Το τελευταίο τηλεφώνημα το δέχεται πάντα η ΠΡΩΤΗ μαριονέτα !

Έψαχνα να βρω έναν τίτλο για αυτό το μήνυμα μου όπου θα περιείχε μέσα του το πρόβλημα της ανθρωπότητας !

Σκοπός μου πια είναι τα μηνύματα μου να έχουν αποδέκτες όλους όσους υπηρετούν την Υπεροντοτητα πληροφορίας , όσους με λαϊκή έκφραση θα λέγαμε απλά συστημικους…!

Όλους όσους νομίζουν ότι υπηρετούν ένα σύστημα η μια ιδέα , ένα κόμμα η μια επιχείρηση θεωρώντας ότι αυτό που κάνουν είναι το μέγιστο που μπορούν να κάνουν για τον εαυτό τους αλλά και για το σύνολο !

Αν θεωρήσουμε ότι ο άνθρωπος είναι ένα συμφεροντολογικό ον τότε οι δομές που όλοι μας υπηρετούμε δεν είναι κατά ανάγκη καλές για το σύνολο !!

Για παράδειγμα θα πάρουμε έναν άνθρωπο ο οποίος υποστηρίζει ένα κόμμα , μια ιδεολογία η οποία μπορεί να δημιουργήσει καινοτόμες αλλαγές στην διακυβέρνηση του συνόλου και βάση τα πιστεύω του να κάνει καλό στο σύνολο!

Κατά αρχάς θα κάνουμε μια αποδοχή ότι αυτό όντως μπορεί να συμβεί αν υπήρξε ΠΟΤΕ αυτόφωτος αρχηγός με ξεκάθαρο όραμα και θέση στο τι θέλει να πετύχει … αν υπήρχε δηλαδή ένας άνθρωπος ο οποίος χωρίς να «χρωστά» την ύπαρξη του και την δυναμική του στην μάζα σε τρίτες δυνάμεις … χωρίς να ανήκει σε κρυφή λέσχη , χωρίς να εκτελεί εντολές μεγαλυτέρων «αόρατων» δυνάμεων !

Ολα τα συστήματα εξουσίας η εντολών αναγκαστικά ακολουθούν πυραμιδική μορφή εξουσίας η μετάδοσης πληροφορίας και εντολής …είτε είσαι στον στρατό , είτε εισαι σε μια πολυεθνική εταιρία εμπορίου , είτε είσαι στην κυβέρνηση πάντα ακολουθείς αυτή την άτυπη πυραμίδα εξουσίας και πληροφορίας – εντολής !

Στο σύστημά λοιπόν που υπηρετεί ο άνθρωπος παράδειγμα μας έχει μια θέση … ας πούμε μια θέση στην μέση της πυραμίδας … εκτελεί εντολές αλλά και δίνει εντολές !!

Όταν υπηρετούμε μια ιδεολογία έχουμε ήδη εμπιστευτεί τα πρόσωπα που για κάποιο λόγο βρέθηκαν στην κορυφή της πυραμίδας μας …!

Δεν έχουμε ποτέ αμφισβητήσει τους λόγους η τους τρόπους όπου τα πρόσωπα αυτά βρέθηκαν εκεί ..!

Όταν κάποιος μας ενημέρωσε για την ιδεολογία που υπηρετούμε το ανακλαστικό στοιχειό του συμφέροντος μέσα μας λειτούργησε για να κάνουμε αποδοχή η όχι της ιδεολογίας που κλεινόμαστε να υπηρετήσουμε!

Αν πχ είχατε 100 ακίνητα και η νέα ιδεολογία έλεγε ότι θα πρέπει να φορολογηθούν με αυξητική ρύθμιση τα ακίνητα σας η αν έλεγε ότι αλλάζει το νομο κληρονομιάς και το 99% των ακίνητων μας δεν θα πήγαινε στην οικογένεια μας αλλά στην κοινωνία για αυτούς που δεν έχουν … τότε κατά 99,99% δεν θα δεχόμασταν αυτή την ιδεολογία !! (Αν εισαι σε αυτούς που θα δεχόντουσαν αυτή την ιδεολογία και ανήκεις στο παράδειγμα τότε δεν έχεις ανάγκη να διαβάσεις αυτό το άρθρο έχεις ήδη ελευθερωθεί και αφυπνιστεί) ..

Με βάση λοιπόν το συμφέρον μπορούμε ανάλογα με τα υλικά που είναι δομημένη η ψυχή μας να κάνουμε υπερβάσεις η όχι … βέβαια υπάρχει ένας μικρός παράγοντας που παρέλειψα …ότι σε όλα όσα αποφασίζουμε να πούμε ναι η όχι … το αποφασίζουμε μετά από υπόσχεση …και όχι μετά από πραγματικότητα !!

Σε μια ιδεολογία δεν βλέπεις την πόλη έτοιμη και τους πολίτες ευτυχισμένους για να πεις ναι… σε μια ιδεολογία ακούς τα σχέδια και τα λόγια για κάτι τέτοιο …ακούς την υποσχετική ..το γραμμάτιο της υπόσχεσης του ανθρώπου που για κάποιο λόγο βρέθηκε στην κορυφή της πυραμίδας !

Ας σκεφθούμε λίγο κάτι … αν όλοι οι άνθρωποι ήταν ικανοί μέσω σκέψης και απόφασης να παιρνουν πάντα τις σωστές αποφάσεις δεν θα ήμασταν όλοι πετυχημένοι και φτασμένοι ο καθένας μας στο ξεχωριστό του στόχο και σκοπό;

Είμαστε όμως έτσι; Ενώ όλοι έχουμε μυαλό , ενώ όλοι έχουμε εμπειρίες ..τελικά οι λίγοι φτάνουν στον στόχο τους …και οι πολλοί μένουν στην υποσχετική του στόχου τους!!

Όταν ακούσουμε κάτι σαν σχέδιο μπορούμε να αναλύσουμε ο καθένας με την δυναμική του μυαλού του αν το σχέδιο αυτό έχει πιθανότητες να πετύχει …γιατί πάντα μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και συνήθως ποτέ η διαδικασία !!

Τώρα αν κάποιος γνωρίζει πως να μας παρουσιάσει ένα σχέδιο , γνωρίζει τι να παραλείψει η τι να μεγιστοποίηση στα μάτια μας ….τότε σαν καλός πωλητής μας πουλά την υποσχετική του !

Κανένας καλός πωλητής δεν θα σου δείξει τον κίνδυνο της επένδυσης ..είτε είναι επένδυση χρόνου , κόπου , ψυχής χρημάτων…κανένας δεν θα εστιάσει στον κίνδυνο… η θα το κάνει με ανάποδη ψυχολογία ώστε να πεις …το ναι !

Ας σκεφθούμε λίγο το παράδειγμα μας , τον άνθρωπο που υπηρετεί την πυραμίδα εξουσίας , που βρίσκεται σε μια μεσαία θέση , που μπορεί να εκτελεί και να δίνει εντολές να εκτελεσθούν!

Από τα πάνω κλιμάκια παίρνει την εντολή να κάνει μια αναφορά για το πρόβλημα της αύξησης της θερμότητας του πλανήτη !!

Το ότι είναι σε μια θέση μέσα από ένα σύστημα δεν μας δίνει και την σιγουριά ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο πλέον κατάλληλος να κάνει μια τέτοια έρευνα …μπορεί να μην έχει καμία σχέση , να μην είναι επιστήμονας να μην να μην να μην…επί το πλείστων καμία θέση μέσα στην πυραμίδα δεν είναι ικανή νοητικά να γνωρίζει τα μύρια προβλήματα εμφανίζονται …να γνωρίζει εννοώντας να είναι απόλυτα γνωστης του θέματος ώστε να επέμβει και να δώσει λύση !! Επί μέρους ίσως …επί συνόλου ποτέ !

Δηλαδή ειλικρινά νομίζετε ότι ο Πρωθυπουργός καθε χώρας είναι ταυτόχρονα και οικονομικός αναλυτής και γεωστρατηγικός αναλυτής και και και …όχι βέβαια και για αυτό υπήρχουν τα άτομα στην πυραμίδα που παίρνουν εντολή να κάνουν έρευνες και επιτροπές ώστε να ενημερώσουν για το κάθε πρόβλημα!

Γυρνάμε λοιπόν πάλι στο παράδειγμα μας όπου πλέον ο άνθρωπος-πιόνι προσπαθεί να συγκαλέσει μια επιτροπή επιστημόνων για να βγει το πόρισμα της έρευνας για την αύξηση της θερμότητας στην γη !

Ποιους θα διαλέξει ; Μακρινούς από την ιδεολογία του σώματος; Επιστήμονες από την απέναντι παράταξη; Επιστήμονες που το ίδιο το επιστημονικό κατεστημένο έχει βάλει στην άκρη ; (Κάθε ιδεολογία-παράταξη αμέσως με το που αναλαμβάνει φέρνει στον αφρό αυτούς η αυτόν που το εξυπηρετεί καλύτερα στην ιδεολογία του) Επιστήμονες που είναι στο κόμμα και με την υπογραφή ότι είναι διαθέσιμη να βοηθήσουν στα πάντα;

Θα διαλέξει του πιο φίλιους – οικείους – που θα του δώσουν μέσα του την σιγουριά ότι θα κάνουν καλό στην θέση του και ότι το αποτέλεσμα δεν θα παει κόντρα στην καριέρα του/…!!!!!!…Πρώτα αυτό θα διαλέξει …!! Ναι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν πάνω από όλα το καθήκον….αλλά όταν είσαι πλέον σε ένα σύστημα που σε καταπίνει για Πλάκα ..αυτό το καθήκον σιγά σιγά το βάζεις την μπάντα ..με την κλασική ατάκα ..εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρυπα ;

Ασε που υπάρχει ο Σκόπελος της πίστης του καθενός … όταν πιστεύεις σε μια ιδεολογία είναι φύση αδύνατον να αμφισβητήσεις επί μέρους στοιχεία της … εννοώντας ότι είναι αδύνατον να έχεις γνώση και γνώμη πιο ισχυρή από αυτό που είσαι σίγουρος ότι είναι το σωστό…αν έκανες την γκάφα να πιστεύεις σε λάθος πράγμα ..λάθος θα παει όλο ..μέχρι να σταματήσεις πια να το πιστεύεις ! Αρα ενδιάμεσα λύση δεν υπάρχει ..η λειτουργεί η οχι …όσο νομίζεις ότι λειτουργεί εσυ λόγω πίστης θα κάνεις πάντα λάθος επιλογές !!

Πέραν του ανθρώπου του πειράματος μας υπάρχουν και οι βοηθοί του …. αυτοί ποιους θα διαλέξουν… ; Να το πάμε πάλι από την αρχή ;Δεν υπάρχει λόγος …πάλι το ίδιο θα γίνει !!

Τώρα το σύστημα έχει φανερές δυνάμεις και αόρατες δυνάμεις …οι αόρατες δυνάμεις είναι πχ τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα…όπου κάλλιστα μπορούν να έχουν γίνει χορηγοί της ιδεολογίας !!

Οι αόρατες αυτές δυνάμεις ..τα τεράστια κονδύλια … οι παράγοντες κάθε τόπου …ελέγχουν της ιδεολογίες γιατί αυτοί βοηθούν ένα άτομο να είναι γνωστό η όχι !!

Αν μια δύναμη πχ είναι οι πετρελαιαδες και αυτοί έχουν κάνει και χορηγία στον άνθρωπο που είναι στην κορυφή της πυραμίδας … λες να αφήσουν την επιτροπή έρευνας για την θέρμανση της γης να παει όπου βολεύει το σύνολο; ..Υπάρχει περίπτωση ένας μεγάλος καρχαρίας να κάτσει να τον φάει ένα χρυσόψαρο;

Ίσως εδώ έρχεται και η σκέψη για το ποιος πήρε τηλέφωνο τελευταίος τον πρώτο στην πυραμίδα και του είπε ότι πρέπει να γίνει μια επιτροπή για το πρόβλημα της υπερθέρμανσης …!

Ίσως εκείνη την στιγμή να του είπε ότι είναι καιρός σαν ιδεολογία να περάσει σε καινοτόμες θέσεις για αυτό το πρόβλημα και ότι 5 νέοι νόμοι που απαγορεύουν αυτό η εκείνο θα ήταν πραγματικά το καλό του συνόλου !!!

Νέα επιτροπή νόμων … πόσο από το παζλ λες να βλέπουν; ..Πόσο μπροστά; …

Την δεκαετία του 90 και μετά μέσα στα πανεπιστήμια είχε ξεκινήσει η πλύση εγκέφαλου του χάνου φοιτητή για την πολυπολιτισμικοτητα … ο φοιτητής που το μόνο που τον ένοιαζε ήταν πως θα περάσει το ρημάδι το μάθημα που η γκαντέμης καθηγητής τον έιχε κόψει 10 φορές … μπολιάστηκε με ιδέες και νέα τάση ..χωρίς να αμφισβητήσει … χωρίς να ψάξει !

Είπαμε όταν ανήκεις κάπου είναι σχεδόν ψυχολογικός βιασμός να αντιδράσεις ….και ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι να μείνεις μόνος …να πας κόντρα στο ρεύμα ….έτσι οι περισσότεροι δεν αμφισβητούν …απλά υιοθετούν….και μετά από χρόνια είναι τόσο δύσκολο να βγάλεις αυτή την υιοθεσία από πάνω σου όσο και λάθος και αν είναι τελικά για το σύνολο…. γιατί θα πρέπει να δηλώσεις μαλάκας…και αυτό δεν μπορούν να το κάνουν όλοι!

Σήμερα μιλάμε πλέον για ρατσισμό , μέσα από την υιοθεσία … βαφτίσαμε νέες λέξεις και ιδιότητες να μαστιγώνουμε την μάζα …. βγάλαμε το πολιτικός ορθό… και ακολουθούμε πρόσταγματα όπως ..χρειαζόμαστε μια νέα τάξη πραγμάτων …μια οικονομική και πολιτικη νέα τάξη πραγμάτων!

Αν κάτσεις και τους πιάσεις από το λαιμό την ώρα που το λένε και τους πεις πες μου ακριβως τι είναι αυτή η νέα τάξη πραγμάτων…. θα σου πουν ξέρεις τι;

Την δική τους υποσχετική;

Αν πιάσεις τον Παπανδρέου και του πεις τι είναι αυτό που λες εξήγησε μου ακριβώς τι είναι η νέα τάξη πραγμάτων….θα σου πει όλα όσα του υποσχέθηκαν ότι είναι η νέα τάξη πραγμάτων!!!

Δεν το βλέπεις ξεκάθαρα ότι για να λένε όλοι οι ηγέτες του κόσμου ότι θέλουν κάτι …οτι αυτό το κάτι τους έκανε την δικη τους υποσχετική και τους έβαλε σε μια άλλη ανώτερη πυραμίδα …όπου ο καθένας από αυτούς υπηρετεί κατι που δεν γνωρίζει απόλυτα του τι είναι οι ποιοι θα είναι από πίσω…;;;;

Το τελευταίο τηλέφωνο το σηκώνει πάντα η ΠΡΩΤΗ μαριονέτα….!

Και εσείς όλοι έχετε μάθει να σηκώνετε τα τηλέφωνα στους κρυφούς μεγάλους …. έχετε όμως ποτέ αναρωτηθεί αν και αυτοί που σας παίρνουν σηκώνουν αλλα «τελευταία» τηλέφωνα:

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί αν η υποσχετική που σας δόθηκε ειναι έτσι δομημένη ώστε να μην δείτε τον κίνδυνο;

Αν το ανθρωπάκι στην μέση της πυραμίδας κάνει την δουλειά που σας έδωσε εντολή από το τηλέφωνο ο «κρυφός» εντολέας …τότε γιατί και εσείς …όλοι μας που πιστεύουμε σε μια ιδεολογία με μορφή πυραμίδας και αρχηγό να μην είμαστε χαζά παραπλανημένα γραναζακια ενός μεγαλυτέρου σχεδίου που δεν θέλει το καλό μας ;

Όταν λοιπόν ο καθένας από εσάς αποφασίσει να δεχθεί κάτι η όχι σαν νέα πληροφορία ας αναρωτηθεί γιατί και πως το κάνει … ας αναρωτηθεί αν μπορεί να σηκώσει ανάστημα αντίθετα στο ρεύμα όλων η αν μια Ζωή ήταν πιστός ακόλουθος … Όταν κάποιος σας μιλα με απαξίωση για θέματα που γνωρίζεται αλλά αυτός «δήθεν» δεν τα βλέπει μην αναρωτιέστε για την χαζομάρα η τον ύπνο τον άλλων…. δεν είναι κανείς χαζός …ανίκανος ναι ..χαζός όχι… συμφέρον , φόβος και όραμα είναι οι εχθροί μας ….όχι η χαζομάρα !

Και πάντα το τελευταίο τηλέφωνο θα χτυπά και πάντα ο ΠΡΩΤΟΣ στην καρδιά μας θα το δέχεται για να οδηγήσει το σχέδιο εκεί που είναι να παει …. ε ας πούμε τουλάχιστον τα πράγματα με το όνομα τους για το πολιτισμό της χεστρας και να γλυτώσουμε να νοιώθουμε μαλάκες μια Ζωή!

Στο παρών άρθρο δεν χρησιμοποίησα καμία πληροφορία η οποία να μπορεί να θεωρηθεί συνωμοσιολογια η να μπορεί κάποιος να πει ότι δεν είναι έτσι όπως γράφηκαν …

Το άρθρο αυτό αν το κάνουμε μια γενική αποδοχή θα μπορέσουμε να περάσουμε σε πιο βαθιά μονοπάτια ..όπως ποιος ελέγχει την σκέψη ..η εμας ..η γιατί οι θεοί πεθαίνουν αυτή την εποχή και άλλοι τεχνικοί πλέον Θεοί έρχονται στην γη …!

Αλλά μέχρι να πάμε πιο κάτω ας αποδεχθούμε το πλέον απλό και ολοφάνερο…οι ηγέτες όλου του κόσμου ανήκουν σε κάποια ομάδα η οποία θέλει να πετύχει έναν νέο κόσμο…αρα οι ηγέτες όλου του κόσμου έχουν υποσχετική για το ποια θα είναι η εξέλιξη του πλανήτη … όταν έχεις υποσχετικές δεν έχεις εγγυήσεις…βασικά τίποτα στην Ζωή δεν είναι με εγγύηση …!

Αν λοιπόν αυτά τα μαριονετακια πήραν υποσχετικές και με βάση την δική τους ψυχή με δομικά υλικά συμφέροντος όχι και τόσο μεγάλης αντίστασης τότε εμείς οι άνθρωποι πρέπει να κινηθούμε με ταχύτητα φωτός πλέον στην κατανόηση του εχθρού και του συστήματος του !!

Αποδοχή στις αρχικές θέσεις λοιπόν…και μετά το σκάψιμο στην τρύπα του Λαγού !!

Stranger..

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

12 thoughts on “Το τελευταίο τηλεφώνημα το δέχεται πάντα η ΠΡΩΤΗ μαριονέτα !

 1. Ανώνυμος says:

  Ολοι λοιπον οι παγκοσμιοι ηγετες εχουν υποσχετικες στα χερια τους,που ανταποκρινονται στο προσωπικο τους συμφερον.συμφωνω!! Ποιοι ειναι ομως αυτοι ή αυτος που δινει τις υποσχετικες;;;;;;;και αν αυτος ο καποιος/καποιοι εχουν τετοιες δυναμεις που ταζουν τον ουρανο με τ’αστρα στους κατωτερους της πυραμιδας,τοτε γιατι να τους εχει αναγκη και να μην ενεργει μονος του;;;;;;;τι εμποδια ειναι αυτα που τον κανουν αυτον τον κορυφαιο της πυραμιδας,να αναζητα «βοηθεια» απο κατωτερουςγια την επιτευξη του στοχου, π.χ νεα ταξη πραγματων;;;;;;μηπως τελικα ο απλος λαος παγκοσμιως αντιστεκεται εν αγνοια του,μην συμμετεχοντας στα σκοτεινα τους σχεδια;;;;;;;;

  • ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ says:

   Κάθε ενέργεια χρειάζεται εργαλεία για να πραγματοποιηθεί.Κατάλληλα εργαλεία.Στην προκείμενη περίπτωση,για την συγκεκριμένη δουλειά,τα εργαλεία είναι άνθρωποι.

  • ΕΛΛΗΝΙΣ says:

   ΑΠΛΑ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ …ΑΣΩΜΑΤΟΣ. ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ.
   ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΚΑΣΙΕΣ, ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ….
   ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟΝΙΑ …ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ-ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ.
   ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.

   • Ανώνυμος says:

    Αυτο πιστευω κι εγω.κι εκει ηθελα να καταληξω με το σχολιο μου.οτι δηλαδη η κορυφη της πυραμιδας ειναι ο ασωματος διαβολος και χρειαζεται ανθρωπους για να υλοποιησει το σχεδιο του.δεν ειναι απλα τα πραγματα.εχουμε να κανουμε με σκοτεινες δυναμεις αορατες .δεν ειναι ο σορος η ο ροτσιλντ η ο κισινγκερ.ειναι κατι πολυ χειροτερο.ειναι πνευματικος πολεμος σε επιπεδο υλης και πνευματος ταυτοχρονα.ειναι γενικος πολεμος που παντα ξεσηκωνε ο μισοκαλος διαβολος εναντιον καθε ανθρωπου.γιατι ακομα και ο χειροτερος ανθρωπος ειναι σαφως καλυτερος απο τον διαβολο.και για αυτο μας μισει ο παμπονηρος.γιατι εκεινος επαισε τοσο χαμηλα οσο δεν εφτασε ποτε ανθρωπος.και αν οσοι τον υπακουν εχουν διαπραξει εγκληματα δεν ειναι τοσο μοχθηροι και φθονεροι και μισανθρωποι οσο εκεινος ο αρχεκακος οφις γιατι αυτος εχει φορτωμμενα στην πλατη του εγκληματα και αμαρτιες χιλιαδων χρονων.εκατονταδων γενεων.και για αυτο θα κριθει και θα καταδικαστει.τωρα εμεις πρεπει να ανασυνταχθουμε και να ετοιμαστουμε γιατι ερχεται σφοδρη επιθεση σε καθε επιπεδο και με καθε μεσο.δεν θα μας αφησει ησυχους γιατι θελει να μας παρει μαζι του στην αιωνια κατακριση.ας τον πολεμησουμε με καθε οπλο και καθε αρετη που μας εχει εφοδιασει ο Χριστος!!!!!!!!

 2. Γιώργος says:

  Πολύ ωραία!!!
  Πόσες φορές μας έχεις πάρει από το χεράκι και γ και α γα τ και α τα.¨Ολο μαζί γάτα;;;Πιστεύεις τελικά στ»αλήθεια οτι οι κοιμισμένοι θέλουμε να ξυπνήσουμε;; ΑΧ! δεν το βλέπω!!!Μάλλον είμαστε και ζούμε πολύ όμορφα στην στάνη,σαν όλα τα καλά πρόβατα!!!!Άλλωστε ο βοσκός δείχνει στα πρόβατα το λύκο,αλλά ο ίδιος τα πάει στο χασάπη!!!!ΕΜΕΙΣ αγαπάμε βοσκό….

 3. ΔΠ. says:

  Καλα τα λες!Απο τοτε που οι ανθρωποι εφτιαξαν οργανωμενες κοινωνιες και εδωσαν δικαιωματα σε εναν αρχηγο-βασιλια ,η τους επιβληθηκε με τη δυναμη του,ξεχασαν να ζουν ανεξαρτητοι.Μπηκε στη ζωη τους ο φοβος για το μελλον.Παλια οι βασιλεις,τουλαχιστον ηταν ανεξαρτητοι.Αν σου τυχαινε ενας κακος,ηλπιζες οτι ο επομενος δεν θα ηταν ετσι.Τωρα ομως καποια αλλη οντοτητα κυβερνα τους αρχηγους.Οι διαφορες παγκοσμιες οργανωσεις,τα μεντιουμ-μην ξεχναμε τι ακουγαμε τα προηγουμενα χρονια,ολοι οι ηγετες ειχαν για συμβουλο ενα μεντιουμ-οι εξωγηινοι (στην εποχη μας).Ποια δυναμη λοιπον κρυβεται πισω απο τους αρχηγους μας,γινεται ολο και πιο ξεκαθαρο οσο περναει ο καιρος.Το κακο ειναι πως μας επεισαν οτι ολα ειναι για το καλο μας.Ακομα και στην Παλαια Διαθηκη – οσο και να με θεωρει καποιος γραφικο,πιστευω οτι κρυβει μεγαλη Σοφια – ο Θεος δεν εθεσε βασιλεις,παρα μονο κριτες ,δικαστες με αλλα λογια .Οι Εβραιοι ζητησαν βασιλια ,γιατι πιστεψαν πως οι αλλοι λαοι ειχαν καλυτερη πορεια με τον βασιλια.Υποσχεθηκε ομως τον βασιλια της δικαιοσυνης.Μονο με τις αρχες του χριστιανισμου θα μπορουσε να αλλαξει αυτο που ζουμε,αν οι αρχηγοι των λαων τις υιοθετουσαν.Δεν τα λεω αυτα που λεω απο θρησκευτικο φανατισμο.Το εχω σκεφτει πολυ το ζητημα…

 4. Πρακτωρ says:

  Καλησπέρα αδελφέ Νίκο

  Όπως τα λές είναι… ………………………..

  Η μάθηση είναι το θέμα…….. Οι εξουσιαστές απο μικροί μπαίνουν σε μία γραμμή εκπαίδευσης που τους μαθαίνει, τους ετοιμάζει να έχουν ένα στόχο να υπηρετήσουν………………………..

  Οσοι είναι στην γραμμή αυτή εκπαιδευσης τα βρίσκουν όλα έτοιμα …. Απο το σχολείο στην εκπαίδευση απο την εκπαίδευση στην εργασία σε καίρια πόστα…… και με γνωριμίες συνεχώς νομίζουν οτι προχωρούν …….

  Αυτές οι γνωριμίες που οι κορυφές τους είναι κυρίως μύστες του συστήματος ανοίγουν νέους ορίζοντες στούς νέους και απο κεί ο καθένας μαθαίνει να πιστεύει οτι είναι σημαντικός ……..

  Του φουσκώνουν τα μυαλά ……………………….

  Όταν έρθει η ώρα τον βάζουν να εφαρμόσει αυτά που έμαθε … και του δίνουν τα αγαθά να προχωρήσει ,,,,,,,,

  όταν έρθει η ώρα και πίασει το πόστο του !!!!
  …………….
  χάνει το μυαλό του, σαλεύει και θεωρεί τους αντιρρησίες…. αντι συστεμικούς επικίνδυνους καί πολίτες τρίτο τέταρτης σειράς ………….

  Δεν μπορεί κανένας απο αυτούς να καταλάβει τον πόνο την φτώχεια διότι ήταν και αυτός φτωχός σε άλλο σύστημα και ανέβηκε ….
  Είναι σίγουρος ότι ήταν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Έχει και αναμ΄νησεις περί αυτού !!!!!
  Κοίτα τον ΓΑΠ παιδί μιάς οικογένειας που δεν της έλειψε ποτέ το χρήμα … όμως δηλώνει ότι ήταν φτωχός και δούλευε για να σπουδάσει ….. Έτσι νομίζει ….

  Κοίτα τον Μητσοτάκη απο μικρή ηλικία μετά την εκπάιδευση σε Τράπεζα με ανώτατο μισθό και τα παράτησε για την εξουσία ………………
  Ακόμη ακόμη και ο ψεύτης που ήταν ακάματος ….. χωρίς έργο … λόγω ιστορικού οικογενείας που έχω αναπτύξει παλιότερα απο εδώ έφτασε μαζί με την Περιστέρα απο την <> στην επιφάνεια……
  Αλλά πάντοτε είχε ένα σπίτι να μείνει …. Πάντοτε ήταν αντάρτης στο δεκαπενταμελές ..Πίστευε ότι ήταν ξηγημένος ξενέρωτος . Έτσι νομίζει ………………………
  ………………………..Και πόσοι άλλοι !!!!!! ……………………………/.
  Ενα τελευταίο παράδειγμα τρέλας είναι και το Survivor …. Με μιά διαμονή στο πουθενά σε αυτά τα παιδιά γέμισε το μυαλό τους ότι είναι χρήσιμα στην κοινωνία για τους ρόλους που έπαιξαν ……
  και όχι για αυτό που πραγματικά ήταν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Παρατήρησε λοιπόν να δείς με πόση καλοσύνη αυτά τα παιδιά θα αναλάβουν τους νέους ρόλους τους…… Επίσης δές πόσοι θα πάνε να παίξουν στο επόμενο σόου για να πετύχουν το ίδιο ……!!!!!!!
  Έτσι λοιπό η κοινωνία των εξουσιαστών φτιάχνει τα πρότυπα της …..
  Θα κλείσω με αισιοδοξία ………………Υπάρχει μαγιά Ελλήνων που μέσα απο πραγματική πείνα και κακουχίες βλέπουν και καταλαβαίνουν ……..Είναι αυτά τα παιδιά που πάλεψαν και παλεύουν αρνούμενοι την βόλεψη συνειδητά … και προσπαθούν να παραμένουν καθαροί και αηδιασμένοι απο την μιζέρια του κόσμου ……

  Όχι δεν είναι μαλάκες ………..ούτε άρρωστοι …… Είναι απο την μαγιά των παλαιών Ελλήνων που είχαν και έχουν την δύναμη να σταθούν μόνοι απέναντι σε χιλιάδες διότι έχουν καταλάβει το μάταιο της υπόθεσης… Και την αδυναμία του συνόλου ,,,,,,,,,,

  Είναι λίγοι αλλά είναι αρκετοί να φτιάξουν αυτό που έχει χαλάσει … !! με κόπο τόσα χρόνια ………………

  Ας ευχηθούμε ότι δεν θα αργήσουν οι καταστάσεις να γυρίσουν…..
  για να το ζήσουμε ….
  ΚΑλή δύναμη

 5. ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ says:

  Κάθε «ηγέτης» για να αναρριχηθεί σε επίπεδο διεκδίκησης εξουσίας οφείλει,ΑΝΕΚΑΘΕΝ, να κάνει κάποια πράγματα. Αλλοιώς εξουσία δεν πρόκειται να δει.Το πρώτο είναι να βρει «συνεργάτες».Αυτοί παίζουν σε πολλά επίπεδα.Κατώτεροι «νεροκουβαλητές»,κατώτεροι εκτελεστές αλλά έμπιστοι όσο γίνεται,και ανώτεροι χρηματοδότες και προστάτες.Επίσης πρέπει να προσαρμόσει τις εξαγγελίες του έτσι που να ταιριάζουν στα κρυφά και φανερά όνειρα όσο περισσότερης πλέμπας γίνεται.Άρα πρέπει να βρει συνθήματα πιασάρικα και να λέει ψέματα.Και τέλος πρέπει να μην έχει ηθικές αναστολές.Κι επειδή τα πραγματικά αφεντικά λιγοστεύουν,είναι αυτονόητο ότι και όλοι οι «ηγέτες» έχουν βγεί από το ίδιο καλούπι.Μ΄άλλα λόγια,πιστεύω, ότι όποιο κόμμα κι αν ψηφίζεις,απλώς αλλάζεις πρόσωπα,όχι δράσεις. ΟΛΟΙ είναι εγκάθετοι και οι ενέργειες τους προκαθορισμένες.Απλά η εναλλαγή των προσώπων διευκολύνει την εφαρμογή.Ευχαριστώ.

 6. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Συμφωνώ η εξουσία είναι υπόθεση της συμφωνίας ανάμεσα στους λίγους που αποτελούν την ελίτ και στα σατανικά κυκλώματα που κρύβονται στο παρασκήνιο και μέσα σε αυτά τα κυκλώματα ο καθένας που θέλει να αναρριχηθεί και να μείνει στην εξουσία , κάνει συμβιβασμούς και παραχωρήσεις, ξεκινώντας από φοιτητής για να προχωρήσει σταδιακά στην εξουσίας. Για αυτό και κάθε φορά που ο Τσίπρας ερχόταν σε επαφή με τους μεγάλους της εξουσίας, τους ανήκοντες σε σκοτεινούς κύκλους, τρελαινόταν και μετά έβγαινες και εσύ stranger και άλλοι και λέγατε ότι ο Τσίπρας τρελάθηκε. Κοιτάξτε πως κοιτάει, πως περπατάει, πως κινείται αυτός δεν ήταν έτσι, αυτός άλλαξε. Εάν παρατηρήσει κανείς τον Τσίπρα βλέπει τη μεταμόρφωση αυτή. Έτσι λοιπόν για να προχωρήσει κάποιος στην εξουσία περνάει από τα 40 κύματα για να συμφωνήσει και δεν είναι η διαδικασία μύησης σε όλους το ίδιο, αλλά υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης κάθε φορά. Και εάν αυτός που πάρει το μήνυμα το πιόνι έχει τρελαθεί, τότε είτε το πάρει, είτε δεν το πάρει δεν έχει καμία σημασία και έτσι η εντολή γυρίζει σε αυτόν που την έδωσε, ο οποίος πλέον έχοντας λυμένα τα χέρια του μπορεί να κάνει ότι θέλει, χωρίς να ελέγχεται Έτσι ο αποδέκτης γίνεται αναλώσιμος και οι ΗΠΑ έχουν δείξει πως καθιστούν αναλώσιμους τους συνεργάτες τους, όταν δεν τους χρειάζονται

 7. PANDAROS says:

  θελω να καταγγειλω δημοσια τον ΠΛΑΤΩΝΑ !!!!!!Γιατι αν δεν ειχε γραψει την πολιτεια,δεν θα ανοιγε τα ματια των πρωην κανιβαλων δυτικων για το πως πρεπει να κυβερνηθει ενα κρατος ……….Πως δηλαδη σε ενα κρατος πρεπει Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥς ΠΟΛΛΟΥΣ!!!!………………………..ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ!!!!………….ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ…………………..ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΑΡΙΣΤΟΧΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ!!!!!χαχαχχαχαχχαχαχχα…….ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΟΝΤΑ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ!!!!!…………………………………………………….αμα δεν υπηρχε ο πλατωνας με το εργο του δεν θα εβγαζε ο Αρι την δικια του μελετη……..που ανοιξε ακομη πιο πολυ τα ματια των κανιβαλων….,,,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Ο ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΜΟΝΑ ΤΟΥ……….αλλα ουτε και ο χιλτερ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΑΤΩΝΙΣΤΗΣ Καρλ Χαουσχόφερ, και ο Μουσολινι ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ Ο ΠΛΑΤΩΝΙΣΤΗΣ ΕΒΟΛΑ…………………………………ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ….χαχχαχαχχαχαχα οι Πλατωνιστες,,,,,,,και οι Αριστοτελιστες!!!!!!!……………..Ο ΜΑΡΞ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΣΤΗ ΕΝΓΚΕΛΣ……………………………….ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ?……..ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΞ?…… ….ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ?……..ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ?-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!!!!…………………………Ποσες μαριονετες δουλεψαν γιαυτο?………………και οπως λεει ο στρειντζερ η τελευταια μαριονετα δεχεται πρωτη το πρωτο μηνυμα

 8. πρωην μισθοφορος says:

  ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ !! ΜΟΝΟ Η ΟΕΑ Κ Η ΑΕΚ ΝΑ ΚΕΡΔΑΕΙ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΣΤΟΥΝ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *