπεδινου,του Αυγουστινου Καντιωτη,και αλλων Οσιων συγχρονων Διορατικων της Ορθοδοξιας μας,βγαινει αβιαστα το συμπερασμα οτι πλεον εχουμε ακουμπησει στα επερχομενα ..Πρεπει να αντεξουμε!Μετα την μπορα την δαιμονικη ερχεται η λιακαδα η Θεικη!

 3. Κύριε Νίκο!
  Σας είχα υποσχεθεί να σας γράψω μία μέρα και δε το έκανα.
  Σας είχα πει πως θέλω να σας πω πολλά κ δεν σας είπα τίποτα.
  Παρακολουθώ-διαβάζω τη σελίδα σας καθημερινά εδώ και 8-9 χρόνια περίπου.
  Διαβάζοντας λοιπόν αυτό το άρθρο ένιωσα πως πρέπει να κάνω μια αρχή.
  Πριν 8-9 χρόνια ανακάλυψα τυχαία τη σελίδα σας , όταν ύστερα από ένα έντονο όνειρο, όραμά μου, που όμοιο του δεν είχα ξαναματαδεί , έψαχνα για πληροφορίες σχετικά με μια διαδρομή που έκανα,αυτόν που είδα εκεί που πηγα

 4. Από τη μία αισθανόμουν τυχερή που είδα αυτόν που είδα και από την άλλη πως ίσως να ανακάλυψα και μία ευθύνη ή καλύτερα και μία αποστολή που να έχω να διεκπεραιώσω σε αυτή τη ζωή.
  Η μία σύμπτωση ,έφερνε την άλλη κ τελικά όλα τα σημάδια οδηγούν σε κάτι μεγάλο που έρχεται,που θα περάσουμε πολλά…

 5. Όμως θα γίνει για το καλό όλων μας!
  Πίστη και δύναμη!!!
  Υ.Γ.
  Ευελπιστώ να σας τα γράψω αναλυτικά στο mail σας μέχρι το Σ/Κ
  Σας ευχαριστώ προσωπικά για την τόση βοήθεια που προσφέρετε,όλα αυτά τα χρόνια για αυτά που γράφετε(αν και στην αρχή είχα δυσκολευτεί να σας αφουγκραστώ)

 6. Ναι εδώ συμφωνούμε απόλυτα κάτι μεγάλο και κακό έρχεται τον μήνα Οκτώβρη, πολύ μεγάλο και πολύ κακό και το θέμα είναι ότι όταν θα ξεκινήσει και μετά από αυτό τίποτε δεν θα είναι όπως πριν. Δεν ξέρω που θα βρεθούμε και αν θα τα καταφέρουμε να φύγουμε από εδώ. Πάντως σημασία έχει ότι πρέπει να φύγουμε από τα μεγάλα αστικά κέντρα, τα οποία είναι στόχοι. Ο Θεός θα μας δείξει το δρόμο.Προσευχή και Προσοχή. Ναι Γεροντάδες με τριμμένα ράσα λένε σε όλους τους τόνους. Ένα μεγάλο κακό έρχεται τον Οκτώβρη.

 7. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΙΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ!!
  ΙΚΕΤΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ , Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ.. ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ.. Ο ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ!ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ.. ΦΑΕΘΩΝ.. ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Ή ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙΣ Ή ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΊΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!
  ΥΠΣΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ.. Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ .. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ .. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ!

 8. Όπλα έχουν κλέψει, χρωματιστούς κουβαλάνε, Καμπούλ έγινε η Ελλάδα! Για να δούμε τι θα δούμε! Πολύ μαύρη ενέργεια παντού! Τρελά πράγματα συμβαίνουν καθημερινά σε όλο τον κόσμο! Τόση σκοτεινή ενέργεια, την χρειάζονται μόνο αν έχουν σκοπό να επισπεύσουν το γεγονός της μετάβασης ή μετάπτωσης της ανθρωπότητας! Χρειάζεται να δώσουν πολύ πόνο πριν!Ποιος ξέρει ίσως τελικά να έχουν και την δυνατότητα να επεμβαίνουν στις βράνες του χρόνου και να δημιουργούν ή να αλλάζουν γεγονότα!

 9. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΟΡΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΜΕ ΑΟΡΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΕ ΑΟΡΑΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ… ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ… ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ… ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ‘η ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΕΡΓΟ ΘΕΟΥ.. ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ … ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ… ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ..

 10. ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΙΧΗ.. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΕΛΛΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟ ΕΧΘΡΟ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ !!! ΑΛΛΑ ΕΗΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ… ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ, ΝΟΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.. ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

 11. ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ;;;; ΤΙ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΊ;; ΦΑΈΘΩΝ.. ΜΥΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΨΈΜΑΤΑ.. ΟΛΑ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ!! ΕΠΙΜΕΝΩ.. ΕΊΤΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.. ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.. ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΈΧΕΙΣ ΣΥΝΑΊΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ!!
  ΠΡΈΠΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΆΘΑΡΑ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΆΣΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΊΔΑ.. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ..

 12. ΚΙΝΗΤΆ.. ΠΡΟΕΚΤΆΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΑΣ.. ΟΡΓΑΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΆ.. ΚΡΥΦΑ.. ΔΙΑΒΟΛΙΚΆ ΕΜΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ .. ΜΙΑ ΛΕΞΗ.. ΧΑΧΑΝΗΤΑ.. ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΡΥΦΊΩΣ, ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΠΌΡΑ!! ΟΛΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΎΝ.. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;; ΓΕΛΟΙΟ!! ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΣΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ.. ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΤΑΕΤΊΑΣ! ΦΑΈΘΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ.. Ο ΞΑΝΘΟΣ ΆΓΓΕΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΙ.. θα ήταν γελοίο αν δεν ήταν τόσο σοβαρό γαμωτο!!!!!! ΚΑΜΜΙΆ ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΕΜΠΛΟΚΗ.. ΦΤΆΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ

 13. Εισαι σιγουρος οτι δεν βλεπει κανεις; Οσο για το γελοιο, συμφωνω και επαυξανω. Εκανες την κηδεια του εαυτου σου, τον εθαψες και εγγυηθηκες προσωπικα για αυτο! Ενωθηκες με το σαπιο γνωριζοντας. Και τωρα καθεται η σκια σου πανω απο το μνημα, κλαιγοντας για την αυτοκαταστροφη. Αναστησου! Επιτελους ξεπερασε τον σκορπιο και πεταξε σαν αετος.
  Ανουσιες στιγμες φθορας και μετα συνεχομενη κολαση, ετσι δεν ειναι Φαεθωνα;

 14. Και ολα αυτα για να μην νιωσεις, γιατι αν νιωσεις θα ειναι πολυ και δυνατα μεχρι το τελευταιο κυτταρο του κορμιου σου! Αληθεια υπαρχει καν διλημμα αναμεσα στη ζωη και στην φρικη των σκιων;; Να μην σταματησεις Φαεθωνα…..αλλιως ετοιμασου να βλεπεις μπροστα στα ματια σου να χανεται ο,τι αγαπας. Και μιας και εχεις επαφη με την αντινοηση, ενημερωσε την οτι οσο και να προσπαθει, δεν προκειται να της βγει το σχεδιο. Το φως παντα κερδιζει την μαχη!

 15. αγαπητή πόσο δίκιο έχεις.. μετά από αυτή την προσεγγισή σου ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ! ΜΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΟΥΝ Ή ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΑΝ.. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΦΩΛΕΑ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.. ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΘΗ! ΦΑΕΘΩΝ

 16. Επίσης το κινητό ενώ είναι μέρος του ορατού κόσμου ειναι όμως ο διάμεσος των δαιμόνων στον αόρατο κόσμο.. Η χρήση του με πολύ φειδώ, μέσα από αυτό εισχΩρούν οι δαίμονες στην ψυχή και καταστρεφουν.. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΩΖΕΙ!! Φ

 17. ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΚΡΥΨΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ; ΔΕΝ ΚΙΝΗΣΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΟ ΧΩΡΊΣ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.. ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΊ ΑΠΟ ΤΟΝ ΌΜΟΡΦΟ ΔΑΙΜΟΝΑ;;; Η ΚΑΤΙ ΚΡΎΒΕΤΑΙ ΕΔΩ Η … ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ! ΕΠΕΙΔΉ ΌΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΞΥΠΝΑ ΠΡΙΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ! ΦΑΈΘΩΝ στεναχωριέμαι! Με ψάχνεις .. δεν αρκεί! Αφού δεν ακούς..

 18. Χαίρετε. Όταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη.. δεν υπάρχει τίποτα! Προσπαθούμε να κατανοήσουμε ότι υπάρχει μόνο μέσα μας.. και ότι πόρισμα βγει.. αυτό γίνεται και πράξη! Από τον εαυτόν μας για τον εαυτόν μας!… τώρα τι σημαίνει εαυτός, από τι αποτελείται, και ποιος ο ρόλος του!..ας το ψάξουμε καλύτερα!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αφγανιστάν: Επίθεση αυτοκτονίας από τους Ταλιμπάν – 22 οι νεκροί στην Καμπούλ

Μαγνησία: Άνδρας 51 ετών κατήγγειλε ότι τον βίασε 11χρονος