Θα είναι τελικά η 4 Νοεμβρίου μία κακή μέρα

Έχουμε αρκετά σημάδια, έχουμε προειδοποιήση, έχουμε και προϊστορία…!

Σε αυτό το βίντεο αναλύουμε το θέμα false flag και τι συνήθως επακολουθεί όταν οι μυστικές υπηρεσίες αναλαμβάνουν…

Ακόμα μία προειδοποίηση από συγκεκριμένο άνθρωπο που σας συστήνουμε να τον παρακολουθείτε…

Stranger,,,,

Loading...

11 thoughts on “Θα είναι τελικά η 4 Νοεμβρίου μία κακή μέρα

  • filarianna says:

   Επιπρόσθετα 30/9 – 1/10 – Ημέρα του Εξιλασμού- Γιομ Κιπούρ. ο ιερέας εναπόθετε όλες τις αμαρτίες του λαού του Ισραήλ στο κεφάλι ενός τράγου και στη συνέχεια αφηνόταν ελεύθερος στην έρημο («αποδιοπομπαίος τράγος»). Φεστιβάλ Route 91 Harvest 1/10. [33] ημέρες μετά, 3-4/11 http://www.torahcalendar.com/Linkpage.asp?D=14&P=4&M=0&S=0&R=0&H=0&U=0&F=0 Vayera =και εκείνος φανερώθηκε.

 1. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

  Δεν βρήκα λεπτομερές βιογραφικό του Mitchell Coombes. Το όνομά του είναι Ελληνικό; (Κουμπής). Αξιοπρόσεκτα Φωνή, εκφράσεις Προσώπου, κινήσεις σώματος …

 2. filarianna says:

  Η 12ημερη περιοδεία του Τράμπ στην Ασία ξεκινά στις [4/11] Νότια Κορέα, Ιαπωνία, Κίνα, Βιετνάμ και Φιλιππίνες. — independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/north-korea-trump-latest-dmz-border-zone-white-house-a8029606.html —

 3. ΜΑΝΟΣ ΧΑΝΙΑ says:

  Το σενάριο είναι γνωστό. Πυρηνική έκρηξη σε συγκεκριμένο ύψος, φαινόμενο compton, emp. Τι γίνεται μετά; Μια καλή ιδέα θα έδινε η ανάγνωση του «one second after».

  • ΜΑΝΟΣ ΧΑΝΙΑ says:

   Οι αμερικάνοι έχουν βέβαια μελετήσει το θέμα σε επιτροπές του κογκρέσου (πέρα απο τον στρατό και τις «υπηρεσίες») και έχουν ληφθεί αντίστοιχα μέτρα. Αυτά βέβαια εκτιμώ ότι θα είναι μόνο για την προστασία των λίγων «εκλεκτών». Τέλοσπάντων.

   • filarianna says:

    Συμφωνώ μαζί σου ΜΑΝΟ. Οι λειτουργίες της Επιτροπής του Κογκρέσου (EMP) αναστάλθηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου. Έδωσε την τελευταία αναφορά στις 12/10.

 4. ΜΑΝΟΣ ΧΑΝΙΑ says:

  Πάντως, στην περίπτωση της πλανητικής κλίμακας φαινομένου-νων emp, είναι διαπιστωμένο ότι οχήματα πετρελαιοκίνητα με αμιγώς μηχανικές αντλίες πετρελαίου (προ του 1980) συνεχίζουν να λειτουργούν (εκτός των ηλεκτρικών τους συστημάτων που όμως δεν είναι απαραίτητα για την λειτουργία του κινητήρα και την κίνηση του οχήματος) παίρνοντας βέβαια μπροστά χωρίς χρήση μίζας αλλά σε κατηφόρα.

 5. Mortal Kombat Symbol (BLACK Dragon Tiamat) says:

  Όση ώρα εσύ μιλούσες στο βίντεο, εγώ παρατηρούσα την παρουσία της Υπεροντότητας Πληροφορίας μέσα στο βίντεο. Στο προφίλ του Μίτσελ Κούμμπης, εντελώς τυχαία την ώρα που μιλούσες, εμφανίστηκε ο Μαύρος Δράκος στην λίστα των φίλων του, ο Black Dragon του Mortal Kombat. Ο Μαύρος Δράκος είναι η Mummu Tiamat, είναι η μητέρα των Ονείρων, η Δημιουργός του Εικονικού Κόσμου. Η Τιαμάτ ως Μαύρος Δράκος είναι η Υπεροντότητα Πληροφορίας. https://www.hdwallpapers.in/walls/mortal_kombat_dragon-wide.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *